Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody

Goto down 
+38
Night Angel
tauria
Lucy86
Laskonka
str8tking
mummy
kattie
Husitka
janka410
SNlois
kaja666
Dzowika4
Soniq
cleo
janicag
Klenotka
lentilka
calla
Faith
Madlen
Mystic
lenkka
Zizi
Anwiel
sisel
CrazyD
bookika
funny
Kristine
Hiro666
nikita
Kaja
Samabel
dion-fortune
Sarinka
Silvia
Weronička
SkreechTina
42 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next
AutorSpráva
Mystic
Pocestný duch
Pocestný duch
Mystic

Počet príspevkov : 148
Registration date : 24.07.2008

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty02.12.08 21:39

ja citam momentalne Dunu od Franka Herberta. Poznate to niekto? Uz strasne dlho som si to chcela precitat a teraz som na to narazila v kniznice a je to fakt ze dobre, milujem tu charakterovu kresbu, ktoru Herbert skombinoval so sci-fi prvkami, proste wau...
Návrat hore Goto down
http://www.mysterygirl.xf.cz
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty03.12.08 18:13

ja som práve prečítala knížku aprílové dievča a začínam čítať očistec bláznov to je aprílove dievča 2 Laughing ja čítam vedčinou také dievčenské romány ale mám rada knížku Učeň to je také by som povedala moooc krvave ako to tam opisuju ale proste strašne sa mi to páči Very Happy a asi si to ešte raz prečítam Very Happy
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty03.12.08 18:28

Este som zabudla na jednu knihu...neviem ako som mohla, ked je to moja najoblubenejsia 603

Irving Stone - Agónia a Extáza (biografia o Michelangelovi). Skvela kniha, okolo 700 stran ktore som precitala asi za 4 dni Laughing Nemozem ju nikde najst, iba kamoska ju vtedy mala pozicanu z kniznice. Pozerala som sa po nete ale nic No Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 71416 Asi sa ani tlač tak skoro nechysta. Ja ju chceeem Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 202744 Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty04.12.08 19:09

takže hlásim, že minulú stredu som začali čítať twilight a teraz už pomaly končím breaking down 603 akože tie knihy sú jednoducho úžasné, ja nemôžem prestať confused musím do do zajtra do meetu prečítať aby som mala dušu na mieste lol! vážne sa mi to páči a aj film nebol zlý Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 312566 knihy sú knihy ale keď sa na to pozerám objektívne, myslím, že je film dobre urobený Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 949816
už sa mooooc teším na midnight sun....mám stiahnutých prvých 12 kapitol v angličtine, tak sa na to vrhnem po meete Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 198137
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty04.12.08 19:24

kristine ja už som aj midnight sun zmákla Laughing Laughing Laughing a beriem so sebou notebook a mám to tam všetko Wink to ak by ostatní zaspali a ti si chcela čítať Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty04.12.08 19:40

Dion, ja si tiež asi beriem notebook, takže nie je problém... Very Happy ale keďže som akási nachladnutá, pochybujem, že budem vládať dlhšie ako ostatní Rolling Eyes dnes dočítam štvorku a midnight sun jednoducho počká do nedele 601
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty04.12.08 20:09

štvorka je podľa mňa najvtipnejšia Laughing Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty04.12.08 20:28

Ja som sa práve pustila do čítania Twilight Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 170639 Bože to je tak super. Som len na desiatej strane ale už teraz viem, že zaspávať sa mi bude ťažko, ak sa mi to vôbec podarí Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 258431 Neviem sa dočkať filmu dance už aby tu bóól dance
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty29.12.08 14:24

ja som prave uprostred Eclipsu... a musim povedat, ze hoci je to anglicky, nenormalne dobre sa mi to cita. strasne sa pritom nasmejem.
ked som docitala dvojku, tak som mala nejako rada Jacoba, no teraz, ked urobil to, co urobil Belle v Eclipse...
Spoiler:
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

Počet príspevkov : 250
Nálada : hm....
Registration date : 07.12.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty29.12.08 16:08

ja teraz tiež čítam twilight.som na siedmej kapitole a jeto neuveriteľná kniha!!proste úúúúžasna 702 702 som zvedavá ako sa to vyvinie ďalej Very Happy
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty29.12.08 16:51

Twilight mania okolo ako vidim... Laughing Laughing
Prave som docitala Nov...a pacilo sa mi to 603 Very Happy
Dlho sa mi nestalo ze som precitala 500 stran za 5 dni Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty29.12.08 18:35

hm...meyerová je asi spisovateľka ktorá núti čítať aj ľudí ktorí normálne nečítajú Laughing ja tú knihu čítam cez pc a po česky a to je u mňa niečo.neznášam keď mám niečo čítať cez monitor.mám radej papier Wink ale kvôli súmraku som ochotná urobiť čokoľvek Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty29.12.08 18:52

kaja666 mne sa zasa dost zle číta cez obrazovku. Mama mi vkuse hovorí, že si pokazím oči. Ale ako píšeš pre Twilight všetko 702 aj slepotu Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 316745 ale tak zle na tom este nie som Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 316745
ja som teraz niekde v polovici Breaking Down a milujem tieto knihy Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 430869 Ako autorka úžasne opisuje všetky pocity Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 103511 A neuveriteľne sa mi páči ako dokáže opísať to čo sa deje s ich očami Razz Ako nádherne dokáže opísať úsmev a všetko. Faith Jacoba som si veľmi oblúbila 603 a to sa mi v 2 diely videl divný confused ale je strasne fajn 702
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty29.12.08 18:56

calla: presne to isté hovorí mama aj mne.ale čo už.nechce mi dať prachy na knihu tak som sa zariadila po svojom Smile ale radšej by som to nečítala cez monitor.nie je to veľmi pohodlné...
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 0:34

ja som takto raz citala Harryho Pottera a potom som tak citala aj New Moon, pricom som dosla k druhej kapitole a povedala som si dost. strasne to taha oci, takze som si pockala, kym mi Martinus neposle vsetky diely pekne krasne na postu Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 284389
inak, celkom by ma zaujimalo, ako bude vyzerat Breaking Dawn v slovencine. lebo ked mi dosli anglicke knihy, mala som pri sebe aj slovenske vydania a tak sme s kamoskou porovnavali. si vezmite, aka je jednotka hruba v slovenskom vydani. sice pocitam aj to, ze nie su pevne vazby v anglickych verziach,ale to je jedno+nepocitam v anglickych verziach prve kapitoly k nadchadzajucim castiam. takze-jednotka v angline ma 434 stran a je troska mensia nez slovenske vydanie(125x197 ang.) , ktore ma 480 stran. New moon ma 563 stran, Nov 512/slovenske vydanie je o troska vacsie. Eclipse ma 628 stran, stale mensie ako slovenske vydania a Breaking Dawn 754 stran a je to rovnaka velkost ako slovenske vydanie... fakt to bude take hrube? nemozem sa na to dockat Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 258431 prepacte, nechala som sa uniest porovnavanim, ale strasne ma fascinuje, ze ta kniha je taka hruba. milujem nazov jej poslednej kapitoly Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 258431
callasuhlasim,velmi pekne to vsetko opisuje. oblubila si si Jacoba?? az po druhom diely, kedy sa ti zdal divny? a ty ho mas rada napriek tomu, ze sa choval ako totalny debil voci Edwardovi a Belle v Eclipse? confused
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 11:31

Faith Mne skoro oči vypadli ked som Twilight uvidela. Taká hrubá affraid No mam doma iba jednu v knižnej podobe ale ak sú takéto hrubé tak to mi dá práce kým ich natrepem do poličky 603 ale teším sa na ne Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 177401
Oblubila som si ho už v Eclipse 603 Nechcem spoilerovať ale tam na konci Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 177401 ja neviem ale aj v Breaking Down confused Akože to čo urobí bude hnustné ale stále ho mam rada Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 12:02

no sú hrubé ale videla som už aj hrubšie Wink a jacob bude taký dôležitý??ja som zatiaľ len na 13.kapitole súmraku a dosiaľ mi pripadal ako vedľajšia postava...budem musieť čítať rýchlejšie Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 13:04

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 99937 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 99937 že hrubé knihy Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 99937 to by ste mali vidieť ostatné, čo som prečítala Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 99937 toto bolo tak akurát pre mňa. ešte hrubšie by som brala.

jacob- no tak jeho som mala celkom rada už od začiatku. síce ma mierne štval občas, pretože edward je stále môj miláčik a proste som mu stále držala palce, ale aj jacob bol cool. a najviac sa mi páčil v 4 Wink tá jedna časť, ktorá je písaná z jeho pohľadu bola super 703

faith:
ktorú kapitolu myslíš? poslednú v eclipse?

no a ako ste na tom teda s sčítaním? koľko kníh ste už prečítali? nech viem, čo dať do spoileru a čo nie.

no ale tak mne sa celá sága veľmi páčila. a jacob bol v dvojke fakt veľmi milý ako bele v podstate pomohol a aj v eclipse bol zaujímavou postavou a v new moon si ma totálne získal.
Spoiler:

mne inak miestami aj bela liezla na nervy, keď v podstate ubližovala jacobovi aj edwardovi, ale mám ju moc rada. na konci new moon sa fakt vytiahla Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 13:38

dion štval je slabé slovo Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 316745 fakt som ho neznášala, ale postupne si ma získaval viac a viac Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 177401 Hej ta jedna časť je bombová. Tá ich komunikácia je super Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 319161 A Seth je skvelý Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 430869 Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 49896
Mala som na mysli, hrubá - ako takú som nečakala. Bo na compe sa mi to videlo dosť krátke tak som čakala, že to bude tenšie. 603 Som niekde v polovici 4 ale popri tom čítam aj Midnight sun 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 13:52

jj seth bol super Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 430869 toho som si hneď obľúbila.

no a midnight sun nemalo chybu Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 99937 to som len zírala, že Shocked dúfam, že to stephenie dokončí. Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 260605

no a mne sa to naťahovanie jacoba a edwarda v podstate aj páčilo, lebo tým miestami eddie trpel 603 ale inak nemôžem povedať, že by som jacoba fakt neznášala, len mi proste občas vadil, ale väčšinou som ho mala rada Wink no som zarytý fan edward/bella a nie jacob/bela.
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 13:54

joj ja som ešte len v polovici súmraku.nemáte niekto odkazy na ďalšie knihy??lebo ku knihe sa tak skoro asi nedostanem Mad
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 14:02

hmm ak môžeš sťahovať cez torrenty, tak tam to je Wink
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 14:06

dion torturing nadovsetko Very Happy Ale musím sa priznať, že sa mi strasne lubíl koniec New Moon.
Spoiler:
ja som v Midnight iba na 15 strane ale musím povedať že z Edwardovho pohľadu je to neskutočné cheers Ak to nedokončí tak sa zbláznim Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 677692 To hej. Jacob/Bela iba ako kamaráti Very Happy S Edwardom je to viac napaté Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 103511 Sa mi strašne páči ako Bela stále neverí, že taký krásny chalan je jej. Také je to zlaté 702
kaja666 ak chces poslem ti mailom Very Happy
Návrat hore Goto down
kaja666
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
kaja666

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 14:15

sú tam knihy??nikdy ma nenapadlo sťahovať knihy cez torrenty...ďakujem za radu Very Happy ale nejak to nikde nemôžem nájsť...všade som našla len súmrak.ale nov nikde

calla bola by som ti povďačná keby si mi to poslala Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty30.12.08 14:17

calla: jj tá scéna ma dostala 702

kaja666:
môžem ti to upnúť 603

no a mne sa tiež fakt páčilo ako tomu neverí a najviac ma dostalo ako jej v dvojke cvaklo, že ju ľúbi Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 316745

Quotes from the Twilight Saga: Part 1
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=HSdq7MucpjE&feature=related

Listen To Your Heart - Edward and Bella
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=5kgfs5JGR1s

Animal I Have Become [Edward Cullen; Midnight Sun]
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=N6wPIdZcvhQ

tie dve vidka ma dostali a tie výroky sú pekné 702

kaja666: môže byť v anj?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody   Kniha - kamarátka do pohody i nepohody - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Kniha - kamarátka do pohody i nepohody
Návrat hore 
Strana 7 z 20Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: