| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 03.05.08 23:58 | |
| no tak ja som sa teda pokusila to vidko spravit, ale mne to zdola odreze a objavi sa tam taky zeleny pas, ktory je tam pocas celeho videa. neviete v com moze byt chyba? ja som to skusala viackrat a potrebujem to do prezentacky (mimochodom mam ju o sn )uz roztrihat mi to ide, len ten zeleny pas je tam dost, no ehm od veci. tiez mi to pesnicky zle nacitava. nechce mi ju tam dat v normalnej velkosti, ale piesen, ktora ma 4 minuty ma v wmm 8 a pod. pritom ta po tych 4 minutach sekne a hudba dalej nehra, iba video. za vsetky rady a tipy budem velmi vdacna | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 9:37 | |
| dion, mně to taky tak dělalo, ani nevíš, jak já jsem se s tou délkou písničky narozčilovala. Trvalo mi neskutečně dlouho, než jsem přišla na to, jak to vyřešit. Některé písničky mi totiž šly normálně a některé měly taky dvojnásobnou velikost a to mi pořád nešlo do hlavy. Nevím, jak to technicky vysvětlit, ale přišla jsem na to, že pokud má písnička přenosovou rychlost do 190 kbps, je to v pohodě. Ale když měla 320 kbps, už se mi načetla v tom dvojnásobku. Takže jsem to vyřešila tak, že jsem si na netu vyhledala tu písničku s menší přenosvou rychlostí a měla jsem to vyřešené. Zkus se mrknout na tu tvoji, možná to budeš mít taky tak. Zkoušela jsem tu písničku i různě na konci zkrátit (v tom scénáři), ale už to prostě není ono, protože když děláš ten klip a chceš upravovat scény tak, aby pasovaly do hudby, tak se ti ta scéna nespustí ve správný okamžik jako hudba. Takže je to úúúúplně na 2 věci. To mi strašně vadilo, takže nakonec jsem to opravdu vyřešila tou nižší rychlostí. A nejen že mělo video délku jakou mělo mít, ale v pohodě bylo i to stříhání, o kterém jsem psala. Bez toho mi to fakt nešlo. No a s tím pásem tedy nevím.... Jaký pás? Myslíš spíš neco jako kaz nebo nějaký široký pás? S tím jsem se ještě nesetkala. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 10:21 | |
| jeeej vdaka za radu s tymi pesnickami no a ten pas, to ja to neviem vysvetlit... proste sa mi pod obrazom objavi zeleny pas.... ako ked pozeras niekedy telku a dole ti zacn behat nejake infosky, tak take nieco, akurat, ze je to ovela vacsie ako tie tenke pasiky, co zvyknu niekedy behat dole v Tv (napr. na TA3) a ja neviem preco.... ale tak to s tou pesnickou teda vyskusam | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 10:25 | |
| to sa stalo aj mne, ale iba pri prerabani do ineho formatu | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 10:55 | |
| Ježiš, to je divný, dion. To se mi v životě nestalo. Hele a to se ti tam objeví až po uložení do PC nebo prostě rovnou v tom scénáři, když s tím videem ještě pracuješ? A je na tom pásu něco napsané? Asi ne, že? Ony jsou tak někdy označované placené programy v době, kdy se dají užívat zdarma na zkušební dobu. Ale rozhodně by to nemělo být u WMM, to je fakt blbost. sisel, mně se to nestalo ani při překonvertovávání, takže fakt nevím. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 11:08 | |
| no objavi sa mi to az po ulozeni, ked na tom pracujem, tak je to v poriadku... ja ozaj neviem preco to je. myslite, ze preto, ze tie vidka tam davam z prenosneho disku a nie priamo z lokalneho? alebo, ze si vymazem tie roztrihane veci zhora, potom co ch nakopirujem dole? lebo ja ozaj neviem a subory mam klasal avi a hudbu mp3 tak neviem, preco mi to robi. | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 11:20 | |
| A v čem to ukládáš? Zvolíš si ten formát, co ti jako první nabídne PC?
Co se týče toho dalšího, asi takhle.... Pokud děláš klip, je jedno, jestli máš videa na lokálním disku nebo přenosném. Já dělám videa i z DVD. Jde jen o to, že když si je dáš jednou do toho WMM, tak bys s nimi už neměla hýbat na těch discích, dokud chceš to video ještě někdy upravovat. Pokud totiž ten výchozí film (video) nějak pozměníš (přehodíš jinam, přejmenuješ), WMM už ho potom nenajde a musíš si ho tam načíst znova a celý klip tak dělat znovu. Takže jestli jsem tě dobře pochopila, pokud hned smázneš ty videa nad scénářem v tom WMM, tak potom už budeš mít složitější, když budeš chtít to video následně předělat. Já to tam vždycky nechávám a snažím se nehýbat ani s těmi výchozími videi, včetně té písničky. Pak nemusím nic předělávat, jen si upravím ty pasáže videa, které potřebuji a znovu uložím hotové do PC. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 11:24 | |
| ibaze ja ked tam hodim efekt, tak mne sa to automaticky vymaze z wmm. no na disku som s tym v otm case nehybala.... skusim to este raz neskor a uvidime, co to spravi. no a ukladam to normalne do suboru, aky mi pc predhodi. | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 11:38 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 11:43 | |
| no ani nie ze by sa mi ten klip vymazal, ale ja ked pouzijem effect alebo aj prechod tak ked potom zacnem kopirovat dalsie video na rozstrihanie, tak mi vsetky predolse zmiznu a mam tam uz len ten novy... proste divne no... skusim teda iny format a uvidime, co to spravi ja sa potom este ozvem | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 11:48 | |
| Jo takhle! tak už to chápu. Ono ti to nezmizí, jen se ti to video načte zase do nové složky. Takže si pak jen klikni nahoře na panelu na "Kolekce" a zobrazí se ti všechny složky a videa, co tam máš natažené. Pak už si jen vybíráš, se kterým chceš zrovna pracovat. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 04.05.08 12:09 | |
| | |
|
| |
| |
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 07.05.08 8:12 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 07.05.08 8:15 | |
| Tak ho dej na image, tam by neměl být problém. (pokud tedy moc velký v MB) - kód:
-
http://img225.imageshack.us/ | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 09.05.08 22:24 | |
| Tak ja mám uplne smiešny problém ,ale dúfam že sa nájde niekto kto mi pomôže tento problém je rozdelený na 2 časti: 1)Ako si som sa tu na fore stratila a nemôžem nájsť kde je ten príspevok kde je aj odkaz na tu stránku odkiaľ ste si zo Sendspace stiahli tie dva videa z natačania ? 2)A tento problém je hlavný lebo som to chchela napísať do tej temy ale nevedela som ju nájsť,proste stiahla som si tieto dva videa a ide mi len zvuk proste nejde mi obraz neviete v čom je chyba a prečo mi to nejde ? | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.05.08 22:30 | |
| Kaja, ten příspěvek, je tady: Videá zo zákulisia. Dávala jsem ho tam já. A ten obraz ti nejde proto, co jsem tam psala. Je to zvláštní "formát", který někomu dělá problémy, včetně mně. Takže jsem si ty videa otevřela v přehrávači GOM Player, přesně jak na té stránce i doporučují. Vlastně tam doporučují ještě jeden způsob a to teď nevím jaký. Možná ještě jiný přehrávač.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 10.05.08 20:50, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 10.05.08 2:02 | |
| Chrys : Dakujem veľmi pekne pomohola si mi naozaj Dakujem ,pokusím sa snád to pôjde Dakujem Jani | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 22:25 | |
| čaute stiahla som si z jedného torrentu prvú sériu supernatural a nemôžem na tie časti nájsť nikde správne načasované titulky. Aj by som si ich prečasovala, ale neviem ako. Je na to nejaký program, alebo to robíte ručne stručne? Vopred moc pekne ďakujem | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 22:27 | |
| Zizi: to podle toho, jakej máš program na přehrávání. já používam kmplayer a tam je přímo možnost upravit titulky. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 22:29 | |
| No mňa to vlastne neštve, lebo v PC si to môžem upraviť, ale keď to hodím do prehrávača, tak to bude robiť problémy. Veď keď nič, tak nič. Ja to prežijem . Ale dik Anwiel | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 22:43 | |
| Zizi, já používám na přečasování a úpravy titulků program Subtitle Workshop, podle mě je super. Jen se mě neptej, jak se dělá kompletní přečasování, to jsem zatím nepotřebovala a tudíž neštudovala. Přečasovávám si vždy jen nějaké úseky, které se mi nelíbí. Ale myslím, že by snad nemělo být těžké, třeba pomocí nápovědy nebo tak. A nechceš zkusit poslat moje titulky, že by sis vyzkoušela, jestli ti náhodou nebudou pasovat? (ale mám tedy české) To budeš mít asi z těch torrentů DVDripy, že? Já je mám taky , ale tuším že i ty DVDripy mají dva druhy časování. Tak nevím, jestli budeš mít stejné jako já. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 22:54 | |
| Chrystelle: No poslať mi to kľudne môžeš (napr. mailom - zizi01@azet.sk) a za ten program dik idem si ho stiahnuť | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 23:01 | |
| Pošlu ti třeba Pilot a vyzkušíš jestli budou pasovat nebo ne. Všechno to nemá smysl posílat, když nepůjde jeden díl, nepůjde nejspíš celá sérka. Jdu to poslat hned, tak doufám, že mail dojde. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|