| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.09.08 22:12 | |
| no mne sa už pár snov zo SN snívalo aj som ich sem písala ale už ani neviem ako dávno nie nejaký poriadny s aspoň jedným z snád sa aj mi raz dočkáme nejakého poriadneho SN sna | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................ 06.09.08 23:22 | |
| Dion: | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 9:47 | |
| Calla: som rada že som pomohla, ja to s tým zapisovaním robím už dlho aj ked si nezapisujem všetky sny len tie z ktorých mám dobrý pocit a zo SN všetky. ten tvoj sen je zaujímavý. síce to nedáva zmysel ale tak to v snoch býva. hlavne že tam bol Dean a to stojí za to. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 10:19 | |
| jeej tak pozerám, že ten môj sen vás dostal, no verte, že aj mňa a calla: to bol teda náhodou super sen a tie tabletky no a čo, že nedával zmysel, to sa stáva ... môj reálny život nedáva zmysel, nie to ešte ten fantazíjny | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 10:32 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 10:50 | |
| Ja sen podivny mala som co iba vysvetlenie jedine ma. Dean instruktor moj bol a po ceste ma viedol On pomahat mi nemusel a iba vtipy hovorit chcel.
Zlaty ako vzdy a usmev na perach ziari. Ja rada, som bola, ze takeho instruktora mam, ale to len sen bol co do spankku sa mi prikradol. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 14:23 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 14:35 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 14:42 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 15:19 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 19:07 | |
| nebojte sa....stromy su v poriadku.... ... len na mna poriadne myslite vo stvrtok...lebo mam skusky... | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 19:24 | |
| tak držím palce CrazyD aby si to zvládla. mna to tiež ešte len čaka aj ked asi nie tak skoro. ja somsi dnes poobede trochu pospala a snivalo sa mi zase kopu nezmyslou ale viem že som v tom sne počula Deanov hlas aj ked jeho som asi nevidela. len som ho počula niečo hovoriť akurát som mu po anglicky rozumel len pár slov a teraz si to aj tak nepamätám. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 19:34 | |
| dakuvam baby..... a Zizi-nka bude mysliet na Deana neboj...a na impalku.... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.09.08 21:00 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ................... 07.09.08 21:32 | |
| Mala som konečne sen. Trebalo by to niejakým spôsobom obnoviť, len neviem čo som včera urobila inak ako po ine dni, proste prišiel. Ráno som vstala a pri prechode do kuchyne sa mi v myšlienke v niejakom tom zahmlení zjavil Dean a v tom okamihu som si spomenula že som mala sen s ním , samozrejme len pocity a tak, pokušala som sa spomenuť si, bol to neľutostný boj, nevyhrala som nad tým celkovo ale na niečo som si predsa len spomenula. Veľmi pozitívne na tom sne je to, že ste tam boli všetci, môžem to potvrdiť tým, že sa tom tam hýbalo ale nie každého si pamätám proste na jednu situaciu si pamätám kde som videla Samabel. Tu môžem povedať že to bola ona a prečo to naozaj netuším, ale môže to aj niečo znamenať. A o čo išlo. Pamätám si, že tam bol len Dean ( lenže ) nemusel to byť Dean ale Jensen, pretože so SN to nič spoločne nemalo , takže Jensen. Boli tam ako keby velke cirkusove stany v ktorých boli stoličky, pár veci , niejakí tí ludia, musela to byť niejaká akcia. Bohužiaľ neviem povedať čo. Jensena som poznala , bolo to take , viem že v tom sne bolo mnoho iných skvelých veci na ktore si bohužiaľ neviem spomenuť. Ale na toto ano, mala som v ruke vodnu pištoľ obrovsku vodnu pištoľ a viem že som nanho v tom obrovoskom stane striekala , tuším že sa ta potom incidente začalo všetko hýbať, každí z vás mal takuto vodnu pištoľ aj on a asi sa hrali niejake vodne vojny. Bol tam kopec , proste veľka vodná vojna. Pamätám si ako Jensen pri záchrane ked ho niekto ostrieľoval skotuľal sa takým frajerským spôsobom na ten kopec, otočil sa smerom dole a sedel tam. možno sa skrýval alebo oddychoval neviem. A viem, že Samabel urobila presne to iste, navzájom ste sa sice vy dvaja nevnímali, alebo ste sa len tak tvárili alebo čo to fak netuším ale myslím že to bolo asi tým že ste boli zažratí do vojny. S niejakou babou si si tam ešte pomáhala, a sedela si pri ňom, asi ste boli v rovnakom týme pretože ste na seba nestrielali. Len tým že niekto na teba utočil si snažila uniknuť takým spôsobom ako Jensen. Bolo to super, videla som to z toho kopca. | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.09.08 15:04 | |
| lenkka dakujem.... uz sa az tak nebojim.... | |
|
| |
bareness Pocestný duch
Počet príspevkov : 89 Age : 45 Nálada : dobrá Registration date : 02.08.2008
| Predmet: Naše "supernatural" sny 08.09.08 21:52 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.09.08 22:12 | |
| uff Kaja fíha parádna akčná strielačka - som sa pri predstave riadne pobavila Mne sa tiež dnes v noci sníval konečne sen, z ktorého si aj konečne pamätám viac ako len to, že tam bol Jensen. Tiež to nebol Supernatural, ale keďže to vážne bol KONEČNE sen s niekým z nich, tak mi to nedá a napíšem ho sem. Začalo to niekde na nejakej chate v lese. Podľa všetkého sme boli na nejakom letnom meete a pobehovali po lese - neďaleko bola akási píla a na nej plno dreva (prekvapenie, že drevo na píle ) Pamätám si LittleDevil, lenkku, Sarinku, Samabel, Faith a ešte kopu ľudí z fora - zrazu som bola doma a takmer celú noc sme si písali na fore o našom výlete a smiali sa. Potom ma lenkka zavolala, že máme prácu. Išli sme na nejaké asi charitatívne predstavenie a pomáhali sme s prípravami v zákulisí. Stále mi nejde do hlavy prečo sme tam s lenkkou sekali sekerami triesky na založenie ohňa, ale tak dajme tomu. Pošahané bolo aj to, že nám pri tom pomáhali členovia mojej obľúbenej skupiny z čias pokročilého detstva (S Club 7 - toto vážne nechápem prečo) No a ako sme tak sekali tie polienka, tak sme si s lenkkou pustili CD Steve Carlsona a spievali si. Začala pieseň Wasted Jamie a ja s lenkkou sme si spievali na plnú hubu a v tom som sa otočila. Sekera v ruke a ja som zrazu zmĺka. Stál tam totiž Jensen (asi som včera moc čumela na tie fotky z Asylum contention - lebo vyzeral presne tak). Usmial sa a pomaly sa ku mne blížil, lenkka stále doslova zjapala (pripomínalo mi to Jareda ako si spieva Bon Joviho) A on začal spievať tiež. Viem že som sa zahanbene chytila tváre a zasmiala. On prišiel ku mne a vzal mi tú sekeru s pohľadom - neublíž si. A potom som sa k nim pridala a spievali sme si spolu a potom ma zobudil tatino | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.09.08 22:20 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.09.08 12:44 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.09.08 22:08 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.09.08 11:31 | |
| tak dnes som mala aj ja jeden SN sen, síce nie taký kontrétny.ale naozaj som sa snažila si aspoň niečo zapamätať. a ani sem nebudem písať všetko pretože sa mi tam plietli veci o ktorých píšem v mojej ff so 4 seriou SN aj ked s tou nemá nič spoločné.asi preto že som nad tým rozmýšlala celý deň a ešte aj ked som šla spať. tak napíšem len to čo sa toho netýka. Dean bol von z pekla. niekde som s ním bola a ešte niekým rozrávali sme sa v nejakom starom dome pri okne a potom tam prišiel dáky chlap ukázalo sa že to bol upír.a ako tam Dean stál pri tom okne pozeral von a niečo mi hovoril a ja som to vtedy videla ako by som pozerala z ulice do toho okna a videla som ako ten upír prišiel zozadu k Deanovi a chcel ho uhryznuť do krku. ja som vykríkla: dean pozor a na to som sa zobudila. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|