|
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 16:53 | |
| nemas zac janna ja som zvedava co vymyslis, no a cim dlhsie tym lepsie uz sa tesiiim, wow, som zvedava, co si si na nas prichystala | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 16:56 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 17:30 | |
| Super, moc skvělá pokračování. Opravdu jsem nečekala, že se za ten týden náš příběh tolik pohne. SNlois úžasně si vysvětlila tu záhadu s tou knihou!! To bylo opravdu geniální, Dean a vyvolený... | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 19:04 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 19:39 | |
| | |
| | | LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| | | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 19:40 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 19:41 | |
| NO Janni neváhej a vraž to tady. Nic s tím zkazit nemůžeš a bude to škoda nezveřejnit, když sis s tím dala takovou práci!! | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 20:04 | |
| Sami jste to chtěli. Číst jen na vlastní nebezpečí! Za délku se hrozně moc omlouvám, nějak se mi to nepodařilo včas ubrzdit. Sam s Deanem seděli na kapotě auta, zcela ochromeni tím, co se právě dozvěděli. Každý z nich sváděl svůj vlastní vnitřní boj. Netušili, jak se mají vyrovnat s tím, co slyšeli. Nechtěli věřit jedinému slovu, které jim Josh řekl. Ale čím víc mluvil, tím víc do sebe všechno zapadalo a nakonec nebylo bohužel pochyb, že mluvil pravdu. Nevyšlo to. Měli plán, ale nevyšel. Dean se zachvěl při pomyšlení, že by se Josh neobjevil a stalo se to přesně tak jak řekl. Sam a Dean. Oni jsou ten klíč. To oni mají moc nad červenou knihou. Jen s jejich pomocí by Barbara mohla dokázat přivést svého otce zpět, v plné své síle. Josh nevěděl přesně, jak se jim na to nakonec podařilo přijít, ale viděl, co se stalo po té, co se vrátili k Barbaře… Jejich matka použila pradávný rituál, jehož pomocí uzavřela do speciální knihy velkou část démonovy síly. Tuto knihu může otevřít jen pokrevní příbuzný toho, kdo ten rituál provedl. Uvnitř je zaklínadlo, které dokáže dostat démona ven. K tomu je však potřeba, aby Dean, na jehož ochranu bylo použito, dobrovolně prolil při rituálu trochu své krve. Jen tak by ho mohla Barbara uskutečnit. Ta však netušila, že Mary se tehdy pojistila hned několikrát. Aby své syny ochránila před možným zneužitím knihy, roznesla na „správných místech“, že k otevření knihy je potřeba zlatý klíč a tím odvedla pozornost od Deana a Sama. V knize také nechala druhé zaklínadlo, o kterém neměla Barbara ani tušení. Pokud ho jeden ze synů přečte, může tak do knihy uzavřít dalšího démona. A to byl jejich plán. Přijít za Barbarou a pomoct jí uskutečnit rituál, při kterém chtěli přečíst druhé zaklínadlo a Barbara by tak skončila. Měli by vyhráno. Ovšem netušili, že tohle byla krajní možnost, o které Mary doufala, že nikdy nebudou muset použít. Pokud totiž démon prohlédne lest, nemůže už sice rituál přerušit, ale může zabít toho, kdo knihu drží v ruce nebo je v její bezprostřední blízkosti. A přesně to se stalo. Barbaru se jim podařilo uvěznit, ale Sam při tom zemřel. Prostě s tímto nepočítali. Dean měl sucho v krku a v uších mu znělo snad tisíc zvonů. Měl pocit, že tohle už nezvládne. Tolik toho v posledních dnech prožili a on už byl na pokraji sil. Myslel si, že nic horšího už snad nemůže přijít, ale mýlil se. Tohle byla jeho nejhorší noční můra, ne Joshova. Tohle se nikdy nesmí stát, prostě ne. „Už nebudu přemýšlet ani vteřinu, prostě udělám jedinou správnou věc“, pomyslel si a odhodlaně se odlepil od kapoty. „Myslím, že je jasné, že nemáme jinou možnost. Nemůžeme dovolit té děvce, aby přivedla Marlocka zpět. Všichni víme, co by to znamenalo. Zabít ji nemůžeme, na to je moc chytrá a my nemáme dost času. Jediná možnost je, zavřít ji do té zatracené knížky.“ “S tím souhlasím, jen musíme vymyslet, jak to provést s tou knížkou při…“ zapojil se hned Sam, ale Dean ho rázně přerušil. „Ne, my nebudeme vymýšlet nic. Jiná možnost není a jak jsem řekl, nemáme čas.“ „O čem to mluvíš?“ Sam nechápavě hleděl na Deana. „Víš co říkal Josh. Nemůžeme tu knihu držet v ruce, musíme přijít na jiný způsob…a aby Barbara nic nepoznala….“ “Řekl jsem že na to není čas. Čím dřív to bude mít ta svině za sebou, tím líp.“ skočil mu opět do řeči Dean a chystal se otevřít dveře auta. „Posloucháš mě? Nebo Joshe? Když budeme poblíž té knihy, čemuž se nevyhneme, když z ní budeme číst, tak to nemusíme přežít. Musíme vymyslet jak to obejít.“ „Nejde to obejít a těch pár hodin, co nám zbývá, sotva stačí na to, abychom tam dojeli. Natož abychom procházeli další možnosti. Postarám se o to. Zůstaň s Joshem.“ řekl Dean pevným hlasem a otevřel dveře auta. „Cože?! Co tím sakra chceš říct?! Mluv se mnou!“ zakřičel na něj Sam a zabouchnul mu dveře od auta před nosem. Dean se na něj naštvaně podíval. “Myslel jsem, že jsem to řekl jasně. Jedu tam. Pošlu tu mrchu kam patří.“ Řekl Dean a znovu otevřel dveře auta. Sam mu je zase zabouchnul a stoupnul si před ně. “Nikam nejdeš. V žádném případě. Sám ne. Napřed všechno pořádně promyslíme a pak do toho půjdeme spolu. Jiná možnost není.“ Pevně řekl Sam a podíval se bratrovi zpříma a s odhodláním do očí. Dean věděl, že ho čeká tvrdý boj. Boj, který nechtěl nikdy začínat. Ale neměl jiné východisko. Nemohl za žádnou cenu dopustit, aby šel jeho bratr s ním, aby riskoval vyplnění Joshovy vize. Sam prostě umřít nesmí. Tohle si Dean vůbec nepřipouštěl a nechtěl podstoupit sebemenší riziko. Nadechl se a sbíral síly k tomu, co musel udělat. “Je tady jiná možnost. Proto ji využiju.“ odpověděl Samovi. „Takže ty ses prostě rozhodl! Rozhodl ses jít tam zemřít a já do toho nemám co mluvit?!“ Zakřičel na něho Sam. „Nevíme jistě, jak ten rituál proběhne. To že to nevyšlo napoprvé neznamená, že…“ začal Dean, ale Sam ho přerušil, celý vzteky bez sebe. „Myslím, že jsme si zatraceně jistí, jak to dopadne! Ty si seš jistej! Jinak by ses do toho tak netlačil sám! Ale já tě tam nenechám jít, na to zapomeň!“ křičel Sam na Deana, který se kysele usmál. „No, naštěstí nepotřebuju tvoje požehnání, takže….“ řekl ironicky a odstrčil Sama z cesty, aby mohl otevřít dveře a nastoupit do auta. Nepočítal ale s tím, že Sam se jen tak vzdávat nehodlá a tak ho překvapilo, když jeho mladší bratr okamžitě zareagoval a vší silou do něj strčil, takže Dean měl co dělat, aby se udržel na nohou. „Možná nepotřebuješ moje požehnání, ale já zase nemusím poslouchat tvoje rádoby rozkazy. Takže sám tam půjdeš jen přes mojí mrtvolu.“ prohlásil Sam a v Deanovi začala pěnit krev. Je to tady, pomyslel si, nedá se nic dělat, tohle musíš dotáhnout do konce Deane. „Nevím proč to komplikuješ Same?! Tak jako tak, stejně bych umřel. Když nedoneseme včas klíč, Barbara mě zabije, možná i tebe. Josh nám řekl, že když jsme do toho šli spolu, ty…“ Deanovi se zadrhnul hlas, nedokázal dokončit větu. Nedokázal na to ani pomyslet. „Takže jestli má jeden z nás nakonec zemřít, ať jsem to raději já. Stejně je to všechno moje vina. Je to všechno kvůli mně!“ „Takže se hodláš obětovat?!“ rozkřičel se na něj znovu Sam. „To je podle tebe jediné řešení?! A co já, na mě si nepomyslel?“ “Na tebe myslím celou dobu!“ bleskově odpověděl Dean a došla mu trpělivost. Chytil Sama a chystal se ho dostat od auta, ale ten se nevzdával, takže se chvíli zuřivě přetahovali, až se Samovi podařilo Deana odmrštit na zem. Ten zůstal chvíli ležet na zemi a nevěřícně se díval na Sama, který byl rudý vzteky. “Deane přestaň, tohle nemá cenu. Nebudeme se tady prát jako malí kluci…“ “Máš pravdu.“ Dean se zvedl ze země a šel k Samovi. „Je to směšný a nikam to nevede. Pojedeme tedy spolu a cestou vymyslíme, co dál. Promiň brácho.“ řekl Dean s omluvným úsměvem a poplácal Sama po zádech. „Stejně bych tě zase přepral.“ snažil se zavtipkovat, ale Samovi do smíchu nebylo. Dean mu tedy naznačil pohledem, aby šel nasednout do auta. Jakmile Sam obešel auto, Dean bleskurychle zamknul dveře, nastartoval a zdrceným pohledem se podíval okénkem na Sama, který se okamžitě zkoušel dostat dovnitř. “Ještě jednou promiň brácho!“ zavolal na něj přes okno a dupl na plyn. „Nemám jinou možnost“, dodal si už pro sebe a když ujel několik metrů, zastavil, otevřel dveře a prostřelil pneumatiku u Joshova auta, aby ho nemohli dohonit. “Deane!“ Sam zařval a rozběhl se za ním. Ten ale zase rychle dupnul na plyn, prásknul dveřmi a řítil se směrem k Barbaře. „Deane! Vrať se! Ne! Deane!“ Sam měl pocit, že přijde o hlasivky, věděl, že ho stejně neslyší, ale přesto dál křičel, jakoby doufal, že ho přivolá zpět, když bude křičet dost nahlas. Nakonec se zastavil, opřel si ruce o kolena a snažil se popadnout dech. Prostoupilo ho čiré zoufalství a nebyl vůbec schopný chladného uvažování. Jeho bratr si jede pro smrt a on tomu nedokázal zabránit. Vyčerpaně klesnul na kolena a nepřítomným pohledem pozoroval zvířený prach v dálce od auta, ve kterém ujížděl Dean. Sam vztekle bouchnul pěstí o asfalt a v očích se mu zaleskly slzy. Josh, který celou dobu všechno jen mlčky pozoroval, byl v šoku, neschopen jakékoliv reakce. Takže přece se mu nepodařilo jednoho z nich zachránit….. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 20:25 | |
| | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 20:34 | |
| Teda Janni.....Zabilas mne..... ty jsi hotovy Shakespeare! | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 20:36 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 20:58 | |
| Fakt se vám to líbí? Já jsem dostala nějaký spisovatelský záchvat nebo co. Asi mě nakopla ta dnešní úžasná epka. I když tenhle scénář se mi v hlavě motal už několik dní, ale pořád jsem nevěděla, jak to vyřešit s tím klíčem, aby se to dalo použít na ten "správný účel". No a je to stejně nakonec přitažené za vlasy, ale co už nadělám, že. Hold člověk nesmí moc přemýšlet nad detaily. Třeba jako v minulé epizodě (3x09), jak se Dean tak rychle dostal bez auta na pomoc Samovi. Takže jsem si brala příklad s Kripkeho, že některé věci taky nijak zvlášť neřeší a my vlastně taky ne. Důležitý je výsledný efekt. Hele, napiště někdo něco, já jsem hrozně zvědavá, jak to bude pokračovat. A hlavně jestli už to poženete do finále nebo ještě trochu natáhnete Samovo utrpení. Nejen Deana ráda vidím trpět...... Já bych to momentálně klidně dopsala sama, nějak mě to chytlo. takže raději honem mizím a nechávám prostor ostatním. SNlois, honem sem něco hoď nebo Janko! Nebo anybody ! | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:04 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:07 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:09 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:13 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:17 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:19 | |
| No a to stejný nás čeká jestli se do toho pustí d-f a mám obavy, že i Madlen Jenže já mám vážně temno- mě nenapdá jak to dál vymyslet. Jééé holky, napiště někdo. Please,please,please EDIT: Ty pravá ruko Kripkeho, dufám teda,že mě vezmeš na natáčení jinak za sebe neručím :504: | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:23 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:29 | |
| Hele, vy jste fakt nemožný, já vás bacím. Tak dobré to zas nebylo, tak nepřehánějte a něco napište. taky bych už nedělala žádné velké zvraty v ději, protože na to už opravdu není čas a prostor. Spíš bych se pobabrala v jejich momentálních pocitech. Oba jsou docela dost na sračky, tedy hlavně Sam... Tak proč to ještě krapet nerozmáznout, že. No a mně už se úplně před očima odehrává scéna u Barbary.... Jo a taky se vám při tom psaní stává, že vidíte ty dva jako "na živo"? Já jsem normálně ty jejich hádky a rozhovory, co jsem teď psala, úplně slyšela jako to říkají a viděla ty Deanovy obličeje u toho. No ale ono to hodně usnadňuje psaní, když to má člověk před očima. Horší je, že ostatní to stejně jako já nevidí, tak jim ty scény třeba ani nedojdou tak, jak by měly. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:35 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 21:36 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 08.02.08 22:32 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 1:12 | |
| takze navsteva odisla a ja som sa konecne dostala k netu no a toto janino pokracko bolo velmi milym prekvapenim dean je presne v pozicii, kde sa mi to paci takze ja pekne prenecham samovo utrpenie janne, ked sa nan tak tesi. rozmyslam ci jej neprenecham aj tu scenu u barbari, ked si ju uz tak dobre predstavuje ale rozhodne idem napisat pokracko, pretoze ma to velmi inspirovala. to ci tam zahrniem aj utrpenie som sa este nerozhodla, mozno nie a prenecham to samabel alebo niekomu dalsiemu, nech si uzije srandy, ale pokracko je a ceste damy, hned ako chytim dych s prispevkami na fore | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
| | | | Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |