| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 05.01.09 20:52 | |
| kaja666Jasné že neotravuje - kód:
-
http://ulozisko.sk/118011/midnight_sun.rar - Spoiler:
Mne sa Breaking Dawn vôbec nepáči...asi to ani nedočítam, vôbec ma to nebaví. Je to fakt ako keby to písal niekto iný. už ani Eclipse sa mi tak nepáčilo ako Twilight a New moon. Už mi leze na nervy že stále po nich niekto ide, už mi to príde trapné a už len čakam kedy po nich pôjdu aj mimozemšťania...nemožem za to nudí ma to. Bella mi v tejto časti leze príšerne na nervy.
| |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 06.01.09 14:14 | |
| cleo : presne viem o čom hovoríš.ani mne sa už breaking dawn nepáči tak ako tie predchádzajúce knihy...ale dočítam to, aby som vedela ako to skončí, lebo by som sa asi zbláznila keby som to nevedela | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 06.01.09 14:31 | |
| Dočetla respektive doposlouchala jsem včera nad ránem breaking dawn - Spoiler:
juhu a prostě kruté....pačilo se mi..a Jacob tam měl neskutečné záděry někde to co vypouštěl z tý pusy neskutečné no a světe div se už ho mám ráda hehe konečně se totiž odpoutal od Belly ale normálně som totál nemohla z tý scény jak tam Bella drží Nessie a zařve Nooooo a všeci kolem ní a ona jen aby Rose vzala Nessie a jde na Jacoba..jak ho tam seřve že se imprinted do její dcery to bolo totál no po tý zkušenosti z vetřelcem se to nějako uklidnilo...tedy spíše o hodně vylepšilo a pak mi to ani nepřišlo že by to byl nějaký rušivý element v té knize...vzrůšo a torturing musí být takže už se kvůli tomu vetřelci nezlobím vlastně já se na nic nezlobím díky těm posledním kapitolám....taky brutus to byl..a Bella jak tím ochraným štítem ochránila všechny a ten konec HAPPILY EVER AFTER jooooooooooooo já byla štastná jako blecha...a usla jsem s big smile on my face..nádhera to byla krása...nevím mě se to moc líbilo....všechno pěkné...Seth--ten se mi líbil prostě...a taky Jasper mě v týhle knize oslovil víc..to bylo dobré..jak furt na Bellu že nechápe chudák ten z toho bue mít doživotní trauma že to zvládla tak dobře.. no a ještě jak pak Bella dala Eddiemu nahlédnout do ejí hlavy do jejích myšlenek..to bolo také boží no já su spokojená díky tomu konci..prostě ano
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 06.01.09 14:38 | |
| mne sa breaking dawn páčil ale oki preruším túto twilight debatu na malý moment. dočítala som Supernaturalist od Eoina Colfera-nič so sn to nemá. sadly a celkom sa mi tá kniha páčila. artemis fowl je síce lepší, ale aj toto bolo celkom zaujímavé. ďalej som prečítala dozrievanie do charlotte vale allenovej a tiež to bolo cool. také celkom reálne. souad-upáléna zaživa- tak toto bolo dosť husté. nechápem, ako to sa môže niečo takéto diať a byť úplne normálne tieto knihy nie sú práve mojim žánrom, ale myslím, že minimálne tá posledná stojí za prečítanie a sú to fakt zaujímavé príbehy. ten prvý možno až príliš sci-fi, ale aj tak. posledný je zase skutočným príbehom, takže no... skrátka len pár tipov ak sa nudíte a nemáte, čo čítať. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 06.01.09 17:58 | |
| Dion knihu od Souad - Upálená zaživa som citala a aj mne sa hrozne pacila... bolo to strasne zive a mne sa az rozum pozastavoval nad tym, ako nieco taketo este vo svete je | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 06.01.09 18:47 | |
| Faith: ja som vedela, že je to tam iné, ale že až tak... akože sila. najhoršie na tom je, že sa s tým nedá nič robiť. oni sú tak proste vychovávaní | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 06.01.09 20:46 | |
| Souad: Upálená zaživa som čítala aj ja. a je to fakt sila. to som tiež len krútila hlavou nad tou kultúrou. takýchto kníh je viacej, ale ja mám doma ešte jednu podobnú, ktorú som tiež čítala. je to Khady: Zmrzačená a ako ďalšia bomba pre silné žalúdky. o čom to je, si možno domyslieť, ale radšej to napíšem takto do spoileru a čítať len na vlastné nebezpečenstvo - Spoiler:
je to z africkej kultúry a je to dievčati, čo v detstve prešlo ženskou obriezkou a teraz proti nej bojuje
tiež je to skutočný príbeh a striasa ma už len pri pomyslení na to čo v knihe je. uuuuf. ale stojí za to prečítať si to. hádam už len preto, že je tam ďalšia kultúra a jej krutosti. hhhmmmm dobrá recenzia, ale tak čo už pravda je pravda. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 9:45 | |
| Dion mna dostalo to, ako ju oblial tym benzinom a zapalim, to bolo hrozne Nikita viem, ze z tejto serie vyslo viacero knih,ale este som sa k ziadnej zatial nedostala. ale toto vyzera tiez zaujimavo... je to brutalne strasne | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 11:27 | |
| Faith: no ja som bola vyhúkaná Nikita: no znie to dobre... uvidíme kedy budú penky no a ja som dnes došla k vážnemu rozhodnutiu a objednala som si breaking dawn a eclipse cez martinus v anj dúfam, že mi ešte zvýši aj na tretiu knihu supernaturalu, keď vyjde | |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 12:15 | |
| tak to dúfam moje ťažko našetrené peniaze som do toho investovala ale tak hádam hej.... si potom aj twilight a new moon objednám v anj až budem mať penky.... čo bude ktovie kedy, ale neva | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 12:23 | |
| ale tak...vies ako sa hovori, peniaze investovane do Twilight sagy nie su nikdy zle investovane peniaze teda...to zvyknem hovorit ja, ale neva ja mam tiez doma vsetky styri v anj a su krasne | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 14:01 | |
| ja mám prvé dve v sjl takže až dokončím zbierku, budem mať všetky v anj aj sjl akože pekne... teraz už len napäto čakám na tie sn knihy.... dúfam, že sa im podarí ich zohnať čo najskôr | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 15:24 | |
| ja mam iba Nov v slovencine, Sumrak som dala kamoske pod stromcek ja som si tie SN knihy chcela objednat, ale uz nemam peniaze | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 16:08 | |
| no tak ono peniaze sú vždy problém... veď ja čo som si len na maturity kupovala knihy, tak 1000sk... a to ešte nemám monitor na sjl... akože kto ma potom ešte kupovať knihy, ktoré chce... ale tak mala som ešte našetrené, takže eclipse a breaking dawn mi vydali, ale na ostatné si budem musieť počkať no... snáď sa dočkám | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 17:41 | |
| tak ja som si objednala cez net súmrak aj nov a potom som si uvedomila, že nemám toľko peňazííííííí takže som nov musela zrušiť ale o pol roka mám narodky tak hádam sa mi pošťastí.... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 07.01.09 17:58 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.01.09 13:45 | |
| jeminenku, ja som dnes myslela, ze sa zblaznim radostou pri citani Breaking Dawn - Spoiler:
to babo sa ozvalo!! teda, Edward ho pocul, to bolo take nadherne ako ho prestal volat "to" ale uz ho vola baby... to je krasne a tie mena, ako vysvetlovala Bella, EJ chudacik Jacob... no ale, aj tak sa mi to hrozne pacilo, konecne som si uzila normalneho Edwarda a uz nebol taky pako k tomu dietatu
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.01.09 14:05 | |
| SNlois: hmm komiksy vk? no to tiež neznie zle Faith: bože tak už si tam! konečne! ja som bola tiež tak strašne happy, keď sa to stalo inak sa mi veľmi páčilo, keď prišiel jacob prvýkrát k nim tuším a našiel tam edwarda takého zmučeného pri bele no proste to bol torturing presne pre mňa ale tak edward je proste zlatíčko | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.01.09 14:37 | |
| Dion ja viem, ze citam BD strasne pomaly, ale nemam vela casu teraz ale uz len zopar stran a konecne prejdem k tretej knihe tak ked prvykrat dosiel...tak to bolo nieco nenormalne, ja by som tomu Edwardovi nakricala do tvare, nech sa spamata. Bolo mi ho tak luto, no zaroven som ho chapala...ale | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.01.09 14:47 | |
| hehe veď pohoda. no a tak mne ho práveže bolo strašne ľúto, lebo som vedela, ako sa trápi, ale tiež som naňho mala mierne nervy preto ako sa správal, ale aj tak... prevažne to bol dobrý psychický torturing | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 19:11 | |
| Silvia uuurcite si to precitaj....nebudes lutovat je to uzasna kniha ...ja ako som pocuvala baby na meete...no musel mi to Jezisko proste doniest ...nemohla som odolat... | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 19:15 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 12.01.09 19:26 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|