| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.08 23:11 | |
| Chrystelle: ďakujem za snahu ale bohužiaľ nesedí to. Ale stiahla som si ten program(dokonca aj s CZ jazykom), tak sa s tým pohrám a keď to nepojde napálim si to a budem to pozerať len v PC, veď to je fuk. Ale fakt dik. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.05.08 11:37 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.05.08 11:50 | |
| SkreechTina: mohla bych se pokusim poslat ti to přes úschovnu, mělo by to fungovat. EDIT: mam ti to poslat na matalischakova@hotmail.com ? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.05.08 12:40 | |
| Anwiel: ano, to je môj mail a naozaj dik si zlatá | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.05.08 12:45 | |
| SkreechTina: du na to a doufam, že to bude fungovat... EDIT: no nevim, de to pomalu, takže to bude pěknou chvilku trvat | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 15.05.08 11:17 | |
| Chrystelle: ked pracujes s tymi subormi co mas natiahnute do mm ako novy clip tak sa ti tam ukaze to x ze? ja som tak raz ostala zhrozena pozerat na jedno 6 minutove video ktore bolo cele cierne ale ked dvakrat kliknes na casovej osi na ten klip, tak by ti malo vyskocit okno prehladavat.... a ked tam zadas nove umiestnenie videa alebo to video s inym nazvom tak ti najde automaticky vsetky klipy z toho daneho videa a ani to netrva dlho len neviem ako tebe, mne sa MM obcas zvykne zasekavat a vtedy ho musim dost nasilnim sposobom ukoncit ale nastastie sa to ako tak priebezne uklada takze az taka katastrofa sa nedeje | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 15.05.08 11:33 | |
| Jo, to je pravda, někdy ty soubory MM opět vyhledá. Ale už se mi bohužel několikrá stalo, že jsem si třeba film nebo tu písničku v PC nechtěně přejmenovala nebo něco a pak když jsem chtěla po nějaké době v klipu něco upravit, už se mi prostě nenačetl tak, jak byl před tím. Prostě to tu písničku nebo video nenašlo, takže ty X zůstaly a já nahraná. Takže tady jde o to, že člověk nesmí s těmi videi moc šibovat, pokud ten klip chce ještě nekdy předělávat. Co se týče toho sekání, to mi ani nemluv, pěkně jsem u několika klipů zešedivěla, protože se mi to sekalo každou minutu, takže už se mi to ani nestačilo automaticky ukládat a přácházela jsem o veškerou těžce vydřenou práci. Pak jsem třeba dělala klip a neseklo se mi to ani jednou. WMM je prostě nevyspytatelný prevít. Je fakt, že ty největší problémy se sekáním jsem měla v době, kdy mi chyběl v PC nějaký kodek. Od té doby, co jsem si ho instalovala, tak už s WMM nemám takový velký problém. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 15.05.08 11:56 | |
| oooops prave sa mi na druhom pc stala takato vec sam sa zrestartoval a po prihlaseni sa zamodrila obrazovka so slovami o nejakej kontrole disku pod tym bolo 10 sekund na stlacenie klavesy aby sa pc normalne spustil restartovala som ho znova a stalo sa to iste mam teda nechat prebehnut tu kontrolu? do tychto technickych veci sa ja velmi nevyznam a vobec netsuim kde mam navod k pc uz som to hladala aj v pomocnikovi. na tom pc mam normlane xp poradi niekto? nechcem nieco pokazit | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 15.05.08 13:04 | |
| Hmm... No nevím, jak máš nastavený PC a tedy proč ti to samovolně naskočilo..Mně se tohle děje jen když si sama dám opravit chyby na disku nebo prostě dělám údržbu. Asi ti nezbyde nic jiného, než nechat provést tu kontrolu a pak uvidíš, jestli bude všechno ok nebo jestli nastane nějaký další probém. Nejspíš tu kontrolu PC z nějakého důvodu potřebuje, tak ji zkus nechat proběhnout. | |
|
| |
bookika Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 15.05.08 13:09 | |
| Já myslím, že samo by se ti nemělo nic vymazat (leda bys tam měla nějaký obzvlášť vypečený vir ), záleží na tom, co přesně ti to na té obrazovce píše.... Ale podle toho co píšeš, by to opravdu mělo jen zkontrolovat disk a napsat vo co de, případně, jaké další kroky máš nebo nemáš podniknout. | |
|
| |
bookika Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.05.08 20:49 | |
| poradí mi niekto ako vkladať do správ obrázky? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.05.08 21:10 | |
| Myslíš odkazy na obrázky s náhľadmi, aby sa po kliknutí na ne zväčšili? | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.05.08 10:31 | |
| áno aj také alebo hocijaké obrazky | |
|
| |
jenny Nevinná obeť
Počet príspevkov : 7 Age : 38 Bydlisko : Bratislava Nálada : Total brutál Registration date : 08.02.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 21.05.08 21:12 | |
| No, vložíš ho když vlezeš do nastavení a tam je záložka podpis a velikost co se týče velikosti...doporučuju přečíst si pravidla fóra, tak to máš všechno napsaný. Jo a ještě musíš v tom nastavený, záložka možnosti zaškrtnout Vždy pripoji? môj podpis - Ano
Naposledy upravil Anwiel dňa 21.05.08 21:30, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 21.05.08 21:18 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 21.05.08 21:26 | |
| Ježiš, já fakt nevím, Silvi. Už jsem ti to psala i do toho jednoho příspěvku, když jsi s tím měla ten problém u videa. Nám to se Samabel taky někdy dělá a za boha nemůžu přijít na to, proč to někdy jde a někdy ne. Jediné, co mi pomůže je, když dám ten odkaz na jiný konec zprávy...prostě když ho původně vkládám až na konec, tak ho pak musím přehodit úplně na začátek. A stejně tak obráceně. Když měl někdo odkaz třeba v půlce příspěvku a něco pod něj ještě napsal, tak jsem ten odkaz musela dát úplně na konec, aby byl v code, tak jak má. Ale pak to třeba nedávalo logiku, tak jsem to musela vrátit a nechat s tím napsaným code. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 22.05.08 20:04 | |
| Mám dilemu Dúfam, že to napíšem dobre, aby ste mi mohli poradiť, takže....Idem si sťahovať 1. sériu SN. Nakoľko mám laptop, nemám takú veľkú kapacitu ako normal comp, takže plánujem každú stiahnutú epku nahrať na CD, hodiť to do compu a keď budem mať celú sérku, chcem to hromadne napáliť na DVD. Je to správny postup? Alebo sa to dá aj jednoduchšie? Mohli by ste mi niekto poradiť, ako to urobiť čo najlepšie? DIK MOC!! | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 22.05.08 20:08 | |
| No, já bych to udělala taky tak, akorád bych to nedávala na cd, ale na flashku, to je mnohem jednoduší. | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 22.05.08 20:16 | |
| Já bych taky byla pro flashku. Zvlášť, pokud bys měla třeba aspoň 2GB, jako třeba já a vlezlo by se ti tam tedy těch dílů rovnou několik. Jinak krom CD bych raději zvolila přepisovatelné DVD, tam se taky vleze mnohem víc. Ovšem nevím, jestli nemá to vypalování nějaký vliv na kvalitu videa. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 22.05.08 20:20 | |
| Přetahování na cd nebo dvd má na kvalitu vliv (sice malinkej, ale přece), ale když to dáš na flashku, tak se kvalita nemění....Můj profesor informatiky by ze mě měl radost! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 22.05.08 20:27 | |
| Tak, som viacej ako predtým.... 1. Čo je to flashka? Nejak mi uchádza čo to je....(sorry za blbú otázku) 2. Ako sťahujem cez Rapidshare? Keď sa mi tam otvorí ten link a ja si napr. kliknem na Premium/Free tak potom neviem, na čo mám kliknúť....Náhodou celá SN 1.séria s dabingom nie je na ulozisku? Prepáčte, ale musím vám pripadať ako blb, ale nebojte sa, je to pravda, som nejaká ľavá v tomto.....Informatika je už u mňa 4 roky pasé.... | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 22.05.08 20:54 | |
| 1. "Flashka" je přenosný USB flash disk, většinou ve tvaru "klíčenky". Je to vlastně náhrada diskety a můžeš si na ni nahrávat data a ty si přenášet kam chceš. Dřív bývaly běžnější o velikosti kolem 500MB, ale dnes už se dá za stejnou cenu koupit i 2GB flashka. Je to fakt k nezaplacení, já ji využívám hodně. 2. Na ulozisku bohužel 1. série není, ono je těžké ji vůbec sehnat. Takže ten rapid je většinou jediné možné řešení. K tomu stahování z Rapidshare...když se ti zobrazí úvodní tránka, klikneš jako první vpravo dole na to "Free". Pak mi napiš, co se ti objevilo. Já jsem totiž nedávno stahovala a měli tam "novinku", takovou bílou kočku. Tak pokud ji tam budeš mít taky, napíšu ti, co máš dělat dál. Jo a vůbec mi nepřipadáš jako blb. Prostě s tím nejsi zvyklá pracovat. To je v pohodě, každý jednou začíná. Anwiel, já si právě taky myslela, že ta kvalita videa se musí tím vypalováním trochu zhoršit. Jen jsem si nebyla jistá, tak jsem nechtěla dodávat nepravdivé informace. Tak díky za potvrzení. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|