Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

HELP: Otázky a odpovědi

Goto down 
+47
Terrik
dom.volno
mysteryRonny
Panthera
kaja666
Fay
Marion0889
Weronička
str8tking
Hiro666
Lirael
cleo
lentilka
janicag
Mystic
wilicek
evetka
dzajnisko
CrazyD
Faith
renáta
calla
nikita
jenny
wiktoriano
Anwiel
sisel
Zizi
bookika
Soniq
Ettie
Hannah
jana7413
Silvia
Kaja
evelyn27
Madlen
Night Angel
funny
janka410
SkreechTina
dion-fortune
Samabel
Sarinka
LenkaX22
SNlois
Chrystelle
51 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next
AutorSpráva
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty06.04.08 15:39

603 srry ja som zabudlo Sad ked mne to furt odosle inak jak ja chcem Sad uz to budem davat vsetko do code...aby som to nezbabrala HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 202744
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty06.04.08 16:03

Ettie, vůbec nic na tom není. Já osobně mám raději fotky v miniaturách než v code, protože mě docela zdržuje, když musím kvůli každé fotce kopírovat odkaz, jen abych se podívala, jestli jsem tu fotku už neviděla. Takhle mrknu na náhled a hned vím. Cool
Takže stačí, když po nahrání fotky na imageshack zkopíruješ druhý odkaz odshora (vedle něj je nápis Thumbnail for forums (1)) a je to. Wink A pokud si po čase nebudeš jistá, který je to odkaz, stačí si vždycky svůj příspěvek před odesláním dát do náhledu. Exclamation Pak uvidíš, v jakém stavu se ti příspěvek a tedy i fotky, odešlou a nemůže se stát, že by se ti odeslalo jinak, než chceš. Wink Ty jsi před odkazy na ty fotky vždycky měla img, což dá vždycky skutečnou velikost obrázku.
Návrat hore Goto down
Hannah
Nevinná obeť
Nevinná obeť

Počet príspevkov : 3
Registration date : 01.03.2008

OdoslaťPredmet: Prosím pomozte !!!   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty11.04.08 21:10

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 80513 Prosím, mohl by mi tady někdo poradit, jak mám stáhnout kopie magazínu Supernatural ??? Z vaší stránky a vůbec všeobecně mi to nijak nejde...Nevím, včem je zádrhel, ale mohli byste mi nějak prosím pomoct ??? HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 769418 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 512176 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 512176
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty11.04.08 21:14

Počkej...jako že stáhnout to z odkazů co jsou tady na foru ti to nejde nebo jak?

jinak...pokud chceš s něčím poradit...v sekci Off-topic, je překrásná sekce HELP: Otázky a odpovědi....která na takovéhle dotazy jen čeká, tak, příště piš rovnou tam a nezakládej tady nové téma Smile

a když o tom mluvíme....mohla bys tam s touhle debatou pokračovat?...já bych tohle pak k tomu přesunula... díky Samabel
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty13.04.08 14:06

janna: ja mam otazocku, ako si si nastavila tu zlatistu ci medenkovu ci aku farbu vo firefoxe?
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 15:00

Ve Firefoxu jsem si jednoduše zvolila motiv vzhledu PimpZilla. Very Happy Napřed jsem zkoušela různé supermoderní a taky ve stylu SN, tedy tmavé a různě strašidelné. Laughing Ale bylo to nepřehledné a takové smutné.... Suspect takže nakonec jsem zůstala u PimpZilly, která je pro mě úžasná v tom, že je v ní právě hodně té zlaté barvy a lesku a to se mi líbí. :sunny: Navíc ty nástrojové lišty působí jakoby plyšovým dojmem a tak je to pro mě takové útulné. Nevím, neumím to vysvětlit. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 316745 taky se mi tam líbí to tygrování.... HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 284389

Tady si můžeš prohlédnout obrázky jak to shruba vypadá a případně si to i nainstalovat. Nejlepší je, vždycky si to nainstalovat a vyzkoušet, jestli ti to sedne. Protože mě se třeba někdy podle obrázků zdá, že to bude skvělé, ale když si to nainstaluji, tak se v tom pak nevyznám nebo mi to prostě nevyhovuje. Naštěstí samotná instalace nebo odinstalace zabere pár vteřin, takže není problém si vše vyzkoušet. Já jich zkusila několik desítek. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 316745

kód:
https://addons.mozilla.org/cs/firefox/addon/1542

No a shodou okolností jsem si zvolila i v PC vizuální styl, který je zlato-medovo-vínový, takže mi to celé pěkně ladí. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 170639 Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 15:29

jeeeej diki moc HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 214863 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 214863 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 214863 ja som nevedela, ze nieco take ako add ons vobec je lol! to vies, este stale som novacik vo svete internetovych vymozenosti, takze dakujem krasne uz to mam nainstalovane a je to super HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 15:54

Jo takhle! Ty jsi ani neměla nikdy žádný motiv vzhledu? Já myslela, že jo. :idea: Tak pokud nemáš ani žádné doplňky, tak si to prohlédni tady:
kód:
http://www.czilla.cz/doplnky/

Je tam všechno možné, já už si nainstalovala spoustu věciček, které mi usnadňují, urychlují nebo prostě jen zpříjemňují práci na netu. Wink Je tam toho spousta, ani to nestíhám procházet, co všechno přibývá. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 707500 Některé věci jsou celkem zbytečné a naopak některé už jsou pro mě nepostradatelné. Cool
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 16:05

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 214863 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 214863 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 214863 diki diki diki, az budem mat viac casu vsetko to popozeram a vylepsim si vzhlad Wink ozaj velmi pekne dakujem
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ............   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:07

Ako je možne,že mi zmizol príspevok :cry: ?
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:13

který příspěvek???
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: ..........   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:28

v téme Evil Sam Shocked
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:29

hmm, tak tam jsem ti určitě nic nevymazávala HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 999804 ... to nevím
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: .......   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:32

Klikni si na mna moje meno a mám tam príspevky ktore som písala a je tam aj záznam toho,že som to písala .Asi si zo mňa robí forum srandu.
scratch Som obeť.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:35

Shocked Shocked Tak přiznám se, že tady jsem úplně mimo. Nechápu, co myslíš, Kaja. Shocked HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 999804
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:38

Shocked Shocked no, tak to teda nechápu...já s tím nic nedělala a netuším, proč se ti to normálně nezobrazilo Shocked Shocked
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: ..........   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:40

Laughing Laughing Prepáčte už som to našla ale pred pár minutami som nenašla to
len jeden príspevok Wink mi zmizol ale uvedomila som si že vy ste take rýchle že ste to rýchlosťou blesku zapísali a ja som hľadala moj príspevok ešte o veľmi skorom čase.Nebojte sa HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 469569 nič sa nedeja som vás musela riadne naľakať ,prepáčte,ešte že máme na fore,teda , že je na forách funkcia kde si môžem svoje príspevky prezrieť,záhada je vyriešená,zlyhal moj môzog
HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 nie teno server.Ja som sa len zľakla že sa nahodou omylom samo
forum vymyzalo jeden z mojich príspevkov. :oops: ale predtým sa naozaj nezobrazoval,ale to môže byť aj mojim internetom ktorý je rýchly ale strašne PC je zoslabnutý z toho HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 328356
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:44

No já jsem si právě říkala, že v tom topicu jsem určitě nic nemazala. Shocked Laughing
Ale jinak se klidně může stát, že některý příspěvek někdy budeš mít vymazatný a omylem to nebude. 603 My jsme v off topic nemilosrdné, když přijde na věc. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 284389 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 316745 Ale určitě se ti nemůže stát to, co většině lidí, co zde byly od začátku spuštění fora, kterým jsme se Samabel smazali několik desítek off topic příspěvků. 603 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 S tím se prostě musíš naučit žít. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 Ale tebe se takové velké množství určitě nikdy týkat nebude, pokud se nebudeš pouštět do několikastránkových debat mimo téma, jako my. 603 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 886945 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:52

tak to jsem ráda, žes to vyřešila...nahnalas nám pořádně bounce

ale hlavně...my čerstvé příspěvky nemažeme....úklid se provádí vždycky po nějaké době, takže pak je jasné, co je mimo mísu a je určeno ke smazání a co ne Wink
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

OdoslaťPredmet: ..............   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty14.04.08 22:53

Janka:Ano aj viem ved práve preto som sa tu pýtala,viem že sa to môže stať tak som sa aj zlakla lebo to bol dosť čerstvý príspevok lol! aha myslíš to čo ste pekne robili očistu tochto fora,snažím sa dodržiavať pravidla ale niekedy je to veľmi ťažke teda vyjadrovať sa stále do prísleušnej temy ,hned HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 sa lachko zmení diskusia a človek si to ani neuvedomí HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 a debatuje aj o tuleňoch ,niekedy je to šialenéééé HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 99937 . HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 949816
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty23.04.08 20:32

Asi to sem vážne nepatrí ,ale ja nemám sa to koho a kde opýtať tak dúfam,že sa nehneváte 603 Ja by som chcela vedet ,že čo chodí na TV Nova reklama na film "Mezi námi děvčaty"tak tam hrá taká pesnička k tomu či neviete náhodou niekto ako sa volá Question
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty23.04.08 20:36

Novu nemám, ale pokúsim sa ti to zistiť inak.. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty23.04.08 22:12

nevím to jistě, ale pokud myslíš ty superkrátký spoty tak u toho hraje Evanescence - Going Under.
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty24.04.08 14:56

mam taky problem HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 999804 prave som prisla na to, ze neviem zmazat vacsinu svojich prispevkov (niezeby som to chcela HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 316745 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 316745 )
len som zvedava, ci je tak nastavene forum alebo iba mne nieco blbne HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 999804
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty24.04.08 15:03

Můžeš smazat vždycky svůj poslední příspěvek v daném tématu, pokud za ním není nějaký další. Jinak mazat nemůžeš..jen upravovat lol!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

HELP: Otázky a odpovědi
Návrat hore 
Strana 7 z 25Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic-
Prejdi na: