| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+13Ettie SkreechTina Blanka LenkaX22 SNlois jana7413 janka410 Chrystelle Madlen Night Angel dion-fortune Samabel Sarinka 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 21:23 | |
| No super.... d-f....cením si toho, že z něj neděláš Supermana.... .... ach jo, má to chudáček s náma morbidistkama těžký :oops: ale líbí se mi to moc....já snad vážně nějaký malý pokráčko napíšu.... vy mě k tomu prostě nutíte, abych přispívala svou troškou do mlýna ... ale teď ještě nic psát nejdu, takže klidně lidi pokračujte | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 21:26 | |
| diki samabel a ja si myslim, ze prave teraz by si sa do toho mala obut ty, lebo je to uzasna prilezitost na torturing dean no a ty si na to expert nie? ps: oki sarinka sorry, nabuduce to tak spravim | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 21:28 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 22:25 | |
| Sam seděl přikovaný u počítače a procházel desítky databází nejrůznějšího rázu a obsahu. Hledal cokoliv, co mělo souvislost s malou knížkou v červené vazbě a zapomněl na dění kolem sebe. Dean pracoval s mapou a zvažoval jejich možnosti při hledání. Občas, ve chvílích, kdy si byl jistý, že se Sam na něho nedívá přivřel oči a zhluboka se nadechoval, aby zjistil, jak špatně na tom jeho plíce a zlomená žebra jsou a co všechno je schopen při dýchání vydržet. Při poslední takové přestávce zjistil, že žádná sláva to není. "No tak." okřikl se v duchu. "Musíš se vzchopit. Pomoct Samovi. Jako mrzák mu jseš k ničemu." Uslyšel šustění papírů a proto nechal hekání a otočil se zpět k bratrovi. "Myslím, že jsem našel všechno, co jsme potřebovali. Najdi mi na mapě Wiscow." prohlásil Sam. "Proč zrovna Wiscow?" zeptal se Dean. "Protože tam musíme jet ze všeho nejdřív." odpověděl Sam. "Žije tam jeden sběratel... byl to poslední majitel knihy než mu byla z jeho vily ukradena. Vlastnil jí i s klíčkem. Podle toho, co jsem se o něm dočetl,tak bych nedal nic za to, že ví víc než dobře, kdo mu knihu ukradl, ve světě nadpřirozena se zjevně pohybuje jako doma." "Ale jak najdeme klíček?" Sam zarolovaval očima. "Ale no tak, Deane, přemýšlej trochu. "Pokud ví, kdo mu knihu ukradl, tak zloděj jí ukradl i s klíčkem. Musíme zjistit, kdo byl ten zloděj. Je to naše jediná stopa ke klíčku." "Fajn." zamumlal temně Dean. "Už mi to došlo. Vyrazíme hned teď?" "Jo." "Jen si skočím do koupelny a můžem jet." řekl starší lovec.
Dean si opláchl obličej studenou vodou a zhluboka se nadechl. Na hrudi ucítil bodavou bolest. Zajel si rukou pod košili a zjistil, že nalevé straně hrudního koše má krvavou skvrnu. "Kurva." ujelo mu. Oblékl si bundu a zapnul jí, aby bratr nic nepoznal. Teprve poté odešel k autu.Hmmmmm, zdá se, že jsem beznadějný případ :oops: já když mě chytne psaní .... promiňte, že jsem se tak rozepsala... doufám, že jste s pokračováním spokojený
Naposledy upravil dňa 01.01.08 22:39, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 22:31 | |
| no to teda sme, ale sa nam to rozbieha...chudacik deano zase to raz nema lahke, ale drzi sa nam statocne. rozbehla si to fakt dobre, zase raz no ale s tou cervnou skvrnou na konce...juj preco mam pocit, ze to bude boliet??? | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 22:32 | |
| Já naprosto. Taky bych měla už něco přispět. Zatím jsem do povídky přidala jen pár řádků, a to na začátku. Akorát mě nenapadá nic co by se dalo doplnit, protože zrovna čtu Warcraft 2: Vládce kladnů a tak mě teď nenapadá nic co by se podobalo víc Supernaturalu než Pánu prstenů. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 22:35 | |
| Samabel skvělé, na to se mi bude dobře navazovat Tak jestli nemáte něco proti tomu, tak já se pouštím do pokráčka.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 22:36 | |
| Teda Samabel, ty jsi fakt nezklamala Ten Dean dostává chudáček vážně tak zabrat Ale super pokračování dámy, to máme nádhernej příběh Madlen rychle napiš pokračování, jsem stráášně zvědavá | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 22:59 | |
| Přidávám svoji část, tak snad se vám bude dobře navazovat.
Sam tušil, že si Dean opět jen hraje na hrdinu, že ho nic nebolí. Ale když párkrát nenápadně vzhlédl od počítače, všimnul jeho bolestného výrazu při nadechování. Ale bylo mu jasné, že pokud jeho bratr nebude chtít přiznat barvu, jak mu je, je zbytečné to z něj vytahovat... Proto taky uvítal, když Dean zašel do koupelny, vytáhl mu z bundy klíče a pospíchal k autu a sedl si na místo řidiče. "Same, vypadni odtud, řídím já!" "Ale, Deane, měl by sis odpočinout..." "Já si nepotřebuju odpočinout! Vypadni!" Sakra, Deane, co si furt chceš dokazovat!? Zlobil se na něj tiše Sammy. Času neměli nazbyt a on neměl ani trochu náladu hádat se s Deanem o to, kdo bude řídit. "Deane, nechej mě dneska řídit." "Potřebujem tam být snad rychle, ne? Tak nazdržuj a sedni si vedle." Nakonec se Sam přece jen přenechal místo řidiče Deanovi. Ten spokojeně nastartoval a pustil si Metallicu. Po chvíli ale začal litovat, že přece jen nenechal řídit Sama. Ruce ho po chvíli řízení rozboleli, v hrudi ho začalo nesnesitelně píchat. Dokonce i v hlavě mu rozhučelo. Snažil se vžít do hudby a nemyslet na to. No tak, chlape, seber se. Kdybys nechal Sammyho řídit, tos mohl rovnou přiznat, že ti neni dobře. Nabádal se v duchu a přál si aby už brzo dojeli do Wiscow. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 23:49 | |
| Úplne super pokračovanie, asi ježka porodím, ako som z toho na vetvy... ....slečny, len tak ďalej, aj ja sa snáď niekedy pridružím, len opäť nemám akosi slinu.. Samabel: zmazala som ten tvoj príspevok, kde píšeš o tom, že ideš písať pokračovanie. Vážne si dávajte pozor, aby nevznikali tieto double post, pretože potom to vyzerá ako spam a my si tu predsa chceme uchovať poriadok a mne sa tu nechce stále to isté "upratovať", tak poslúchajte, "deťúrence", inak vás stihne trest...
Naposledy upravil dňa 01.01.08 23:55, celkom upravené 3 krát. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 23:53 | |
| sarinka: tie tvoje komentare nemaju chybu madlen: uzasne pokracovanie, naozaj velmi pekne sa nam to tu rozbehlo | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 01.01.08 23:59 | |
| už aby se někdo rozhoupal napsat další část Já už se nemůžu dočkat pokráčka | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 10:45 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 12:14 | |
| Juu, nojo, Dean a řízení Impaly .... ach jak mi ho chudáčka trápíme.... ale on se samozřejmě nemůže chovat tak, aby nám to ulehčoval Sarinka: jj, díky...já to chtěla smazat, ale zapomněla jsem na to a hodila tam to pokračování a pak už mi to smazat nešlo | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 14:20 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 14:24 | |
| Myslíš jako zhoršit ten Deanův stav? Jestli jo, tak jsem pro. Já myslím, že úplně by se to před Samem zakamuflovat nemělo, protože snad tak blbej není, aby se nechal vodit až tak za nos, když Dean má vážné zranění. Jinak taky chválím, všechna pokračování jsou úžasná, nemůžu se dočkat dalšího pokračování! | |
|
| |
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 14:46 | |
| no teda to som zvedava co tam SNlois dá neviem sa dockat pokracovania | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 14:57 | |
| no tak doufám, že se aspon bude trochu líbit...já neměla v plánu dát to takhle dlouhý..pardon Jak se Dean mýlil, když si zprvu myslel, že to zvládne. Wiscow přeci jen nebylo tak blízko a najeté kilometry se až neskutečně pomalu pohybovaly kupředu. Sam ještě hledal nějaké informace o jejich naplánované zastávce, a tak jen občas pohlížel na Deana, který si až velmi vážně uvědomoval, že se začíná potit…Byl horký den, který poskytoval krytí, a tak když se ho Sam už asi po padesáte zeptal zda je opravdu v pohodě, jen odvětil, že jestli náhodou nenosí po kapse větrák tak takhle prostě vypadat bude…Stáhnuté okýnko dávalo Impale čerstvý vzduch a vítr valící se dovnitř přehlušil i Deanovi občasné chroptící zvuky…Když před sebou uviděl ceduli s názvem Wiscow – místo, kde se dějí zázraky!, bylo to pro Deana jako vysvobození, že si i pohvízdl, avšak vzápětí zjistil jaká to byla chyba…takovou bolest už necejtil…no asi 5 minut, nepočítaje poslední hluboké nadechnutí, kdy málem přejel psa, běžícího přes cestu a následné strachující se obavy a výčitky mladšího bratra. Obvykle si Sam dával šlofíka, ale teď nechtěl bratra ani na chvíly spustit z očí. Dean je však proklatě dobře zocelen v bolesti a tak i když jeho vyhlídky na samotné uzdravení byly na míle daleko, nenechal se moc rozhodit a vždy si našel nějakou trefnou výmluvu, která Sama uzemnila..“Skvělý, oni tu maj mí oblíbený občerství..Chilli suicide bistro“ četl Dean na velké vývěsce před dobře vyhlížejícím krámem, jakmile přečetl nápis nahodil rozjařený usměv, ale naprosto dokonale veděl, že tohle se mu asi moc dobře nepovedlo. „Deane, chceš mi namluvit, že chodíš jíst do chilli restaurace?, a odkdy ty vlastně jíš chilli, vždyť naposled co sem ti přinesl mexický jídlo si flusal omáčku do talíře a nadával si, že jestli tě chci zabít ať si najdu lepší způsob“ Dean se otočil na bratra a i přesto že viděl jeho dobře známý pohled jen se ušklíbl a odvětil „A já myslel že seš můj brácha, vždyt já miluju chilli.“ Opatrně vylezl z auta, a pohlídal si aby Sam neviděl, že se celou dobu přidržuje kapoty. „kurva, neudržel se Dean, když uviděl že mu krvavá skvrna prosákla skrz bundu, a na triku už měl velký flek čerstvé krve. Rychle se to snažil zakrýt, ale Sam byl rychlejší.“ „Deane? Co je sakra tohle?“ „Hmm stará omáčka Sammy, víš nemáme uklizečku a tak jestli ti vadí že mám špinavou bundu tak mi jí můžeš příště vyprat sám.“ Než Sam stačil cokoliv dodat, Dean se až neuvěřitelně rychle přes bolest, kterou cítil, přiřítil dovnitř restaurace, kde to páchlo jako zkažený vejce. „Jo a objednej jídlo, já…no prostě objednej to jídlo“ kříkl Dean ještě ze Dveří na Sama. Teď už tu bratr nebyl a tak se chytl za hrud a pospíchal kulhavým krokem na záchody. Přiskočil k umyvadlu a musel si opláchnout zpocený obličej a zahnat sucho v ústech. Hned však zjistil, že něco není v pořádku, když s mu náhle zatočila hlava, v hrudníku začalo nesnesitelné píchat a do umyvadla odflusl místo slin, krev…“Doprdele…..“
Naposledy upravil dňa 02.01.08 15:19, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 15:06 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 15:10 | |
| No tak to je bomba. Jsem zvědavá, jakto bude dál. : | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 15:16 | |
| tý brďo, to je skvélé já u konce skoro ani nedýchala jsem zvědavá, jak se to dál vyvine | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 15:17 | |
| no ještě sem tam trochu něco poupravila..pač mi to nedávalo smysl jaký semchtěla...ale děkuju holky...sem ráda že se vám to líbí...sem zvědavá kdo bude pokračovat | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 15:34 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 16:23 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.01.08 17:32 | |
| no teda, ale sa nam to s deanom pekne zamotava, chudacik. uz aby niekto napisal pokracovanie som zvedava ako to s nim dopadne, lebo uprimne nevyzera to s nim dvakrat ruzovo ale ze ma to tesi, jaj ja by som sa vazne mala ist dat liecit | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|