Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Naše "supernatural" sny

Goto down 
+49
sunshine
str8tking
Fay
Husitka
kaja666
12NicolAlysska
lentilka
Lirael
Ellen
cleo
evetka
janicag
Peter67
bareness
lenkka
Ewis
Dzowika4
sonca12
Anwiel
Zizi
Lex
calla
nikita
Violet
FeeBee
Faith
wiktoriano
Pa001
dzajnisko
keksiiq
CrazyD
Soniq
sisel
Silvia
bookika
aryana7
Kristine
jana7413
Ettie
LenkaX22
SkreechTina
Samabel
Madlen
Kaja
SNlois
Sarinka
Weronička
janka410
dion-fortune
53 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31  Next
AutorSpráva
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty13.10.08 6:12

super sen sarinka affraid 702 ze spomenie pred kripkem a ze pridu, to je krasne 702
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty13.10.08 19:07

Ale co to sarinka ty takto Wink Wink krasny sen no mohol by mu povedat ze by prisli mrknut konecne aj na slovensko Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty13.10.08 20:25

Moc pěkné sny 702
Ano, Sarinka, ať příjdou! Very Happy

Jinak mě se dneska zdál sen s Deanem Naše "supernatural" sny - Stránka 25 170639 Jenže ráno jsem si ho pamatovala ještě se všemi detaily, ale teď s tím mám už problém Sad
Byla jsem se Samem a Deanem nejspíš se někde podívat, s náma šli ještě jedna baba a chlap. Procházeli jsme přes velký most přes řeku a za ním se rozprostírala cesta kolem které byly močály a les. Na druhé straně jsme se razazili, něco šlo citít. Takový chlad a mlha se kolem nás rozprostírala. Najednou Sam někam s tím chlapem odešel a zbyla jsem tam jen já s Deanem a tou babou. Znepokojeně jsme se kolem sebe rozhlíželi. Pak Dean řekl, že není blázen, že se vrátíme do auta pro zbraně, že s holýma rukama lovit nebude. Otočili jsme se, aleto už se k nám blížil duch vysokého muže. My neměli nic, vůbec nic čím bychom ho mohli zahnat! A on nám odřízl cestu na most a tím do bezpečí. Vrhl se na mě, ale Dean jeho pozornost upoutal na sebe. Jenže to se do toho vložila i ta baba, co tam byla s náma a ten duch ji zabil. S hrůzou jsem se na ni dívala - zlý duch mezitím zmizel - Dean ke mě přistoupil a uklidňoval mě, že to bude dobrý, že jak ho dostaneme, tak ta kledba pomine a ona bude zase v pořádku. Tak jsme utíkali k autu přes most pro zbraně a.....
zvonil budík a já myslela, že ho vyhodím z okna Naše "supernatural" sny - Stránka 25 873139 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 555452
To není fér, chci pokračování! Naše "supernatural" sny - Stránka 25 80513
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty13.10.08 20:42

Madlen parádny sen taký by som brala. akože trochu akcie a k tomu Dean. to je supernatural ako má byť. len škoda že zazvonil ten budík v najlepšom. s toho mávam aj ja nervy
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty13.10.08 20:53

Sarinka ááááááá nieeee prečo to bol len sen ááá Naše "supernatural" sny - Stránka 25 80513 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 80513 premeň to na skutočnosť neviem ako to spravíš ,ale proste to sprav ok sme dohodnuté 703 Dion teeeeda to je úžasné ja asi od žiarlivosti umreeem to neni féér taký skvelý torturing sen Naše "supernatural" sny - Stránka 25 80513 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 568939 a teda hovoríš ,že v new ff bude torturing!Cass woooow tak na to si teda počkám Naše "supernatural" sny - Stránka 25 284389 drool drool Twisted Evil proste úžasný sen zranený Castiel a ty s ním a ošetruješ ho a ešte k tomu si jedna z postáv z Tininej ff Naše "supernatural" sny - Stránka 25 170639 méééé aj ja cem Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 Madlen jeejo jaký žúžo sen inak tak tej babe čo umrela treba aspoň ty nechala volnú cestu a bola si s Deanom sama no nie Naše "supernatural" sny - Stránka 25 284389 a Dean ťa ochranoval no áno ved je to náš hero nie he Very Happy Naše "supernatural" sny - Stránka 25 430869 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 430869 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 430869 a ten budím vytočil aj mňa aj ja chcem pokračovanie Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 na budúce ho vypni a do školy bež až po dokončení sna Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty13.10.08 20:57

sarinka: no téééda, to je krásny sen 702 702 702

madlen: no teda, mne to prišlo najprv vtipné a potom len affraid ale hneď by som brala, aby ma dean utešoval Naše "supernatural" sny - Stránka 25 430869

krásne sny fakt 702

soniq: xoxo, no to vieš ja už mám torturing všade, to by som nebola ja, aby som ho v poviedke nemala Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 18:47

Madlen super sen. aj mne sa to niekedy stava ze zazvoni budik. ale aj mna by zaujimalo ako ten sen skoncil 603 603 confused
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 20:23

soniq, Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 to by byla pěkná výmluva: "Nemohla jsem stávat, zdál se mi sen s Deanem. Musela jsem počkat až skončí Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745 To by mi to třídní dala hned neomluvené Laughing
Možná je dobře, že mě ten budík vzbudil, já si většinou sny nepamatuju, když se z nich neprobudím...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 20:25

to tak ja som dnes mala naozaj supernatural sen akurát že dobre neskončil :cry: . bola som so Samom a Deanom v nejakom starom dome alebo hrade neviem čo to bolo ale pôsobilo to tam strašidelne.hladali sme tam nejakú prišeru. Sam navrhol aby sme sa rozdelil a išiel hľadať opačným smerom ako ja s Deanom. akurát že Dean sa príliš ponáhľal a ja som za ním nestíhala.až tam boli dve ulice a ja som nevedela do ktore išiel. tak som išla do jednej a to bola chyba lebo tam bola nejaká baba a volala ma tam do nejakej miesnost že tam je to nebezpečné. ja som myslela len na to že musím najsť Deana. len potom som videla niečo prichádzať tak som tam rýchlo vbehla ale pasca a ja nadávala že som sa mala Deana držať za rukáv. Laughing a potom sa na mňa vrhlo nejaké obrovské zviera a zobudila som sa.
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 20:44

wiktoriano da sa povedat ze dost strasidelny sen Shocked Shocked inak bud rada ze si sa zobudila keby ta ta potvora roztrhala to by nebol asi prijemny pohlad.
alebo by ta brisli zachranit brothers v tom pripade by som spala dalej Naše "supernatural" sny - Stránka 25 733500 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 733500
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 21:17

To byl opravdu pořádně strašidelný sen! affraid affraid Ale třeba, jak píše lenkka by v posledním okamžiku zakročili naši Naše "supernatural" sny - Stránka 25 335560 a byl by to krásný konec Smile
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 23:21

no aj bol strašidelný ale celkom ma potešil. ked tak boli brothers tak to stálo za to. ale myslím že na konci by ma nezachránili lebo som ešte pred zobudením myslela na zo že to je môj koniec a že ma nenájdu. a ked som sa zobudila bola som na tom takto Shocked a zároven takto 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 23:30

wiktoriano affraid no fúúj to je teda ale hnusne strašidelný sen... ja dúfam, že dnes sa mi niečo pekné prisnije lebo to fakt potrebujem... budem sa pekelne sústrediť Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 23:37

Dion tak ti držím palce aby sa ti niečo pekné snivalo. viečo o torturingu ked to máš tak rada Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty14.10.08 23:40

vďaka vzhľadom na moju pracovnú preťaženosť a fakt, že zase budem spať len pár hodín, potrebujem, aby ten spánok za niečo stál, takže nejaký poriadny torturing sen! aj keď dnes by som brala asi niečo viac romantické... také ukľudňujúcejšie... ale čokoľvek bude dobré, len nech je, lebo inak zajtra zaspím na písomke Laughing
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty15.10.08 17:49

Naše "supernatural" sny - Stránka 25 80513 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 aj ja ceeeeeeeem Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 80513 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 260605 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 260605 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 260605
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 10:17

no tak a je to tu! cheers včera som mala tak crazy sen, že to snáď ani nie je možné...

akože objednala som si všetky tri série supernaturalu s tým, že zaplatím, keď mi dôjdu, lenže keď mi došli, bola som doma sama a nemala som dosť peňazí, tak som rýchlo hľadala maminu peňaženku, aby som mohla zaplatiť, keď zrazu akože totálne z ničoho nič nám pred domom zaparkovala impala, akože ja som už mala peniaze v ruke a niesla som ich poštárovi, no a keď som zbadala impalu, tak ja len Shocked a z nej si len v pohode vystúpili dean a sam a začali tam riešiť niečo s príšerami a úpirom, ktorý mal žiť niekde v mojom okolí a ja len čumím... že toto nie je možné... a akože došli ku mne ma kvázi vypočúvať. krásne sa mi predstavili nejakými vymyslenými menami a vytasili falošné preukazy a ja som tam len stála ako kôl v plote a civela, na nich, že to si robia srandu, že? tak som ich krásne oslovila dean a sam a že viem, kto ste. pre zmenu sa oni na mňa tak zvláštne pozreli a zrazu mi šplechli do ksichtu vodu... akože si mysleli, že som posadnutá alebo čo, no samozrejme mne tá voda nič nespravila a tak sa Sam začal rýchlo ospravedlňovať, keď ma zrazu Dean schytil a hodil o stenu, kde ma porezal strieborným nožom. No samozrejme ani to mi nič nespravilo a začala som byť mierne naštvaná, že si myslia, že som nejaký démon alebo shapeshifter. tak som tam na nich nakričala, že či im hrabe, že monštrá naozaj neexistujú. Sam sa zase začal ospravedlňovať a Dean sa mi otočil chrbtom. no a ja som dostala fakt strašnú chuť sa doňho zahryznúť. na moje zdesenie som to aj urobila a surovo som ho začala vysávať. keď odrazu odniekaľ počujem, že STRIH! tak akože by som mala deana/jensena pustiť, no bohužiaľ ja som nemohla.... ja som totiž tú krv OZAJ z neho vysávala a sakramensky mi chutila 603 tak ma sam/jared od neho odtrhol a oči rozšírene v šoku, že ja som FAKT upír, že to nehrám. jensen bol chudák trošken bledý na zemi.. no riadne som ho vysala. a tak to mi pomaly začalo dochádzať, že by som asi mala zdrhnúť, lebo všetci sa na mňa nie práve pekne pozerali. tak ja som schmatla svoje dvdčka, za ktoré som nezaplatila Laughing a začala som šprintovať niekam preč. no a na to som sa zobudila... ale akože fakt toto bola riadna kravina Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 a hoci to bude znieť ozaj úchylne, ale tá časť, kde som sala jensenovu krv bola najlepšia. neviem, ale on chutil fakt dobre Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 10:31

Dion toto bol teda naozaj super sen Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 prepáč ale naozaj som sa musela smiať akože na teda šplechli vodu to muselo byť super. a že ste to nakoniec len hrali a ty si bola upír naozaj Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 kde ty na také sny chodíš? aj ja teké chcem. Jensen chutil dobre o tom nepochybujem ved on je naozaj nazjedenie Naše "supernatural" sny - Stránka 25 284389
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 12:24

Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 Dion to bol super smejem sa tu ako blazon. Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 to mu sa vravi crazy sen. inak chudak postar si mu ani nezaplatila Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 12:44

no ja tiež žasnem nad tým, čo všetko je moja myseľ schopná vyprodukovať Laughing akože úpirom som dosť často, keďže je to moja obľúbená príšerka, ale v tomto sne to bolo niečo neskutočné... najlepšie na tom bolo, že ja som celú dobu nechápala, čo sa deje Laughing najprv sa objavia winchestrovci pred mojimi dverami, potom zistím, že som upír.... no akože Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 ale tak som rada, že som rozosmiala Very Happy

a wiktoriano: on mal takú zvláštnu príchuť, akoby jahodovú Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 som najprv myslela, že to bude chutiť ako kečup, ale nie Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 jahody Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937

lenkka: no veru chudák poštár, ktorý akosi záhadne zmizol... ale našťastie nechal tie dvdčka, inak by som ho asi vysala Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 13:11

takže v tvojich snoch krv chutí akol ako jahody no to je teda Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745 to je naozaj super že si to až tak podrobne pamätáš aj chuť ja si zo snov až také detaily nepamätám. a ty si už bola vo sne démonom anjelom a teraz aj upírom ty vždy niečím prekvapíš. Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745 ja som bola raz vo sne čarodejnicou ale to je asi jediné
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 13:54

Diky Dion...to bolo nieco uzasne Laughing Laughing Smejem sa jak blazon..nie tebe ale snu Wink To ti zavidim, nielen DVDcka bez platenia ale este aj zahryznut sa do Jensena Twisted Evil Normalne mi to podla toho opisu pripadalo ako z Monster Movie. Ty ako ten upir s tym kuponikom... Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937

Aj mne sa dnes snivala nejaka konina ako vzdy...nieco ze sa evakuovalo nejake obchodne centrum a aj som to tam organizovala ci co Suspect Mne sa vzdy posplieta vsetko z roznych serialov a filmov a potom rano vyzeram asi takto Shocked
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
evetka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
evetka

Počet príspevkov : 206
Registration date : 02.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 15:19

Konečně se mi taky zdálo o SN, jenomže to byla taková, ale fakt taková blbost... Suspect už si to přesně nepamatuju, jen vím, že Dean byl v nějakém starém dřevěném domě, pořád chodil nervozně sem a tam, pak slyšel motor, tak vyběhl ven na louku a tam přijížděl Bobby v Impale. Dean mu pomohl s taškama, co Bobby měl a šli čekat do toho domu na Sama. No když konečně dorazil Sam, tak si vzal takovou tu dlouhou kuchyňskou zástěru, druhou hodil Deanovi a ten si ji taky oblíkl, vybalili z těch tašek věci na pečení a šli péct buchtu Suspect fakt nevím, proč se mi nemůže zdát něco, u čeho bych aspoň nebyla jen pozorovatelem a co by nebylo tak ujeté 603 prostě J2 pečou buchtu... no ráno jsem se probudila asi takhle Naše "supernatural" sny - Stránka 25 71174 Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty19.10.08 15:32

Dion tak to bol sen. Waw zahriznúť si tak do Deana. Závidím ti. A ešte mal takú skvelú chuť Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 A to šplechnutie do tváre. Naše "supernatural" sny - Stránka 25 99937 Proste cool sen. 702 evetka ti kks. Naši Naše "supernatural" sny - Stránka 25 335560 pri pečení buchty Naše "supernatural" sny - Stránka 25 316745 Tak to by som chcela vidieť Naše "supernatural" sny - Stránka 25 170639 takéto crazy sny mam najradšej. Naše "supernatural" sny - Stránka 25 258431
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty05.11.08 11:01

dnes som mala naozaj krásny sen s Jaredom 702 síce krajšie by to bolo s Jensenom ale nestažujem sa aj toto sa mi rátalo aj ked si celý sen nepamätám.
neviem ako sa to začalo. prvé si pamätám že sme niekam išli s Jaredom a veľmi dobre sme sa spolu bavili. on bol taký zlatučký. potom sme sedeli na nejakej lavičke, a neviem ako sme sa rozprávali predtým ale potom potom povedal niečo po anglicky a ja som mu nerozumela. chcela som aby mi to zopakoval pomalšie a že budem rozumieť ale on potom začal hovoriť plynulou slovenčinou takže dalej sme s komunikáciou problém nemali Very Happy strávili sme spolu celé popoludnie a veľmi dobre sme sa bavili a večer mal ísť na nejakú oslavu a ja som tam mala ísť s ním. ja som s toho bola na na nervy lebo som nevedala čo si oblečiem ale Jared ma upokojoval že to je úplne jedno tak som teda niečo našla a išli sme na tú oslavu. a ked sme tam došli pekne spolu ako pár tak som sa zobudila a nadávala som prečo zase v najlepšom. Naše "supernatural" sny - Stránka 25 202744 mala som ešte hodinu kým som mala vstávať taksom ešte zaspala ale už sa mi nič nesnívalo. ale aj tak to bol najkrajší sen aký som za dlhú dobu mala. také by som brala aj každú noc. Naše "supernatural" sny - Stránka 25 284389
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Naše "supernatural" sny   Naše "supernatural" sny - Stránka 25 Empty

Návrat hore Goto down

Naše "supernatural" sny
Návrat hore 
Strana 25 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31  Next
 Similar topics
-
» Ako ste sa k Supernaturalu dostali?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Spovednica-
Prejdi na: