| Supernatural na Primě | |
|
+45frency Snooki Doneček Papwow mummy bohdy Elda Nemix Ellen majtika01 Panthera Fay Portable.Device tauria wiktoriano cleo Hiro666 Mason Dzowika4 Ewis lenkka Kacena222 sonca12 Night Angel keksiiq CrazyD evetka Pa001 Anwiel Soniq Zizi Ettie SkreechTina Silvia bookika LenkaX22 Chrystelle dion-fortune Kristine Madlen Samabel janka410 Sarinka SNlois Kaja 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Papwow Nevinná obeť
Počet príspevkov : 2 Bydlisko : Prdel of world Registration date : 26.06.2011
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 26.06.11 21:35 | |
| - mummy napísal:
- Elda napísal:
- ale zase slovenský titulky jsou možná horší než dabing
milá Elda, keď sa ti nepáčia slovenské titulky, tak láskavo odíď z fóra, ktoré patrí k webu, ktorý pripravuje tie hrozné slovenské titulky a choď na české! mě ty titulky nepříjdou tak hrozné , ale ten název ........ HROZBA Z TEMNOTY ??(' ') | |
|
| |
Elda Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 26 Bydlisko : Motel RED Registration date : 26.06.2011
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 26.06.11 21:42 | |
| - mummy napísal:
- Elda napísal:
milá Elda, keď sa ti nepáčia slovenské titulky, tak láskavo odíď z fóra, ktoré patrí k webu, ktorý pripravuje tie hrozné slovenské titulky a choď na české! Omlouvám se samozřejmě že jen slovenština krásný zvučný jazyka já sama mám slovenské předky ale i přesto je pro mě trochu náročně číst to-nastíhám to | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 26.06.11 21:47 | |
| Elda: Tys to asi myslela tak, že nestíháš číst a když jsi Češka, tak slovenština ti přece jen není tak vlastní, co Asi jsi se jen nevyjádřila přesně a byla jsi špatně pochopena V pohodě, to se stává. Samozřejmě jsme všichni vděčni za to, že nám toto fórum dělá titulky, protože jinak by spousta z nás byla v koncích | |
|
| |
Elda Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 26 Bydlisko : Motel RED Registration date : 26.06.2011
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 26.06.11 21:52 | |
| díky Bohdy.Jo špatně řečeno špatně pochopeno omlouvám se | |
|
| |
Doneček Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Registration date : 27.06.2011
| Predmet: WoW 27.06.11 14:37 | |
| Wow tady je lidí. ' ' Zdravím. ' ' | |
|
| |
Snooki Nevinná obeť
Počet príspevkov : 17 Registration date : 17.07.2011
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 17.07.11 13:09 | |
| - mummy napísal:
- Elda napísal:
milá Elda, keď sa ti nepáčia slovenské titulky, tak láskavo odíď z fóra, ktoré patrí k webu, ktorý pripravuje tie hrozné slovenské titulky a choď na české! ja som slovenka, ale taktiez uprednostnujem ceske titulky (aj ked v poslednej dobe stahujem zasadne len anglicke). Cestina je taka hravejsia, mnohe slova v slovencine ani nie su. | |
|
| |
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 18.09.12 11:35 | |
| 18.09.2012 Otázka pre PRIMA COOL:
Patrik: Dobrý den, chtěl bych se optat, zda plánujete vysílat pokračování Lovců duchů a nějaké další seriály od americké stanice The CW, třeba Ringer. Ačkoli ten je již zrušený, myslím, že by si fanoušky už třeba kvůli Sarah Michelle Gellar našel. Předem díky za odpověď.
Odpoveď: Dobrý den, pokračování Lovců duchů v současné době neplánujeme. Totéž platí pro Ringer.
| |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 5.série na Prima Cool 07.02.13 11:28 | |
| Od 12.2.2013 poběží na PRIMA COOL opět 5.série, bohužel v noci, jinak pokračování zatím neplánují...jak by řekl Dean: "SOTB!" | |
|
| |
Danny.T Pocestný duch
Počet príspevkov : 86 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Winchesterovská!<3 Registration date : 31.05.2012
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 08.02.13 13:20 | |
| To jsou teda skety! Já mám ráda český dabing, hlavně hlas Deana! (horší je, že Filip Jančík dabuje celkem dost, takže úplně patologicky slyším všude staršího Winchestera... ) I když jsou některé scénky luxusnější v angličtině, tak některé zase naopak miluju v češtině. A když sleduju řady 6+, tak mě to nutí pořád přemýšlet, jak by která scénka asi zněla v češtině. Tak jsem vkládala naděje do Primy, že dodabuje i ostatní řady a ona takhle zradila... | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: Supernatural na Primě 08.02.13 14:20 | |
| mi povídej mně jde právě jen o ten dabing, který je úžasný... a oni... jsou to idjit! člověka navnadí a pak se na něj vykašlou btw: já zase všude slyším hlas Sama toto je další odpověď Primy ze 7.2.2013:Dobrý nemáme – o vysílání 6. řady zatím uvažováno není – nic více k tomu říci nemůžeme. Je nám líto. | |
|
| |
Danny.T Pocestný duch
Počet príspevkov : 86 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Winchesterovská!<3 Registration date : 31.05.2012
| |
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Supernatural na Primě 08.02.13 15:41 | |
| šmarjáááááááá.... neděs! to radši nic! lepší hlasy už ani vybrat nemohli no, když se podíváš na tv skladbu Primy... co dodat... jako zírat na "Pevnost Boyard"... podle mě, jediný co by mohlo pomoct, je neustále bombardovat, ale všichni... což se sam nestane nebo se modlit ke Casovi | |
|
| |
syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 08.02.13 21:32 | |
| Teda nestrašte s novým dabingem! tady jsou lidi, který by z toho mohli mít noční můry třeba já Holky, souhlasím, ten českej dabing se fakt povedl... i když pár "úletů" tam bylo - tu scénu s Batmanem jim nezapomenu! Ale je fakt, že když to začali vysílat, tak by mohli dokoupit i ten zbytek! Bodeť by byl nějakej ohlas, když to dávat ve tři ráno! já chci, chci, chci SOTB! | |
|
| |
Danny.T Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 11.02.13 12:46 | |
| astík: Právě skladba Primy mě šíleně rozčiluje! Den naprosto přecpou opakováními z předešlého dne (a nic ve zlým, ale Star Trek, Hvězdná brána,...??? ) a Supernatural posunou až na 3-4 ráno. A ani nejsou schopni vysvětlit, proč se rozhodli nepokračovat. Mimochodem, s tím bombardováním to není zas tak špatný nápad, hned sem jim tam jeden vzkaz hodila. syd: Jo, občas to ulítlo, já zase trpím třeba když Dean zpívá "Can't fight this feeling" ve 2x05. Když si člověk pustí to sametový Jensenovo broukání a pak nadabovanou verzi... | |
|
| |
syd Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 11.02.13 13:02 | |
| Danny.T: Souhlasím, jako je fajn, že dávaj seriály, ale když už je během dvou let otočej třikrát za sebou, tak už je to trochu moc To samý je třeba i MASHem - od tý doby, co nechodím do školy (a to už nějakej ten pátek), tak to snad ještě nepřestali dávat... Ale to by byl hodně dlouhý seznam.... grrr... A ten Can't fight this feeling spadá do neodpustitelných věcí taky, nechápu, proč překládaj písničku a ještě jí nechaj předabovat - klidně tam mohli nechat originál a k tomu dolů hodit titulky | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Supernatural na Primě 11.02.13 14:06 | |
| Danny.T: souhlas ostatně všechny kanály stojí za....... A ani nejsou schopni vysvětlit, proč se rozhodli nepokračovat. tohle mi taky štve 100x se jich ptáš a pokaždý odpovědí jen tak napůl co se týče té písničky, tak aspoň chápeme Samovu reakci: "To si děláš srandu?" ale když bude čj dabing, tak ať tam Dean, a klidně i Sam, zpívaj ostošest | |
|
| |
syd Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 11.02.13 14:23 | |
| astík: tomu se říká "diplomacie" z těch jasnou odpověď nevyrazíš A zazpívat si můžou, to je fakt, origoš si můžu vždycky pustit ze záznamu | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Supernatural na Primě 11.02.13 15:37 | |
| Syd: jj, "diplomacie"..... já tomu jednoduše říkám, že buď na to nemaj many, nebo vkus, nebo oboje asi netušili, že když ten seriál kupovali, že bude mít takový úspěch a bude tolik sezón jj, chybička se vloudila, ale bohužel ji odskáčeme my | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 12.02.13 19:42 | |
| Také jsem dala pár dotazů na PRIMU ohledně šesté série v češtině, ale odpověď stále stejná - omlouváme se, bohužel atd. To je opravdu k vzteku. | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Supernatural na Primě 12.02.13 20:16 | |
| idjit! tím myslím Primu kdo jinej má vědět PROČ to nebudou dávat...! nejraději bych na ně poslala klauna | |
|
| |
Danny.T Pocestný duch
| Predmet: Re: Supernatural na Primě 15.02.13 10:17 | |
| Nedalo mi to a zas jsem si pořádně prohlídla informace Prima Cool... no a šla jsem do vrtule... Pár citací: - citácia :
- Kolik sérií bude odvysíláno: Teorie Velkého Třesku a Jak jsem poznal vaši matku?
Odvysíláme tolik sérií, kolik jich v USA natočí.
To je zajímavý, s tímhle se můžou přetrhnout. (pardon, jestli ty seriály máte rádi, já z nich mám osypky, takže mě to naštvalo... ) - citácia :
- Budete dávat také 6. řadu Lovců duchů?
Chystáme něco mnohem zajímavějšího!
Cože?!? No, ale našla jsem i něco pozitivnějšího: - citácia :
- Podle čeho vybíráte seriály do vysílání?
Seriály vybíráme podobně jako vy. Buď se nám líbí, nebo nelíbí. :-) Na jaře sledujeme představování novinek, v květnu až červnu nám studia dají k dispozici pilotní díly, máme přístup ke katalogům, do videoarchivu všech distributorů atd. Pak to všechno nakoukáme, diskutujeme, a pokud se na nějakém seriálu shodneme, chceme ho koupit. Peníze samozřejmě hrají roli, ale tento byznys je o smlouvání a my máme šikovné obchodníky :-) Je však nutné dodat, že distributoři nám neprodají jen jeden seriál, takže k atraktivnímu titulu musíme vzít i nějaký „méně úspěšný“ kousek. Tak třeba se na jaře konečně proberou ze zimní natvrdlosti a rozhodnou se pro Supernatural! | |
|
| |
astík Crossroads demon
| Predmet: Supernatural na Primě 15.02.13 14:14 | |
| tak to jdeme to té vrtule spolu mám už těch sitcomů plný zuby! 1 - 2 jsou ok, ale jinak? škoda mluvit! zajímavějšího než SN??!!!!!!!!!!!!!!!! Tak třeba se na jaře konečně proberou ze zimní natvrdlosti a rozhodnou se pro Supernatural! sorry, ale už jen podle těch jejich stupidních odpovědí tomu nevěřím.... a odpověď, že maj něco zajímavějšího.... ble | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Primě | |
| |
|
| |
| Supernatural na Primě | |
|