| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.08.08 13:47 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.08.08 13:56 | |
| no tak sa v prvom rade skus zbavit toho suboru, co je trojan a antivirakom prever cely komp aj internetove pripojenie. ja do tohto velmi nevyznam, takze ti asi viac neporadim, ale ked ti nabehuje stale to upozornenie, neda sa ti tam nejako nastavit automaticke blokovanie toho zdroja? alebo take nieco. no dufam, ze ti ostatni budu vediet viac pomoct | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 11.08.08 23:23 | |
| Bola by som veľmi rada keby mi niekto vedel poradiť, chcela by som mať tu dole taký obrázok teda banner že sa mi bude meniť len striedať sa dve obrázky a neviem ako to mám uskutočniť, našla som pár stránok ale nikdy to nebolo v ponuke no proste zbytočne som to aj skušala a ani som nemala potom adresu na to , no proste nevedela som to. Všimla som si že viacere ste take niečo mali že sa vám to menilo aj viac seriálov a tak , mne stačia len dva obrázky, , Dufm že sa niekto nájde kto mi to bude vedieť vysvetliť alebo len dať odkaz na niejaku stránku. | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.08.08 23:32 | |
| Kaja: Myslím, že by som ti vedela pomôcť Stačí, ak mi pošleš PMku s tými obrázkami a ja ti z toho tú animáciu urobím | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............. 11.08.08 23:37 | |
| Dakujem krásne, Dzajnisko si zlatá, teda asi až zajtra Ti to budem musieť poslať nie som na tom PC kde to mám a ten je v oprave .A Dakujem budem Ti veľmi Vdačná ale len tak pre info potrebujem k tomu svoju vlastnu stránku alebo ako aby som vedela do buducnosti potom? , pretože sa chystám si meniť bannery každý mesiac . Dakujem. | |
|
| |
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.08.08 23:45 | |
| Nemáš za čo, fakt jasné, pošli, kedy budeš môcť Nie, vôbec k tomu nepotrebuješ vlastnú stránku Ja robím tieto animačky vo Photoshope takže jedine, že si ho stiahneš. V iných programoch nerobím, tak neviem, kde všade sa takéto "meniace bannery" dajú robiť, ale Photoshop je (aspoň podľa mňa) No. 1 | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 12.08.08 14:30 | |
| dion ten súbor som vyhodila,ale naneštastie som neprišla nato ako toho podliaka blokovať zatiaľ sa tu nedostane aspoň cez antivirák,ale už ma z toho vážne chytajú nervy keď každú polhodinu vyskočí upozornenie.Inak Díky za radu cením si tvoju pomoc ja viem tento problém zrejme nestretlo veľa ľúdí a ani ho nikomu neprajem,ale keby som toho človeka chytila do rúk tak ho | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 12.08.08 14:49 | |
| hmm no tak s tým skús skočiť k nejakému informatikovi ja už inak neviem, ako by si sa ho mohla zbaviť a nemáš zač | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ................... 13.08.08 1:02 | |
| Dzajnisko : Dakujem krásne za radu, stiahla som si photoshop, a kedže sa nechcem vzdať skušam skušam ale nejde mi to ako najvačší mám problem s tým že si otvorim dva obrázky naraz lenže oni sa mi nechcu dať do jedneho toho videa, lebo cez video to robím,make a video či čo, no a proste mám jeden a vždy mi z toho vznikaju len duplikaty a spolu 2 odlišne obrázky nie a nie isť, akoby som to mala spraviť? | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.08.08 20:25 | |
| Kaja: ono to treba robiť cez animácie mne tiež dosť dlho trvalo, kým som prišla na to, ako to urobiť by bolo lepšie, keby si si ma šmarila do icq, ak máš a ti to vysvetlím | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ................ 13.08.08 21:40 | |
| Dakujem za všetky skvele rady Dzajnisko, ,už sa mi to podarilo som taká šťastná a rada, som si uplne iný stiahla program taký jednoduchý na to aj 10 ročne deti by to zvládli, cez photoshop to bolo dosť complication. | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.08.08 21:52 | |
| Kaja: jéééj, tak to som rada, že sa ti to podarilo nemáš za čo (a to je fakt doslovné ) ja som vravela, že robím iba v PSku, takže neviem ako je to v iných programoch ale super si si poradila | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.08.08 21:56 | |
| Kaja: a jakej program sis stáhla??? Já mam doma asi 3 a ani jeden mi nějak nevyhovuje. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............... 13.08.08 22:07 | |
| Anwiel: Volá sa Babarosa ak chceš môžem ti sem hodiť link je tam k tomu aj návod. Dzajnisko: Dakujem fakt za rady , ja som v PS nikdy nerobila asi som mala kusok lepšie prestavy a náročnosti tohto programu
Naposledy upravil Kaja dňa 13.08.08 22:08, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Kaja Winchester
| Predmet: .................. 13.08.08 22:09 | |
| Anwiel: Som rada - kód:
-
http://lol.wbs.cz/Banner_v_Babarose.html je to fakt super, take jednoduche - ktovie ja som potrebovala len to striedanie obrázkov, neviem či su tam aj ine efekty ale mne to stačilo | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.08.08 22:11 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.08.08 23:56 | |
| Ta ľudia a čo tak Photoshop poradňu zriadiť, dzajnisko by tam mohla hodiť tut na animačku cez pscko a ja vás napr. naučím takúto srandu alebo ako sa robia blesky, dážď či sneženie... Každý tam hodí niečo, myslím, že to bude super, čo poviete... Zajtra spravím tutoriál na toto, dnes sa mi už nechce, moc screenov... Inak animácie vo Photoshope, resp. ImageReady nie sú náročné, v podstate si základ spravíte s psku a potom sa prehodíte do ImageReady a len vypínate a zapínate, čo chcete, aby bolo v tej a tej vrstve vidieť a dajú sa tak robiť všelijaké srandy, fade prechody, "zahmlený" prechod, akým je napr. v animačke na stránke k 04x01 s pod. Takže dúfam, že sa téma uchytí a každý prispejem svojím zrnkom poznania.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 13.08.08 23:59 | |
| jej Sarinka toto je fakt supis napad to by sa mne hodilo |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.08.08 1:28 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ............... 14.08.08 2:14 | |
| Sarinka: Tak toto je super nápad, , ja tam prispejem ale asi iba tým ako som ten photoshop zapla a ničomu som nerozumela, ale moje skvele poznatky o tom vám určite chýba nebudu, ja sa skôr teším na všetky ine poznatky bude to super, naučim sa robiť v photoshope, aj ked ho mám len na 30 dni Anwiel : Nemáš za čo, s radosťou nech to ide všetko v pohode , a nech sa nesmeješ z toho primitivneho programu | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.08.08 16:52 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 14.08.08 20:18 | |
| och, ako vidím, tak sa to tu riadne rozjelo Sarinka, dobrý nápad síce budem musieť trochu pootravovať brata, bo ja som ten typ, čo vie, ako to urobiť, ale horkoťažko opíše postup ale posnažím sa a keď bude čas, tak to sem hodím | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 16.08.08 21:41 | |
| ahojky, prosím mohly byste mi poradit nějaký dobrý prográmek na tvorbu videí? tak je různě sestříhat, dát dohromady s efekty apod. však víte co myslím popř. kde ho rovnou můžu stáhnout, byly byste fakt mooooc hodné | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 16.08.08 23:43 | |
| evetka: no ja používam klasický windows movie maker, ktorý by si už mala mať v pc, lebo je bežnou výbavou. pokiaľ si trúfaš na niečo zložitejšie, tak baby používajú sony vegas a ten je vraj najlepší, ale tak na mňa je príliš komplikovaný. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|