| Supernatural na Wikipedii | |
|
+18SNlois Samabel evetka LenkaX22 Silvia janka410 Madlen Faith Sarinka Kaja SkreechTina Soniq CrazyD Chrystelle dion-fortune dzajnisko Anwiel bookika 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 23.10.08 18:10 | |
| Chrys, tak já se vrhnu na ty překlady z odvysílaných dílů 4. série... přes prázky by se měla najít čas | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 02.11.08 17:17 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 07.11.08 21:15 | |
| No hej, taky jsem si říkala ale ono to na mě tak působilo v tom popisu, tak jsem to i tak přeložila | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 14.11.08 9:08 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 03.01.09 22:08 | |
| Na svk wiki sme dostali správu, že: - citácia :
- Ahoj! Bol by som rád, ak by si/ste premenili vo svojom obľúbenom seriáli Hrozba z temnoty jeho zoznam epizód na šablónu {{epizóda}}. Odpozeraj/te si to od stránok napríklad ako zoznam epizód seriálu Dr. House, zoznam epizód seriálu Fringe a pod. Dík za spoluprácu --wwOOterdp 19:02, 10. november 2008 (UTC)
Smradi, máme ju krajšiu a musíme ju meniť Pozriem sa na to v priebehu tohoto mesiaca. Chrys, tebe na cz wiki nič také nedošlo? Potom sa ešte pohrám aj s tou peknou modrou tabuľkou pod zoznaom, kde sa potom pekne preklikáva na iné veci | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 03.01.09 22:18 | |
| Tý jo, to jsou trapky. Mně zatím nic nepřišlo a jak jsem se tak dívala, ani u nás žádná taková šablona nefunguje. Nevím, proč vám to nutí...vím, že by se neměly používat externí šablony, to bych chápala, ale pokud žádnou nemáme, nevím, proč ji tam strkat, když tam ty jejich bludy nepotřebujeme. Místo toho, aby byli rádi, že se snažíme zprostředkovat informace pro ostatní, tak nám do toho kecají co a jak dělat. Co takhle kdyby si to udělali sami, když jsou tak chytří? Co kdybys tam hodila dotaz, z jakého důvodu tu šablonu požadují? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 03.01.09 22:23 | |
| Chrys: Asi je to preto, aby sme nevytŕčali z davu našou (tvojou ) dokonalou tabuľkou. Ako som pozerala tie iné zoznamy, človeče, ja v tom nevidím rozdiel, no možno v rozmeroch, ale to je tak akurát všetko tak nechápem, čo majú za problém | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 08.03.09 12:22 | |
| Doplnila jsem epizody 4. série až do konce, tedy zkompletovala tabulku, názvy mám zatím jen do 19. epizody a dívala jsem se, že na SK wiki je ještě nemáte, tak se chci zeptat, jestli to mám upravit i u vás nebo se o to postaráte sami. Pokud byste neměli momentálně čas, tak u mě není problém to udělat. A ještě vám tam nefunguje odkaz v té úvodní tabulce na 4. sérii (když se na 4 klikne, nenaskočí daná série). Ostatní fungují. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 06.08.09 13:19 | |
| už sa tu dlho nič nerobilo, tak mi napadlo, že keďže sú prázdniny, tak viacerí máme viac voľného času ako obyčajne, tak či by sme neskúsili, zase niečo spraviť pre tú wikipediu | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 06.08.09 14:41 | |
| Ja sa pridávam Niečo by sa veru mohlo.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 06.08.09 16:03 | |
| tie hlavné postavy by sa mohli dokončiť a tiež profily hercov toho jensena by som trebárs spravila ja a sonka, ako sa to už dávnejšie dohadovalo, nie? a ostatní to už tuším mali podelené tiež... skrátka trebalo by sa do toho opäť pustiť | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 06.08.09 19:55 | |
| Ja som mala písať Deanove falošné mená v epkách. Takže to môžem podopisovať zo 4 sérky?? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 11.08.09 16:43 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 12.08.09 13:00 | |
| môžem sa spýtať, že či by ste mi ešte raz neposlali tú e-mail adresu a heslo ja som ho už zabudla.... tiež sa chcem spýtať, že či tam môžem hodiť pár vecí ako napríklad toho deana, ktorý je už napísaný v úlohach alebo musím počkať na tinu, aby to tam dala ona? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 7:16 | |
| Taaakže, here we go again Po vzhliadnutí úvodnej stránky by bolo dobré, ak by sa niekto podujal na obsah 4 série, ktorý nám tam chýba. Ďalej by bol dobré, a by si niekto vzal na dokončenie/vytvorenie články o Kolte a Roadhous-e. Čo sa postáv týka, presnejšie Sama a Deana, kde už máme o nich tu niečo napísané, bolo by dobrí vedieť, že či táto finálna verzia /okrem informácií o nich/ môže byť, alebo by sme tam pridali ešte niečo. Pôjde sa podľa stránky o Johnovi, alebo sa budeme riadiť tou ANG WIKI? Zatiaľ som tam dala aspoň tabuľku a nejaké to rozdelenie, ale napíšete teda, ako by ste to chceli ďalej. Chrys: Tvojej wiki stránky som sa zatiaľ nedotkla, inak je to super prepísané /myslím tú hlavnú stránku/ EDIT: Ešte je tu jedna BIG prosba na nejakého editora, alebo ako to nazvať, niečo ako na sledovanie a doplnenie infošiek zo 4 série /ako napríklad o Johnovi, ak keď je mi to nechutne proti srsti, budem musieť doplniť toho Adama ako jeho dieťa/ plus Dean, meno herca z After school special a tak podobne. Ak by to vedel nejako niekto zosumarizovať a napísať, aby sme to potom vedeli doplniť k tým našim postavám. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 7:50 | |
| Tinka o Kolte som mala prednášku, môžem preposlať | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 8:11 | |
| Fay: Paráda, môžeš potom celý svoj článok hodiť do topicu "wikpedie úkoly" kde by sme to všetci skukli, prípadne niečo ešte doplnili alebo tak Ešte raz diki Stránky Deana a Sama sú vytvorené, teda hlavne tabuľka a podobne, enjoy! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 9:43 | |
| oki super môžem teda poprosiť heslo a meno cez pm ešte raz? a ja už zajtra odchádzam a dnes nestíham, ale kľudne môžem skúsiť napísať obsah 4 serky, pokiaľ sa na to nikto dovtedy nepodujme skúsim aj nájsť veci, čo už treba opraviť, ale tak pokiaľ máte niekto čas, kľudne do toho ja budem schopná niečo robiť až v utorok len potom by som možno potrebovala help cez skype alebo tak od tiny alebo chrys, že ako presne tá wiki funguje, aby som tam niečo nedokafrala... všetko si to skúsim naštudovať, ale pre istotu | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 12:18 | |
| Ať klikám, jak klikám, tak tam není ani štěk o Koblížkovi. Jsem zdrcena. Pokud byste chtěli v tomto ohledu helfnout, stačí říct. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 14:02 | |
| No jo, koblížek se objevil v době, kdy se nikomu nechtělo na wiki ani máknout, takže asi tak. Všechny informace ze 4. série se musejí hold postupně doplnit. Hned jak budu mít tu správnou náladu (kdo ví, kdy to bude, ale snad brzy ), projdu znovu celou wiki dopodrobna a uvidím, co všechno tam chybí. Ty články, co se tam te´d mají dávat musejí napřed projít kontrolou, jako vždy, jen teď nějak nejsou lidi, když tu ani Samabel není. A nechci, aby se na wiki objevily nějaké chyby....ať už v infomarcích nebo po gramatické stránce. To by byl docela trapas. Samozřejmě pokud budeš tak hodná, Panthera, a něco o Castielovi napíšeš, bylo by to super! Kdyžtak to pak hoď do těch úkolů, až to budeš mít hotové, abysme na to mohli kouknout. Stejně tak Fay s Koltem. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 13.08.09 14:53 | |
| Panthera: jj, cass tam ešte chýba, toho som nestihla ešte pridať, ale určite sa bude na tom pracovať Ak budeš o ňom písať, v pohode sa inšpiruj AJ wiki, kde už je myslím niečo o ňom napísané. Chrys: Skúsila by som sa nejako popýtať báb, ktoré by nám helfli so schválením, korekciou a prípadným doplnením článku? Dion: Za cca sekundu pošlem v PM-ke heslo aj na mail a aj na wiki Ono naštudovať to tam, to by nestačil ani rok, ale tak 2-3 dni v kuse a potom budeš mať problém písať inak ako v html code Dnes večer ešte popracujem na tej tabuľke s epkami, ktorú som teda tiež dávno nedoplňovala | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 14.08.09 10:09 | |
| Pardon za 2 príspevky pod sebou, ale asi sme na SK WIKI šliapli niekomu na otlak, lebo pri začínajúcom článku o Deanovi sa nám niekto vyhráža zmazaním, ako ho urýchlene nedokončíme. Zatiaľ tam teda hodím všetko, čo sa napísalo o ňom v článku od Dion, ale sakra, štve ma tento prístup Kreténi, ten článok čo tam bol predtým nemal ani normal úpravu, bolo to písané ako sloh, my tam dáme aj tabuľku a zaujímavé infos a už sa tam nejaký kretén ozýva!! Pardon za toľko kreténov v tomto príspevku, ale som proste naštvaná..... EDIT: Tým som chcela povedať, že tam musíme dať článok ešte pred chválením a úpravou tu na fóre, ale tak v rámci záchrany Deana na Wiki to potom budeme upravovať | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 14.08.09 10:44 | |
| Blbové vždy převládají, to je životní pravda. Sepíšu tedy něco o Koblize i andělech a jak to budu mít, pošlu to někomu z vás. Nicméně to zase tak rychle nebude. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii | |
| |
|
| |
| Supernatural na Wikipedii | |
|