| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 18:13 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 18:17 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 18:23 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 19:15 | |
| NO hej, dopadlo to přesně tak, jak jsem si myslela. Snad mě za to zamotání děje moc nezabijete... Neřekla bych, že jsem klukům moc pomohla... spíš Barbaře.... Barbara se pousmála, něco jí napadlo. Přešla do vedlejší místnosti, kde na stěně viselo obrovské zrcadlo. Přistoupila k němu, položila na něj levou dlaň a zavřela oči. Tiše mumlala prastará kouzelná slova. Celé její tělo bylo napjaté v očekávání. Sklo se pod její rukou začalo vlnit a rozplývat až se objevil obraz starého dvora se zaparkovanou Impalou. Přes tohle svoje zrcadlo občas sledovala počínání bratrů za hledáním klíče. Udivovala ji jejich vytrvalost a neúnavnost. Začínalo ji znervozňovat jejich odhodlání najít klíč a najít i východisko z této situace. Bála se, i když si to snažila nepřipustit, že když ji přinesou klíč oba dva, tak se jim možná opravdu podaří ji porazit, o to víc se toho bála, kdyby zjistili, co v sobě klíč doopravdy skrývá... Hlavou ji bleskl náhlý nápad - musí bratry rozdělit. Pak už z toho bude moci jedině těžit - teda v to alespoň věřila. Najednou upoutal její pozornost Sam, který k Impale. Sebral si rychle z něj bundu, baťoh a bleskově zmizel ze dvora i z obrazu. Démonka se rozesmála, Děkuji, Same, lépe si to udělat nemohl. Vzala si svůj mobil ze stolu a vytočila číslo. *** Dean seděl v kuchyni a bavil se s Lisou. Byl už po snídani a Sam stále nikde. Začínalo ho to znepokojovat. Ve vedlejší místnosti zazvonil telefon. Lisa vstala a s omluvným výrazem ho šla zvednout, přitom za sebou zavřela dveře. Dean neklidně seděl a prsty bubnoval do stolu.Slyšel Lisin tlumený hlas, jak se s někým baví, ale slovům nerozumněl. Starší lovec přešel k oknu a vyhlédl k Impale. Svého bratra nikde neviděl. Už nedokázal jen sedět a čekat. Rychle se vydal do pokoje v podkroví, kde ho nechal. Schody bral po dvou nehledě přitom na bolest, která mu začala vystřelovalat v místě zlomeného žebra. Možná jen pátrá na netu... zadoufal. Vtrhl do pokoje. Bylo tam prázdno, po Sammym ani stopy. "Same! Sammy!" Další výkřiky mu uvízly v hrdle. Srdce se mu rozbušilo ve zlém tušení. Rychle seběhl schody opět dolů. Držel se přitom za místo na hrudi, kde mu vystřelovala bolest. Věděl, že se nemá příliž namáhat, ale to mu teď bylo jedno. Rozrazil vchodové dveře a řítil se k Impale. Když k ní přiběhl, musel se přidržet kapoty. Celý svět se mu točil před očima a měl problém se nadechnout tolik, kolik by potřeboval. Letmý pohled mu stačil, aby zjistil, že Sam si pobral svoje věci a zmizel. Proč?! Proč mi to děláš!? Zoufal v duchu. Zaslechl za sebou kroky. Otočil se. Byla to Lisa, tvářila se utrápeně a soucitně. "Promiň, ale nemáme na výběr... ona nás má v hrsti." špitla smutně, Dean poznal, že nemá daleko k slzám. "Cože?" zasípal Dean, nechápal, co tím myslela. Udělali snad něco Samovi? "Mrzí nás to o to víc, když jste Bobbyho přátelé." ozval se Nick po lovcově levici. Dean se na něj otočil, vůbec ho neslyšel příjít, a v tom ho prudce zasáhla Nickova pěst do hlavy. Zavrávoral, upadl na zem na zlomené žebro, zaúpěl a stratil vědomí. "Lise se po tváři skoulela slza. "Jak dlouho ji ještě budeme muset poslouchat a pomáhat ji? Copak to nikdy neskončí?" "Doufám, že to jednou skončí. Ale než tomu tak bude, tak nemůžeme dělat nic jiného než ji poslouchat." podíval se na ležícího Deana "Máme ho tu jen na pár dní potržet...." Těším se na vaše pokračování | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 19:25 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 19:30 | |
| no presne skvele si to napisala, som nadsena, dean a zase v problemoch to je nieco pre mna, takze ak ma nikto nepredbehne dnes vecer napisem pokracko, lebo no co uz mam povedat, ale torturing dean je proste moje, ale nebojte nepotrapim hoa z tak velmi | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:00 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:03 | |
| no nie nie nie SNlois, ruky prec idem na to, ziadne uzdravovanie nebude, nie teraz ked sme mu tak krasne a nevinnym sposobom zase prihorsili, ved nebud zla, aj my si potrebujem uspokojit nase chutky a uz bol dost dlho v pohode | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:10 | |
| jj presne tak oki idem ja kym mam slinu na jazyku | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:12 | |
| Hele tak to sem čekala, že takhle zareaguješ Ale já taky souhlasím, žádné uzdravování teď. To zatím stačilo, ted se může zase trochu přitížit. Ale zzase mě štve, že tam není Sammy aby se o brášku staral. To bys měla tajky nějak domyslet d-f Přece nenecháme cizí lidi pomáhat a starat se o našeho Deana To by se mi zase nelíbilo | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:18 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:21 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:22 | |
| | |
|
| |
| |
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:24 | |
| Madlen to by mě ani nenapadlo Mě se to právě líbí a moc Teda ten náš příběh je vážně úplně super EDIT" No tak tady zase přichází do úvahy Sammyho vize? | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:45 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 20:48 | |
| ach jo zase som sa rozpisala ako blazon. Sam sa nam teda vracia spat k deanovi, aby ste boli kludny, ale ten na tom nie je prave najlepsie. takze ten, kto bude pisat pokracko ma dvere otvorene Dean sa pomaly zacal preberat. Vsetko sa s nim tocilo a v hlave mal prazdno. Snazil sa spomenut co sa stalo, ale jedine na co dokazal mysliet bola ta strasna bolest v hrudniku. V tom sa mu vsak vratila spomienka na brata. SAM! Skrikol hlas v jeho hlave, v tu chvilu Dean prestal vnimat bolest a rychlo sa snazil postavit, aby mohol ist hladat brata. Ihned si vsak uvedomil, ze robit prudke pohyby nie je prave najlepsi napad. Pred ocami sa mu zjavili hviezdicky, cely svet sa s nim opat raz roztancoval a mal pocit, ako by mu na hrudi vybuchla bomba. “Pomaly, nechces si predsa ublizit? Aj tak si uz dost nepekne spadol na to zlomene rebro. Poriadne sin as vystrasil.” Prehvoril k nemu Nick. Dean sa nanho nenavistne pozrel. “Co ste spravili s mojim bratom? Prisaham, ze ak ste mu ublizili, tak vas zabijem. Pocujes? Z-a-b-i-j-e-m.” Vyhlaskoval mu to Dean, aby zvyraznil vyznam svojich slov. “Ale no tak Dean, nebud taky zly na nas. My sme ti nechceli ublizit, nikomu sme nechceli ublizit. Ona nas donutila, robime len to co musime, ale ukludni sa. Tvojho brata nemame, nic sme mu neurobili. Odist sa rozhodol sam.” Odpovedal mu Nick a Dean si vsimol, ze je mu ozaj luto, co mu robia. “Ak mi nechces ublizit, tak ma prosim ta pusti. Nemam vela casu a musim sa o nieco postarat. Neviem, kto ti prikazuje tieto hluposti, ale teraz prikaz nesmies splnit. Pusti ma, prosim. Ak to neurobis, moj brat moze zomriet.” Dean sa na Nicka zufalo pozeral. Ten vsak len pokrutil hlavou. “Je mi luto.” Otocil sa, ze odide, ked Deanom presla dalsia vlna bolesti. Dean sa pozrel na koselu a videl ako sa opat zafarbuje krvou. “Sakra..” Potichu zanadaval. Este toto mu chybalo. Nick sa vsak pri Deanovom bolestnom vzdychu otocil a ked zbadal krv, na tvari sa mu objavila panika. “Co to je?”spytal sa nervozne. “Ked som spadol, udrel som si opat zlomene rebro. Vyzera to tak, ze mi to k uzdraveniu velmi nepomohlo.” Usmial sa Dean, ale jeho hlas bol slaby a Nick si vsimol, ze sa mlady lovec zacina triast a mat aj probelmy s dychanim. Mali ho len zdrzat na par dni a nie zabit, zacal si vycitat Nick. Rozhodol sa mu teda pomoct. Zavolal Lisu a povedal jej, nech donesie balicek prvej pomoci. Musia zastavit krvacanie a poriadne mu zviazat hrudnik. Nick vedel, ze pre Deana to nebude prechadzka ruzovou zahradou, kedze doma nemali ziadne tabletku proti bolesti, ale snad to aspon prezije a bolest mu nedovoli mysliet na brata. Ked Lisa priniesla, co potrebovali, obaja sa pomaly priblizili k Deanovi a zacali mu vyzliekat koselu. Dean san a nich len nesustredene pozrel a mal co robit, aby sa udrzal pri vedomi. “Dopekla, ako mam teraz pomoct Samovi?”Vedel, ze v takomto stave sa mu nepodari utiect.
Barbara sa stale pozerala do zrkadla a usmev na tvari jej s kazdou minutou rastol. Ked videla ako Dean padol na zlomene rebro z chuti sa zasmiala. Dnes mala ozaj stastie, lepsie to uz nemohlo byt. To sa vsak mylila.
Sam sa snazil zastavit nejake auto, ked ho opat neprijemne rozbolela hlava. “Ach nie dalsia vizia.”Pomyslel si a vratil sa trochu viac do lesa, aby ho nikto nevidel. Ked sa mu pred ocami objavil brat, ako pada na zem pri Impale a potom pohlad na jeho zakrvaveny hrudnik a Nicka s Lisou, ktori sa mi chystali pomoct, zacal zrychlene dychat. “Ach nie, Dean preco mi toto stale robis?” Sam sa rychlo otocil a vyrazil spat k domu. No co znepokojovalo, bol fakt, ze to Nick omracil Deana. “Co dopekla to znamena? Preco to robia?” Sam nedokazal najst odpoved na tieto otazky, ale bolo mu to jedno. Ak ti dvaja ublizili Deanovi, tak vedel, ze sa cast jeho predoslej vizier slni. Zabije ich a to oboch.
| |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:14 | |
| vdaka, mne hned bolo jasne, ze sam nemoze nechat deana v takomto stave, takze som sa to rozhodal vyriesit, no a ako vravim, dean ked trpi, je proste neodolatelny, takze somto tam musela dat. nebudeme mu to predsa zbytocne ulahcovat nie? ale ozaj vdaka, som rada, ze sa pokracko paci | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:19 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
| |
| |
janka410 Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.08 21:27 | |
| mozno nam aj nieco prida, ked uz sme v takej dobrej atmosfericke no ale ludkovia makame makame, ja uz chcem dalsiu cast edit: no ano, nie je zac, ja rada, vidim, ze mame zase uplne rovnake zmyslanie, no a leni pridaj sa. podme podem vravim, ze uz som nedockava | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|