| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.03.08 8:54 | |
| no parada Ettie gratulujeeem tesim sa s tebou ... paani akoze dean si dal dole svoj amulet?? taak to je ina supa .... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.03.08 14:02 | |
| Aj mne sa dnes čosi snívalo, ale bola som násilne zobudená a skoro nič si nepamätám, viem, že tam bolo čosi o vojne a Jared lietal v stíhačke a vyzeral presne ako vo filme Flight of the Phoenix... tiež tam bola aj Sandy, no nemám tucha, čo tam robila, na Jensena si tiež nespomínam, sakra.. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.03.08 21:48 | |
| | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.03.08 9:35 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 15:38 | |
| Tento týden se moje sny překonávají, normálně se mi za noc zdají 2-3 sny a já si je pamatuju! Dlouho jsem si svoje sny nepamatovala, ačkoliv jsem s tím dříve neměla vůbec problém. A dneska se mi zdálo a Sammym Byl to trochu uhozený sen Jsem se dívala na televizi na Vyvolený (vůbec nevím proč zrovna na ně, páč jsem sledovala jen první řadu) a nějaký pitomeček zrovna vyzval Sama do duelu a naprosto jistě tvrdil, že se vrátí. Vím, že se na to se mnou díval ještě brácha a já se tomu strašně smála, že si myslí, že Sama porazí. No a vím, jak jsem bráchovi ještě říkala, že tomu jen spadne brada, až uvidí s jakým velkým náskokem Sammy vyhraje.... no a pak zazvonil budík. | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 15:43 | |
| joooj to bol skvely sen madlen.. neznasam budiky,vzdy vsetko pokaslu ... ale keby to neprekazil,urcite by to vyhral sammy..to je jasneee | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 17:24 | |
| budíky nesnáším..vždycky zkazí to nejlepší ale jinak to vypadá na zajímavý sen | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 18:15 | |
| je vedecky dokazane, ze budik je najvacsi nepriatel snov sposobuje ze si clovek nic nezapamata | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 20:56 | |
| Madlen:Super sen mňa tiež niekedy Tv - spomienky vo snoch dosť ovplyvňuju, škoda že sa Ti už nesníval výsledok rada by som vedela kto vyhral. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 21:15 | |
| NO já nepochybuju, že by to vyhrál na plný čáře Sammy ale za chvilku valím spát, tak možná bude nějaký pokráčko | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.03.08 22:02 | |
| ja som sem uz dlho neprispela, akosi som nemala cas a nestihala, taze az cez vikend vam si napisem par takych vybranych kuskov, ale tak teraz mam zivo v pameti ten vcerajsi, takze podme na to -dnes som bola v opere na carmen a velmi som sa na to tesila vcera, takze to bolo asi tym ovplyvnene.... snivalo sa mi, ze jared a jensen mali ist tiez na carmen operu, ale tato mala byt pripravovana studentmi nejakej skoly, na ktoru som mimochodom chodila aj ja a ja som celu tu hru mala pripravit, zorganizovat a este som aj hrala carmen (akoze ja nie som ani len herecky zdatna a ak by ste mna poculi spievat, tak by vam nemecky dabing sammyho evil smiechu prisiel ako ta najkrajsia piesen.... myslim, ze to hovori za vsetko, takze ozaj len sci-fi sen ). no a v den D som vysla na podium, ze idem teda spievat a v prvej rade oni. samozrejme trapas, onemela som a len som na nich civela. obaja sa zacali citit trocha neprijemne, ale prislo im to aj ohromne vtipne... nastastie som sa ja rychlo spametala a zacala som spievat a hrat. cele predstavenie uz potom dopadlo skvelo, ozaj boli vsetci nadseni.... no a po predstaveni sme ako hlavna predstavitelka vysla von a prijmala som gratulacie aj kvety mi priniesli (to zase neviem, co mi bola za novinka, al videla som to v amerike, takze asi odtial to mam ) no a posledni, ktori mi prisli pogratulovat boli oni dvaja. povedali, ze sa im moj vykon ohromne pacil a bla bla bla. uprimne som velmi nevnimala, co hovoria taka som bola unesena, uz z ich prvych slov... no a potom som sa zobudila... skoda, ze sa to nejako lepsie neukoncilo, ale aj tak celkom fajn sen. co mna, ale ohromne stve je, ze cez prazdniny som mala jeden uzasny sen s jaredom. viem, ze bol perfektny, ale akosi som si ho nepametala a to ja si sny vzdy pametam! hrozne ma to stve, ze akurat tak dobry sen a ja uz ani neviem o com bol.... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 29.03.08 9:37 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 03.04.08 21:06 | |
| dion - moc pěkný sen To není fér. Minulý týden jsem si nějakým nepochopitelným "skratem" pamatovala všechny svoje sny a tento týden?! Myslím, že už po druhý se mi za tento týden zdály sny o SN a já si ani jeden nepamatuju!! To snad není možný! | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 04.04.08 11:32 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 04.04.08 11:58 | |
| ty brdo,tak to si mala veru inak sialenu noc .. hlavne ta bosorka a 3.svetova,fujko ...nooo o autoskole viem svoju,bleee,dnes mam tiez jazdu,tak uz som vyklepana teraz to zasa bude moja smrt ... boooze a ty si zrazila . ...cozeee! prosiim toto uz viac nerob | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 04.04.08 14:25 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 04.04.08 16:41 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.04.08 20:46 | |
| tak se mi zdál konečně zase nějaký sen..no, a opět to nebylo něco takového, co bych očekávala byl jen takový krátký, ale tak neva zdálo se mi, že jsem měla celý pokojíček vylepený plakáty J2 (zvláštní, když na stěně nemám ani jeden) a přišla babička a řekla, že mi nese plakáty nějakého herce, který se jí hrozně líbil a myslela si, že budu mít radost, když mi je přinese, že by se mi ten herec mohl líbit, i když to není nikdo z J2 ... no a když jsem se na ty plakáty podívala, zjistila jsem, že na nich je Jeffery ...a tak jsem babičce řekla, děkuju a že ten herec hraje otce Deana a Sama v SN a ona se na mě tak překvapeně koukla a pak řekla - COOL. no já se musela smát, když jsem se vzbudila...babička mi nesla plakáty Jefferyho....no představte si to sami | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.04.08 15:50 | |
| Silvia: Naozaj pekný sen, len škoda, že už musel odísť... Samabel: Aj chcem takú babičku s plagátmi Neviem, či toto nazvať snom alebo len "niečo medzi bdením a snením" nakoľko to bolo s hlavou na klávese pri učení , ale no dobre....Tentokrát v mojom sne bol zo začiatku len Sam, boli sme u nás v kuchyni a zrazu nás osvietil rovnaký nápad, piecť špeci koláčiky (asi pre Deana, to už neviem), ktoré vyzerali na obrázku super, lebo mali aj kúsky čokolády...No vyzerali ako plochý muffin s mega čokoládou navrchu....No a ten Samov úsmev, ktorý vravel: jasné, pustime sa do toho...Vtip je v tom, že o recepte nemám ani tucha, takže zrazu som sa ocitla, ako sa skláňam nad plechom, kde tie koláčiky sú doslova k zožraniu a pozrem sa na Sama, ktorý prstom ešte vylizuje "moju špeci" čokoládovú polevu a chechtám sa na ňom....Potom si len pamätám, ako došiel Dean a spolu so Samom sme sa mu pochválili naším kuchárskym "skvostom" a......a som sa zobudila a mala som :shame: poslintanú ruku.... :shame: | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 14:29 | |
| Dneska se mi zdál takový běsný sen. Dlouho jsem uvažovala, jestli ho sem mám dát, protože on nějak moc nesouvisí se SN.
Někdo mě zradil a byla jsem spolu s dalšími lidmi odsouzena, nevím už co jsme provedli, k upálení. Byly postaveny čtyři hranice a my k nim byli přivázání a zapálili je. Místo abych se strachovala o svůj život jsem dostala neuvěřitelný záchvat smíchu, který se ještě zvětšoval, když jsem viděla, jak na mě diváci s hrůzou v očích hledí. Plameny už byly tak vysoko, že jsem neviděla nic než jenom je a já věděla, že je to konec. Moje poslední myšlenka byla: "Alespoň se setkám s Deanem v pekle." A sen skončil. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 16:42 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 19:41 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 20:28 | |
| ludia tie vase sny boli super aj som sa nasmiala aj niektore boli, ze ale uz som sa nimi preluskala a ozaj super samabel: k tej starkej, no vies, vzdy lepsie nez ti vo sne nesie plagaty jeffa ako by ti v skutocnosti mala kupovat sexy spodnu bielizen..... skreechtina: no dala by som si hned tie kolaciky ako o nich pises madlen: no boze to bol ozaj husty sen a ten koniec prosim len toto nech sa nestane, lebo ma trafi.... no a ja sa tiez pochvalim dalsim z mojich uzasnych sn snov takze ja som sa akymsi zazrakom dostala do la, na nejaky con a po tom cone este robili chalani interviewa mna organizatori vybrali, pretoze som tam dosla z najvacsej dialky. takze chalani dosli do takej miestnosti, kde som na nich cakala uz totalne pripravena. akoze mala som tri kamery na nosicoch za mnou. jedna smerovala na oboch, druha detail zaber na jareda a tretia detail zaber na jensena. navyse predomnou boli dve zapnute diktafony, a oni ked vosli, tak len na mna take oci vyvalila a ja len, "nechcem, aby mi nieco uslo" akoze koniec trapas ako hrom ale nevadi. tak potom sme sa predstavili, ja samozrejme uplne vedla z toho, ze ich vidim, ale vzala som to profesionalne, lebo sme mali vymedzeny cas a tak som len vytasila taky folder, kde som mala vytlacene otazky od vas bab, a vybrala som tie, ktore sa najviac opakovali a kere boli najzaujimavejsie a zacala som sa ich pytat, a to ste teda mali pocut tie otazky napr. ze co viedlo jensena k tomu, aby sa s daniel dal aj dokopy ako par a nie len priatelia... potom, ci chcu mat deti a ak ano tak kedy, ci ovladaju nejaky cudzi jazyk, ci sa dopre poznaju z tomom wellingom, pytala som aj na tu tapu, co na jennyho tak skocila vtedy a strasne som sa ospravedlnovala, ze to vytahujem, ale niekto to chcel vediet ani neviem kto. dalej som sa pytala ake maju vztahy s jeffom a jimom, na ich nov projekty na dalsi vyvin sn a tak... no a oni boli tak zlati... na vsetko odpovedali uprimne a s effortom a usmevom na tvari a tie ich ocicka!!! akoze ja som z nich bola total hotova, to bol uzasny sen......... akoze ozaj, tento bol jeden z tych naj | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 20:54 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.04.08 20:55 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|