Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

HELP: Otázky a odpovědi

Goto down 
+47
Terrik
dom.volno
mysteryRonny
Panthera
kaja666
Fay
Marion0889
Weronička
str8tking
Hiro666
Lirael
cleo
lentilka
janicag
Mystic
wilicek
evetka
dzajnisko
CrazyD
Faith
renáta
calla
nikita
jenny
wiktoriano
Anwiel
sisel
Zizi
bookika
Soniq
Ettie
Hannah
jana7413
Silvia
Kaja
evelyn27
Madlen
Night Angel
funny
janka410
SkreechTina
dion-fortune
Samabel
Sarinka
LenkaX22
SNlois
Chrystelle
51 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty18.11.08 20:12

úvodnú zvučku aktov x mám len neviem ked ti ju mám nahrať lebo uložisko mi vôbec nejde
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty18.11.08 20:20

a nemáš icq alebo skype? alebo mi ju pošli na mail HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 260605 mne sa už podairlo aj dallas zohanť, takže ešte svadoný pochod Very Happy
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty18.11.08 20:23

skús toto neviem či funguje

kód:
http://www.megaupload.com/?d=SSQLSJFK
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty18.11.08 20:25

jj pôjde to, thanks HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 92299 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 92299
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...............   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty27.11.08 0:18

Mám e-mail na zozname, ktorý je môj hlavný e-mail a menil sa teraz niekedy, jeho štruktúra a všetko v ňom. A som totálne mimo z toho , prečo mi chodia rôzne reklamy, správy typu reklám, hlavne USA, Anglicke a neviem ake , Slovenske nič, ale aj ine, ktoré ma otravuju 40 nových mám za deň a už ma to nebaví to vymazavať stále. Nevedel by niekto náhodou čo by som mala urobiť? Rolling Eyes Doteraz mi chodilo niečo take raz za týždeň jedna správa a nie 40 správ za deň. No
Návrat hore Goto down
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

Počet príspevkov : 99
Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách
Nálada : Totálně vygumová od učení...
Registration date : 25.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty30.11.08 19:44

Neznáte nějaký program na obnovu smazaných souborů? Nedopatřením jsem si smazala jednu prezentaci, samozřejmě jsem koš nezkotrolovala než jsem ho vysypala a znovu se mi to dělat nechce... Když je někdo blbec HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 202744 706
Návrat hore Goto down
http://rabbits-and-mirrors.blog.cz/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty30.11.08 19:48

Lirael: Pamätám si, že môj brat požil minule GetDataBack - a nakoniec sa mu podarilo obnoviť čo zmazal. Neviem presne ako to funguje, ale našla som to na stiahnutie aj s popisom a vyzerá to sľubne. Tak dúfam, že sa ti to podarí
kód:
http://tahaj.sme.sk/software/165?rf=1
Návrat hore Goto down
Lirael
Pocestný duch
Pocestný duch
Lirael

Počet príspevkov : 99
Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách
Nálada : Totálně vygumová od učení...
Registration date : 25.10.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty30.11.08 20:16

Moc díky, Zizi, jsi zlato HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 92299 Zatím moc nechápu jak to funguje, ale až se vratím z koleje skusím se s tím nějak poprat scratch
Návrat hore Goto down
http://rabbits-and-mirrors.blog.cz/
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty30.11.08 20:17

Lirael: No to neviem ani ja ako to funguje. Ale asi to moc jednoduché nebude. Skús vygoogliť nejaký návod Laughing
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty07.12.08 16:21

ja mám taký problem že teraz sa mi nedá nič pozerať na you tube. vždy mi tam napíše toto
citácia :
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
ale ja mám Adobe Flash Player 9 a doteraz išiel dobre. vedel by mi niekto poradiť kde je problém HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 333351 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 333351
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty07.12.08 18:25

vieš, čo mne to robilo to isté a potom odrazu prestalo Laughing ale tak skús iný prehľadávač a možno ti to pôjde. mne to vždy šlo v tom druhom. 601
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty07.12.08 22:08

citácia:
citácia :
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player.
wiktoriano tento problém som mala aj ja a bolo to tým,že chcelo nainštalovať novší adobe flash player 10,ale podarí sa ho nainštalovať len cez mozillu a funguje len v nej na explorer nereaguje aj tak. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 312566
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty08.12.08 0:42

diki baby ale vyzerá to tak že si asi neporadím HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 202744 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 202744 ja som v tom dosť antitalent. tak ak sa to nespraví samé tak asi nič HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 44266 len neviem prečo to až doteraz išlo
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty12.12.08 20:47

Dnes sa mi stal taka vec.
Nemozem sa prihlasit na toto forum . Tak isto nemozem nic stahovat cez prehliadace Operu , Mozzilu mi ani neislo spustit.
Nastastie Intenet Explorer mi este funguje. Ponaucenie pre nikdy nemoz z Pc s cim si nie si isty ze to bude este potrebovat
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty13.12.08 10:03

Hiro666: Alebo moje heslo. Pri mazaní sa vyhýbaj zložkám Windows a Program Files (ak nevieš čo môžeš zmazať) Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Hiro666
Crossroads demon
Crossroads demon
Hiro666

Počet príspevkov : 562
Nálada : good
Registration date : 28.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty13.12.08 20:35

Od dnes mi strajkuje u-torrent
Ked ho vypnem takmi mi napise toto:

Unable to save the resume file. Same data may be lost.
Another program might have the file open,or disk is full.
Please correct this and click Retry. If you press Cancel ,the resume file
will not be saved.

Pricom ma na disku volneho miesta 11,3 GB
Ked tam Retry tak sa nic nedeje ,
Ked tam Cancel tak sa mi uplne zmaze torrent.

Tak to vyzera ,ze stacilo len odinstalovat ,nasledne stiahnut novu verziu u-torrent.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty19.12.08 19:56

chcela by som si nainštalovať nejaký iný prehliadač mozzilu firefox či také niečo. len neviem či je aj nejaká verzia na W98 lebo to čo som stiahla teraz nešlo a napísalo že je to na W2000 confused
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty19.12.08 20:25

wiktoriano, pochopila jsem dobře, že bys chtěla firefox? Pokud ano, je možné, že jsi se pokusila stáhnout nejnovější verzi, tedy 3. Takže jestli máš win98, musíš si stáhnout starší verzi. Ta by měla normálně fungovat i na tvém PC. Podívej se na této stránce dolů a zkus si nainstalovat verzi Firefox 2.0.0.19 CZ:
kód:
http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/prohlizece_a_rozsireni/on-line/firefox/
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty19.12.08 21:07

dakujem Chrys. stiahla som si si to. len som to ešte nainštalovala. bojím sa či to budem vedieť ovládať a či sa mi s tým neporušia programy a súbory čo už v pc mám confused
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty19.12.08 21:36

Nemělo by ti to porušit nic, co máš v PC. Wink Já používám Firefox už nějaký ten rok a nemůžu si ho vynachválit. Už bych neměnila, protože má spoustu vychytávek, na které jsem si zvykla a usnadňují mi život. Navíc např. Explorer má nestále nějaké problémy s bezpečností a proniknou jím do PC nerůznějš trojské koně a další viry mnohem snadněji, než Firefoxem. Suspect
Samotný FF má vlastní forum s podporou, kde jsem si už mockrát našla odpovědi na mé otázky či problémy, takže se vůbec nemusíš bát, že by ses s ním nenaučila zacházet. Navíc je to jednoduché, řekla bych že jakmile si na to zvykneš, je "ovládání" mnohem jednodušší, než IE.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty20.12.08 1:44

chrys ešte raz ti dakujem. naištalovala som to aj ked som asi hodinu nevedela čo s tým robiť myslím že to už celkom dobre ide. a konečne mi ide aj you tube bez problémov.
zatiaľ som som si nechala ako predvolený explorer. ešte uvidím ako to pôjde dalej.
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty21.12.08 17:40

k tomu exploreru kamoška mi vravela,že v správach,ale neviem presne na ktorej stanici dávali,že explorer je tak strašne deravý prehliadač,že ak s ním niečo nespravia,aby ho normálne opravili tak zastavia jeho prevádzku takže pripájam sa k Chrystelle radšej hocičo iné firefox mozillu(tiež používam asi dva roky),operu hocičo len nie explorer. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 202744 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 202744 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 202744
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty21.12.08 19:47

Ja IE neznášam. Lezie mi na nervy úplne všetkým. Ja mám Mozillku a som s ňou nadmieru spokojná. Veď ako sa hovorí ten vtip - IE je najpoužívanejší prehliadač na stiahnutie Mozilly alebo Opery HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 Alebo tak nejako to bolo - pointa je rovnaká HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty21.12.08 19:52

Zizi napísal:
IE je najpoužívanejší prehliadač na stiahnutie Mozilly alebo Opery HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 Alebo tak nejako to bolo - pointa je rovnaká HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 316745 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 316745 Tak to je bomba, to sedí jako prd*l na hrnec. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 316745 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 316745 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 316745

Silvia, já jsem četla nedávno na netu tu zprávu o nějaké závažné chybě v IE, kvůli níž byly ohroženy miliony uživatelů po celém světě. Informovali lidi, aby ji několk dní vůbec nepoužívali, dokud to neopraví. Hlavně v bankovnictví atd. Nevím, jestli se to vztahovalo jen na nejnovější verzi (tedy 7) nebo i na ty starší, ale každopádně už bych si ji v PC neotevřela ani pod nátlakem. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 132752 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 986581 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 316745
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty21.12.08 20:11

Ten vtip poznám a plne súhlasím... Laughing Nám sa vždy, keď preinštalujeme windows IE do takých troch týždňov doser.e a potom už nejde...proste ruka osudu.. lol! a tak jediná vec, ktorá ma štve, keď ideme pc preinštalovať, je tá, že nám zas pôjde IE... Laughing
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 16 Empty

Návrat hore Goto down

HELP: Otázky a odpovědi
Návrat hore 
Strana 16 z 25Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic-
Prejdi na: