| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 11:14 | |
| jeeeeej, wiktoriano, to je jaky krasny sen...keb to bolo skutocnostou, nie? a Jared hovoriaci po slovensky | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 11:53 | |
| no to by bolo super keby to bola naozaj ale aj sen stačí a väčšia sranda by bola keby som ja hovorila po plynule po anglicky ked som to v skutočnosti nikdy neskúšala. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 15:11 | |
| Aj ja sa musim podeliť s mojim dnešnym crazy snom takže: Tu u nás je jedno jazero a ja som sa prechádzala s Jensenom a tlačila som kočár ale nič v ňom nebolo ...o niečom sme sa rozprávali a Jensen sa zrazu zmenil na Wenta Millera...ten sa zachvilu zmenil na Castiela a on s toho kočiku vytiahol takeho maleho anjelika s čiernymi krídlami pamätam si len tie total modre oči toho krpca...a Castiel mi hovoril že to je jeho dieťa a neviem už čo ďalej...a zrazu som sa zmenila na Deana a začali sme sa hadať kto bude mamička a kto otecko (tiež po slovensky) ... A potom som sa zobudila....rano som tiež vyzerala že | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 15:34 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 17:46 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 19:13 | |
| no teda Cleo úplne úžasný sen ten môj pri tom nie je nič. že malý anjelik s čiernymi krídlami a Castiel to muselo by úplne super a ešte si sa zmenila na Deana ja s toho vážne nemôžem | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 05.11.08 23:11 | |
| Ježiš, baby, totálne cool sny...Jared hovoriaci po slovensky, no je z časti poliak, takže by to nemusel byť len sen... a teda ten svoj sen, Cleo... že kto bude mamička a kto otecko.. aj ja chcem nejaký sen s Castielom... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 06.11.08 19:04 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.11.08 0:28 | |
| Nikdy sa mi nesníval žiaden SN sen až doteraz: V nejakom podniku som sa na parkete bláznila s Deanom, tancovali sme, skatebordovali sme, až som zadychčaná odbehla k stolu, že si dám pauzu. Pri stole sedel Sam a v rukách stískal papier, na ktorom bolo foto z netu. Papier držal tak, že som nevidela, kto tam je na fotke. A neustále mlel o princovi Eduardovi niekomu pri stole (neviem komu, nevidela som). Nakoniec som nevydržala a spýtala sa Sama, či sa mu snáď ten Eduard tak páči, keď o ňom stále rozpráva a on na mňa hodil ten svôj urazený výraz. Chcela som mu vytrhnúť papier z ruky aby som sa pozrela, či je na nej fotka toho Eduarda, ale nepustil. V tom za stôl dosadol Dean a pýtal sa ma, že čo sa tak škerím. Ja na to: "Sam sa zamiloval do princa Eduarda!" a vybuchla som v smiech. Sam stisol pery typickým jeho spôsobom, čo ma rozosmialo ešte viac, až som sa zobudila. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 07.11.08 18:37 | |
| mne sa tiez snivalo dnes som stala pred veeeeeeelmi vela ludmi, az potom som si vsimla ze v popredi sedi Jensen,Jared,Misha a Kripke. A ja som velmi plakala, lebo som musela ist domov na SVK kvoli stužkovej :/ uz mi z nej sibe a zrazu som bola na kosickom letisku, kde hned po vystupe havarovalo lietadlo. Zrazu som sa otočila a pri mne stal Dean a Sam a začali mi vysvetlovať čo sú zač. potom dakto do mna stuchol a ja som sa zobudila | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.11.08 14:43 | |
| Dnes sa mi snivali dva sny s Mishom...ale na ten druhy si už neviem spomenuť tak zatial aspoň ten jeden... Takže Misha bol vodič kamionu a ja jeho žena a ja som sa mala nasťahovať k nemu do toho kamionu tak som si zbalila veci a prišiel pre mňa ku mne do roboty...a tak som si zobrala svoje veci a ten kamion bol hrozne velky a zle sa mi do neho nastupovalo...a tak som začala niečo nadavať a Misha sa naštval a vykopol mňa aj moje veci a odišiel... ale potom sa vratil a bol happy end v kamione na ten druhy si nespominam ale tiež to bola takato podobna kravina... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.11.08 15:13 | |
| Bože baby mi máte také zabavné sny že s toho nemôžem aj ja by som také chcela a potom sa zobúdzala s úsmevom. Ellen ten tvoj sen je superže Sam zamilovaný do princa Eduarda kde ty na to chodíš? A Cleo že s Mishom v kamione no ale s ním kdekoľvek. a že si bola jeho žena. to ti závidím | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 08.11.08 21:55 | |
| Ako tieto dva sny su nič...ja mavam niekedy take žive a crazy sny že fakt som z nich cely deň mimo...A najviac sa mi sniva o tom že sa zaseknem vo vyťahu alebo vyťah pokračuje vyššie a vyššie a tak... | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 18:21 | |
| Máte zajímavé noci, holky Taky mívám dost živé a šílené sny a občas se mi do toho připlete nějaký seriál nebo film, který jsem viděla. No, a dneska v noci to byl SN. K mojí smůle to byl takovaj ten sen z pohledu třetí osoby Začínalo to tak, že na bratry zautočíl (tuším) nějaký démon (neviděla jsem mu do obličeje, což bylo dost strašidelný). Sekl s Deanem o stěnu, takže chudák skončil v bezvědomí. Najednou se tam objevil takový ten hnusný černý kouř (ten první démon zatím někam zmizel) a snažil se posednout Sama. Jenže mu to nějak nešlo, tak se mu přestal cpát do krku a zhmotnil se předním jako Samův dvojník s černýma očima. Začal mluvit o Deanovy a v tu chvíli jsem se tam nějak objevila já, ale jako na potvoru se to celé najednou zlomilo do nějakého jiného snu Nevím, už mi z toho asi hrabe | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 18:58 | |
| Lirael s toho si nič nerob, aj mne sa sny všeliako pletu. a mám napríklad aj 3 seriály v jednom sne no ale aj takýto sen sa ráta. a Evil Sammy toho by som vo sne brala aj ja | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 19:36 | |
| To byl Sammy ve dvojitém vydání Občas si říkám, že bych měla ty svoje sny začít někde sepisovat. Minimálně by to byla bašta pro psychiatra | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 21:02 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 21:09 | |
| Tak to sú bohovské sny cleo ako sa ti to mieša s realitou mne sa o Sn nesníva absolútne nič | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 21:35 | |
| Cleo tak toto sú super sný ten prví no byť v Deanom to mohlo byť zaujímavé mne sa tiež sníva že som niekým iným ale ním som ešte nebola. a ten koniec s Casom. no škoda že to bol ten pes. ktovie kde by to inak skončilo a nahánať Erica motorovou pílou no niekedy bysi zaslúžil, mne sa tento týžden tiež snívalo s Deanom a asi aj s Castielom len si z toho nič nepamätám. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 17.11.08 21:55 | |
| Ja som chorá a mam teplotu tak to asi bude tým ale tak ja mávam strašne haluzne sny...niekedy sedím na posteli a nechápem... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.11.08 21:17 | |
| Dneska se mi zdál docela mazec sen... jako souvisel se SN, jen bráškové se mi tam neobjevili... Celou Loučku (tam kde bydlím) někdo vyvraždil... prostě to tu bylo naprosto mrtvé, nikde nikdo. Zůstala jsem jen já a dva mojí kamarádi. Pátrali jsme po tom co se stalo a nakonec jsme na to i přišli - naneštěstí. Byli to démoni. Nevěděli jsme proč nechali zrovna nás žít a chtěli jsme odsud utéct, ale nešlo to... vždy si nás našli a přivlekli zpátky a nechali nás tu. Nakonec jsem s hlavním z nich mluvila. Náš rozhovor skončil tím, že mi nabídl dvě možnosti; buď s ním uzavřu určitou smlouvu a on vše vrátí jak bylo předtím - všichni budou žít jako předtím nebo když na to nepřistoupím zabijí i zbylé moje přátele a já tu budu pořád a pořád. Nikdy mě nenechají odsud odejít. Přistoupila jsem na první možnost. Políbili jsme se a než me něchal odejít viděla jsem, jak mu bíle zasvítili oči... Než jsem se probudila koukala jsem ještě z balkonu na znovu žijící sídliště. Všude bylo plno dětí a lidí a slunce do toho všeho krásně svítilo... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.11.08 21:38 | |
| teda Madlen. tak toto je teda super sen. taký by som nechcela. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 20.11.08 21:45 | |
| madlen to bolo super, tebe sa normálne snívajú poviedky to zírám máš super sny | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 21.11.08 15:21 | |
| lentilka, no hej, dneska na cestě do školy jsem úplně vymýšlela, jak by z toho šla udělat povídka nápad by byl a i brášky bych tam samozřejmě zapojila, takže teď mít jen čas... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|