| 02x17 Heart | |
|
+22Mystic wiktoriano CrazyD Kacena222 Faith GoreGasm sisel keksiiq Weronička bookika Silvia Ettie ThomasCrown Sarinka Kristine Madlen janka410 Samabel dion-fortune LenkaX22 Chrystelle funny 26 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 29.03.08 18:44 | |
| ono bolo viacej monentov ked vyronil nejaku tu slzu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 29.03.08 19:04 | |
| aj sama sme si mohli este uzit aj v inych scenach (ehm ehm isty uterak....) ale tak tu sme to mali tak pekne pokope.... je pravda, ze vela podobnch scen nie je... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 02x17 Heart 29.03.08 22:59 | |
| - sisel napísal:
- no ta epka bola fakt pecka treba uznat. teda Madison cakala kedy sa uz na nu Sam konecne vrhne, este ked zapla telenovelu, aby ho odputala od telky a uputala pozornost na seba... a Sam si veselo pozeral a este sa z neho skoro stal telenovelomaniak.
Ježiš, tak toto je záder roka..vážne..a ešte si zabudol ten útok spodným prádlom... | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 30.03.08 10:52 | |
| ja som na tie nohavicky nezabudol, len som ich neuviedol preto ze niekto ich uz tu predo mnou spominal :idea: | |
|
| |
GoreGasm Nevinná obeť
Počet príspevkov : 12 Age : 33 Bydlisko : Krupina/Banská Bystrica Registration date : 25.03.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 28.04.08 23:15 | |
| no, čo sa týka Supernaturalu, ja som práve na tejto epizóde, dnes som ju videla prvýkrát no a musím súhlasiť, fakt pecka epizóda, ten koniec ma dostal.. pohľad na Sammyho hlavne a tá Deanova slza to dorazila.. a čudovala som sa, ale Madison mi tu vôbec nevadila, práveže mi tam úplne zapadla ale o to horší bol potom ten koniec.. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 05.06.08 18:43 | |
| pri tejto epizode som revala jak diva. bola fakt uzasna. jaka smola kvoli Sammymu, je to strasna skoda... ale strasne dojemne :cry: | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 28.06.08 10:38 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 09.08.08 14:31 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 09.08.08 16:47 | |
| čo sa týka tejto časti musím povedať že aj ja som plakala na tom konci lebo ja som taká romantická povaha ale plakala som len ked som to pozerala v originály lebo ten dabing ma nenechal tak sa do toho vžiť aby som plakala. ale tá Samova uplakaná tvár ma dojala ja myslím že to Jared zahral dobre | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 09.08.08 20:08 | |
| ach aj ja som skoro plakala ale len skoro... chudak sam, ked sa nieco pokazi tak sa to pokazi na vsetkych frontoch. jedna z naj veci, ktore sa mi pacili na tomto diely, bola deanova tvar ked spravil ten koment s pokrom este stastie ze som nevyprskla nahlas, lebo by som zobudila cely dom... bolo to inspirujuce... | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 26.08.08 21:55 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................... 25.01.09 21:23 | |
| Konečne som sa dostala k písaniu názoru k tejto epke. Časti s vlkolakmi veľmi nemusím, ale táto časť bola zároveň okrem tých volkolakov aj dosť emotívna a mala niečo viac do seba. Ale stále nepatrí medzi moje naj z druhej serie, nemôžem si pomôcť, ale nie. Teraz sa to odohravalo v San Franciscu, čo bolo podľa mňa opäť iné, teraz išlo o dosť veľké mesto, takže to bolo super práve tým, že väčšinou sa časti odohrávali v častiach miest alebo celkovo v mestách, ktoré nie su až take veľké alebo na vidieku v blízkosti prírody. Hned na začiatku ten záber veľkých mrakodrapov bol zaujimavý. Madison na ňu nemám ani zlý a ani super názor. Niečo medzi. Zdala sa mi celkovo v pohode a ani ma nenapadlo, že ona môže byť vlkolak. Bolo to hrozné. Hlavne to ako nevedela, čo robí a jednoducho sa musela s tým zmieriť, že sa to nedá nijako navrátiť späť. Najhoršie je to, že som stále dúfala, že predsa nejaká iná možnosť tam musí byť, ved vždy je nejaká, no ale tentokrát nebola. Najhoršie bolo to, ako si už mysleli, že je všetko v poriadku a zrazu sa opäť stala vlkolakom. Koniec bol strašný, hlavne pre Sama. No niečo strašne. Najhoršie, že ona ho o to požiadala. Už som si myslela, že Sam si niekoho konečne našiel. A hned na to o ňu prišiel. S tými hodnoteniami ich body, Sam má super telo to je pravda, ale súhlasim s názormi Samabel a Dion a daľších báb, ktoré sa neskôr k tomu pridali. A čo sa týka, tých slz, aj napriek tomu keby som vedela, že tam mali nejaké kvapky, alebo to neboli ich slzy, proste si nemyslím, žeby im to robilo nejaký veľký problém ich mať skutočné. Pre hercov to nie je problém. Veľmi pekná časť. | |
|
| |
majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: 02x17 Heart 02.06.10 17:00 | |
| Opäť si ju pozerám a opäť som mala na mále... a to mam riadnu nádchu, takže mi to moc nepomohlo. Krásna epizóda - a presne tak, ako hovorí samotný názov SRDCE, tak práve za to SRDCE ma táto časť dostala. Všetko sa mi na nej páčilo...Deanova starosť o brata a aj ten jeho chlad v očiach, keď vedel, že Medi musí zomrieť, lebo je zrúda. A napokon jeho uslintaný pohľad nad striptérkou...To bolo celé o ňom. No a Sammy...??? To je kapitolka sama o sebe. To jeho cudné správanie pri Medi, hlavne vtedy, keď sa prehrabávala v prádle. Starosť o ďalšiu ľudskú bytosť, ktorá síce už človekom nebola, nie úplne, ale predsa, on nikdy nestráca nádej zachrániť všetko a všetkých, čo sa dá. No a samotná milostná scéna bola teda o 100% lepšia, ako milostná scéna DEAN verzus čokoládka. Samotná skladba na konci bola totálnou bodkou za celou citlivou záležitosťou. Totálna brnkačka na nervičky a city. K tomu Samove slzy, skoro skutočné a Deanov taký zvláštny výraz v tvári s kusiskom bôle skrytej niekde hlboko v duši. Krásna epka - ktorá sa hlboko zapísala do môjho SRDCA. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 02x17 Heart 03.06.10 3:49 | |
| - majtika01 napísal:
No a Sammy...??? To je kapitolka sama o sebe. To jeho cudné správanie pri Medi, hlavne vtedy, keď sa prehrabávala v prádle. Starosť o ďalšiu ľudskú bytosť, ktorá síce už človekom nebola, nie úplne, ale predsa, on nikdy nestráca nádej zachrániť všetko a všetkých, čo sa dá. Ach, ako mi len starý Sammy chýba! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x17 Heart | |
| |
|
| |
| 02x17 Heart | |
|