| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.04.09 10:38 | |
| jediny problem ti moze robit BSplayer, ked mas title rovnakeho nazvu, ako subor, tak sa spustia 2x a aj ked potom z toho robis scapy, videa,... tak tam tie titulky su - mudry to program - preto tam mam to CZ.srt, vtedy idu titulky automaticky, len jedny a nestava sa spominane "nahranie" do suboru | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.04.09 22:17 | |
| Tina ja používam Media player classic - ten prehrá úplne všetko a bez komplikácií (videá, DVD, hudbu, ... proste všetko) To s tým rovnakým názvom tituliek a filmu ti odporúčam, lebo mnohé prehrávače ich takto načítajú samé a nerobia problémy. Čo sa týka napaľovania, tak ak to máš pomenované, tak v Nerovi už len vyber napáliť dátové DVD a pridaj súbory a ono by to malo ísť. Ak to nejde tak chyba nie je v Nerovi, ale niekde inde. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 20.04.09 22:27 | |
| ja osobne používam tiež media player classic alebo KMP player.- myslím, že na title sú tie dve best plus kodeky k-lite codec. ja som mala iný na pc a nešli mi title v žiadom programe a dala som si tento a pohoda v nerovi pokiaľ robíš, tak záleží aj od verzie, ale proste v hl. ponuke musí mať aj hore výber, že údaje a potom prvé hneď make data dvd. a tam len ručne kľudne môžeš presunúť súbory. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 9:54 | |
| Prosím o radu, dneska ráno jsem si zapla pc a když jsem si otevřela Mozillu, tak mi to pak nenačítá stránky... ani Seznam, prostě nic. Zkusila jsem to i v jiném prohlížeči a je to to samé. Skype mi jde. Dá se z toho nějak vybruslit a opravit to? Protože mně se formátovat vážně nechce... a ještě zrovna v tuhle dobu... úplně na houby to je. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 10:00 | |
| Tý jo, to je divný. Vůbec netuším, čím to může být, když ti nejde ani jeden prohlížeč, ale skype jo. Mně se to stává, když mi blbně modem, ale takhle fakt nevím, jak ti pomoct. Jediné co mě napadá, je obnovit systém. Tak jsem si už nesčetněkrát "zachránila" PC. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 10:05 | |
| Mi povídej. A vážně...zrovna teď!!! Kdyby někdy v červnu, byla bych aspoň naštvaná míň. Já s tím jdu něco zkusit udělat ... i když se bojím, že je to celé v háji. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 15:42 | |
| Toto isté sa stalo aj nám, že nám nešli stránky zobraziť v žiadnom prehliadači, no internet pritom šiel normálne, museli sme preinštalovať win a potom to šlo, čiže je dosť možné, že ti to spôsobil vírus, jediné riešenie bude preinštal s tým, že si všetko zálohuješ, aby si o nič neprišla... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 16:49 | |
| Potrebovala by som helfnúť ,lebo zháňam program sony Vegas 7 v češtine ,ale nie trial verziu a nemôžem nikde nájsť.. zrejme som náročná heh neviete mi niekto poradiť , kde by sa to dalo stiahnuť plss??? btw: ale nemusí to byť v cz .. | |
|
| |
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 16:57 | |
| Sarinka: Už je to dobré. Do hoďky jsem potom ten problém vyřešila. Jsem to nechala projet antivirem a nechala obnovit systém na datum před pár dny a pak se to rozjelo... Takže teď je to v pořádku. Soniq: To nevím... já mám Sony Vegas 8 ... zkus torrent tam nějaké sedmičky budou. Jestli nechceš torrent tak nevím. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 17:50 | |
| Soniq: prave ti uplodujem tu sedmicku, len musis trosku vydrzat, to vies - pomaly net Dufam, ze ti upnem spravny priecinok, mal by tam byt ten subor SETUP na instalaciu, aspon dufam Mam dokonca aj cestinu, len neviem, tam v tom priecinku, co ti upnem, asi nie je. Sama neviem, ako som si ju nainstalovala Skusim este pospekulovat a snad ti najdem aj tu cestinu Ten link sem hodim asi o hodinu... | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 18:43 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 19:05 | |
| Nemas zaco Soniq Tak tu to je, skus to nainstalovat a daj mi vediet, ci sa ti to podarilo - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=92VV5MQU Na tu cestinu som stale neprisla... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 19:07 | |
| jani čestinu som soniq poslala cez skype | |
|
| |
janicag Winchester
| |
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 10.05.09 19:35 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.05.09 11:28 | |
| Tina: nie si trdlo, tym som ja Vcera som to trosku, ehm...pokakala s tym uploadom, nasla som konecne ten spravny instalacny subor, upnem ho poobede este raz (teraz uz nestiham, idem prec). Ale aspon zatial sem hodim taky generator na aktivacne cisla - Spoiler:
http://www.megaupload.com/?d=JVET5AOD
EDIT: Tak tu by mal ten spravny instalacny subor, aspon dufam - kód:
-
http://www.megaupload.com/?d=M7EZUJUJ | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 19:17 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 19:24 | |
| Wiki: počuj tak to asi nebude také jednoduché, ono som sa vôbec čudovala, že ti to staré ICQ funguje, keď ho zrušili. Jediná rada je už asi iba používať to cez - kód:
-
www.meebo.com tam si dáš normálne ICQ, alebo si radšej nainštaluj QIP alebo Mirandu, to je skoro to isté len ti s ľuďmi čo majú ICQ nepôjde posielať súbory ale pokecáš si aspoň | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 19:35 | |
| pojdu posielat subory aj cez Mirandu aj cez QIP - neviem co s tym vsetci strasia, ja mam mirandu wolfram pack a ide uuplne uzasne.. - kód:
-
http://www.stahuj.centrum.cz/komunikace/instant_messengers/icq/wolfram3d-miranda-pack/?g[hledano]=miranda&g[oz]=2.3 | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 19:37 | |
| Fay: no neviem ja som novšiu verziu neskúšala. Mám skúsenosti len s tou staršou a v tej to ešte nefungovalo. Ak to vylepšili, tak klobúk dole v tom prípade Wiki neváhaj a vyprdni na ICQ - aj tak je to shit Mám ho len kvôli multikomunikácií | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 19:55 | |
| baby diki za pomoc. momentalne som s toho akurat ešte viac dopletená ale dúfam sa s toho dako vymotám. skúšala som sa prihlasit cez meebo a tam to aj slo a stiahla som aj tu mirandu no ale to zase nejde pre ten môj blbi stary system aspon ze mám ešte skype teda dufam že tam, sa ešte dostanem | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.06.09 20:32 | |
| wiki: hľadala som na nete a našla som fórum o podobnom probléme, že to ICQ proste nejde, tak tu odporúčajú jednoznačne mirandu (našla som odkaz na stiahnutie verzie ktorá by mala fičať aj na w98) - kód:
-
http://download.cnet.com/Miranda-IM-Windows-95-98-Me/3000-2150_4-10567720.html | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|