| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.08.08 23:27 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 10.08.08 15:07 | |
| Tak a je to tu. Dnes som doslova spapkala posledné slová P. S. I Love You. Aj napriek tomu, že je kniha veľmi odlišná ako film, tak bola skvelá. Dokonca sa to dá brať aj ako úplne odlišný príbeh. Možno som stále dúfala, že sa na konci objaví náš filmový William ale aj bez neho to bolo krásne. Táto kniha obsahuje vety pri ktorých sa budete smiať, vnímať obyčajný život obyčajného človeka a tiež vety, pri ktorých vyplačete oceán sĺz. A príbeh splnil to, čo sa píše na obale - P. S. Miluju tě je něžný, zábavný a nečekaně romantický román, jejž si čtenáři uchovají v srdci a v mysli ještě dlouho poté, co otočí poslední stránku. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 10.08.08 15:13 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 10.08.08 15:22 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 10.08.08 15:35 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 10.08.08 17:19 | |
| | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 11.08.08 9:42 | |
| jejda, ja som našla ďalších fans odkazu... musím sa pripojiť k ohováraniu filmu, ktorý bol fakt fakt fakt otrasný, ale knihy sú bohovské. ja tiez uz nedockavo cakam na treti diel a ako som tak priebezne citala tie spoilery, tak by to mal byt celkom slusny narez:D | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 11.08.08 11:46 | |
| mna uz len stve, ze potom budem muset dalsie neviem kolke roky cakat aj na stvorku... | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 11.08.08 21:21 | |
| | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.08.08 8:49 | |
| Zizi> mala to byt trilogia, ale sa to paolini rozhodol rozdeli na styri casti, aby mohol napisat vsetko co si planoval... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.08.08 11:17 | |
| Já se k vám přidávám ... Eldesta jsem dostala k vánocům (aniž bych četla Eragona) a protože jsem nechtěla, aby mi spousta věcí unikala, tak jsem si iniciativně jela pořídit Eragona a musím říct, že se mi to vážně líbilo... pak jsem vrhla na Eldest ..nejdřív jsem si říkala, páni, to je ještě tlustší, než první díl ... ale přečetla jsem ho vážně rychle, protože ten druhý díl se mi líbil ještě víc, než první. (speciální zpráva pro dion - mám takový dojem, že za to taky může ten klasický obraz trpícího hrdiny - ach, když ho tam přepadávaly ty záchvaty kvůli tomu zlému kouzlu ... koukám, že tonefunguje jen u SN ... ale nevzdal se a bojoval, jak nejlíp mohl - to bylo drsný, jak šel vždycky bojvat s tím elfem a ten ho skoro hned skolil k zemi (aspoň ze začátku) ) ... ale tedy, že má být ještě čtvrtá kniha, to jsem netušila .. no, to máte pravdu...bude mu to trvat, než jí napíše
Naposledy upravil Samabel dňa 12.08.08 11:35, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.08.08 12:32 | |
| dion: Teda to je děsný ...vlastně bych použila slovíčko CREEPY ... protože přesně tahle situace v tom domku - to byla jedna z těch nej :shame: :shame: ....OMG Shame on me! :shame: Doufám, že se mi ta další knížka dostane pod ruku co nejdřív, protože ...jo a oni vlastně budou zachraňovat tu roranovu milou Katrinu, že? To bude taky dost dobrý | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.08.08 15:08 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.08.08 15:13 | |
| Samabel: no mali by a aj murthaga musia doriešiť a atď. a heh no hej ten záchvat nie si jediná, čo by sa mala hanbiť :shame: asi som už trvalo poznačená torturingom lebo mne sa to teda páčilo tiež | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 13.08.08 22:25 | |
| Weronička: ja som sa túto knižku snažila nájsť na nete, ale po slovensky som ju nenašla myslím, ale v češtine je. no a potom originál. inak som to hľadala na martinuse a ešte v českom eshope kníh neoluxor.cz tak sa skús pozrieť tam niekde | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 14.08.08 12:15 | |
| Weronička: nooooo ja by som ti poradila, nooo len neviem, či by aj teba zaujali, lebo nepoznám tvoj vkus. ale mne sa neskutočne páčila kniha od Johna Irvinga: Pravidlá muštárne; podľa nej je robený aj film, ten sa síce od knihy líši ale je tiež dobrý (spisovateľ spolupracoval na scenári, ale cosi vypustil, aby nepreťahoval veľmi dej a tak) potom aj Parfum, príbeh vraha je dosť zaujímavý (samozrejme lepší než film, podľa môjho názoru; ako je to asi vždy pri adaptáciach) a úplne totálne som sa zamilovala, len som si prečítala prvú kapitolku, do takej krátkej poviedky od spisovateľa Mika Waltari (severská literatúra) a poviedka sa volá Plavovláska. je so SQWELÁ poviedka, ani nie dlhá a keď som ju začala čítať, vôbec som nevedela, čo sa stane na ďalšie stránke a ani som nedokázala odhadnúť, ako to celé skončí. on napísal takto 4 poviedky, lebo inak píše rozsiahle historické romány. ale tie poviedky má super. sú to: Plavovláska/Už nikdy nebude zítra (to sú 2 poviedky v jednej knižke), Cizinec přicházi, Dohra. nie sú dlhé, síce som čítala len tú Plavovlásku a ešte začiatok Už nikdy nebude zítra, ale teda ja ich odporúčam. to prečítate na jeden hlt... ak ma ešte niečo dobré napadne tak dám vedieť... momentálne čítam knihu o Edith Piaf, ktorú napísala jej sestra Simone Berteautová [Simón Bertótová - fonetická výslovnosť] a je to tiež skvelé počteníčko | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 15.08.08 0:07 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 31.08.08 16:26 | |
| Ja som v poslednej dobe docital od King Stephen knihu Řbitov zviřátek - Spoiler:
Je to vlastne pribeh rodiny Creedových,ktory sa usadia v starom dome, kde nedaleko je cintorin, kde deti pochovavaju mrtve zvierata. Pricom tam je este jeden cintorin, Ten druhy cintorin je zaujimavy v tom, ze ked sa tam pochova nieco mrtve , tak to bude opat zive. O tom sa presvedci Creed , ked tam pochova kocura svojej dceri. No ale neskor sa stane obrovska nehoda. A toto ,ze zrazi jeho syna kamion, ktory umrie. Tu King skvela popisal Creedov zial za synom. Ktory napokom posle svoju zenu a dceru prec. A on sam sa rozhodne vykopat synov hrob a ho pohovat na ozivavaci cintorin. Napokom syn vstane z mrtvy, ale stane sa z neho netvor. Najpr zabije suseda Juda. A potom svoju matku, ktora sa vratila domov ,lebo je dcera mala prorocky sen, Creed napokom zabije svojho syna. A rozhodne sa tam pochovat opat svoju zenu.
Podla mna je to vyborna horrova kniha. A pokial ma niekto rad tohto autora tak odporucam si ju precitat. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 31.08.08 18:40 | |
| Sylar, Řbitov zvířátek bych si chtěla přečíst už hodně dlouho, ale nějak se mi ještě nepovedlo si tuto knihu setkat Dokonce ani v knihovně ne! Jinak od Kinga jsem četla Prokletí Salermu a To, obě byly skvělé | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 31.08.08 18:51 | |
| Ja som si teraz jednu knihu cez martinus.sk objednala, ale si ma teraz Syler tak namotal, že asi viem, ktorá bude ďalšia, navyše tam stojí len 261 sk, čo je úplne super cena... Zbožňujem horory a hororové knihy ešte viac... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|