| Naše "supernatural" sny | |
|
+49sunshine str8tking Fay Husitka kaja666 12NicolAlysska lentilka Lirael Ellen cleo evetka janicag Peter67 bareness lenkka Ewis Dzowika4 sonca12 Anwiel Zizi Lex calla nikita Violet FeeBee Faith wiktoriano Pa001 dzajnisko keksiiq CrazyD Soniq sisel Silvia bookika aryana7 Kristine jana7413 Ettie LenkaX22 SkreechTina Samabel Madlen Kaja SNlois Sarinka Weronička janka410 dion-fortune 53 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.04.09 20:08 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 10.04.09 22:17 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 11.04.09 9:39 | |
| cleo že chalani na metle a dokonca aj mischa no tak toto si neviem ani predstaviť no a čo že kraviny sa ti snívaju hlavná vec že tam boli chalani s SN | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 16.04.09 18:00 | |
| cleo : na metle? tak toto by ma nenapadlo ani vo sne fakt super sny... mne sa nedávno snívalo, že sam a dean prišli ku mne ( ani neviem ako sa to zomlelo), ale nejak sa nám do cesty priplietol edward ( z twilightu ) a chlapci zistili, že je upír a nútili ma ho zabiť, ale ja som nechcela, tvrdila som, že on je dobrý, že on pije len krv zvierat, ale oni ma stále nútili a nútili a tak som sa radšej zobudila | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 29.04.09 18:01 | |
| mne sa po pár mesiacoxh konečne znovu snívalo z SN a to musela byť hned taka somarina akože fakt by som nemala miešať SN a Twilight. snívalo sa mi ze som bola v nejakom dome neviem kde a potom tam bol Sam ale nebol taký ako vzdy no a potom som zistila ze je z neho upír no a ja som sa ho začala báť a bežala som von a pred tým domom bol Castiel tak som myslela ze fajn s ním sa nemusím bať ale nakoniec som zistila ze aj on je upír (toto bolo uz akoze fakt dosť všade vidím upírov ) tak som sa radšej vrátila do tej izby ale tak bol zase Sam tak som nevedela kam pôjdem. potom viem že som to chcela napraviť a tak som sa nejako snažila vrátiť čas pred dobu kým sa upírom stal. no aj sa to podarilo ale veľmo mi to nevyšlo lebo sa som mnou vrátil aj ten upír Sam no potom tam v minulosti bol aj ešte normálny Sam. takže tam vlastne boli dvaja a ja som nevedela ktorý je ktorý a potom si uz viac nepamätám ale to bola fakt haluz len rozmýšľam ze ked bol Dean raz sa mi sníva z Sn a Dean nikde | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 29.04.09 18:14 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 29.04.09 18:20 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 30.04.09 12:08 | |
| nic si z toho nerob, ja ked cely den sedim pri compe, vybavujem veci kvoli SN conu, hrabem sa milion fotkami (a pripadne mam 39 horucku), to su teda sny.. :D:D:D mna skor trapi opacny problem - vsade Dean a nikde Sammy.. EDIT: nie ze by mi to vadilo, ale sem tam aj Sammyho treba vidiet.. o com by bol SN bez Sama?? | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.05.09 20:28 | |
| Po dlouhé době se mi zdál SN sen... ne přímo o SN ale o vás. Konal se nějaký meet, asi ten třetí a mě to vycházelo, že jsem se za váma mohla dostavit až později, asi o den. Tak jsem vás tak různě hledala po městě, bo jste měli být v nějaké restauraci na oslavě. A když jsem vás nakonec našla, tak sen skončil Škoda... Jestli se to opravdu uskuteční, že za váma dojdu alespoň na jeden den, tak budu moc ráda. Sen mě opravdu hodně povzbudil, že by to mohlo vyjít alepoň tak. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 13.05.09 20:58 | |
| str8tking, no moc bych chtěla, ale jestli to bude 10-12. 7. tak máme 10-11.7. sraz se třídou, ale tak snad by se mi podařilo, alespoň v tu neděli se tam ukázat. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 18:03 | |
| Tak ľudia ja som tento sen pôvodne vôbec nechcela nikdy zverejniť, ale napriek zlému pocitu po zobudení som sa strašne smiala, tak sa podelím Asi pred 4 dňami sa mi sníval sen o Apokalypse. Všade pršalo, padali krúpy a môj dáždnik to nejako nezvládol, tak som sa postavila pod strechu jednej kotolne. Bolo nás tam viac. Nejaký chalan a dievča. No a zrazu som bola v nejakom byte. Sedela som na gauči, vedľa toho chalana (celkom k svetu ) a on ma objímal. Stále som však myslela na to, že musím nájsť Sama a Deana a povedať im niečo dôležité. No a tí ľudia v tej miestnosti boli čudní. Okrem mňa a toho chalana tam bolo to dievča a ešte dvaja dospelý ľudia. Žena niekam odišla a ja som sa začínala báť, pretože stále hovorili, čosi ako "On nás ušetrí, pretože mu pomôžeme k znovuzrodeniu" a ten chalan ma stále upokojoval, že všetko bude dobré, že sa mi nič nestane. A vtedy prišla do izby akási koza (po bližšom rozbore sna som prišla na to, že to musel byť cap) a tá žena. Žena si sadla na stoličku a ten cap sa postavil predo mňa. Vyskočil prednými nohami na sedačku a začal mi oblizovať na ľavej strane krk. Zhnusene som ho odsotila a utierala si sliny z krku a všetci zhrozene zhíkli. Cap to isté spravil aj ten babe čo tam bola a ona ho tiež po čase odohnala. No a potom tam bolo čosi s obeťou prasaťa a jeho krvou a ten cap sa začal premieňať na osobu. Začal rásť a napokon z neho bol taký kríženec capa a človeka a vtedy som sa strhla zo sna. Najhoršie na tom je, že som si hneď chytila krk, pretože som mala hnusný pocit ako keby ma naozaj niečo oblizovalo. Fuj nič som tam nemala ale brrrr tá predstava bola nepríjemná. | |
|
| |
sunshine Nevinná obeť
Počet príspevkov : 16 Age : 32 Registration date : 24.05.2009
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:06 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:08 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:09 | |
| Zizi to tak to bol teda sen a hlavne ten cap nepríjemne ze ta oblizoval Sunny sen o Daneel to muselo byť mile mne sa s nou ešte nesnivalo no mne sa posledných dnoch sniva dosť šialených snov a niekedy aj s sn ale radšej ich sem nepíšem lebo to fakt ani nedava zmysel tak aby som to opísala. a tiež sa mi pletu viac serialov dokopy tak ani neviem čo to má byť . ked raz som niekde zo samom a deanom a potom zase na to istom mieste z nejakými osobami z nejakeho druheho serialu | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:13 | |
| Mne sa raz snivalo o Elte, aj som to Veronike zdesene pisala, ze bola vcelku v pohode, ze neprudila ani nic, zlata bola kks.. a ze mala baby (to som zistila, ked som sa vratila po ocov fotak,ktory som tam zabudla - tatik by mi dal ). A ze som tam ostala stat a cumet jak debil a ze Jensen sa s Jaredom bavili o tom, aka je nadherna (to miminko samozrejme ) a ze som na nich kukala ze WTF?? a ze to je "ich" a Eltine, ze ona im ho vynosila a bla bla bla, kydy.. a ze som im na seba nechala mail, ze ked nebudu mat co robit, tak nech sa ozvu - posielala som im A Walk to Remember film (to su dementne sny co? ) a ze mi pak pisali SMS, ci nepojdeme dakam na pivo a ze sme sa spili jak prasce.. (samozrejme milion J2 fotiek narobila ) | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:15 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:18 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:20 | |
| no baby... ked sa nad tym zamyslim, mozno to s nou nie je take zlee... to viete, mne to hrabe z toho ucenia.. viditelne.. ale ... co ak ?? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:24 | |
| hmm to keď sa tak nad tým zamyslím tak ona možno nie je vážne až taká zlá... len pri jensenovi sa správa divne... ale ktovie, možno musí? bože preplieskajte ma niekto | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny 27.05.09 20:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Naše "supernatural" sny | |
| |
|
| |
| Naše "supernatural" sny | |
|