| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.11.08 20:12 | |
| úvodnú zvučku aktov x mám len neviem ked ti ju mám nahrať lebo uložisko mi vôbec nejde | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.11.08 20:20 | |
| a nemáš icq alebo skype? alebo mi ju pošli na mail mne sa už podairlo aj dallas zohanť, takže ešte svadoný pochod | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.11.08 20:23 | |
| skús toto neviem či funguje - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=SSQLSJFK | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 27.11.08 0:18 | |
| Mám e-mail na zozname, ktorý je môj hlavný e-mail a menil sa teraz niekedy, jeho štruktúra a všetko v ňom. A som totálne mimo z toho , prečo mi chodia rôzne reklamy, správy typu reklám, hlavne USA, Anglicke a neviem ake , Slovenske nič, ale aj ine, ktoré ma otravuju 40 nových mám za deň a už ma to nebaví to vymazavať stále. Nevedel by niekto náhodou čo by som mala urobiť? Doteraz mi chodilo niečo take raz za týždeň jedna správa a nie 40 správ za deň. | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 30.11.08 19:48 | |
| Lirael: Pamätám si, že môj brat požil minule GetDataBack - a nakoniec sa mu podarilo obnoviť čo zmazal. Neviem presne ako to funguje, ale našla som to na stiahnutie aj s popisom a vyzerá to sľubne. Tak dúfam, že sa ti to podarí - kód:
-
http://tahaj.sme.sk/software/165?rf=1 | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 30.11.08 20:16 | |
| Moc díky, Zizi, jsi zlato Zatím moc nechápu jak to funguje, ale až se vratím z koleje skusím se s tím nějak poprat | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 30.11.08 20:17 | |
| Lirael: No to neviem ani ja ako to funguje. Ale asi to moc jednoduché nebude. Skús vygoogliť nejaký návod | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 07.12.08 16:21 | |
| ja mám taký problem že teraz sa mi nedá nič pozerať na you tube. vždy mi tam napíše toto - citácia :
- Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
ale ja mám Adobe Flash Player 9 a doteraz išiel dobre. vedel by mi niekto poradiť kde je problém | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 07.12.08 18:25 | |
| vieš, čo mne to robilo to isté a potom odrazu prestalo ale tak skús iný prehľadávač a možno ti to pôjde. mne to vždy šlo v tom druhom. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 07.12.08 22:08 | |
| citácia: - citácia :
- Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
wiktoriano tento problém som mala aj ja a bolo to tým,že chcelo nainštalovať novší adobe flash player 10,ale podarí sa ho nainštalovať len cez mozillu a funguje len v nej na explorer nereaguje aj tak. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 08.12.08 0:42 | |
| diki baby ale vyzerá to tak že si asi neporadím ja som v tom dosť antitalent. tak ak sa to nespraví samé tak asi nič len neviem prečo to až doteraz išlo | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 12.12.08 20:47 | |
| Dnes sa mi stal taka vec. Nemozem sa prihlasit na toto forum . Tak isto nemozem nic stahovat cez prehliadace Operu , Mozzilu mi ani neislo spustit. Nastastie Intenet Explorer mi este funguje. Ponaucenie pre nikdy nemoz z Pc s cim si nie si isty ze to bude este potrebovat | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.12.08 20:35 | |
| Od dnes mi strajkuje u-torrent Ked ho vypnem takmi mi napise toto:
Unable to save the resume file. Same data may be lost. Another program might have the file open,or disk is full. Please correct this and click Retry. If you press Cancel ,the resume file will not be saved.
Pricom ma na disku volneho miesta 11,3 GB Ked tam Retry tak sa nic nedeje , Ked tam Cancel tak sa mi uplne zmaze torrent.
Tak to vyzera ,ze stacilo len odinstalovat ,nasledne stiahnut novu verziu u-torrent. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 19.12.08 19:56 | |
| chcela by som si nainštalovať nejaký iný prehliadač mozzilu firefox či také niečo. len neviem či je aj nejaká verzia na W98 lebo to čo som stiahla teraz nešlo a napísalo že je to na W2000 | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 19.12.08 20:25 | |
| wiktoriano, pochopila jsem dobře, že bys chtěla firefox? Pokud ano, je možné, že jsi se pokusila stáhnout nejnovější verzi, tedy 3. Takže jestli máš win98, musíš si stáhnout starší verzi. Ta by měla normálně fungovat i na tvém PC. Podívej se na této stránce dolů a zkus si nainstalovat verzi Firefox 2.0.0.19 CZ: - kód:
-
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/prohlizece_a_rozsireni/on-line/firefox/ | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 19.12.08 21:07 | |
| dakujem Chrys. stiahla som si si to. len som to ešte nainštalovala. bojím sa či to budem vedieť ovládať a či sa mi s tým neporušia programy a súbory čo už v pc mám | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 19.12.08 21:36 | |
| Nemělo by ti to porušit nic, co máš v PC. Já používám Firefox už nějaký ten rok a nemůžu si ho vynachválit. Už bych neměnila, protože má spoustu vychytávek, na které jsem si zvykla a usnadňují mi život. Navíc např. Explorer má nestále nějaké problémy s bezpečností a proniknou jím do PC nerůznějš trojské koně a další viry mnohem snadněji, než Firefoxem. Samotný FF má vlastní forum s podporou, kde jsem si už mockrát našla odpovědi na mé otázky či problémy, takže se vůbec nemusíš bát, že by ses s ním nenaučila zacházet. Navíc je to jednoduché, řekla bych že jakmile si na to zvykneš, je "ovládání" mnohem jednodušší, než IE. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.12.08 1:44 | |
| chrys ešte raz ti dakujem. naištalovala som to aj ked som asi hodinu nevedela čo s tým robiť myslím že to už celkom dobre ide. a konečne mi ide aj you tube bez problémov. zatiaľ som som si nechala ako predvolený explorer. ešte uvidím ako to pôjde dalej. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 21.12.08 19:47 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 21.12.08 19:52 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 21.12.08 20:11 | |
| Ten vtip poznám a plne súhlasím... Nám sa vždy, keď preinštalujeme windows IE do takých troch týždňov doser.e a potom už nejde...proste ruka osudu.. a tak jediná vec, ktorá ma štve, keď ideme pc preinštalovať, je tá, že nám zas pôjde IE... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|