Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Náš vlastný príbeh/epizóda

Goto down 
+13
Ettie
SkreechTina
Blanka
LenkaX22
SNlois
jana7413
janka410
Chrystelle
Madlen
Night Angel
dion-fortune
Samabel
Sarinka
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty02.01.08 19:55

d-f: já taky, páč mě se to líbilo jako pokračování moc
SNlois: tyjo Dean měl sice s odhalením na mále docela brzo, ale ten konec neměl chybu Twisted Evil ..... asi by to teď chtělo nějakýho lidumila....ať nám ten Dean ještě chvíli vydrží :shame: Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 583517
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty02.01.08 21:22

hm no ale myslim, ze teraz by sa ma o vaznosti deanovho zranenia dozvediet sam alebo by si to mal dean nejako sam aspon trochu osetrit, lebo takto predsa nemoze pokracovat dalej, ale zase na druhu stranu si nemyslim, ze take skolabovanie by bolo najlepsim riesenim. no takze teraz bu to trebalo vyriesit tak, aby sa deanov stav ustalil alebo zlepsil-samozrejme nie o vela a stale by ho to pekelne bolelo Twisted Evil ale treba daco vymysliet aby to vydrzal pri vedomi
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty02.01.08 22:53

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 df, ty tvoje hlášky nemají chybu. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Prý aby ho to pekelně bolelo. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 No jo a v které fázi se vlastně plive krev? Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 999804 Já absolutně doktořině nerozumím, takže netuším, při jak vážném zranění se tohle může stát a zároveň může jakž takž "fungovat". Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 999804 Každopáně ošetření by to chtělo, ne? Nebo myslíte, že to krvácení zvládnou i bez toho? Hele, mám nápad! Shocked Co takhle nějaký ten voo doo šaman? Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 A nějaký hodně rychlý, protože jim moc dní nezbývá. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 lol!
Hele, ty moje nápady fakt někdy stojí za to....tak mě neukamenujte....je hodně hodin a jsem unavená.... Sleep Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 886945
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty02.01.08 22:56

No já si to ted znovu četla a taky tady přemýšlím nad tou plivající krví a nevím, jak vážné to teda může být Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 999804 Ale zase na to jak málo času mají to nemocnici nechce. Evil or Very Mad Hele a co takhla nějakej venkovskej starej doktror, co??? affraid Že by Sammymu pomohl ošetřit Deana ? Jinak mě fakt nic nenapadá Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 202744 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 202744

Holky teda ale fakt si s náma chudák Dean užije. Chtělo by to asi v nějaké povídce zase trošku potrápit Sammyho,že? Aspoň ty jeho vize lol!
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty02.01.08 23:02

Hele, já ti dám, trápit Sammyho! Nic takovýho. Kuš babo! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 555452 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 132752 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 A kde je napsáno, že v naší povídce musí mít Sammy vize? Může "umět" něco docela jiného. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 A to je jen na naší fantazii, ne? Nezapomeňte, že jedna velice "chytrá spisovatelka" Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 202744 napsala, že jen Sammy může přinést ten klíč. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 Tak nezapomínejme taky na tuto skutečnost. Exclamation Exclamation Twisted Evil
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 0:09

Tak tady máte další část Rolling Eyes Teda doufám, že jsem to sesmolila nějak schopně lol!

Sam se díval za odcházejícím Deanem s obavou v očích. Když ho v autě pozoroval a viděl, jak těžko se mu dýchá, jak byl bledý a ruce se mu na volantu třásly, měl čím dál větší strach jak vážné zranění může Dean mít. „Zatraceně brácho jen kdybys nebyl takovej paličák a nechal si pomoct“ pomyslel si Sam a šel pomalu směrem k bistru. Vešel dovnitř a zjistil, že je tam prázdno. Žádní hosté tam nebyli. „Ani se nedivím“ pomyslel si Sam „nevím proč zrovna tady chtěl Dean zastavit, když jsme po cestě míjeli daleko lepší restaurace a bufety“ Sedl si ke stolu a za chvilku k němu došel starší muž u kterého objednal pití. „S jídlem raději počkám na Deana, zase bych se mu určitě dost nezavděčil. Určitě by měl námitky, že je tam moc zeleniny, žádné maso“ pomyslel si Sam. Když mu za chvilku donesli pití a Dean ještě nebyl u stolu, Sam začal mít nepříjemný pocit.
„Raději se půjdu podívat jestli je OK“ pomyslel si Sam a měl vymyšlenou výmluvu,že si potřebuje po té dlouhé cestě taky odskočit a Dean že už to tam blokuje dost dlouho. Ovšem pohled,který se mu naskytl po otevření dveří, ten nečekal ani náhodou. Dean seděl vedle umyvadla na zemi, opíral se hlavou o studené kachličky a snažil se popadnout dech. Na rtech byli vidět ještě stopy krve,ale nejvíc Sama šokoval pohled na Deanovu hruď. Krvavý flek na košili jasně ukazoval, že Deanovo zranění je daleko vážnější než se mu snažil namluvit.
„Deana“ zařval Sam a z jeho hlasu byla slyšet panika. Rozběhl se k Deanovi,který když viděl Sama ve dveřích, pokoušel se postavit. Byl ale tak vyčerpaný, že se mu to nepodařilo a jen se opět opřel o chladné kachličky na zdi. Sam si vedle něj klekl a roztřesenou rukou začal rozepínat krvavou košili. „Seď a nehýbej se,ano? Slyšíš mě?“ Sam se díval do bledého Deanova obličeje a viděl, jak velké utrpení mu způsobuje jen nadechnutí. „Klid Dean, dýchej pomalu. To bude lepší,uvidíš. Já ti pomůžu, OK brácho?“ Když se mu konečně podařilo rozepnout knoflíky na košili a viděl, co způsobilo krvavé zranění, začal v sobě Sam cítit paniku. „Deana, musím tě hned dostat do nemocnice. Slyšíš? Něčím to ale musíme ted obvázat.“ Sam přemýšlel,čím by to udělal a jediné co ho napadlo, byla jeho košile. Začal si sundávat bundu a košili. „Ne Same, já nejdu do nemocnice. To bude dobrý. Koupíme nějakej obvaz, stáhneš to a až bude po všem, můžeme se bavit o špitále.“ Dean v žádném případě teď nepomýšlel na to,že by mohl skončit někde na lůžku v nemocnici, zatím co jeho bratr by se snažil sám najít klíč a setkat se s démonkou.
„To nejde Deane, potřebuješ doktora.“ Sam začal opatrně uvazovat košili kolem hrudníku a snažil se Deanovi způsobit co nejmenší bolest.
„Sammy….“ s bolestí v hlase,kterou se marně snažil potlačit otočil se Dean na bratra. „ Máme jen tři dny,pamatuješ?“ slabým hlasem říkal a snažil se zůstat při vědomí. Ale šlo to čím dál tím hůře. Hlava ho strašně bolela a bolest,kterou cítil na své hrudi byla už nesnesitelná. Pomalu se mu začali zavírat oči a on upadal do bezvědomí.
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 9:47

Dobře! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Pěkné pokračování! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

Počet príspevkov : 289
Registration date : 15.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 11:43

Shocked ty kokšo...super Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 214863 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 214863 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 325299 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 188411
Návrat hore Goto down
http://www.hcslovan.sk/
Night Angel
Žltočočko
Žltočočko
Night Angel

Počet príspevkov : 627

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 12:55

WoW!!! Skvělý pokráčka!!!! Já vás ani nestíhám.
Návrat hore Goto down
http://night-angel.ic.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 14:19

no tak toto uz teda ano!!!! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 430869 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 430869 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 430869 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 aaa toto je uzasne pokracovanie, presne podla mojho gusta Very Happy Very Happy Very Happy uz sa neviem dockat dalsej casti, ja normalne ani nedycham pri citani tejto nasej poviedky. fakt uzasne a toto pokracovanie bolo tak krasne. no krasne ako krasne, ale mne sa paci, ked je dean zraneny a tu to bolo napisane tak kraasnee, skratka uplne super Very Happy
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 14:28

Teda holky, já se červenám :oops: :shame: Děkuju moc za vaši chválu-od vás si toho vážně strašně moc cením Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 258431 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 258431

Ale je fakt,že tahle naše povídka je super a já se těším až někdo napíše další část. Tak honem,sem s tím Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 170639
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 16:21

Hej vy kokso...hej toto je super...jani fakt svkělý..povedlo se to moc...já jen nemůžem že prý mu dáváme zabrat a měli by jsme ho vyléčit a ted je tu v bezvědomí co si z toho má člověk odvodit Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 hele já myslela že se má zlepšit Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 ale jinak krásný, já miluju když je to bolí..hihi to je nejlepší....ale sem krutá no..já vim stydim se Very Happy:D ale jako mi to nedá, koukám že se tu budem léčit všichni..hele jen nevim kdo se zhostí pokračovat, pač tohle Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 nějaký zázrak by mohl být jakože pač to nevypadá vůbec, ale vůbec dobře Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 999804 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 jop a to jak pláive krev...no já mě se to tam líbilo, ale ani se to nemuselo vztahovat k tomu hrudníku uplně..no bud se plive krev když jste dostali do držky a nebo když máte vnitřní zranění..což sem myslela že se to Deanovi tam něco molo jakože vrazit někam, ale NE do plic, pač když máš pneumotorax, ta seš v prdeli a máš tak málo času že by to do nemocnice ani vůbec nestihli..to by mu totiž musel sami nkam píchnou jehlu a takový ty doktorský cypoviny......to a když máš něco píchlího do plic, tak to seš tay v kelu pač ....no to by samozřejmě prostě nešlo.... Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 17:02

ju, to se to vážně dobře rozjelo....janko....moc pěkně si navázali....jak říkala d-f....přesně podle mého gusta Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 258431
tak mě užb trochu pokráčko napdalo, ale ještě mi tam chybí ta konečná myšlenka, takže bych byla radši, kdyby se o něj pokusil někdo jiný Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 999804
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 17:05

hlvn už někdo..no podle mýho gusta to taky je....jen ted nevim jak z toho vysekat Deana aby to neznělo jako sci-fi parody ala miracle Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 19:04

Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Tak to je dobrý, Janko. my tady řešíme, jak Deana "uzdravit" a ty ho zase hodíš do bezvědomí. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Ale skvělé pokračování Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 258431 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 . Já nevím, že my se tak vyžíváme v tom Deanově utrpení, že? :oops: :oops: Laughing
Fakt netuším, jak elegantně z toho Deana vysekat, aby z toho opravdu nebylo to, co píše SNlois Laughing , ale něco mě napadlo, takže pokud tady není nikdo, kdo už se pustil do pokračování, tak bych to zkusila sesmolit. I když mám pocit, že bych vám pokazila to vaše skvěle rozjeté psaní... Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 999804 Ale tak dala bych to sem na zkoušku a kdyby se vám to zdálo blbý a nepoužitelný, tak to smáznu a vymyslíte něco lepšího, souhlas? Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 19:09

jdi do toho. Very Happy .jak se znám, tak já bych zase udělala něco novýho extra ošklivýho :oops: Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 .... já si to schovám na později Wink ....teď by to opravdu chtělo něco...při čem by jeho stav zůstal buď v téhle rovině nebo by se mu trochu ulehčilo, páč už by to chtělo, aby nám trpěl o maličko míň lol!
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 19:11

Janni už se těším na to tvé pokračování Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 325299 tak honem,honem
Teda holky nás kdyby nechali psát scénaře k SN Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 328356 -tak chudáci Jared s Jensenem kdyby to museli hrát Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 87642 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389

Samabel ale fakt jenom o maličko jo? Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 19:14

Tak jdu na to, ale upozorňuji, že ten jeho zdravotní stav nebudu rozpatlávat, na to opravdu doktořině prdlajs rozumím, takže to zahraju "nenápadně" do outu.... :oops: Prostě abysme se hnuli z místa. Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 19:28

fajn uz sa tesim a pridavam sa k tomu, ze by sa mu stav mal zlepsit, ale len o tu trosicku, aby to prezil. No ehm ja ked na to hladim z doktorskeho hladiska (akoze sa do toho fakt rozumiem Very Happy) ta krv moze byt len z toho, ze ked je zlomene rebro tak sa pohybuje vnutri tela a tlaci na ine organy, ktore mozu potom sposobit tak povediac cokolvek, zavisi od organu, na ktory ta kost tlaci. Takze ho len treba pevno zviazat,aby sa ta kost nemohla viac svojvolne pohybovat a dat jej cas na zrastnutie Very Happy lahke ako facka Very Happy ehm no ale fakt tato poviedka teda ma grady, ale som rada, ze nie som jedina, ktora sa v tom deanovom ( a aj samovom) utrpeni vyziva Very Happy ono to takto potom znie viac normalne, ked sa nam to paci viacerym. keby som na to bola zatazena, len ja sama vyzeralo by to dost strelene, nemyslite? Smile
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 20:26

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Honem někdo napište něco jiného, protože mně se to teda vůbec nezamlouvá. Rolling Eyes Neměla jsem na to psaní vůbec klid, pořád jsem musela někam odbíhat, tak to podle toho vypadá. Rolling Eyes Tak mě neukamenujte. Fakt mě nic lepšího nenapadlo. study

Dean pomalu otevíral oči a cítil, jako by mu na hrudníku ležela skála. Chtěl se pohnout, ale byl jako omámený a jen ztěžka otočil hlavu za světlem. Když se mu konečně podařilo víc zaostřit zrak, uviděl u okna v křesle spát Sama. Byli v nějakém pokoji, ale Dean si vůbec nemohl vybavit, jak se tam dostal a kde to k čertu vlastně jsou, co se stalo....
"Zatraceně..." ulevil si naštvaně Dean, když se mu ani na podruhé nepodařilo pořádně se pohnout. Sam se při zvuku jeho hlasu okamžitě probudil.
"Konečně! Už jsem měl strach, že...." vyhrkl ze sebe okamžitě Sam, ale Dean mu skočil do řeči.
"Co se to sakra děje, proč tady ležím jak na smrtelném loži a nemůžu se skoro hýbat?! A kde to vlastně jsme?! Tak vysvětlíš mi to konečně nebo na mě budeš jenom donekonečna zírat?!" Dean nebyl k zastavení.
"Kdybys mě nechal domluvit, tak by sis mohl ušetřit všechny ty otázky, na které navíc ani nemáme čas. Takže půjdu rovnou k věci..."
"No, to bych ti byl opravdu vděčný, protože bych se docela rád posadil a vůbec nejraději odtud vypadnul..."
"Neboj se, za chvilku ti bude líp, je to jen dočasné. Jsi jenom trochu omámený z injekce, kterou ti dal doktor."
"Doktor?! Řekl jsem, že doktora nepotřebuju..." naštvaně se zase ozval Dean.
"Jo, jasně. Ovšem na záchodcích jsi už tak výmluvný nebyl, když jsi upadnul do bezvědomí. Prostě jsem doktora zavolat musel, aby tě prohlédl a řekl mi, jak moc je to vážné. Naštěstí jsi zatím neztratil moc krve a zranění nejsou vážná natolik, abys musel do nemocnice, ale máš zlomené nejmíň jedno žebro a to ti mohlo bez ošetření nadělat pěknou neplechu, takže nechci už slyšet ani slovo." Sam začínal ztrácet trpělivost, protože mu v hlavě vířila hromada dalších, ne zrovna veselých, myšlenek. Deanovi se konečně podařilo pomalu posadit, ale točila se mu hlava.
"Buď rád, že se mi vůbec podařilo přesvědčit toho doktora, aby tě ošetřil tady a bez zbytečných otázek." pokračoval Sam. "Kámo, mám pro tebe dvě zprávy. Jednu špatnou a druhou né moc dobrou. Kterou chceš slyšet dřív?"
"Skvělý. Už jen tohle jsem potřeboval, aby se mi ulevilo." řekl Dean a snažil se postavit. "Můžeš mi říct, co může být horšího, než tohle?" Přidržoval se zdi, pomalu šel ke dveřím a brblal si pod nos. Cítil, že se mu konečně pomalu vrací síla.
"Deane, možná by sis měl sednout, ať si můžem promluvit...." začal Sam.
"Vypadám snad, že bych si chtěl sednout?! Umím mluvit i ve stoje, takže začni. Já poslouchám." podrážděně na něj spustil Dean.
"Máme problém. Prospal jsi 18 hodin. Ztratili jsme skoro celý jeden den." začal mluvit Sam. Dean zakopl o stůl a hlasitě zaklel. Okamžitě se posadil a šokovaně se podíval na Sama.
"Děláš si srandu?! A to má být ta špatná zpráva nebo ta né moc dobrá?! Jak je možný, že jsem tak dlouho spal? Jak jsi to mohl dopustit?!" rozhněvaně se pustil do Sama a ten se začal bránit.
"Nic jiného mi nezbylo. Doktor ti musel dát léky na spaní, protože jsi byl vyčerpaný a další zátěž bys nevydržel. Potřeboval jsi nutně odpočinek, abysme mohli dál pokračovat. Ale tohle nebyla ta nejhorší zpráva. Byl jsem mezitím za tím sběratelem. Sice ví, kdo tu knihu tehdy ukradnul, ale ten zloděj je prý mrtvý. Takže vůbec netuším, jak ten klíč najdeme."
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 20:32

Shocked náhodou...já bych to takhle nechala..... zhoršit se ten jeho stav může přece vždycky, ne Twisted Evil
a u sběratele by to určitě bylo divný, takže jsem ráda, že to Sammy zvládnul v tichosti sám Very Happy
jo, vůbec to není špatný Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 348507
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 20:33

Pěkné, náhodou se ti to moc povedlo! Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 949816 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566
Ale ten konec... to není veselý, když už jsou zase bez vodítka lol!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 20:35

no teeeda pekne sa to zamotava... uz sa strasne tesim na pokracovanie, normalne sem denne chodim aj niekolkokrat,len aby som sa presvecila,co je zasa nove.. jooj....ako sa len tesiim..sup sup...piste prosiiim Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 312566
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 20:39

Cože?? affraid affraid Zloděj je mrtvej? Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 87642 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 87642 18 hodin v trapu? affraid Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 87642 A jak jako ted mají najít ten klíč? Já se z toho zblázním Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 202744 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 202744

Jinak dobře jsi z toho Deana zatím dostala - jak píše Samabel, zhoršit se tu může kdykoliv Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 328356
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty03.01.08 20:43

Tak to mám teda nechat? Wink Já jsem ten konec schválně tak napsala, aby to bylo ještě napínavější. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 Přece to nebudeme klukům zbytečně ulehčovat, že. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 316745 Tady spoléhám na vaši fantazii, dámy, jak zapracujete na novém plánu, jak najít klíček. Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 Osobně bych už pomalu dala prostor Sarince, protože myslím, že by zde bylo víc než vhodné, aby se dostaly ke slovu Samovy "schopnosti", ať už jakékoliv. Pak se bude klíček třeba hledat hravě..... Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 284389 Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 707500
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda   Náš vlastný príbeh/epizóda - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

Náš vlastný príbeh/epizóda
Návrat hore 
Strana 5 z 25Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next
 Similar topics
-
» 9x19 Alex Annie Alexis Ann

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural hry-
Prejdi na: