| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 25.11.08 14:05 | |
| hej? tak to aby som si švihla s čítaním hej len ma sklamalo, že na ff.net nie je skoro žiadny torturing edward toto mi nerobte, ja chcem mučeníčko | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 25.11.08 15:10 | |
| No vážně... nejdrsnější jsou ty rozhovory mezi ní a Emmetem. Když si jdou zahrát páku a vsadí se, co se stane, když vyhraje ten a nebo ten. - Spoiler:
Bela: tak dobře, zahraju si s tebou, ale když vyhraju, už nebudou žádné narážky na můj milostný život. Emmet: se rozzáří: Platí, ale když vyhraju já, tak to ty narážky budou mnohem, mnohem horší. To její těhotenství tedy bylo ale pěkně... no drsný a vůbec. tam bylo vidět psychického torturing Edward požehnaně...
Naposledy upravil Samabel dňa 25.11.08 20:27, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Klenotka Pocestný duch
Počet príspevkov : 61 Age : 42 Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 25.11.08 16:35 | |
| Fanfictions už nečtu, jen píšu, a i v tom už nestíhám A jen Chuck, občas Stargate a Star Trek. Knižní fanficy radši ne, i když po Abhorsence jsem byla hrozně zvědavá, jak to bylo dál, a jelikož jediné pokračování ještě nevyšlo (anglicky, ale jelikož chci mít kompletní sérii jen v jednom jazyce, tak bych si pak zase zbytek musela koupit anglicky - jsem na tohle hrozná ), tak jsem to zkoušela na ff.net v neoficiální podobě. Znáte Neila Gaimana? Urban-fantasy, občas drsná, občas temná a někdy zase hrozně vtipná. Toho chlapa prostě miluju | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 25.11.08 17:45 | |
| samabel: wow znie to dobre a psychický torturing!!!! no bude musieť pokročiť... žeby dnes? mám voľný večer, to keď sa do toho pustím, tak to aj dočítam uvidíme.... no a toho Neila nepoznám, ale ak vravíš, že je dobrý Klenotka, tak ho omrknem až budem mať toho menej. hneď si ho aj píšem do zoznamu chcenej literatúry | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 25.11.08 20:33 | |
| Klenotka: Taky neznám, ale díky tobě možná zabrouzdám dion: No, tahle část byla dost dobrá... a potom ještě, - Spoiler:
když jim Esme daruje chalupu v lese, a oni tam jdou poprvé sami a všem upírům je jasný, co tam budou dělat ... a Emmet pak trusí řeči jako - A ona ještě stojí? ... To my s Rosalie jsme takových chalup zbořily nejmíň deset... Nebo něco v tom smyslu.
Jako z tohohle jsem nemohla... i když teď dál je to trochu zdluhavé, ale tak už mi chybí jen kousek, tak to sand dočtu. A na film jsem tedy zvědavá... to určitě budu nadáva, nadávat, nadávat... ale shlédnout to si dávám jako povinnost. teď jdu číst Kulhánka... to bych neřekla,že ho můžu použít u maturity, ale bude se hodit jako regionální autor, což je super. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 25.11.08 22:11 | |
| Myslím medialný boom. Je to všade. Nominácie na Award v rámci soundtracku boli tiež, ja bohužiaľ si nevšímam len Slovensko, takže okolo mňa to pozna len pár ľudí a aj to vínimočne takže už len z toho som prekvapená. Nehovorím o boome na Slovensku, neuzavieram sa do škatuľky len kôli tomu že žijem na SR, bohužiaľ u nás nie je nič celkovo takže toto nie je vínimkou. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 25.11.08 22:26 | |
| samabel: bože to je super už to musím aj ja prečítať sakra. no a kulhánka mám všetko prečítané okrem poviedok. jeden z mojich naj sci-autorov. veď keď si vezmeš, že polka jeho kníh je tak crazy až sa čuduješ, že sa ti nad tým mozog nepozastaví, proste on píše strašne super. a tie jeho pikosekundy kaja: jasné, že chápem, len ja sa až tak o ten mediálny svet nezaujímam. proste mi je to viac menej jedno, čo letí a zaujímam sa len o to, čo ma baví. no a twilight je momentálne moja druhá najväčšia závislosť, hneď po SN. Edward Cullen si ma proste získal čo už so mnou... som zaťažená na úpirov. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 25.11.08 23:07 | |
| A myslíš, že mne nie je? Ja tiež veľmi nemusím komerčne veci. Taktiež ma nezaujíma čo je in a čo nie je a preto sa o to budem len kôli tomu zaujímať, že to letí. Aj tak je to len ťažko špecifikovateľné a ak to mám povedať po slovenský tak sa neboj v tomto prípade to vôbedz nie je populárne ani nič pod. Možno ani nebude. Nebudem predsa niečo vyhadzovať len kôli tomu, že sa okolo toho spôsobilo až priveľa tlaku.Alebo to niekto zdeformoval. Teraz sa skôr robí záujem o nemediálne veci (nekomerčne, neznáme a neviem ake) u mladých takže, bohužiaľ už aj to sa kazí.Media su proste všade a ťažko sa je im vyhnúť, hlavne ked ma baví hudba a hlavne sa neškatuľkujem nikam, pretože to nie je veľmi dobre. Proste jednoducho sa tomu nedá nevyhnuť. Klikneš si na pár stránok internetových a máš to tam, dosť často to niekde vidím takže preto to sem spomínam. Taktiež reklamy na to že to bude v kinách a pod. Stačí len, že sa človek zaujíma o hudbu a jej vývin v USA a narazí na to fakt všade, takže preto ma to zaujalo, čo to je a hlavne o čom to je, kedže je to tam všade. Tiež ma zaujal príbeh , hlavna dejová linia, takže som rada. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 26.11.08 9:47 | |
| jj veď jasné, ja chápem nechcela som ťa uraziť ani nič, ako som niečo také napísala, tak sry... no a tak ja zase až tak moc po tých stránkach nechodím, takže som o twilighte počula len od samabel ale viem, ako to v amerike chodí. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 16:37 | |
| helou lidičky, mám asi blbú otázku, lebo sa tu už možno aj zjavilo, ale keďže som zabratá do čítania, čo tu vy tak mierne trochu rozoberáte a nechcem si pokaziť ten čitateľský zážitok tým, že vopred budem vedieť, čo sa stane. konkrétne hovorím o TWILIGHT SÁGE. a tak sa chcem opýtať, či náhodou niekto z vás nevie, kedy asi tak zhruba a z brucha, kedy bude do slovenčiny preložený aj ECLIPSE a BREAKING DOWN? lebo ja sa akosi nebezpečne blížim ku koncu NOV a, okrem toho, že sa od toho ledva viem odtrhnúť (SÚMRAK som dočítavala do tretej rána, hih) som nedočkavá na ostatné diely, a tiež ešte nedopísanú MIDNIGHT SUN. tak plííííííííííííííííííííííííííz ak to nejakou náhodou viete, môžeme ma vyviezť z temnoty nevedomosti??????
P.S.: v roku 2010 sa bude točiť aj film NEW MOON (to len tak by the way) | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 17:08 | |
| nikita: - citácia :
- Zatmenie, tretí diel Twilight ságy, by mal vyjsť v máji 2009. V tomto období vyjde aj slovenská verzia ďalšieho titulu Stephenie Meyerovej, ktorý sa v angličtine nazýva The Host. Vydanie posledného dielu Twilight ságy (Breaking Dawn) je naplánované na október - november 2009 a jeho názov by mal byť Úsvit, ale nie je to ešte potvrdené. Všetky tieto skvelé knihy vydáva TATRAN.
takže v máji by malo byť eclipse a v októbri breaking dawn. btw ja som teda dočítala tu štvorku a myslím, že to bola najvtipnejšia kniha zo ságy zatiaľ a koniec nemal chybu! strašne napínavý! | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 17:18 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 17:21 | |
| no tak ja som sa tiež zdesila, keď som to zbadala, preto som si to stiahla v anj a kľudne dočítala ja by som proste nevydržala. no a fakt to bola pecka. ten začiatok bol trocha zvláštny, ale potom ako sa do toho jacob riadne obul to bola pecka a emment no comment. ja som sa rehlila jak blázon. inak osobne považujem druhý diel asi za najslabší zo ságy ostatné sa mi veľmi páčili. no a videla som už aj film a teda bolo to celkom fajn. od knihy to malo ďaleko, ale ak som nemyslela na to, ako by to podľa knihy malo byť, tak to bolo fakt celkom dobre spravené. | |
|
| |
nikita Crossroads demon
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 17:34 | |
| no ja asi si budem do toho mája ožúvať nechty, lebo, no ja najradšej čítam knihy v sj, vtedy mám najsilnejší čitateľský zážitok (ja viem som ufo )a okrem toho bude NOV asi moja posledná kniha, čo do konce roka prečítam (teda už čoskoro) ale potom to bude len všetko do školy a hlavne na učenie, lebo len keď si na to spomeniem už ma omínajú mrákoty a ja sa nejako musím dostať z bakalárskeho ročníka. potom to už bude v pohode (dúfam, heh). tak hovoríš, že sa mám na čo tešiť ? no aspoň tá odmena v podobe tých dvoch kníh bude stáť za to. inak by bol zážitok ma aj vidieť pri čítaní tých knižiek heh toto je asi prvá kniha pri ktorej som plakala myslím ten začiatok Nov. aj tak som z toho ešte trochu mimo aj keď som už na 300 plus/mínus strane a stále si hovorím že, kedy? kedy? kedy už? hej a JAcob inak válí heh aj ja som už film zkukla, ale chcem ešte raz na tom gigaplátne, aby som si to vychutnala hi | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 18:13 | |
| hmm no veru, ja sa tiež musím pustiť do povinného čítania už čo nevidieť ale tak mňa ešte čaká brisingr no a tak na film tiež pôjdem do kina. a máš sa veru na čo tešiť! ja som z twilightu bola tiež pomerne dosť hotová. stephanie to fakt brutal super opísala všetko. ja som tiež plakala | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 18:27 | |
| No mozte ma privitat v klube Akurat som dnes hovorila otcovi, ze ak nahodou zavita Jezisko k nam tak Janka by chcela Súmrak+ Nov Tak snad na mna Jezisko nezabudne, ved som bola cely rok dobra..vacsinou. Videla som film v piďi verzii, ved vieme ako a odkial, ta ne? Do kina? Hmmm, neviem, nemam ist s kym Mozno pojdem sama Zacala som citat Nov po cesky v tej PC verzii, celkom ma to zaujalo...Nie som ten typ co zerie vsetko, co zeru vsetci ostatni. Uz som pomaly zacala byt alergicka, ked som niekde na nete narazila na obrazok TWILIGHT alebo Kristen&Rob Ale nejako ma to vtiahlo, konecne by som mohla aj nieco precitat po 100 rokoch Takze tak so mnou... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 18:54 | |
| Mne ježiško tiež prinesie Súmrak... už sa teším... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 19:03 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 19:59 | |
| Jejoo aj mne Ježiško prinesie Súmrak už je to zajednané nemôžem sa dočkať ,keď sa pustím do čítania rozmýšlam ,že asi si tu knižku kúpim skôr lebo nevydržím do Vianoc | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.12.08 22:35 | |
| Haha...uz sme v tom.. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.12.08 7:06 | |
| ja mam za sebou prvu knihu zo sagy- Twilight a musim povedat, ze to bolo totalne peckove, bombove a to najlepsie!nevedela som sa od knihy odtrhnut, zamilovala som sa do Edwarda a neviem co...proste stratila som pojem o realite a tiez chcem byt upirom ale nejako vobec nemam prehlad v tych vsetkych castiach,ja som si objednavala zatial len Twilight v originali a zvysne tri casti chcem tiez v originali, ale moja mama nejak stale robi problemy ale strasne sa na to tesim | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.12.08 12:49 | |
| Faith: Twilight sága: 1.diel Twilight, 2.diel New Moon, 3.diel Eclipse, 4.diel Breaking Dawn. Slovenské názvy: 1.diel Súmrak, 2.diel Nov, 3.diel Zatmenie, 4.diel Úsvit. Existuje aj Twilight - The Complete Illustrated Movie Companion, čiže kniha k filmu. Stephenie Meyers má ešte knihu The Host, ktorá však s týmto nemá nič spoločné. Niekde som čítala, že by mala vyjsť ďalšia kniha v tejto ságe, ale nie som si istá na koľko je tá informácia hodnoverná. Podľa mňa je Breaking Dawn poslednou knihou, no je možné, že vyjde kniha Twilight z pohľadu Edwarda | |
|
| |
nikita Crossroads demon
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.12.08 13:20 | |
| woohoo! dnes do 02:00 rána som dočítala aj NOV a ja z tých kníh nemôžem. ony sú proste úžasné k týmto knižkám sa ešte raz mienim vrátiť cez leto, lebo teraz som to zhltla ako nič, ale chcem si to prečítať ešte raz, ja proste inak nemôžem!!!! ešteže mám pred sebou toľko roboty, že nebudem môcť myslieť na to, že až za 6 mesiacov bude preložené pokračovanie ZATMENIE. hej, ako hovorila dion po Breaking Down by mala vyjsť kniha MIDNIGHT SUN, čo bude Twilight z Edwardovho pohľadu. podľa Stepheninej stránky ju práve píše a hodili tam už ukážku z prvej kapitoly (ak sa nemýlim) | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.12.08 15:58 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.12.08 16:55 | |
| no tak som si to overila a naozaj to vyzerá tak, že ten twilight z pohľadu edwarda bude začala som čítať ten draft, čo je na stránke a wow to fakt dúfam, že to teda bude. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|