|
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters | |
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 1:15 | |
| dion-fortune: Uz sa tesim tesim | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 2:08 | |
| tak fajn prenechavam deanovo a samovo mucenie niekomu dalsiemu, nech ma dievky zase neukamenuju a janna moze opisat to stretnutie Deana s barbarou ak by sa jej chcelo, no kazdopadne nech sa paci, par dalsich riadkov z dielne dion-fortune. Opat to nie je nic moc, skor len na postrcenie deja dopredu, ale tak snad pomoze Dean si to hnal cestou do mesta, kde sa posledne stretli s Barbarou a hlavou sa mu honili same nepekne myslienky. Co ak ho Sam aj tak dohoni? Co ak najde cestu ako sa k Barbare dostat skor? Co ak sa Joshova vizia predsa len naplni? Nie, nie, nie. Opakoval si Dean sam pre seba. To sa nestane. Sammy nezomrie, to on nedovoli. Mrkol na hodinky a este viac dupol na plyn. Musi to vyriesot skor ako Sam vyvedie nejaku hlupost. Dean bol nestastny kvoli Samovi. Vedel, ze ten sa bude pre nho trapit, ale on nemohol konat inak. To ako “zazracne” sa vyliecil v nemocnici mu nesedelo, nebolo to spravne. Dean tusil, ze tak ci onak by to asi neprezil. Teraz moze zachranit aspon Sama. Dean sa len modlil, aby sa mu k Barbare podarilo dostat v cas, a aby sa do toho Sam nezamotal. Netusil, ze uz onedlho olutuje svoje rozhodnutie. Dean mal pred sebou velmi vela utrpenia a to nie len fyzickeho.
Barbara sa rozhodla zistit si par informacii o jej novom nepriatelovi a tak vyuzila starodavne zaklinadla, ktore jej dokazali ukazat minulost. Postupne presla kazdym dolezitym momentom v jeho zivote. “Zaujimave….”pomyslela si. Toto ozaj necakala. Josh moze byt predsa len velkym rizikom. Vtom ju vsak opat zasiahla bolest a pred ocami videla utrzky hadky Sama a Deana a tiez nasledovny odchod jedneho z bratov. Siroko sa usmiala. “Perfektne… lepsie to uz ani nemohlo dopadnut.” Jasala Barbara. Vedela, ze Dean by pre braceka urobil cokolvek. Poznala jeho slabosti, ale ze by sa takto dobrovolne rozhodol vydat sa jej do ruk, necakala. Tento novy vyvoj udalosti ju nesmierne potesil a okamzite zacala spriadat plany akoDeanovi sprijemni jeho posledne minuty zivota. “Toto bude velka zabava…”
Josh tam len neveriacky stal a hladel na zniceneho Sama. Preklinal sa v duchu, ze neodhadol deanovu reakciu. Nemal im to povedat tak narychlo, ale ked teraz uz nemali cas. Nestastne sa pozrel na dieru v pneumatike a pomaly aj on zacal prepadat zufalstvu. Zlyhal. Opat. Necha ju, aby zabila dalsieho cloveka. Ako to mohol dopustit? Obvinoval sa a nadaval si, ze to zase nezvladol. Vtom mu vsak napadlo, ze v kufri ma rezervnu pneumatiku. Mozno este maju nadej. Mozno este nie je vsetko stratene…
| |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 7:27 | |
| | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 10:13 | |
| tak pockame ci sa niekto neuchyti a ak nie, tak ho napises ty oki? a dakujem velmi pekne za pochvalu aj tvoje pokracovania su uzasne. inak musim dodat, ze aj mne sa to vsetko premieta pred ocami mne sa to vacsinou premieta pred ocami citam ozaj vela ff no a najlepsie su tie ked sa ti same zasne premietat v hlave a to sa tebe podarilo docielit v tejto poviedke takze wow super si to vymyslela, takze sa snad niekto chyti. ja by som napisala aj dlhsie to pokracko, ale uz bolo dost neskoro a tiez sa poznam velmi dobre, takze mi je upne jasne, ze keby som ja mala opisat to stretnutie barbary s deanom tak by ste citali tri strany toho ako ho muci..... takze to radsej prenecham niekomu dalsiemu, nechcem, aby ste ma tu zabili (aj ked pevne dufam, ze sa do toho obuje samabel a potom sa toho torturovania este dockam ), no ale tvoj prispevok ma opat raz dorazil, ze SN efekt? alebo "přehazovaly míč" no koniec ale fuu dufam, ze coskoro bude pokracko, lebo uz to nevydrzim. uzasne sa to tu rozbehlo | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 10:40 | |
| | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 10:40 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 10:47 | |
| jee super, len do toho dievca, urcite to bude zase skvele pokracovanie -ja som rada, ze som splnila svoju rolu sekundanta a prehodila myc SkreechTtina: dakujem som rada, ze sa pokracka pacia janna: nemas za co, ak je praca dobre vykonana, tak ju treb pochvalit, zasluzi si to. | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 11:39 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 11:57 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 12:03 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 13:06 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 13:18 | |
| hm no tak to nie damy, dufam, ze to teda skoncis tak, aby som sa do toho ja alebo samabel alebo madlen mohli pustit, lebo deana este trocha musime potrapit aj fyzicky. neboj uz ziadne velke zvraty, ale ja som to tam uz napisala aj v mojom pokracku, ze ho to este caka, takze sa tomu nevyhnete damy je mi luto, ale nemozem dovolit, aby deano obisiel tak nalahko, to akoze nie. nechcem ho uz ani ja velmi trapit, viete v zmysle toho, ze takmer zomrie, ale trocha bolesti by som mu tam este prihodila. dobre by sa to tam hodilo to istej casti, ktora sa mne zda byt zaujimava, takze ziadne take, ze uz sa dean nebude mucit. bude to proste kompromis, nic velkeho, ale nieco tam na ten styl este bude, o to sa uz ja postaram | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 13:53 | |
| df neboj, právě hážu míč zase na tvoji stranu. Deana přenechává celého vám. Já se zabývám momentálně zásadně Samem a jeho schopnostmi. Ale třeba to nakonec někdo vymyslí úplně jinak než já, takže se těším. Takže tady je moje další pokračování, není to nic moc, ale stejně jsem si to užila, takže.... Máte smůlu, jestli se vám to nebude líbit. No a myslím, že jsem nechala dostatečný prostor pro finále, takže vymýšlejte, vymýšlejte....je tolik možností, co se ještě může stát. I když...na druhé straně, jak už psala SNlois, všeho s mírou, že. „Deane, proč?“ Sam byl jako bez života, jen klečel uprostřed silnice a sžírala ho beznaděj. Neměl sílu se zvednout, neměl sílu vůbec na nic. I kdyby ho nějakým zázrakem dohonili, nepodařilo by se jim ho zachránit. Ne, když se tomu tak urputně brání. Jak mu to mohl udělat? Jak ho tady mohl nechat?! Copak neví, že on je to jediné, co mu na celém světě zůstalo? Pokud Dean zemře…Sam nebyl schopný pokračovat ve svých myšlenkách. Slzám už nic nebránilo, aby stékaly po jeho tvářích. V tom Samem prostoupil jiný, nový pocit. Byla to nenávist. Nenávist k osobě, která se chystala připravit jeho milovaného bratra o život. To není Deanova chyba, že zůstanu sám. To Barbara nese za všechno odpovědnost, ona se chystá zabít jediného člověka, na kterém mi v životě nejvíc záleží. Já jí to prostě nedovolím. Démoni už zabili všechny moje blízké, ale Deana nedostanou. O to už se postarám a je mi jedno jak. Rozhodl se pevně Sam a cítil, jak se do něj vlévá nová síla. Vztekle si setřel hřbetem ruky slzy a zvednul se ze země. Zhluboka se nadechnul, jakoby se potřeboval přesvědčit, že ještě dýchat dokáže. Otočil se na Joshe, který už mezitím rychle začal pracovat na výměně kola a právě se chystal na Sama zavolat. „Naštěstí mám rezervu. Jen co to vyměníme, určitě se nám ho podaří dohonit.“ řekl a nepřipouštěl si jakékoliv pochybnosti. Měl strach, že to Sam vzdá a on prostě nesnesl pocit, že zase selhal. Musí Samova bratra zachránit stůj co stůj, když už podstoupil celou tu cestu. Sam se rychle rozběhnul k Joshovi a začal mu pomáhat s výměnou kola. Aspoň jedna dobrá zpráva a taky na chvíli zažene ty černé myšlenky, co se mu honily v hlavě, jedna přes druhou. Když byli s prací skoro hotoví, Samovi se zatočila hlava. Postavil se a musel se rychle opřít o auto, protože se mu podlomily kolena. Hlavou mu projela palčivá bolest a Sam měl strach, že se mu rozletí na kousky. Před očima se mu začal promítat hrůzný scénář. Jeho bratr právě dočítal poslední slova zaklínadla… “Né, Bože….“ zaskučel Sam. Tohle nechtěl vidět, bránil se vizi ze všech sil. Obraz se mu začal ztrácet, ale vracel se pořád znovu a znovu. Sam křičel a nevnímal Joshe, který se mu snažil pomoct. Poslední obraz, který Sam uviděl, byl jeho bratr, jak se mrtvý svezl na podlahu. „Dost! Už dost!“ křičel Sam, dokud vize úplně neodezněla. Zjistil, že sedí opřený o auto, celý zpocený a za ruku ho pevně drží Josh. „Už je to dobrý, Same. Je to pryč. Vím jak se cítíš.“ Mluvil na něj Josh a před očima se mu znovu objevila jeho poslední vize. Měl vztek na celý svět. Proč zrovna jemu se tohle muselo stát?! A Samovi?! Sam zhluboka oddychoval a snažil se uklidnit. To nemůže být pravda. „Rychle, musíme jet!“ zařval nepříčetně na Joshe a rychle se sbíral se země. “Ale ještě nemáme dotažené kolo. Musím to dodělat!“ řekl mu Josh a rychle pokračoval v utahování. “Musíme to stihnout dřív, než tam dorazí Dean! To stihneme. Určitě. Prostě to stihneme...“ Opakoval dokola Sam a opřel se rukama o střechu auta. Svěsil hlavu a zhluboka dýchal, aby se uklidnil. Nesmím začít panikařit, to mi nepomůže, napomínal se v duchu, ale hned na to zlostně praštil do střechy auta a pak znovu a znovu, dokud ho Josh nezastavil. “Přestaň, chlape! Tohle je naše jediná možnost, jak se dostat za tvým bratrem. Když ho rozmlátíš….“ Josh se usmál na Sama, ve snaze přivést ho na jiné myšlenky. „Já vím, já vím, ale nedokážu se ovládnout. Co když je pozdě? Co když už se moje vize vyplnila? Nebylo by to poprvé, co jsem měl vizi jen pár vteřin dopředu.“ Sam si nervózně zajel rukou do vlasů. „Jak mám vědět, kolik máme času? Proč jsem tu vizi měl?! Zrovna teď?! Co mám sakra dělat?!“ Sam se přestával ovládat a Josh si toho byl vědomý. Rychle ho začal uklidňovat. “Dokážeš to. Já ti pomůžu, ok? Stihneme to. Já jsem taky stihnul přijet včas, vidíš?“ snažil se ho povzbudit. „Jen musíme zachovat klid a rozvahu. Pojď, jedeme. Cestou vymyslíme, co dál, dobře?“ Sam se na něj nešťastně díval, ta vize ho úplně rozhodila, dostal hrozný strach, že je pozdě. Vidět Deana umírat, ho připravilo téměř o všechny síly. Jestli tomu nestihnou zabránit, neručil za to, co provede. Jen dosednul za volant, nastartoval a rozjel se tak rychle, že měl Josh obavy, aby to ta rezerva vydržela. Sledoval po očku Sama, jak zatíná zuby a s tvrdým pohledem upřeným před sebe, vybírá zatáčky šílenou rychlostí. Bylo mu jasné, že je pro záchranu svého staršího bratra schopen čehokoliv a při té představě ho polil studený pot. Bože nedovol, aby ho stihl stejný osud, jako mě, pomyslel si bolestně.
| |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 15:30 | |
| no tak deana teda nechávám těm mučírkám, ale stejně bych ho až tak nemučila..možná malinko, ale teda hlavně psychicky... tak sem nnapsala pokračování..no já mám slabost pro joshe a tak uvidíte sami...předem se omlouvám nevím co se mi honí hlavou doufám že to není moc na hlavu i když po tom co tu předvedla jannča to bude jako básnička že školky vedle Shakespeara což?? no jo tak aspon doufám že se to trochu bude líbit.... Joshův kabriolet se řítil v samových rukou kupředu jako blesk. Mladšímu z Johnových synů už na ničem nezáleželo. Před očima pořád měl jen obraz bezvládného bratrova těla krčícího se na podlaze. Sam dupnul na plyn a ještě zrychlil už tak bránící se auto. Josh měl oprávněné obavy, nejenže brzdy jeho auta odporovali při každém průjezdu zatáčkou, ale byl si vědom toho, že Sam je velice neuvážlivý pokud jde o jeho bratra. Věděl, že je to jedinné co má, že je to to jediné na čem mu záleží. Sám byl kdysi taky takový, kdysi prožil to samé a ve svých vizých poslední dobou viděl všechny ty pocity obou Winchesterů a byl by skoro přísahal, že ví co se v Samovi odehrává. Aspon že to stihl včas, měli stále ještě naději, mohli to zvládnout.Přemýšlel zda by se Sam měl dozvědět, že nemá jen vize. Své větší schopnosti však nebyl schopen použít od té doby co mu umřel bratr, přesněji řečeno jeho dvojče. Veděl, že ten den ztratil víc než bratra. Zatvrdil se a začal žít uzavřený život bez magie, démonů a dokonce i lidí. Jenže jak se zdálo tento osud mu nebyl souzen. Ted to věděl, koukajíc do Samových odhodlaných očích veděl, že se musí přestat obviňovat a pomstít smrt svého bratra, veděl, že Deana musí zachránit. Joshovi se soustředěním svraštilo čelo. Musí najít odvahu získat své tehdejší schopnosti. Nebyl si jistý, ale přesto byl skálopevně přesvědčen, že Sam musí mít ty stejné schopnosti jako on. Jen o nich dosud neví. Podíval se na mladšího Wincehstera a zamyslel se zda mu o tom má říct. Zda by přeci jen mohli dokázat vrátit to zpět. Mohlo by se jím to povést...... Josh opravdu nevěděl zda to na Sama bude fungovat, ale bohužel byl v tu chvíly jediný, kdo se nacházal v jeho blízkosti a on potřeboval vedět zda to ještě stále dokáže. Zda v něm smrt bratra nezlomila všechnu jeho odhodlanost. Ještě jednou se otočil na řidiče po jeho levé ruce, stále přibitém očima před sebe a s cukajícími koutky nesktečného děsu i nenávisti najednou. Josh pevně zavřel obě oči. Byl naprosto soustředěn, vzpomínal na společně strávené chvíle se svým bratrem, kterému vždy dodávali sílu. Cítil že by to mohl dokázat. Zarputile svraštil obočí, oči držel pevně u sebe, snažil se pročistit si celou svou hlavu a před sebou měl jen jedinou myšlenku...zastav Same, zastav......no tak zastav to auto zastav ho! zastav to auto...Josh se snažil ještě víc,stále opakujíc tatáž slova. Teď už jeho vrásky na čele byly jasně viditelné, cítil to, veděl že to dokáže,......musí to dokázat. Za bratra, za svou rodinu, za celé roky jeho utrpení, on Samovi pomůže....zasatv auto! zastav...zastav! Josh byl silou vymršten střemhlav před sebe, nebýt pásu byl by si to pořádně odskákal. Rychle otevřel oči a podíval se vedle sebe. Sam si nemohl pomoct nevěděl co se s ním dělo ale pustil volant a dal nohu z plynu. Ted se jen nevěřícně koukal před sebe a cítil jak ho bolí hlava, tak moc se tu sílu co se mu snažila vrýt do myšlenek zkoušel přemáhat, jenže to nedokázal, nechápal jak to mohl udělat, jasně cítil jak mu hlásek uvnitř hlavy říká aby zastavil, ale přeci si pamatooval jak se snažil to neudělat. Byl však moc rozzuřený na Barbaru, moc zabraný do bratrova utrpení a nedokázal se soustředit. Pořád však nechápal co to bylo, proč by někdo chtěl aby tak rychle zastavil vždyt se mohlo něco stát. Rychle se otočil na Joshe aby ho zkontroloval, ale ten se na něj již nějakou chvíli díval a na tváři měl jasný výraz zračící obrovské štestí.....věděl že ted už mu to může povědět, ted už to můžou zvládnout, on to dokázal..... | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 16:36 | |
| paneboze no taketo pokracka, to ma zabije, ja len ziram, ze preboha , ale no uzasne praca damy obidve pokracovanie su uplne, ale uplne uzasne ja teraz nemam cas, ale mozno neskor alebo vecer ak by nikto iny nechcel napisat pokracko, tak ja sa do toho teda pustim, ale no nemam cas prave v tejto chvily, takze su vitane pokracka aj od ostatnych, len nie ziadne samaritanstvo na deana | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 18:21 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 18:52 | |
| SNlosi, nevím co kecáš?! Dyť to tvoje pokračování je skvěle napsaný! To se čte úplně samo.... Panebože, já bych tak hned pokračovala... na to, že jsem už nechtěla nic psát, jsem se nějak rozjela, co? Ale nebojte, už to nechám na vás. SNlois, jen mě tak napadlo, neměl by být Sam vůči Joshovi imunní? Ale tak ono to nemusí mít stejná "pravidla" jako v SN, ne? Já jen, abych pro příště věděla, jestli se v některých věcech držet podle scénáře SN nebo to jet naprosto podle sebe... | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 19:58 | |
|
Naposledy upravil dňa 09.02.08 20:25, celkom upravené 1 krát. | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:24 | |
| SNlois, já mám takovou radost! Já jsem to totiž pochopila úplně přesně tak, jak jsi to napsala teď na vysvětlení. Hned jsem si říkala, že to asi na sama působilo jen proto, že se Josh snažil opravdu urputně a navíc byl Sammy "oslabený" tím svým rozrušením, že prostě nebyl ve své kůži. Takhle jsem si to vysvětlila hned na poprvé, ale stejně ve mě zahlodal červík pochybnosti, jestli jsi to tak taky zamýšlela, nebo jsem si to jen tak sama "vycucala z prstu". Protože mi přišlo až neskutečný, že bysme měly tak stejné myšlenky. A říkala jsem si, že se raději optám, abych s jistotou věděla, jestli jsi to v tom svém pokračování třeba vědomě nezměnila, tu jeho odolnost vůči schopnostem. Takže díky za potvrzení, že jsem to vydedukovala správně, aspoň vidím, že jsme tady fakt všichni naladěni na stejnou SN-vlnu. Teď ti můžu říct, že ty se k tomu konci ubíráš asi tím samým směrem jako já, protože přesně takhle, ale opravdu úplně stejně, to mám v hlavě i já. Jen jsem tam chtěla zakomponovat to, že tuhle schopnost měl původně jeho zesnulý bratr a on ji v sobě objevil po jeho smrti..... No ale řeknu ti, že ten konec, ten úplný závěr a vlastně to, jak se Samovi podaří bratra zachránit, ten určitě stejný nemáš, protože tam jsem to teda vzala docela.... ...no, možná by mě to za to pár lidí zabilo, včetně tebe... .....tak psaní finále raději vynechám, respektive tu rozhodující "bitvu" s Barbarou. | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| | | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:31 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:40 | |
| - Madlen napísal:
Janni a ty zkus ještě někdy říct že neumíš psát! Ty tvoje pokračování jsou užasná! Doufám, že se někdy dočkám nějaký fanfikce od tebe, což??? Tak to jsi mě rozesmála. Ale tak... už do mě klavírovala Janka, tak uvidíme, třeba se časem nechám překecat. Začínám mít pocit, že víc už se tady ztrapnit nemůžu takže..... Ale moc děkuji za pochvalu, Madlen. SNlois, no já to pořád říkám, že tohle není jen samo sebou a jsem tady fakt všichni nějak záhadně propojení. Beztak na nás Kripke zkrz obrazovku posílá nějaké magické vlny, či čo. Ten můj konec..... No prozrazovat pro jistotu nic nebudu, kdyby pak náhodou nikdo neměl nápad. Ale jako.... ....no raději mlčím. Co se týče toho "mučení", tak toho tam mám taky docela dost. na to, co si kluci už užili, si myslím, že možná až moc. Ne, já mám prostě v hlavě jen to jejich utrpení, podobně jako dion... Ale uvidíme, s čím přijdou holky. Já bych to taky nehnala do extrémů - zlámat další žebra nebo tak něco....spíš mučení jiného stylu.... | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:45 | |
| | |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:47 | |
| | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 09.02.08 20:50 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
| | | | Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |