| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.05.08 20:32 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.05.08 20:38 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.05.08 20:40 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.05.08 20:55 | |
| |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.05.08 21:04 | |
| ilovejensensam: to je dobrý sen. Ten vrtulník nemá fakt chybu! | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 22.05.08 15:47 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.06.08 21:00 | |
| joooj ludia moji zlati..dnes do rana aky nadherny sen sa mi snival ....ja, john a dean sme boli v aute a jazdili sme po meste a rozpravali sa a tak..sedela som vedla johna uuuplne blizko..normalne som mala pocit,ze to je skutocnoost .. ...no proste nadhera ... a ako naschval ma sestra zobudila a tak som sa nedozvedela,ze kam sme to vlastne isli...ale tusim pre sammyho ,lebo o nom sme sa bavili | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.06.08 21:27 | |
| Jee Lenuška aj ja chcem mne už sa tak dlho nič o SN nesnívalo juj ,ale blízko Johniho by som aj ja chcela byť a pre Sama ste išli paráda tak by ma len zaujímalo kde bol Dean lebo živo si viem predstaviť kde bol | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 09.06.08 22:04 | |
| noo zvlastne na tom bolo,ze ja a john sme sedeli v predu...john soferoval..a chudacik dean bol v zadu ... ja viem..divne,ze sedel v zadu...ale fakt to tak bolo ..jooooj soniq,inak vies po akej dlhokanskej dobe sa mi snivalo o SN,az som bola prekvapena rano | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.06.08 14:21 | |
| Lenka, to je moc pěkný sen A Dean seděl vzadu? To jsem si spíš typovala na tebe, ale pak jsem si zase říkala, že by si nemohla sedět vedle Johna, kdyby si byla sama v zadu No mě se taky o SN nic dlouho nezdálo. Vlastně poslední sen se mi zdál asi týden po odehrání posledního dílu a moc snů jsem měla ještě před ním. Tak asi až zase bude těsně před novým dílem, tak se vrátí Jinak se mi ještě někdy nedávno zdálo o našem srazu, ale pamatuju si jen trošku... | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.06.08 17:46 | |
| Ja mám tiež podobne popletené sny že niekoľko serialov v jednom ale dnes sa mi napríklad snívalo s Deanom alebo Jensenom bol to on ale zároven to je tažke vysvetliť ale skrátka vedelasom že je to on a pritom som ho volala jack a potom sa mi snívalo ešte s mojou kamoškou a so strýkom a Dean tak bol len na chvíľu vôbec neviem o čo v tom ste išlo. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.06.08 19:21 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.06.08 16:24 | |
| Jsem si včera stěžovala, že se mi nezdály dlouho sny o SN, dnes se mi jeden zdál Seděla jsem za stolem a pustila jsem si nový díl. Jmenoval se Odstřelovač a začlo to pěkně akčně. Sammy byl v nějakým baráku svázaný na židli a ve vedlejší místnoti byli najací, asi tři, týpci, nejspíš jeho únosci nebo něco takovýho. Po chvíli dovnitř vešel tiše Dean, rozřezal Samovi provaz na jedný ruce, aby se mohl osvobodit sám a navzdory bratrovým pohledům se vydal sám, si to do vedlejší místnosti s nimi vyřídit. Sam se co nejrychleji rozvázal a pak se vydal na pomoc bratrovi vedle. Když však otevřel dveře, uviděl, jak ti tři chlapi už leží na zemi omráčení. Dean se na něj otočil s tím jeho úžasným úsměvem a řekl. "Tak jaký jsem?" Sam zakroutil hlavou a zamumlal něco ve, že neuvěřitelný. Pak se spolu vydali ven oknem, aby je na chodbě nechytili další společníci. Když však byli skoro u plotu, do místnosti vešel jeden ze společníků omráčených můžu. Nesl si sebou pistoli se zaměřením. Přešel k oknu a zamříli si jednoho z nich. Stačilo jen zmáčknout spoušť a fakt by jednoho z nich zastřelil! Pak ale sklopil hlaveň a zamumlal něco v tom smyslu, že takhle by to bylo příliž rychlé, že si je chce vychutnat. No pak se na obrazovce objevil nápis SUPERNATURAL a do pokoje vešla mamka, že přišla kámoška. Byla jsem trochu rozmrzelá, že budu muset počkat než se na to dodívám.... Když jsem se konečně dostala zpět a zapla znovu přehrávač, najednou jsem se ocitla v přízemí paneláku. Vypadalo to jako náš panelák. Vyšla jsem si do pvního patra (nevím proč, když byl výtah i v přízemí), čekala jsem na výtah a najednou jsem uslyšela, jak někdo stoupá po schodech za mnou. Hodně mě to vyděsilo a tak jsem začala postupovat po schodech nahoru. Kroky se stále blížili... už jsem skoro utíkala. Nevím kolik pater jsem takhle vyběhla, ale bylo jich hodně. Nevěděla jsem kam přesně se chci dostat. Zastavila jsem se až myslím uplně nahoře. Stáli tam ještě nějací lidi a čekali na prohlídku jednoho bytu. Jelikož tajemný pronásledovatel byl stále někde za mnou připojila jsem se k nim. Celá udýchaná jsem si všimla, že tam jsou Sam a Dean, až když jsme vcházeli dovnitř, myslím, že něco tam šli vyšetřovat.... No a pak jsem se probudila. Ale musím říct, že to byl pořádně dlouhý sen. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.06.08 16:35 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| |
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.06.08 17:46 | |
| Taky bych chtěla mít takový akční sen. Ale většinou nemám | |
|
| |
FeeBee Nevinná obeť
Počet príspevkov : 30 Registration date : 25.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 12.06.08 17:24 | |
| mně se moc snů nezdá a když už nějakej, tak mě vetšinou chce někdo zavraždit, honí mě a pak se hrůzou probudim a nevim, kde jsem...ale sen o SN bych si nechala líbit... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 12.06.08 21:31 | |
| |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 12.06.08 21:44 | |
| Tak také sny mám aj ja že mi niekto podrezal hrdlo to ked som sa zobudila ma hrdlo jak hovado bolelo alebo som utekala po ulici a niaky magor po mne strielal a ked som sa zobudila to bol des.. také brutal sny sa mi snívajú o SN sa mi tiež sníva,ale čo s toho ked si nič nepamätám | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.06.08 15:41 | |
| To se mi teďkom zdálo o SN, ale to je jediné, co vim . Proč si musím nějaké hovadiny pamatovat několik měsíců, když tohle sem si pamatovala tak pár minut. | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.06.08 19:35 | |
| Mě se taky někdy zdají takové dost hororové a nepříjemné sny... Třeba že před někým utíkám a nemůžu ho dohnat, nebo že jedu ve výtahu a tam buď furt klesá nebo stoupá, nebo mě někdo žene po nekonečných schodech... Já se většinou z takových snů probudím než dojde k nejhoršímu a možná i proto, jsem se probudila i z poseldního SN snu... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.06.08 20:09 | |
| ja mám dnes hroznú smolu viem že sa mi snívalo zo Sn teraz presnejšie s Johnom a to mohlo byť pekné s ním sa mi ešte nesnívalo ale som sa s toho sna zobudila ešte v noci a ešte som zaspala a ráno som si nič nepamätala. škoda. tiež mám taký problém že hlúposti si pamätám a zaujímavé sny nie | |
|
| |
Soniq Winchester
| |
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.06.08 16:24 | |
| Dneska se mi zdál sen s Jaredem a Jensenem! Jen škoda, že si z něj nic moc nepamatuju Vím, že jsme seděli v nějaké místnosti a já s nimi dělala interview. Na co jsem se jich ptala si už nevzpomenu Jen vím, že jsme se u něčeho strašně smáli | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|