| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|
+38Night Angel tauria Lucy86 Laskonka str8tking mummy kattie Husitka janka410 SNlois kaja666 Dzowika4 Soniq cleo janicag Klenotka lentilka calla Faith Madlen Mystic lenkka Zizi Anwiel sisel CrazyD bookika funny Kristine Hiro666 nikita Kaja Samabel dion-fortune Sarinka Silvia Weronička SkreechTina 42 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 0:45 | |
| Zdá sa mi, že som o tom videla film, ale celkovo King je skvelý autor knížiek, čo som počula Inak, môžem poctivo povedať, že knihy už asi 2 roky nikde inde neobjednávam, iba u Martinusa. Keď som si od nich kupovala komix Watchmen, teda vlastne knihu, napísala som tam do rámčeka, že to treba špeci zabaliť a poštou mi došla neskutočne veľká obálka a kniha bola tak starostlivo zabalená, že som v duchu ďakovala tomu, čo si dal tú námahu a urobil tak, ako som tam napísala k objednávke | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 8:30 | |
| Aj ja rad kupujem cez martinus.sk, Este rad kupujem cez brloh.sk | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 10:56 | |
| ja som čítala od Kinga len jednu knihu, ale veľmi ma nebavila. čo sa týka Cintorína domácich zvieratok (myslím, že taký je slovenský preklad) tak som videla film (staršiu verziu) a asi aj pokračovanie a boli teda husté - v jednom si zahral aj Stephen (kňaza) ale chcem si od neho prečítať Zelenú míľu a Osvietenie, tak uvidíme, čo aké to bude. inak, ak ste niekto videli film A walk to remember, tak je aj knižka. no bohužiaľ len originál, ešte ju nik nepreložil do češtiny či slovenčiny, tak hold musím počkať, alebo prečítať po anglicky, alebo sama preložiť hih... (inak je to spisovateľ Nicholas Sparks a asi 3 knihy mu už sfilmovali) no a čo sa týka nakupovania, tak ja rada presnorím kníhkupectvo a odchádzam aj s piatimi knihami odtiaľ. a najlepšie pre mňa sú ArtForum, Svet kníh a Panta Rei - mam tam 10% zľavu na ISIC a teraz keď som v Prahe a objavila som tu NeoLuxor, tak som v siedmom nebi. totiž to tu v Čechách majú na knihy len 9% daň a ešte berú aj ISIC zľavy, čiže knihy tu kupujem DOSLOVA za babku a nesmierne im to závidím . som šla na návštevu domov a aby som v kufri nevláčila asi 5 kilo literatúry, tak som to doniesla bratovi, že: na a ber domov ty! aký bol nadšený, že aké dobré tituly som kúpila. jednu knihu zhltol za 2 dni. no jop, ja viem vybrať. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 12:40 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 14:00 | |
| Cintorin domacich zvierat? to by som si chcela aj ja precitat... vlastne ja by som si vseobecne rada precitala nejaku knihu od Kinga |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 14:03 | |
| Tu knihu bych si taky chtěla přečíst. Já jsem včera konečně po dlouhé době dočetla Na východ od ráje od Steinbecka... asi od poloviny mě ta knížka strašně přestala bavit a nemohla jsem se tím prokousat. Teď chci dočíst Dívčí hrob od Jefferyho Deavera, potřebuju něco odlehčujícího. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 14:18 | |
| no, ja sa chystam v najblizsich dnoch objednavat tu P.S. I love you cez martinus, aj ked je len v anglictine,ale mne to nevadi. A co spominala Nikita, ta A walk to remember, tu mi ospevovala kamaratka, ze je velmi dobra, takze tu si idem objednat tiez... od Kinga som citala tusim len dve knihy,ale Zelenu milu by som si rada precitala, bohuzial, u nas v kniznici dokopy nic nemame | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 14:30 | |
| ak by sme mali záujem mohla by som vám tie knihy od Kinga niekam hodiť... síce aj ja mám radšej ked mám knihu pekne doma a držím ju v ruke, ale v prípade núdze :geek: len je to vo formáte Pdb a na to treba program, aby ste to otvorili ale to by ste asi zvládli ako chcete.. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 14:54 | |
| Kristine a ake je to dlhe? lebo ja neznasam citanie na PC, lebo ma z toho bolia oci,takze by som si to vytlacila | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 15:13 | |
| Faith: noooo...ak nerada čítaš knihy na PC tak to asi nebude nič pre teba...sú to proste normálne knihy, normálna dĺžka...napr. konkrétne Cintorín má až 380 strán a čo som len tak náhodne pozrela na ostatné, bolo to tak od tých 200 až 270...ale možno keby si si to hodila do Wordu bolo by to menej (alebo viac )...vážne neviem..takže myslím, že to by si asi netlačila...no a Zelenú míľu mám vo Worde a tá má 190 strán... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 15:21 | |
| Kristine hm, mozno by som to aj riskla, ked je to take dobre | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 15:30 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 15:57 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 15:59 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 16:09 | |
| Čítať knihy cez pc nie je to pravé orechové, čítala som tak posledného Pottera a bolo to dosť na nič... Neviete, či sa na martinus nedajú poslať nejaké tipy na knihy alebo tak, skúsila by som im tam poslať, či by nemohli objednať alebo tak aj knihy o SN, to by bolo úplne super... | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 16:52 | |
| Kristine nevadi ten cintorin aj tu milu. diky moc vopred Sarinka dnes som tam hladala a objednavala a pri tom som premyslala, ze by tam mohli byt aj tie knihy... urcite im skus napisat, myslim, ze by sa to oplatilo | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 17:40 | |
| drzim palce a potom daj vediet,ako to dopadlo, ze si pripravim prachy | |
|
| |
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 01.09.08 21:33 | |
| Sarinka: Nevadí...já to risknu i jako četbu na pc... a když prvích deset stránke nezafunguje, tak zajdu do knihovny a budu doufat, že tam tu knihu budou mít... ale vzhledem k tomu, že v poslední době jsem hledala v knihkupectvích hlavně dvě určitý knížky a neměli ani jednu, tak bych na to štěstí moc nesázela... těch knihkupectví jse pokaždé prolezla asi 6 | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 05.09.08 21:24 | |
| no takže trvalo mi to trošku dlhšie ale predsa Stephen King - Zelená míla a Cintorín zvieratiek - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/81564/Stephen_King.rar | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.09.08 16:28 | |
| Dnes ráno mi to prišlo.... Idem objednávať, dámy....neviem, ako vy.... - citácia :
- Dobry den,
posielame Vam cenovu ponuku a dobu dodania titulov ktoré súvisia s americkým seriálom Supernatural, napr.
Supernatural: The Official Companion Season 1, cena - 475 ,- sk 3-4 týždne
Supernatural: The Official Companion Season 2, cena - 475 ,- sk 3-4 týždne
- Supernatural: Nevermore a pod. Všetky v anglickom jazyku. cena - 475 ,- sk vyjde Feb-2009
Prosim informujte nas o Vasom rozhodnuti. Bože, ja som taká happy, som vedela, že cez martinus to pôjde... | |
|
| |
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.09.08 18:54 | |
| Kristine dikes len co budem mat opraveny novy PC, tak si to precitam Sarinka to vazne???????? to je parada!!! to aj ja si musim objednat!!! som happy | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody 09.09.08 19:08 | |
| sarinka: tak to fičím objednať aj ja toto je super správa | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
| |
|
| |
| Kniha - kamarátka do pohody i nepohody | |
|