| Supernatural na Primě | |
|
+45frency Snooki Doneček Papwow mummy bohdy Elda Nemix Ellen majtika01 Panthera Fay Portable.Device tauria wiktoriano cleo Hiro666 Mason Dzowika4 Ewis lenkka Kacena222 sonca12 Night Angel keksiiq CrazyD evetka Pa001 Anwiel Soniq Zizi Ettie SkreechTina Silvia bookika LenkaX22 Chrystelle dion-fortune Kristine Madlen Samabel janka410 Sarinka SNlois Kaja 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 13:52 | |
| WTF?! Může mi někdo říct, kterej mišuge to překládal?! Nemám slov, vážně. Dean u mrtvého Sama..... Co to tam mlel za voloviny? Opět! Vo, vidím, že jsme si tady opět všichni všimli toho bravurního překladu a taky množství citu, které vložil Jančík do dabování zlomeného Deana. To fakt nebudu komentovat, Sarinka to shrnula výstižně. - Sarinka napísal:
- Varovanie: nikdy nejedzte počas sledovanie nadabovaného SN...životu nebezpečné...
Můřžu povtrdit. Já blbec jsem u toho obědvala a zaskočila mi rýže, když jsem se rozchlámala při tom výkřiku Deana, co má dělat. A motorest, ten mě dostane zaručeně pokaždé. Ale víte, co mě vytočilo ze všeho nejvíc?????!! Jak sprasili jednu z nejhezčích vět v tomto díle a myslím, že vůbec v celém SN, když Sam říká Deanovi, že není nic, co by pro něho neudělal. Proč tam do prd**e neřekl to co měl a místo toho tam dali, že by pro něj snad udělal všechno. Sakra co tam má co dělat to zatracené SNAD?!!!! Ježiš ti mě vytočili. Řekně te mi, že jsem blbě slyšela! Jinak překvapivě musím opět konstatovat, že v tom závěrečném rozhovoru se mi líbilo, jak to Maxián daboval. Možná se mi to jen zdálo, ale řekla bych, že se opravdu snažil hodně napodobit Jareda, prostě do toho dával cit, narozdíl od pana Jančíka. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 13:54 | |
| že já blbec jsem na to koukala...po tom,co jsem si přečetla ty vaše komnetáře....holt zvědavost je strašná věc Musím s váma ve všem naprosto souhlasit.... to bylo něco děsnýho. Ale teda fakt nejhorší byl chudáček Dean...to co předváděl Jančík...toho citu co do toho dal ...kam se najednou poděl ten úžasnej monolog u kterého pokaždé u pc brečím ...tady jsem akorát zuřila no a Bobby... to bylo další, za co bych vraždila YED... to už nemám ani sílu komentovat. Mě snad přijde,že na tu bídu nejlíp dopadl Sam ....teda Maxián tohle jsem vážně napsala....to bych nečekala,že k tomu někdy dojde a to co tam měli za překlad...ten úžasnej smysl jak to dávalo, ta logika No prostě opět jsem se jenom utvrdila v tom,že není na originál a já jenom lituju ty, co to znají jen z TV a neví,o co ve skutečnosti přišli EDIT: koukám,že jsem se trefila zrovna v okamžiku kdy píše i Chrys ano,ano Chrys....bohužel slyšela jsi dobře... to slovíčko SNAD tam vážně bylo a já myslela, že někomu v ten okamžik nakopu | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 15:07 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 16:26 | |
| Jej, jak tu vidím vaše komentáře, tak mě polívá ledový pot Ještě jsem to neviděla, ale mám to nahraný. Tak si to někdy snad i pustím, jestli najdu dostatek odvahu... Rozhodně teda až budu sama doma, abych se mohla dosytosti vyzuřit i vysmát! | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 16:33 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 16:41 | |
| Ved veru veru..neoplati sa nad tym rozculovat,mne to prislo take nezazivne castami,,je jasne ze niet nad origos ,ale mna skor chytali herecke vykony..ta Jansenova zlomena tvar nad Jaredovym telom..ach som bola jasna | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 02.06.08 16:45 | |
| Musím přiznat, že aj u primácké verze sem chvílema , ale to jen v těch chvílích, co se tam nemluvilo. Přecejen ten dabing ne....pokazí všechno. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 03.06.08 11:12 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 03.06.08 13:36 | |
| Včera večer jsem se na to koukla. Musím přiznat, že mi styl nadabování moc nevadil až na některý věci. Ale na Bobbyho hlas si ne a ne zvyknout a to se mi asi ani nikdy nepovede. No ale ty překlady! Některé věci mi tam opravdu nedávali smysl. No motorest... já nevím, proč mě to vždy tak strašně rozesměje, jak to uslyším! Už i v předchozím díle, jak to Dean vyslovil, tak jsem nejprve nechápala co myslí a jak mi to docvaklo, tak jsem se válela smíchy po gauči! Pro mě je to prostě Roadhouse Ještě jsem se smála, jak Bobby mluvil s Deanem o tom, co udělal, udělal smlouvu s démonkou. Vím, že je to vážná věc, ale v jejich podání jsem u toho vyprskla několikrát smíchy! Jo taky ten Deanův výkřik, co mám dělat... nebo co to vlastně říkal byl hrozný... Tak finále mám za sebou a čeká nás někdy možná i další série... | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 03.06.08 17:02 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 17.06.08 8:12 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 17.06.08 17:31 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 18.06.08 9:40 | |
| Já už se fakt nerozčiluju. U nich je možný všechno. Tedy kromě toho, aby dali nějakou upoutávku na SN. Jsem opravdu zvědavá, kdy tu 3. sérii dají. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 18.06.08 13:06 | |
| No, u Primy je aspoň šanca, že to dajú, ale čo Mara, tá blbá telka to teraz šlahla na leto ako najväčší odpad, na mediálne.sk som dávnejšie čítala jeden článok, že Mara má nejakú exkluzívnu zmluvu s warner bros, takže preto má všetko od nich ona, Jojka teda nemá šancu, aby náš milovaný seriál vysielala a navyše tam tiež spomínali, že televízie dostávajú k určitým seriálom ešte nejaké za babku, mám také tušenie, že to je prípad SN, pretože Markíza sa k nemu tak správa... takže pochybujem, že sa bude o SN v budúcnosti trhať a pritom by mohol mať takú dobrú sledovanosť, no Mara- postrah seriálov zničí všetko, aj ten naj seriál.. | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 18.06.08 15:53 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 18.06.08 16:20 | |
| | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 16:43 | |
| sice se to tu moc nehodí, ale nevěděla jsem, kam to dát, ale podle mě to tu může být, když se to týká příležitosti uvedení SN na primě. tak to kdyžtak někam přesuňte nebo smázněte, pokud to tady už bylo . nechci tu dělat zbytečně zmatky, ale tenhle článek mě ale jednoduše dostal: - kód:
-
http://filmpub.centrum.cz/televize/71275-serial-lovci-duchu.aspx a co si ta Milada myslí??? - citácia :
- Od takového druhu seriálu ale asi logiku příliš očekávat nemůžeme.
- citácia :
- Všechno je ale podřízeno tomu, že jde o seriál pro teenagery - zápletky jsou jednoduché a každý týden dojde k likvidaci příšery, vztah mezi bratry není nijak zvlášť komplikovaný a v průběhu celkem neměnný a i horor je velmi lehký a značně věkově přístupný.
jak jako není komplikovaný? jak je jako neměnný? - citácia :
- Strach v seriálu není vyvoláván ani tak atmosférou, jako spíš velmi chudými "lekačkami". Když je navíc rádoby strašidelný duch podpořen nepříliš věrohodnými digitálními efekty, na hrůze to vskutku nijak zvlášť nepřidá.
uf, já jsem se prostě o to musela podělit | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 16:51 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 16:56 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 16:58 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 16:59 | |
| |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 18:35 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 25.07.08 18:55 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Primě | |
| |
|
| |
| Supernatural na Primě | |
|