| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 02.12.08 21:39 | |
| ja citam momentalne Dunu od Franka Herberta. Poznate to niekto? Uz strasne dlho som si to chcela precitat a teraz som na to narazila v kniznice a je to fakt ze dobre, milujem tu charakterovu kresbu, ktoru Herbert skombinoval so sci-fi prvkami, proste wau... | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 03.12.08 18:13 | |
| ja som práve prečítala knížku aprílové dievča a začínam čítať očistec bláznov to je aprílove dievča 2 ja čítam vedčinou také dievčenské romány ale mám rada knížku Učeň to je také by som povedala moooc krvave ako to tam opisuju ale proste strašne sa mi to páči a asi si to ešte raz prečítam | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 04.12.08 19:09 | |
| takže hlásim, že minulú stredu som začali čítať twilight a teraz už pomaly končím breaking down akože tie knihy sú jednoducho úžasné, ja nemôžem prestať musím do do zajtra do meetu prečítať aby som mala dušu na mieste vážne sa mi to páči a aj film nebol zlý knihy sú knihy ale keď sa na to pozerám objektívne, myslím, že je film dobre urobený už sa mooooc teším na midnight sun....mám stiahnutých prvých 12 kapitol v angličtine, tak sa na to vrhnem po meete | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 04.12.08 19:24 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 04.12.08 19:40 | |
| Dion, ja si tiež asi beriem notebook, takže nie je problém... ale keďže som akási nachladnutá, pochybujem, že budem vládať dlhšie ako ostatní dnes dočítam štvorku a midnight sun jednoducho počká do nedele | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 04.12.08 20:09 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 04.12.08 20:28 | |
| Ja som sa práve pustila do čítania Twilight Bože to je tak super. Som len na desiatej strane ale už teraz viem, že zaspávať sa mi bude ťažko, ak sa mi to vôbec podarí Neviem sa dočkať filmu už aby tu bóól | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 29.12.08 14:24 | |
| ja som prave uprostred Eclipsu... a musim povedat, ze hoci je to anglicky, nenormalne dobre sa mi to cita. strasne sa pritom nasmejem. ked som docitala dvojku, tak som mala nejako rada Jacoba, no teraz, ked urobil to, co urobil Belle v Eclipse... - Spoiler:
| |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 29.12.08 16:51 | |
| Twilight mania okolo ako vidim... Prave som docitala Nov...a pacilo sa mi to Dlho sa mi nestalo ze som precitala 500 stran za 5 dni | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 29.12.08 18:35 | |
| hm...meyerová je asi spisovateľka ktorá núti čítať aj ľudí ktorí normálne nečítajú ja tú knihu čítam cez pc a po česky a to je u mňa niečo.neznášam keď mám niečo čítať cez monitor.mám radej papier ale kvôli súmraku som ochotná urobiť čokoľvek | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 29.12.08 18:52 | |
| kaja666 mne sa zasa dost zle číta cez obrazovku. Mama mi vkuse hovorí, že si pokazím oči. Ale ako píšeš pre Twilight všetko aj slepotu ale tak zle na tom este nie som ja som teraz niekde v polovici Breaking Down a milujem tieto knihy Ako autorka úžasne opisuje všetky pocity A neuveriteľne sa mi páči ako dokáže opísať to čo sa deje s ich očami Ako nádherne dokáže opísať úsmev a všetko. Faith Jacoba som si veľmi oblúbila a to sa mi v 2 diely videl divný ale je strasne fajn | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 29.12.08 18:56 | |
| calla: presne to isté hovorí mama aj mne.ale čo už.nechce mi dať prachy na knihu tak som sa zariadila po svojom ale radšej by som to nečítala cez monitor.nie je to veľmi pohodlné... | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 0:34 | |
| ja som takto raz citala Harryho Pottera a potom som tak citala aj New Moon, pricom som dosla k druhej kapitole a povedala som si dost. strasne to taha oci, takze som si pockala, kym mi Martinus neposle vsetky diely pekne krasne na postu inak, celkom by ma zaujimalo, ako bude vyzerat Breaking Dawn v slovencine. lebo ked mi dosli anglicke knihy, mala som pri sebe aj slovenske vydania a tak sme s kamoskou porovnavali. si vezmite, aka je jednotka hruba v slovenskom vydani. sice pocitam aj to, ze nie su pevne vazby v anglickych verziach,ale to je jedno+nepocitam v anglickych verziach prve kapitoly k nadchadzajucim castiam. takze-jednotka v angline ma 434 stran a je troska mensia nez slovenske vydanie(125x197 ang.) , ktore ma 480 stran. New moon ma 563 stran, Nov 512/slovenske vydanie je o troska vacsie. Eclipse ma 628 stran, stale mensie ako slovenske vydania a Breaking Dawn 754 stran a je to rovnaka velkost ako slovenske vydanie... fakt to bude take hrube? nemozem sa na to dockat prepacte, nechala som sa uniest porovnavanim, ale strasne ma fascinuje, ze ta kniha je taka hruba. milujem nazov jej poslednej kapitoly callasuhlasim,velmi pekne to vsetko opisuje. oblubila si si Jacoba?? az po druhom diely, kedy sa ti zdal divny? a ty ho mas rada napriek tomu, ze sa choval ako totalny debil voci Edwardovi a Belle v Eclipse? | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 11:31 | |
| Faith Mne skoro oči vypadli ked som Twilight uvidela. Taká hrubá No mam doma iba jednu v knižnej podobe ale ak sú takéto hrubé tak to mi dá práce kým ich natrepem do poličky ale teším sa na ne Oblubila som si ho už v Eclipse Nechcem spoilerovať ale tam na konci ja neviem ale aj v Breaking Down Akože to čo urobí bude hnustné ale stále ho mam rada | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 12:02 | |
| no sú hrubé ale videla som už aj hrubšie a jacob bude taký dôležitý??ja som zatiaľ len na 13.kapitole súmraku a dosiaľ mi pripadal ako vedľajšia postava...budem musieť čítať rýchlejšie | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 13:04 | |
| že hrubé knihy to by ste mali vidieť ostatné, čo som prečítala toto bolo tak akurát pre mňa. ešte hrubšie by som brala. jacob- no tak jeho som mala celkom rada už od začiatku. síce ma mierne štval občas, pretože edward je stále môj miláčik a proste som mu stále držala palce, ale aj jacob bol cool. a najviac sa mi páčil v 4 tá jedna časť, ktorá je písaná z jeho pohľadu bola super faith: ktorú kapitolu myslíš? poslednú v eclipse? no a ako ste na tom teda s sčítaním? koľko kníh ste už prečítali? nech viem, čo dať do spoileru a čo nie. no ale tak mne sa celá sága veľmi páčila. a jacob bol v dvojke fakt veľmi milý ako bele v podstate pomohol a aj v eclipse bol zaujímavou postavou a v new moon si ma totálne získal. - Spoiler:
chudáčik. celú dobu sa reneesme chcel zbaviť a nakoniec zistí, že je to jeho soul mate
mne inak miestami aj bela liezla na nervy, keď v podstate ubližovala jacobovi aj edwardovi, ale mám ju moc rada. na konci new moon sa fakt vytiahla | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 13:38 | |
| dion štval je slabé slovo fakt som ho neznášala, ale postupne si ma získaval viac a viac Hej ta jedna časť je bombová. Tá ich komunikácia je super A Seth je skvelý Mala som na mysli, hrubá - ako takú som nečakala. Bo na compe sa mi to videlo dosť krátke tak som čakala, že to bude tenšie. Som niekde v polovici 4 ale popri tom čítam aj Midnight sun | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 13:52 | |
| jj seth bol super toho som si hneď obľúbila. no a midnight sun nemalo chybu to som len zírala, že dúfam, že to stephenie dokončí. no a mne sa to naťahovanie jacoba a edwarda v podstate aj páčilo, lebo tým miestami eddie trpel ale inak nemôžem povedať, že by som jacoba fakt neznášala, len mi proste občas vadil, ale väčšinou som ho mala rada no som zarytý fan edward/bella a nie jacob/bela. | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 13:54 | |
| joj ja som ešte len v polovici súmraku.nemáte niekto odkazy na ďalšie knihy??lebo ku knihe sa tak skoro asi nedostanem | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 14:02 | |
| hmm ak môžeš sťahovať cez torrenty, tak tam to je | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 14:06 | |
| dion torturing nadovsetko Ale musím sa priznať, že sa mi strasne lubíl koniec New Moon. - Spoiler:
To kde Ed opisuje ako mu bolo ked bol bez Belly. A naopak. Aj som ktomu napísala básnicku
ja som v Midnight iba na 15 strane ale musím povedať že z Edwardovho pohľadu je to neskutočné Ak to nedokončí tak sa zbláznim To hej. Jacob/Bela iba ako kamaráti S Edwardom je to viac napaté Sa mi strašne páči ako Bela stále neverí, že taký krásny chalan je jej. Také je to zlaté kaja666 ak chces poslem ti mailom | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 14:15 | |
| sú tam knihy??nikdy ma nenapadlo sťahovať knihy cez torrenty...ďakujem za radu ale nejak to nikde nemôžem nájsť...všade som našla len súmrak.ale nov nikde calla bola by som ti povďačná keby si mi to poslala | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 30.12.08 14:17 | |
| calla: jj tá scéna ma dostala kaja666: môžem ti to upnúť no a mne sa tiež fakt páčilo ako tomu neverí a najviac ma dostalo ako jej v dvojke cvaklo, že ju ľúbi Quotes from the Twilight Saga: Part 1 - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=HSdq7MucpjE&feature=related Listen To Your Heart - Edward and Bella - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=5kgfs5JGR1s Animal I Have Become [Edward Cullen; Midnight Sun] - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=N6wPIdZcvhQ tie dve vidka ma dostali a tie výroky sú pekné kaja666: môže byť v anj? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|