| Supernatural na Wikipedii | |
|
+18SNlois Samabel evetka LenkaX22 Silvia janka410 Madlen Faith Sarinka Kaja SkreechTina Soniq CrazyD Chrystelle dion-fortune dzajnisko Anwiel bookika 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 13:35 | |
| Viem, že by bolo jednoduchšie hodiť na jednu stránku, ale ako som napísala, pouvažujte a potom to nejako dotiahneme | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 13:36 | |
| no a keby sme to hodili na novu stranku, tak kolko tam chcete podavat? samostatnu stranku budu mat ale na sto percent herci, nie? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 13:39 | |
| No herci určite, tí u nás tránku nemajú vôbec trapaaas, čo? Ale všimla som, že na wiki.cz už je nejaký obkec k Jaredovi a Jensenovi... Ešte mi pls sendnite niekto ten finálny svk článok z 1. dejovky | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 13:42 | |
| Jé, tak takhle jsem tam ten obrázek taky měla daný. Ale přišlo mi divné, že je u něj napsané Hrozba temnoty, tak jsem měla strach, jestli z toho nebude problém a nemusí se to nějak znovu nahrát na českou wiki nebo tak. No a ty postavy, o tom zrovna píšu v úkolech. Já bych to 100% udělala jako na en wiki. Prostě jen odkazy a popisy na nových stránkách. Ono se to tak správně i má dělat, protože jedna stránka nesmí být příliš dlouhá! Proto se odkazuje na samostatné. Takže John, Dean, Sam, prostě všichni, koho budme chtít zmínit, budou mít vlastní stránku. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 13:58 | |
| Tina mas uz tu prvu seriu? ja som ju vcera davala do tej druhej temy a Dion tam este upravila tu jednu vetu,ale inak je to tusim kompletne. neviem,ci to niekto dal na mail. a vsimla som si, ze o J3 tam nic nie je. podla mna je to o to lepsie.mozme zacat odznova | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 14:03 | |
| Bože, vy ste to ale chrumkavo spravili... Normálne máme licencovaný obrázok, no toto... Hlásim, že podvečer, keď sa dotrepem domov, by som sa vrhla na nejaké tie zaujímavosti, ktoré preložím z en wiki... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 14:12 | |
| Faith: Na maily práveže nič nie je Mohla by si my to poslať tam? Nechcela by som niečo dopliesť s tým, že by som tam hodila inak upravený článok a tak. Prepáč, že ťa takto otravujem, ja len viem, že každý autor si pozná to svoje dielko lepšie ako čitateľ Tak krásne to znie, že začať odznova, mi z duše hovoríš Len sa musíme vyvarovať tam potom slov ako: úžasný, božský, dokonalý a pod Sarinka: Vďaka patrí aj tebe, ty si ten obrázok urobila Si boss EDIT: Chrys: Chcela som sa ťa opýtať, ohľade toho spoileru - dáva sa pred článkom so spoilerom, alebo tesne pod tú čiaru toho článku? | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 14:32 | |
| Tina ty nikdy neotravujes uz som to tam dala. Len si prosim ta nevsimaj to "Kate Winchester" to vzdy zadavam, ked vytvaram nejaky mail a netusila som, ze to tak zobrazuje no takze 1.serka je uz tam. noooo tak neviem, ci sa vyvarujeme, ale urcite sa o to pokusime | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 14:40 | |
| - SkreechTina napísal:
Chrys: Chcela som sa ťa opýtať, ohľade toho spoileru - dáva sa pred článkom so spoilerom, alebo tesne pod tú čiaru toho článku? Aha, dobrá poznámka... Nevím, jak by to bylo lepší. Každopádně u jednoho seriálu jsem to viděla až pod čarou....takže hodit to až pod nadpis "Dějové linie"? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 14:44 | |
| Faith: som kukala, že aký winchester sa to tam ozval Chrys: Asi by sme to mohli dať pod tú čiaru, bo keď je to takto nad, môže to znamenať komplet celý článok spoiler....Vlastne s tými spoilermi budeme mať dosť problém Aj pri opise postáv napríklad.... EDIT: Ono keď ten spoiler dáš pod to "Dejové línie" super sa to tam hodí, apoň nemusíme písať nejaký obkec k nadpisu Dejové línie | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 14:55 | |
| No, já jsem totiž přemýšlela o tom, že bych nechala trvání spoileru až skoro na konec. Prostě přes herce/postavy i přes Kolt atd. Jdu to spravit pod čáru. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 21:22 | |
| Díky za info Jen než se ještě naplno připojím, tak to bude trošec trvat. Musím se trochu dostat do obrazu, co a jak... No nic, jdu se mrknout do úkolů. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 22:55 | |
| tak ja si zajtra dufam najdem cas a prerobim tu tretiu serku, aby bola viac tajomna, takze prosim o chvilu strpenia ja uz snad nieco s tym textom vymyslim, tak by to sedelo k opisom predoslych serii a nevybafla som na nich vsetko naraz este len taka otazocka, ze ani legendy tam nechcete nechat? lebo potom neviem, ci to zase nebude prilis kratke, ak by som to vypustila no nic, zajtra na to pozriem, teraz mam hannibala | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 23:12 | |
| dion, taky právě nevím, co tam bez těch legend bude.... No nic, ještě popřemýšlíme. Něco by se ta určitě dalo dát, stejně to bude spoiler tak či tak, takže to zas úplně všechno tajit nemusíme. Jo a co ta Lilith, ta tam asi musí být určitě zmíněná, že? | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 26.07.08 23:15 | |
| no, Lilith tam bezpodmienecne musi byt... ale netreba ju tam nejak velmi rozvadzat potom myslite na to, ze sa bude zasa nadvazovat 4 seria | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 27.07.08 0:04 | |
| Aj keď je Lilith neskutočná b----h, musí tam byť Baby, ak má niektorá z vás ča, helfa by mi s Johnom? Problém mi robí hlavne táto časť: John si so svojou ženou Mary založil rodinu a narodili sa im Dean a Sam Winchesterovci. Vlastnil čierne auto značky 1967 Chevrolet Impala. Jeho pokojný život sa však radikálne zmenil po smrti jeho manželky. -mám tu pocit, že to Dean a Sam vyznieva, že sa im narodili dvojčatá -Neviem, či tam nedám ohľade auta len Impala, lebo bude o nej viacej napísané na inej stránke -neskutočný PROBLÉM mi robí skloňovanie mena Winchestrov/Winechesterovcov.....Ja mám v tomto mierne zmätok, teda čo sa týka sloviny, neviem baby, či máte s tým aj vy taký menší problém aj v češtine -posledné slová by som dala "po smrti milovanej manželky"Ešte v tom odseku Život lovca doopravím menšie chyby, lebo som si všimla, že sa mi tam napríklad 2x opakuje slovo syn a pod chybičky | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 27.07.08 17:37 | |
| Inak ľudkovia, čo sa týka obsahov jednotilých epizód, tak budú stačiť oficiálne popisy od WB/CW, nie? Oni to majú tak dobre napísané a nič tam také podstatné neodhaľujú a tiež nie sú ani nejaké dlhé... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 27.07.08 17:49 | |
| No pokud by se mohly opsat (respektive jen přeložit), tak bych byla jedině pro. Aspoń by to nemusel nikdo vymýšlet a ušetřil by se čas na jiné věci. Mně se právě líbí, jak to mají stručné. Možná bysme k tomu max. doplnily jednu větičku, kadyby to bylo až moc o ničem. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 27.07.08 18:09 | |
| okey ja som pozerala na tu tretiu serku, ale dnes ma v tomto smere nic nenapada. stale mi chodi po rozume len poviedka, takze idem skusit napisat pokracko a potom na to mrknut znovu a dufam, ze ma osvieti k tym epkam, by bolo super, ak by sme mohli len tak strucne ten preklad, lebo oni to maju fakt dobre no a tini k Deanovi a Samovi: a narodil sa im syn Dean a o par rokov na to aj Sam alebo tak nejako, ak ti to pride, ze to vyznie akoby boli dvojcata, lebo pravdu povediac mas pravdu, ze to znie trocha divne myslim, ze ak napises len impala, tak to uz vsetci pochopia, lebo je aj v uvode spominana co sa sklonovania tyka, tak to ti ja nepomozem, proste gramatika mi nejde no a viac sa mi paci tvoje po smrti milovanej manzelky no snad som aspon trocha pomohla | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 27.07.08 18:15 | |
| Tina po smrti milovanej manzelky znie lepsie sklonovanie... Winchestrovcov, bez Winchestrovcov, s Winchestrovcami, dam Winchestrovcom, vidim Winchestrovcov, o Winchestrovcoch. to meno sa mi uz pletie. ale mne to pride logicke Winchestrov skor ide do cestiny...aspon mne. ale sice...ja pouzivam Winchestrovcov. znie mi to lepsie k tej Impale tiez suhlasim. ale zasa... s Winchestrovymi bratmi | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 27.07.08 23:11 | |
| Tak jsem se dívala na anglické popisy epizod. Doufám, že máte na mysli tu stránku, kterou mi Chrys posílala ve zprávě. Do pátku mám teďka čas, tak můžu zkusit něco přeložit. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 28.07.08 1:22 | |
| Teeeda, nie som tu pár hodín a čo sa tu nedeje Chrys: Naozaj by som sa ti chcela veľmi pekne poďakovať za tie tabulky, že si sa s tým "bavila", ešte idem prejsť všetky tvoje PM, aby sme doladili tie maličkosti, ale čo som vlastne chcela: si naozaj borec. Baby, dikes za pomoc s Johnom, a to s tým skloňovaním, no, snáď za to nedostaneme po prstoch Takže ak budem mať finálnu upravenú verziu (ktorá je len polovicou textu o Johnovi ešte toho o ňom bude ) môžeš to potom preložiť, evetka. Všetkým by som chcela sem hodiť veľkú za vaše komenty, postrehy, články, námahu a robotu, vážim si to a som naozaj happy, že môžem s vami robiť na tejto spoločnej veci. Snáď sa k nám pripoja aj ďalší - hlavne ten Sam team tam má nejako moc členov - ale inak nič proti tomu nemám :alien: Idem teda dobehnúť robotu, čo som dnes zameškala :alien: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 29.07.08 0:36 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 29.07.08 8:54 | |
| Tina a je nejaky problem s tym, ze viac ludi je v Sam teame?? ved tam sa nic take nerozdeluje na Dean/Sam, ci nie? Dion budes nam tu chybat | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii | |
| |
|
| |
| Supernatural na Wikipedii | |
|