| Supernatural na Wikipedii | |
|
+18SNlois Samabel evetka LenkaX22 Silvia janka410 Madlen Faith Sarinka Kaja SkreechTina Soniq CrazyD Chrystelle dion-fortune dzajnisko Anwiel bookika 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 13:22 | |
| Mohli by sme si urobiť rozdelenie, kto bude o čom písať, a potom by mal byť niekto, kto by to vše skontroloval po tej gramatickej, štylistickej stránke, výber z tých najlepších obrázkov a potom by sme začali obohacovať Wikipédiu Supernaturalom. Ja len mierne poznamenávam, že vytváram John - Team Keď budeme vedieť, kto má koľko členov, bude nasledovať rozdelenie úloh a taj ďalej a tak ďalej. Je to len návrh, nemusíte s ním súhlasiť, ale ak chceme niečo robiť, mali by sme s niečím začať (Sarinka dobre vie, koľko nám dalo zabrať, než sme sa dopracovali k tomu, že bez zoznamu sa ani nepohneme ) | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 13:38 | |
| No to s tým jazykom je dobrá poznámka.....No, neviem, vážne si ma teraz dostala, že neviem. Čo sa týka inšpirácie, tak z tej wiki a aj superwiki by sme sa mohli inšpirovať. No do kelu, ale to s tým jazykom je naozaj dobrá otázka | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 13:45 | |
| ja som tu az teraz zavitala,ale musim povedat, ze je to skvely napad ak by trebalo, pocitajte so mnou, pomozem s cimkolvek | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 13:47 | |
| Když se tu baví o tom jazyku, tak já bych to dala klidně ve slovenštině i češtině... mě se to tak líbí i na tý naší společný povídce, jak se to tak pěkně prolíná... Ovšem co se týče vzhledu a dalších věcí, tak nevím. Ale bylo by to fajn. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 13:49 | |
| ale to sa tam da vsetko akoze takto dotvorit? vzhlad,temicka,vsetko?? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 15:15 | |
| ja vam tiez helpnem ak bude treba a co sa vzhladu tyka, tak to by to ozaj trebalo nejako vyriesit, ale jazyk by som nechala kludne ceskoslovensky | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 15:17 | |
| no tak ten jazyk suhlasim s Dion ved tomu kazdy rozumie, aj jednemu, aj druhemu | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 15:38 | |
| Skúsim tam napísať, potom by som sem hodila odpoveď, čo mi na to tí mudrlanti odpísali | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 16:31 | |
| No, já bych to taky brala v obouch jazycích a co se týče designu...no, já sem si nedávno řikala, že bych si zase jeden vytvořila ve stylu SN a nějak mi to nejde jako dřív, ale ráda kdyžtak pomůžu. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 17:32 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 18:44 | |
| Takže dievčence, toto je odpoveď od ING. týpka z wikipédie.sk: - citácia :
- Ahoj,
existuju viacere jazykove verzie Wikipedie a je okrem inych aj slovenska a ceska verzia. Clanky v cestine musia na cesku cerziu a v slovencine na slovensku verziu wikipedie.
Temu rozbehnut mozete, vo wikipedii existuje aj vela stranok o serialoch, filmoch, hercoch, reziseroch apod.
Maros Takže suma sumárum, na wik.sk musia byť články len po slovensky, na wik.cz musia byť len po česky. Tak tu mi jedine napadá, rozbehnúť na oboch wikipédiách články so Supernaturalom. Budeme si články navzájom prekladať, čo vy na to? Ak sa nájde aspoň pár (cca 10 ľudí) ktorí sa porozdeľujú a zadajú sa úlohy a budú pripravení s perom v ruke, založila by som tam konto, pod ktorým budeme pracovať. Neviem, či budete chcieť založiť aj pšeci mail na to, alebo nebude vadiť, ak tam bude mail jednej z nás, kam budú prípadné upomienky alebo upozornenia chodiť. Tak isto by som to urobila aj na českej wikipédii. Loginy a heslá by som následne rozposlala všetkým, ktorý sa budú na práci podielať. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 18:51 | |
| perfis Tina! ja si myslim, ze nebude problem,ked sa rozdelime a cesi budu pisat cesky na cesku verziu a slovaci na slovensku verziu a navzajom si to nejako budeme prekladat...alebo ja neviem... v kazdom pripade, hlasim sa do "zboru". treba sa dohodnut a mozme sa do toho pustit,som pripravena hocikedy | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:20 | |
| okey super, tak podme na to ja sa hlasim, ze chcem pomoct na wiki sn predsa musime mat a to aj na ceskej aj slovenskej | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:26 | |
| no...takze ako zacneme??? | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:38 | |
| Ok, já se taky hlásím, ale předem upozorňuji, že já jsem na tohle šutr a musíte mě pokaždé nakopnout. Jinak nevím, co mám dělat. Já toho mám totiž dost i tady na foru, takže na nějaké dlouhé přemýšlení nemám čas. Ale pokud na mě budete mít konkrétní prosbu/práci, tak se budu snažit vyhovět, pokud to bude v mých silách. Ovšem distancuji se od překladu do češtiny, protože s gramatikou se moc nekamarádím, leda bysme tam trhli ostudu. Pokud se najde víc lidí z Čech, třeba bysme to po sobě mohly navzájem kontrolovat. Přecejen máte tu výhodu, že jste ještě ve škole a neměli jste 10 let na to, abyste všechno zapomněly. Ale už se těším, až se tam SN konečně objeví. I kdyby jen jedna věta. Jo a ohledně toho mailu, to je dobrý nápad...jen mě ještě napadlo... Když jsem chtěla začít tvořit téma, tak mi vyjela hláška, že moje IP adresa bude zaznamená v historii editací této stránky. Tak nevím, jestli nebude nějaký problém ohledně toho jednoho hesla. Když ho bude používat víc lidí. A taky nevím, jak by to fungovalo, kdybysme třeba na té stránce náhodou editovaly dvě ve stejnou dobu (a jde to vůbec?), jak by pak to heslo fungovalo nebo nefungovalo... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:40 | |
| Tak tu sa to hezky rozbieha takže ide sa robiť alebo už sa to robí | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:42 | |
| Dobrej nápad s tim kontrolováním po sobě. Já co se týče pravopisu, tak si s nim na svojí stránce moc starosti nedělam a co nevim, tak nějak okecam, přesně jako ve škole. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:44 | |
| |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:46 | |
| Samozrejme všetci radi pomôžeme len dajte rozkazy a ideme ..a to kontrolovanie po sebe my sme tu všetci taký odborníci na pravopis takže žiadny problém | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:47 | |
| Holky, všechny čekáte na rozkazy, ale problém právě je, že není nikdo, kdo by je dával. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:52 | |
| Já bych to nenazvala rozkazem ,ale chtělo by to zjistit, jak to bude s tim přihlašovánim více osob a pak se rozhodnout, jak by stránka měla vypadat. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 21.07.08 19:55 | |
| ja budem velmi rada kontrolovat gramatiku, ale iba pri slovenskych veciach to je asi logicke no,tak podla mna, teda aspon mne tu chyba Tina, ktora by porozdavala ulohy no a samozrejme treba vytvorit ten ucit a aj to,ako bude stranka vyzerat. to je samozrejme... no tak sa treba do toho opriet | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii | |
| |
|
| |
| Supernatural na Wikipedii | |
|