| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 27.03.09 19:34 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 29.03.09 15:59 | |
| nemáte náhodou niekto linky na stiahnutie prvých troch dielov šiestej série CSI Las Vegas? najlepšie nejako z megauploadu alebo netloadu alebo tak nejako. please | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 29.03.09 16:15 | |
| poslala som ti to do PM.. je to s ceskym dabingom | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 01.04.09 16:55 | |
| okey idem zase otravovať ale tak potrebujem pomoc od graficky nadaných ľudí- takú dlhodobejšiu- no možno týždeň alebo dva.... ako máme spraviť projekt do školy a ja by som potrebovala mierne helfnúť s úpravou lebo to má vyzerať ako časák... akože ja by som poslala obrázky aj všetko, len by som potrebovala spraviť jednotlivé strany, aby vyzerali ako časopis a hlavne titulnú stranu by som chcela nejakú peknú ono od tohto projektu viac menej závisí moja koncoročná známka, takže mi na tom dosť záleží... niežeby som bola nejaký pedant alebo čo, ale toto fakt potrebujem mať dobre spravené, keďže nemčina mi nejako extra nejde, musím si to žehliť práve takýmito projektami. takže neviem či by bol niekto ochotný mi pomôcť... ono je to možno aj na pár hodín robota, tak neviem ako zaneprázdnený ste... no bola by som vám fakt veľmi vďačná ps: cleo, janicag :puppy eyes: | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.04.09 11:21 | |
| Mám takový problém. Co se nám znovu přeinstaloval počítač, tak mi nefungují titulky. Normálně si je ve winraru stáhnu k sobě do složky, ale když je z toho souboru vytáhnu, tak se objeví úplně v jiném formátu než mají (než když jsou ještě "zabalené") a nejdou Včera se k nám stavoval ten chlap co to opravoval, tak jsem se ho na to ptala, ale nevěděl si s tím rady. Říkal mi něco ve smyslu, že to mám zkusit stáhnout od jinud, že to bude nejspíš tím. Ale já jsem to teda teď zkoušela ještě z CZ stránky o SN a furt je to nastejno. Já si myslím, že mi třeba chybí nějaký prográmek nainstalovat, aby to fungovalo nebo co... ale já se v tom nevyznám, tak jestli někdo víte co a jak, tak budu moc ráda! Včera se mi to stalo třeba i s fotkama. Měla jsem na mailu fotky od kámošky, tak jsem je všechny naráz ukládala k sobě do složky, ale když jsem je vyndala z winraru, tak se znovu objevili úplně ve stejném nefunkčním formátu, jako titulky. Ale když jsem si je stahovala po jedné, tak bylo vše v pořádku. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.04.09 19:50 | |
| Jejda, mně tenhle topic vůbec nesvítil. No nic, koukám, že budeš mít problém asi v tom samotném Winraru nebo prostě archivovacím programu, který by měl ty soubory rozbalit. Jakým způsobem je "vybaluješ"? Dáš normálně extrahovat? Protože já jsem podobný problém měla u mamky na jejím novém PV, ale to jsme pak zjistili, že nemá Winrar ani Zip, takže jí ani ty fotky stažené z mailu nešly normálně vybalit. Ale u tebe mě zaráží to, že se to vybalí, jen v jiném souboru. S tím jsem se ještě nesetkala. Když to vybalíš, v jakém to máš tedy formátu? Neznámý soubor? Nepomůže třeba když si tam normálně připíšeš koncovku srt k těm titulkům? Samozřejmě dopisování by nic neřešilo, protože kdybys to musela dělat s každým takto vybaleným souborem, bylo by to celkem na dvě věci , ale jen chi vědět, jak ten tvůj "špatný soubor" pak vypadá, protože potřebuji co nejvíc přiblížit situaci, abych mohla zkusit nějak pomoct. Jen se raději pro jistotu zeptám...jsi si jistá, že máš fungující Winrar? Tedy jestli se to opravdu extrahuje. Raději se ptám jak blbec, protože fakt potřebuji vědět všechny detaily, abysme složitě něco neřešili a nakonec v tom nebyl ten nejbanálnější problém. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.04.09 20:14 | |
| Winrar normálně funguje... nejsem jediná kdo stahuje z netu, ale rodiče si na to nestěžovali, když jsem jim to říkala. Dávám to normálně extrahovat a vše je ok, ale ten soubor co se vybalí tak je formát srt, ale asi nějaký pokažený, protože fakt nefunguje... Nevím, mám to třeba zkusit znovu přeinstalovat nebo stáhnout, kdyby se do něj vloudila nějaká chybka? | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.04.09 20:31 | |
| Ježiš to je fakt divný. No vypadá to vážně na ten vadný winrar, protože pokud stahuješ titulky stejné jako my ostatní, tak to znamená, že soubor poškozený není a dojde k němu tedy až při samotném vybalení. Jedině by se ti to ještě mohlo špatně stáhnout...ale to je zase malá pravděpodobnost u tak malého souboru. No jediná možnost je vážně zkusit nainstalovat nejnovější winarar (případně znovu, pokud ho máš), ale napřed si řádně odinstalovat ten předchozí. No a pokud ani potom to nepůjde, tak to už fakt nevím. Protože to by ti to extrahované jedině musel "rušit" něco dalšího v PC a to už bez podívání těžko člověk odhadne. Zkus to přeinstalovat a uvidíš. Doporučuji opravdu nejnovější verzi, protože starší někdy dělají problémy, nevím, jakou te´d máš, takže těko říct, jestli je to tou verzí nebo ne. | |
|
| |
Madlen Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.04.09 21:01 | |
| Tak přeinstalovali jsme winrar a nic, tak jsme stáhli novou verzi a nic. Táta furt nechápal, co se mu snažím vysvětlit... nechápal že stáhnuté to je dobře ale vybalí se to špatně... Nakonec jsem dala do pc dvd s jinou sérií, aby viděl, jak má ten formát titulek vypadat. No, dopadlo to tak, že i ty titulky na dvd se objevili v tom divném formátu, ale měly všechny koncovku srt (ačkoliv jsem ji tam předtím nikdy nedopisovala) ale fungovali... Takže budu muset připisovat koncovky... ale stejně je to nějaké divné... Podle mě v tom počítači něco musí chybět, ale co? Děkuju za pomoc, Chrys! | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 09.04.09 21:12 | |
| Ještě mě napadá jedna věc, ale to napíšu jen tak pro info, protože netuším, jestli je to tvůj problém.... ....moc totiž nechápu, jak to s tím srt, nesrt myslíš. Spustí se ti ty "špatně vybalené" titulky s tím filmem nebo vůbec ne? Moje zkušenost z nedávna: Stáhla jsem si seriál, ke kterému byly titulky ve formátu ASS a SSA. Můj přehrávač mi je nepřehraje, takže jsem si je spustila v KMPlayeru. Ovšem u těch ASS jsem musela pokaždé mít dopsanou koncovku ass, jinak se titulky hodily do neznámého souboru a nespustili se. Trochu jsem se nakonec porýpala v tom KMP, protože se mi nechtělo neustále dopisovat tu koncovku a v tom přehrávači jsem si dala tyto formáty titulků "Asociovat". Automaticky se mi změnily v daný formát, už se tam nemusí dopisovat ta koncovka a přehrávač je v pohodě bere. Změnila se i ikona těchto titulků - je na ní logo KPM. Tak mě napadlo, že budeš mít MOŽNÁ podobný problém. Že jsou třeba titulky v pořádku, jen s nimi není "sladěný" tvůj přehrávač nebo něco. Nic jiného mě momentálně nenapadá, protože bych ten tvůj podivný soubor vážně musela vidět na vlastní oči, abych věděla, co s tím dál. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 18:05 | |
| da sa bloknut uzivatel ak rozposiela urcitu formu spamov? neviem ako vam ale pisala mi daka americanka a pripomina mi to one spamy na mailoch...ahoj ako sa mas...paci sa mi tvoj profil uvidime co ukaze buducnost ... EDIT: ak to tu nepatri tak srry,len som nevedala na koho sa obratit okrem ignorovania spravy | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 18:06 | |
| jj aj mne to prišlo | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 18:34 | |
| aj mne to prislo...to akoze co ma byt?....ci to len tak posiela vsetkym??? | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 18:59 | |
| prišlo to aj mne... to naozaj prišlo všetkým? | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 19:02 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 19:23 | |
| Mě to taky přišlo a hned to letělo... nemá cenu se tím zabývat. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 20:16 | |
| Už je fuč, zmazala som ju.... je zaujímavé, že keď nám nejde spamovať v topicoch, tak si nájdu iný spôsob.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 23:17 | |
| Tiež som kukala asi takto že prečo by sem niekto na SLOVESKOM fóre niečo niekto trepal po anglicky Ale diki Sari, že si sa o to postarala, vážne som bola mierne na pochybách, že čo to sakra zase je | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 18.04.09 23:56 | |
| a mne nič neprišlo asi bude tiez imúnna voči spamu.no aspon sa to uz vyriešilo | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 19.04.09 9:50 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.04.09 1:22 | |
| Need little help Nasľubovala som, že napálim epky aj s titlami, ale keď už som sa prehrabovala v compe a nejaké čudo napálila, epky boli samozrejme bez titlov a ako vždy sa mi nedali prehrať potom v prehrávači. Mohla by mi niektorá dobrá duša poradiť, cez aký program to napalovať tak,aby teda aj title a aj epky sa spustili v tom správnom čase, či si mám zaobstarať nejaký zase iný program na to, aby mi potom dané dvd išlo aj na prehrávači a tak V druhom compe, kde niečo máme za napalovačky je: Nero a Alcohol200% . Moc mi helfnete, ak by sa mi to nejako vysvetlilo a mohla tak šíriť SN vlny aj inde | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.04.09 7:57 | |
| Ahoj, ak som to správne pochopila, problém nie je v napalovacom programe.. Aby sa ti automaticky spustili titulky, mali by mat rovnaky nazov, ako .avi - napriklad - 2.01 - In My Time Of Dying.avi a titulky 2.01 - In My Time Of Dying.srt (pripadne mozes skusit 2.01 - In My Time Of DyingCZ.srt, mne to ide aj tak).. a zalezi aj na tom, aky prehravac pouzivas, codeky - ja osobne som spokojna s KMPlayerom a K-Lite codec.. skus, ked ti to nepojde, tak vymyslime nieco ine.. ja ked niekomu napalujem nejaky serial, napalujem rovno aj instalacku na player a codecy.. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.04.09 9:43 | |
| Presne tak ako Fay napisala musis mat ten video subor a titulky pod rovnakym nazvom potom by ti to malo bez problemu napalit a titulky sa tis pustia automaticky pri prehrani videa... ja tak napalujem stale a ide mi to....ked su titulky pod tym istym nazvom ako video a pasuju na tu urcitu epku a maju dobre nacasovanie tak bez problemov to pojde v presnom case....nemusis ich ani posuvat ani nic... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|