| Dark Angel | |
|
+16lenkka CrazyD Fazulina Weronička LenkaX22 janka410 Soniq Anwiel Zizi dion-fortune Kristine Kaja Sarinka Samabel Chrystelle bookika 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 9:10 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 10:51 | |
| Já jsem právě v těch prvních dílech 2. série měla strach, že tam bude hrát záporáka. Naštěstí se pak rozhodl s Max spolupracovat a já jsem byla šťastná jako blecha. Budu se na to muset letmo zase mrknout, abych si připoměla, o čem byly všechny díly. Ovšem ten díl, jak byl u té Max a pak to objetí, to mě taky dostalo. Už jsem si myslela, že mezi nimi nakonec přece jen něco bude. Ale nakonec se ukázalo, že byl jenom dobrý kamarád. Ale ta scéna byla fakt skvělá. Já ten poslední díl mám a myslím, že takových je nás tady víc. Takže ti ho určitě někdo upne. SNlois začala DA natahovat, ale tuším skončila někde v první polovině... Já bych ti to klidně upla, ale mám měsíční limit, takže max. až někdy od toho 1.4. Ale třeba se tady najde někdo, kdo ti to hodí dřív. Mě osobně ten poslední díl dost zklamal.... Nevím, čekala jsem něco jiného, přišlo mi to takové neslané, nemastné.... | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 11:15 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 18:01 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 19:48 | |
| Na tejto fotke vyzerá úplne ako Dean z 1x12... Inak sa mi Jensen v Dark Angelovi veľmi páčil. Ako Alec, samozrejme, Ben..eee...Aleca stvárnil na výbornú, taký malý podrazák a úplne som nemohla z tej scény, ako tam plakal nad tou babou, už neviem, ako s ten diel volal...bolo to strašne krásne http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/displayimage.php?album=328&pos=9 | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 19:53 | |
| jak brečel u té postele, tak to byla právě Berrisford Agenda Dean s kapucí jůůůů | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 27.03.08 20:45 | |
| No dobre opäť som mimo ale až nie tak ako pri iných filmoch a seriáloch. Vždy som to chcela vidieť i som sa pokúšala to stiahnúť z uložiska od vás lenže bolo niečo zle vtedy.No nevadí raz si to niekde ,dúfam pozriem.Dokonca som bola i v požičovni či to tam nemaju na DVD nemali - veľmi mala požičovňa,malo výberu tak som si ani nemyslela ale predsa som sa pre istotu bola pozrieť. Treba mi toho toľko pozrieť. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 28.03.08 14:53 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 28.03.08 22:56 | |
| O čom som to len včera točila. Ja som sa vyjadrila úplne mimo k DeVour a nie k Dark Angelovi ,že na DVD to muselo byť z tej vyčerpanosti to muselo byť. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 28.03.08 23:46 | |
| no takze dark angel... kde zacat? tento serial som v televizii nesledovala a ak by nebolo jensena mozno by som o nho nikdy neprejavila zaujem, ba ak niekedy z nudy by som sa to rozhodla stiahnut... prvu seriu som az na diel polo loco, kde hral jensen bena, vobec nevidela a ani nemam zaujem (aspon zatial nie). hoci je tento serial sci-fi, co je moja kategoria sledovanych serialov (alebo aspon vacsiny) ozaj by bez jensena asi nemal take grady, proste ma nejako extra nezaujal... jensen ako ben sa mne pacil. uloha zaporaka mu sice az tak nesedela a obcas mi prisiel trochu divny, ale aj ma zaujal tym, ze napriek tomu, ze on bol ten zly mal v sebe nieco, kvoli comu ho nedokazeme nenavidiet, ba dokonca mu drzime palce... jensen ho podla mna zahral skvela a z dielov, ktore som ja videla patri ben medzi top bad assov. a to ako skoncil.... opat vam ho bolo luto, namiesto toho, aby ste slavili, co by ste mali, kedze bol vrah. toto sa mi na nom ozaj velmi pacilo. no a jensen ako alec. tam bol proste adorable. v celom serialy som ho zrala vsetky to, co tu opisujete ma dostalo. v prvom diely to ako tam vosiel a zhodil si to tricko... alebo ak tam objal max v jednom diely a aj joshuu.... no a berrisford agenda je samorejme aj moj naj diel vzhladom na to, ze je jediny, ktory bol plne koncentrovany na neho. v tom diely bol jensen jednoducho zlaticko zahral to brilantne a ten koniec.... a to ako "hral" na klaviri no ozaj tam skvelo precitil tu ulohu, napr. ta vecera i joshui... to bolo nieco alebo ked mal tie telofanaty a ako v tej ulicke tresol ten mobil o tu stenu... a potom v bare sa mi pacilo ako dal max, ked jej povedal, aby ho nechala na pokoji a ona fajn a hned na to, ze ak ma nejaky problem, mal by to povedat teraz a on iba "nicely understood".... (teda tak nejako bol ten rozhovor myslim ) ale to sa mi ozaj pacilo ako to povedal ... dalej ten diel s tymi zapasmi... ten bol tiez bohovy, ale to ako ho max kopla.. auu a ked vysiel na konci taky uplne hotovy, no musim pripustit, ze ja som bola hotova z neho tiez bol podla mna tento diel ohromne vtipny. napr ako tam ten sef fandil alecovi... a tie sortky alebo ked sa pozrel na tu obrazovku a tam stal oproti alecovi ten obor a on iba oh no a za par sekund ako tam vyskal a opat pohlad na obrazovku a ten obor na zemi no proste nadhera... tiez sa mi na zaciatku pacil ten jeho zapas a ako tam zartoval s tym jeho protivnikom. to bolo bohove ako ten jeho oponent nanho, ze i kill you (alebo daco take) a alec iba, ze nemali by sme si najprv potriast ruky? no boze a potom pocas suboja ako sa ho spytal ten vymel, ze what are you? a to alecovo better... no to bolo uzasne proste mne sa tam jensen pacil asi vsade. malovanie s joshuom bolo tiez skvele aj to ako raz telefonoval s loganom a do toho sa tam mlatili s takymi freaks... koniec serialu bol ozaj nemozny... ale tak mne sa ratalo ako ho tam postrelili a max sa ho pyta: what is it? a on it's hole in my body made by a bullet- no to bolo krasne tiez sa mi pacilo ako tam upalili toho ich kamosa a on prisiel s joshoum za nimi, a ako ich nakopali... dalej sa mi pacilo, ako stale do max vyryval a pytal sa jej na logana a pod. ako ozaj mal skvele hlasky ako povedala janna no a ked max povedala loganovi, ze ma nieco s alecom... ach jaj. tam sa mi pacilo ako na nu vysiel, ze preco nanho vsetko hadze a potom, ze jasne lebo ja som ten jerk, ktory by prebral babu a pod. no to bolo mile ako nam daval najavo, ze on taky nie je a potom, ked loganovi nic nepovedal nam to aj vlastne dokazal, ze stoji pri max.... ach boze bol tam uzasny. a este aj ako na zaciatku niekedy hadzal ten popcorn do toho divneho decka sa mi velmi pacilo. | |
|
| |
| |
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Dark Angel 01.04.08 6:49 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 05.04.08 21:10 | |
| Ach no hej Dark angel - ďalší super seriál, ktorý sa mi podarilo sledovať asi tak každú 3-tiu časť tuším na Nove, ale to už bolo dosť dávno. Skvelé sci-fi, a to obsadenie. No jasne, že Jensena som si tam nemohla nevšimnúť - veď to snáď ani neni možné. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 20.04.08 22:19 | |
| Moc dobrej seriál!! Jensen se mi tam opravdu moc líbil. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 27.04.08 10:33 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 07.06.08 16:05 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 07.06.08 16:55 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 07.06.08 20:40 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dark Angel 25.06.08 16:11 | |
| Tak jsem narazila na Jennyho dvojníka v DA Já nevím,ale mě normálně přijde,že je to ten stejnej co v SN nezdá se vám...teda aspoň podle té první fotky? - kód:
-
http://www.orstuntman.com/mediagallery.html - kód:
-
http://supernaturalfansportugal.blogspot.com/search/label/Jensen%20Ackles | |
|
| |
| Predmet: Re: Dark Angel 25.06.08 16:41 | |
| Figura vpravdě podobná ... a celkem vypadá normálně...já ale stejně raději sahám jen po originálu. btw": co je to tam za bílou zrůdu | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Dark Angel 14.07.08 8:35 | |
| Tak jsem si celý seriál stáhla a shlédla a musím říct, příjemně mě to překvapilo. Herečku Jessicu Albu nemám moc ráda, ale tady byla hodně příjemná. Navíc a co jsem netušila, hraje tam můj oblíbenem Michael Weatherly, kterej tady byl snad ještě lepší než v NCIS.:-)).. A Jensen? Mladíček, povahově hodně podobný Deanovi (svádí holky, skrývá pocity:-)), ale moc příjemná role, líbil se mi tu, i když v tomto příběhu měl Michael přednost.
Jensen se mi tady moc líbil v epizodě, kdy vzpomínal na úkol, který dostal od Manticory, kdy měl zabít nějakého chlápka a jeho dceru... To bylo takové .... Deanovské:-)...
Jinak mě se seriál líbil hlavně kvůli vztahu Max a Logana, Alec byl jenom taková třešnična na dortu, poctivě jsem začla od začátku a chytlo mě to hned... Zkoukla jsem obě série během pár dní a nemohla se odtrhnout... Já vím, že je to tady hlavně o Jensenovi, ale tenhle seriál se mi líbil i bez něj.. Bylo to napínavé, romantické... prostě mělo to všechno, co to mělo mít:-) (+ Michaela:-)))).
Musím přiznat, že co jsem zatím viděla s Jensenem, Dean jednoznačně vyhrává, asi to bude tím, že je tu starší a navíc, většinou si herce spoluju s rolí a role Deana je úžasná... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dark Angel | |
| |
|
| |
| Dark Angel | |
|