| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 24.04.08 9:27 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 24.04.08 14:45 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 17:22 | |
| Dneska se mi po dlouhé době zdálo něco s našimi , ale zlobí mě, že si ten sen pořádně nepamatuju, protože mohl být docela super. Byla jsem na nějaké oslavě narozenin a pak se tam objevili i Sam a Dean. Jediné co si ještě pamatuju je, že kdykoliv jsem Deana zahlédla, tak vždy něco jedl Dort, koláče, bonbony,... Pak jsem se s nimi ještě bavila, ale o čem, to si už nepamatuju! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 17:42 | |
| madlen: no znie to dobre, skoda, ze si to nepametas.... mne sa snivalo pokracko tvojej poviedky a pametam si, ze sa to skoncilo tak nijako.... akoze este sa malo nieco stat, ale ty si tam uz mala the end a ja som myslela, ze ma slahne, takto to predsa nemozes ukoncit... ale tak sranda to bola citat vo sne, skoda, ze uz tiez neviem presne, co si tam pisala, ale bolo to super az na ten koniec mno.... tym si ma zabila | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 18:03 | |
| dion- to už je co říct, když se ti zdá už o pokračování mojí povídky!! škoda, že si to moc nepamatuješ, by mě zajímalo, jestli to fakt nechci tak napsat nebo to není alespoň podobné | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 18:31 | |
| uz sa mi to stalo predtym s anglickymi poviedkami, ale musim povedat, ze ty si prva ceska alebo aj slovenska no ale tak ja zhruba viem o com, to bolo... Sam zistil, co Rubi spravil a chytil riadny amok. na jednej strane sa citil strasne zle kvoli bratovej smrti a na druhej bol strasne nastvany na Rubi a v nom prebudilo vsetky tie jeho speci schopnosti a zacal tam potom masakrovat vsetkych demonov (vratane Rubi) co boli naokolo a ked skoncil, tak vokol neho len take mrtvoly a potom to uz nezvladol a klesol k Deanovi nieco mu tam zacal hovorit a Dean akoby sa uz- uz chcel ozit, ked sa tam objavil nejaky dalsi demon a vyslahol z neho nejaky luc a zasiahol Sama a tak sa to skoncilo..... proste ma slo vychytit a resp stale ide, ze neviem ako to skoncilo......... ale tak takto to urcite nenapises, toto bola proste volovina na entu, ale tak sradna aj tak | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 18:36 | |
| dion - tak takovej masakr opravdu neplánuju ale to co Ruby udělala se asi Sam přece jen dozví | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 19:17 | |
| madlen: no to vies, ja mam v poslednej dobe vsetky sny taketo masakrove... predtym sa mi snivalo, ze padla atomovka na blavu, tak vies.... mno neviem co mi je, asi mi uz na isto preskakuje, ale tak ehm mno stava sa | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 19:21 | |
| Na Blavu? No pekne, tak to by bolo po mne.. ty terorista.. Českí susedia by mali more.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.04.08 19:24 | |
| no to mam urcite z tych videi o achmedovi v off topicu ale ozaj mam same krvakove a vojnove sny v poslednej dobe a neviem si to vysvetlit, ze preco je to tak ale tak dnes sa uz idem zase sutredit tak snas si vsugerujem nieco pozitivnejsie | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 15:30 | |
| no tak vccera sa mi rozsypalo vrece so sn snami. najprv sa mi snivalo, ze sa natacalo promo scary just got sexy 2 a obom im to tam neuveritelne seklo ja som bola tusim kameramanka, lebo som sa tam okolo kamier motala.... druhy bol o tom, ze Sam sa rozhodol uzavriet jeho vlastnu dohodu a zachranit tak Deana, ktory bol v tomto sne mrtvy no a Sam ho proste chcel priviest naspat... celkom zaujimave to bolo, ale strasne dojemne posledny sen ale totalne nemal chybu. jared bol uplny teenager a boli sme niekde na vylete a nejako sme dospeli k zaveru, ze sa mame navzajom radi a zacali sme spolu randit, ale to sme boli akoze total pubertaci a prasilo nam a tak sme sa skryvali, aby sme sa mohli pobazkat a ja si pametam, ze jared sa zacal bozkavat tak inak a ja som najprv nevedela, co robit, lebo som chcela, aby to fungovalo a aby to bol super bozk, ale nevedela som, co robit s mojim jazykom, lebo on robil take divne veci, ale nakoniec som sa rozhodla nechat nim viest a slo nam to super....... tento sen bol ozaj skvely. na ten pocit stastie a absolutnej radosti, ktoru som v tom sne citila este veeeeeeeeeeeelmi dlho nezabudnem | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 15:40 | |
| Tri sny naraz, sa nehrám... a ešte bozkávaš Jareda... ha, ale aj mne sa niečo snívalo a bol to dosť dlhý sen a dosť zmätený, bol tam aj môj milovaný Kripkoš v takej bielej košeli, no už neviem, čo sa tam v súvislosti s ním dialo, no bol tam aj Jensen, sme boli akože kamoši alebo tak. Sme šli busom a sme niekde vystúpili pri nejakej lúke či čo a tam sme sa tak prechádzali, zo srandy ma chytal za zadok.. no a potom sme si ľahli do trávy a len tak kecali ..napokon k nám prišla tá jeho čajka Daneel, ale mala blonďaté vlasy, no a Jensen sa s ňou spoznal a tak a mne to dosť vadilo, bo už si ma tak nevšímal...cúža jedna, ešte do sna mi vlezie.. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 15:41 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 15:47 | |
| sarinka: no zaujimavy to sen, ale tak daneel bola uz aj v mojich snoch a tiez som na nu vzdy mala nervy takze to uuuplne chapem. bookika: no hej praveze sa mi urcite dobu nic s sn nesnivalo, tak vcera mi to podvedomie a mozog asi chceli vynahradit ale tak ozaj to boli pekne sny, aj ked pri tom poslednom som si zo zaciatku pripadala ako taky cvok ale tak divne je, ze vsetky boli o jaredovi a ziaden jensen teda az na ten prvy tam bol aj jenny.... mimochodom, ked som sa zobudila po tom mojom poslednom sne tak som mala pocit, ze mam jareda radsej ako jensena a povie vam, ze toto sa mi este nestalo, takze zacinam mat neprijemny pocit, ze ten rozdiel sa este stale zmensuje ak je to vobec mozne | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 15:49 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 15:55 | |
| bookika: no to teda presne viem, ktore myslis ale tak ja viem, ze na tom nie je nic zle, ale ja sa osobne povazujem za deangirl, teda som viac namotana na jensena... no ale tusim sa ozaj uz za chvilu nebudem vediet rozhodnut ani v pripade nudze | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 16:22 | |
| Žeby sa naše kruhy rozšírili o ďalšieho člena.. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Posudte sami.... 30.04.08 16:50 | |
| mne sa snivala uplna haluz...neviem preco...a neviem ako sa to mohlo stat....bolo to ako naozaj...bolo to ako keby som sa rozpravala s kamoskami... No zacalo sa to asi tak, ze som sedela doma v obyvacke a zrazu niekto zazvonil. Tak som sla otvorit a hadajte kto to bol? Dean a Sam...Otvorila som...pozdravili sme sa, mame som zakricala, ze idem von s kamosmi a sli sme...Sam a Dean sedeli na prednych sedadlach v aute a ja samozrejme vzadu...Dean pustil nieco rockove, Sam sa so mnou rozpraval,ale neviem o com...myslim, ze to bol plan ako chytit nejakeho ducha...a kto mal byt navnodou???no ktoo iny ako ja...dobre som veedela co ma caka...Sam mal pre mna pripravenu striebornu diku a spolu s Deanom mali pusky...Dean my este raz vysvetlil co a ako mam spravit...ja som samozrejme prikyvovala... Obaja ma objali a popriali vela stastia, ze vsetko sa podari a ze sa nemam coho bat....bol to taky divny pocit.... No co bolo dalej tak to vie len ten tam hore...lebo v tej chvili som sa zobudila hovorila som si: Pre Boha, co to bolo????? Ale bolo to ako skutocne... ked som to povedala sestre( ona to tiez pozerava som mnou) tak sa len pousmiala neviem aky to malo zmysel a dovod...asi mi z toho zacina svitorit... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 17:14 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 18:58 | |
| Pěkné sny!! Mě se dneska zdálo o Bele! Byl to jen takový okamžik co si pamatuju, protože jsem měla v noci hodně akčních snů. Vím, že jsme se hádali o Colt! A když na mě ta mrcha vystřelila, tak jsem se probudila! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 19:35 | |
| Taky jsem nadávala co mi tam leze a jako by toho nebylo málo, že se mi vetře do snění, tak má ještě tu drzost a zastřelí mě! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.08 19:39 | |
| Kokšo, no ona si proste dovoľuje, takto ťa zastreliť vo vlastnom sne.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|