| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 03.01.08 20:44 | |
| no podla mna by sme to tiez mali nechat takto. mne sa to paci a samabel ma pravdu deanov stav sa este stale moze zhorsit, vsak sa este maju stretnut opat s tou demonkou nie? no a to, ze ostali bez voditka, myslim, ze teraz by mali zakrocit tie samove schopnosti, takze sarinka??? chces napisat teda to pokracovanie? | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 03.01.08 20:57 | |
| Páni, tak člověk chce už někdy konečně přispět a vy mu to jenom zhoršujete. Doufám, že někdo brzo budete pohračovat, viď Sarinko | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 03.01.08 22:54 | |
| pěkný jani...nj oni to nemaj moc jednoduchý koukám... :D | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 18:51 | |
| Nikdo se nemá k přidání dalšího kousku, tak jsem se toho ujmula já. Doufám, že mě za toto pokračování neukamenujete a že se vám bude dobře navazovat... "Cože je s tím zlodějem?!" vyrazil ze sebe Dean a tiše doufal, že se přeslechl. "Slyšel jsi správně." povzdechl si Sammy. "A co teď, nějakej další nápad?" "Už jsem nad tím uvažoval a nevím... snad jen jsem se sběratele ptal na nějaké příbuzné nebo známé našeho zlodějíčka, a tak mám několik adres. Mužeme se jít zkusit poptat tam, jestli třeba nevědí... něco..." "Hm..." zabručel starší lovec i jemu bylo jasné, že se tam toho asi moc nedozví. Ale zkusit by se to mohlo, bude to užitečnějdší, než tu jen tak posedávat a snažit se něco vymyslet. Možná je nás cestou něco napadne nebo nás něco přivede na správnou stopu, uvažoval. "Dobře, podíváme se tam." souhlasil. "Ok. Vyrazíme hned?" "Proč ne? Hele a poznámky typu, že bych se měl šetřit a podobně vynechej, jo? Já něco vydržím a navíc je mi fajn." dodal, když zahlédl bratrův starostlivý výraz. "Dobře, ale řídím já a žádný námitky, Deane, nebo se nikam nehnu." Čekal protesty, ale Dean mu jenom hodil klíče a tím ho dokonale překvapil. "Makej, ať se někam dostaneme." pobízel mladšího sourozence a Sammy, když viděl Deanův nový elán, bylo jasné, že mu doktor pomohl a že se teď už opravdu cítí dobře. Do nedalekáho Ringslow to měli pár kilometrů. Dean studoval mapu a zhluboka se nadechoval, opravdu už to tak strašně nebolelo, jen cítil jak se mu trochu ozývá zlomené žebro, ale to bylo nic oproti bolesti, jakou cítil předtím. Uvažoval, jestli ho bude to bolet víc, jak přestanou prášky působit. Sam si vychutnával řízení, bylo to po dlouhé době, co ho zase nechal bratr řídit. Přidal plyn. Najednou ale uslyšel v dálce divné hučení, které se přibližovalo. Podíval se do zpětného zrcátka, ale nic neviděl. Jenže hučení neustávalo, ale jako by rostlo. Dean si všiml Samovy nervozity: "Děje se něco?" "Ne ne, jen se mi něco zdálo." Potom začalo hučení ustávat. To bude asi z únavy, posmyslel si. Najednou ale jeho hlavu zasáhla prudká bolest a všude se rozlilo zářivé světlo, nic neviděl. Bolest neustávala, ale spíš se zvětšovala. Ve světlě viděl jak se k nim blíží nějaký tmavý obrys. Vykřikl a prudce trhl volantem do boku. Impala sjela v plné rychosti ze silnice do příkopu, kde zůstala tiše a nehnutě ležet... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 18:58 | |
| já si myslela, že tohle bude akorát parketa v pro tebe, Samabel jsem zvědavá | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 19:01 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 19:45 | |
| Postava mladého muže ukrytého ve stínu se tiše blížila k vysoké a staré budově. Neznámý neslyšně proběhl nádvořím a vnikl do domu. Rozhlédl se jestli někdo nejde a vytáhl odjištěnou pistoli z koženého pouzdra... druhou rukou sáhl pro mobil a vytočil číslo. Něco do telefonu zamumlal. Když ukončil hovor, rozhlédl se znovu a vystoupal do druhého patra. Pomalu kráčel úzkou chodbou až došel k místnosti, z které se ozývaly rozrušené hlasy. Usmál se. Vytáhl druhou zbraň a když v duchu ucítil, že přišel správný okamžik, prudce rozrazil dveře a vypálil několik střel. Každá zasáhla své místo. Spokojeně pistole schoval a došel ke třem zhrouceným tělům, aby si je důkladně prohlédl. Ženu byla zabita už při prvním výstřelu, střela vnikla přímo do srdce. Její přítel dopadl stejně. Třetí oběť se k jeho přkvapení ještě hýbala. Muž s oříškovýma očima a hezým obličejem ztěžka dýchal a snažil se zůstat při vědomí. "Nedělej to." zasýpal těžce. "Prosím, přestaň. Proč?" Zabiják se jen ušklíbl a vytáhl zbraň znovu. Z bezprostřední blízkosti vpálil lovci kulku do hlavy. Podíval se do zrcadla a okrajem rukávu si setřel kapky krve z obličeje. "Promiň, Deane, nebylo to nic osobního. Prostě už nejsem ten malý, naivní bráška, jakého jsi znal." Ani se neohlédl a odešel z pokoje.
Sam se s leknutím probral. Divoce kolem sebe máchal rukama a snažil se poprat s tím, čeho byl právě svědkem. "Ne, panebože!... Proč teď?... To byl jenom sen... to nemůže být budoucnost!"Uvědomil si, že ho bolí hlava a najednou se mu vybavila silnice a prudké trhnutí volantem. S úlekem se podíval na vedlejší sedadlo. "Deane!"Huh, tak doufám, že se pokračování líbí, že to ta může být a ...... snad jsem vás nedonutila k tomu, vzít si prášek na uklidnění :shame: | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 19:51 | |
| Samabel, dobré I když jsem zvědavá, jak jim to pomohlo odhalit, kde se zkrývá klíč Doufám, že se ujme někdo brzo pokráčka | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 19:51 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 20:20 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 20:31 | |
| krásná šance na zhoršení .... ale ono máš vlastně pravdu původn jsem chtěla jít rovnou na Deana, ale protože mě napadaly samé takové "sebevražedné" myšlenky, tak jsem si řekla, že to radši vyřeším úplně jinak... :shame: | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 20:34 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 20:38 | |
| janka. docela mě pobavilo to slovní spojení ....protože když si to vezmeš, navzájem se ty slova ruší....... ale k tomuhle příběhu se to začíná čím dál tím víc hodit | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 21:32 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.01.08 21:35 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.01.08 10:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.01.08 17:48 | |
| no teda krasa, ale ja od tohto davam ruky prec. pisanie o samovych schopnostiach mi velmi nejde a kedby som sa mala zamerat na Deana, tak no neskoncil by velmi dobre, takze pockam si na trochu kludnejsie pokracko | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.01.08 18:19 | |
| ale teď potřebuju někoho, aby trochu něco připsal a pak možná zapojím to své řešení té situace s viděním | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.01.08 19:26 | |
| Tak dámy, tady máte pokráčko Tentokrát sem teda klukům nepřitížila a doufám,že se vám to aspoň trochu bude líbit. Tak tady máte „Deane“…. s obavou se Sam díval na svého bratra. „Ó bože Same, chceš mě zabít? “ Dean se pomalu otočil na Sama. „Promiň Deane, jsi v pořádku? Není ti nic?“ „To je dobrý, nic mi není. Co to bylo? Co blázníš?“ díval se Dean na bratra a pokoušel se rozepnout bezpečnostní pás. „Já nevím…. Víš, zdálo se mi,že něco bylo na cestě a chtěl jsem se tomu vyhnout“ odpovídal na bratrovu otázku Sam,ale raději se mu do očí nedíval. Věděl,že Dean by hned poznal že mu lže a trval by na tom,aby mu řekl co se ve skutečnosti stalo. A to zatím Sam neměl v úmyslu. Jeho vize ho tak vystrašila, že jen pomyšlení na ni mu způsobovalo,že se mu začal zvedat žaludek. „Sakra Same, co teď?“ nadával Dean a pokoušel se otevřít dveře auta. Samovi se mezitím podařilo vystoupit z auta a šel na druhou stranu pomoct Deanovi. Za chvilku už i Dean stál vedle svého milovaného vozu a s hrůzou na něj koukal. „Zatraceně, co budeme dělat? Na silnici nemáme šanci ji dostat.“ Dean začínal být zoufalej. Jeho auto bylo nepojízdné,on měl o pár modřin víc, čas jim utíkal a Sam vedle něho nehybně stál a nic neříkal. „Sakra Same,přemýšlej taky trochu a nestůj tady jen tak“ . Sam se díval na Deana a v tom dostal nápad. Z kapsy vytáhl mobil,vytočil číslo a čekal. Na druhém konci se po chvilce ozval starší mužský hlas: „Ahoj Same,jak se máš? Co Dean?“ „Ahoj Bobby, oba jsme v přádku. Jen potřebujeme tvou pomoc.“ A v rychlosti vysvětli Bobbymu co se jim stalo s autem. Bobby chvilku přemýšlel a potom jim dal kontakt na jednoho známého, který v blízkosti bydlel. Po upozornění, aby na sebe oba dávali pozor, zavěsil. Sam hned volal na číslo,které od Bobbyho dostal a za chvilku už mu mužský hlas sliboval,že do 10 minut tam bude a pomůžeme jim vytáhnout auto a odvléct ho k němu,kde ho můžou opravit. Opravdu to netrvalo ani deset minut a k místu jejich havárie se blížilo auto. Po chvilce zastavilo a řidič vystoupil. Oba bratři se mu vydali naproti. Když ho Sam uviděl, s výrazem naprostého šoku zůstal stát. Před ním stál muž z jeho vize. Muž, kterého zastřelil.
Naposledy upravil dňa 10.01.08 19:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|