| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 33 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 14.07.08 20:59 | |
| no mne sa v poslednej dobe sniva, ze som vyhral 150 milionov v LOTE... neviem preco....? Ked uz o tom hovorime...Mate uz podane??? | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.07.08 16:51 | |
| Lol, prádny fackovací sen Ja neviem prečo (ale viem prečo, len sa tvárim, že neviem, aby ma niekto neobvinil z Jeff-fanatizmu ) ale zase som mala sen s Jeffom. Nie už taký nasty ako minule, ale bol vedľa mňa v mojom krásnom autíčku a rozprávali sme sa a len si pamätám, že som niečo zanadávala po slovensky a Jeff sa schuti zasmial a ja som skoro zabudla zastaviť na červenú. Počas celého sna sme sa výborne bavili, potom si len pamätám, že mi povedal niečo o peknej spoločnosti a keď sa to možno k niečomu schyľovalo, zobula ma mama hnusným kopnutím do zadku, lebo som zaspala zase pri booku so slúchadlami na ušiach a vynadala mi, nech sa chodím rehotať hore do izby, že ona chce spať. Aby som to vysvetlila, mama vždy zaspí na sedačke v obývačke a ja sa len rozložím na mäkkom koberci a venujem sa len booku, takže si môžete predstaviť, že mame ten kopanec vyšiel | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.07.08 19:01 | |
| Tak keď sa ti to toľko sníva, možno sa to splní, menšia predzvesť, hmmm...a potom by si usporiadal ten najväčší Christmas SN meet a vrtuľníkom by dorazili aj Jared s Jensenom... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.07.08 22:20 | |
| Soniq, takový fackovací sen Tina, já bych byla teda pěkně naštvaná, kdyby mě vytrhly s takového nádherného sna, jako si měla ty Mě se teďka v noci zdá strašně moc snů pohromadě, takže mám problém si pamatovat ty nejdůležitější (nemusím ani zdůrazňovat, že o SN ) vím, že se mi zdálo o foru, vím, že se mi zdálo s Jaredovi a Jensenovi, ale už si nepamatuju, co se tam dělo! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.07.08 23:17 | |
| ludia mne sa snivala hrozna blbost... az ked som sa zobudila, tak ma normalne celust bolela, co som sa tolko smiala v tom mojom sne akoze zase tam bol jared a boli sme vonku, niekde pri nejakom jazere alebo co a boli tam tie take weckosprchy. akoze pred tou mini buduvou, kde boli vnutri wecka a nejake kabinky na prezliekania a tak, boli dve sprchy. jedna akoze striekala normalne a ta druha nejako divne, ze to blato co bolo na zemi, bolo zrazu na tebe... no akoze nehladajte v tom logiku, lebo ju nenajdete no a bolo tam dost ludi, akoze niektorych poznam, niektorych nie a vsetci sme boli v plavkach a mali sme z toho ohromnu prcu, ze sme tam behali pod tu druhu sprchu,ktora sa zapla, ked sa zapla ta prva sprcha. samozrejme mna tam zvysny ludia nejako netrapili a oci som mala len pre jareda, s ktorym som asi bola kamoska alebo co, lebo stale sme isli pod sprchy tak, ze on bol pod jednou a ja pod druhou a straaasne sme sa rehlili. no a potom sme nejako vosli do tych kabinok, vysli cisty a sli opat.... no pochopite to? akoze nechat sa postriekat blatom? ale tak ono to bol uzasny sen v podstate, lebo s jaredom sme z toho mali super zabavu a tak strasne sme sa rehlili a smiali... proste ja som sa takym happy facom rano zobudila ako uz davno nie ved tak si zoberte, ze celu noc sa na vas usmieva jared tym jeho usmevom | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.07.08 10:59 | |
| krásny sen Dion aj ja by som taký chcela. inak aj mne sa dnes snívalo tiečo s ale ako vždy nemôžem si spomenúť na nič o čo šlo čo ma stašne mrzí viem len to že tam bol Sam aj Dean | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.07.08 11:02 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.07.08 18:18 | |
| |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.07.08 18:21 | |
| LittleDevil aspon nie som sama, ktorá si nepamäta sny...možno sa mi aj nejaky snivas s ale nepamätam si ho.... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.07.08 20:26 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
calla Winchester
| |
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.07.08 12:46 | |
| LD nemas za co...ale to musela byt hlaska...len skoda, ze si to nepamatas...ale nabudúce sa podari.... ... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.07.08 14:52 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.07.08 16:00 | |
| ty vole, dobry sen Sarinka. mne sa raz snivalo, ze z Deana sa stal demon a chcel ma znasilnit... ale mne sa inak po meete snivaju dost casto sny s vami. uz sa mi snival jeden s dzajniskom a minule sa mi snival jeden s Ivanom...to teda bolo nieco | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 18.07.08 20:10 | |
| Sarinka tak aj troska zavidim... lebo mne sa s nimi uz dlho nesnivalo... aj sa troska zamyslam...ten serial nam vsetkym zacina asi trochen liezt na mozog... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 19.07.08 15:21 | |
| Mne sa dnes v noci snívalo zo Samom aj ked len chvíľu uprostred iného sna tak ako už mna vždy. Išla som to jednej ulici myslim že v našej dedine zo Samom a o niečom sme sa rozprávali neviem o čom potom za nami prišla jedna kamoška a niečo povedala a hned odišla Sama to čo povedala úplne šokovalo. zviezol sa tam na ulici na zem a začal opakovať že to nie je možné akoto že si to nevšimol ja som sa zohla k nemu a snažila som saho upokojiť ale o nereagoval a potom sa mi už sníval další sen | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.07.08 11:33 | |
| wiktoriano waw...neviem co mam napisat..na jednej strane super že tam bol aj Sam... ale na druhej zvláštne že sa tak správal... jednoducho Supernatural sen... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.07.08 18:37 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.07.08 18:50 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.07.08 18:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|