| Osudový polibek | |
|
+12dzajnisko Violet SNAdeline renáta dion-fortune sonca12 milleniumfalcon Madlen Soniq SNlois Ettie Mason 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Mason Winchester
Počet príspevkov : 1363 Age : 42 Nálada : Mnohem lepší Registration date : 14.05.2008
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 12:16 | |
| Sonig: Ano je konec, ale mám pro vás ono překvápko. Není napsané, ale klidne můžu napsat dva alternativní konce... Jinak s další povídkou to nevypadá moc dobře. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 13:08 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 13:26 | |
| | |
|
| |
Mason Winchester
Počet príspevkov : 1363 Age : 42 Nálada : Mnohem lepší Registration date : 14.05.2008
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 13:31 | |
| Kačena: Tahle nepovídka má ješte dovětek, který dopíšu snad brzo a tam se vysvětli, co to světlo znamená a děkuji moc za tak dlouhý, vyčerpávající komentář. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 13:40 | |
| |
|
| |
Mason Winchester
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 13:48 | |
| Little Devil: Už se mi v hlave rysuje další, ale nevím kdy se k ní dostanu. Za nějaký čas me nejspíš čeká oprace tak nevím nevím, ale pokusím se a díky moc. | |
|
| |
Mason Winchester
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 14:36 | |
| Tady je první alternatívní konec..
„Deane! Vstávej! Deane!“ s Deanem někdo třásl. Deana probralo téměř oslepující světlo a nejspíš by to s nimi nedopadlo příliš dobře, kdyby Sam na poslední chvíli nestrhl volant a jejich auto se vyhnulo projíždějícímu Nákladnímu automobilu. Dean si promnul oči, a když zjistil, že sedí ve svém autě, zmateně zamrkal. „Jak jsem se sem dostal?“ „Jak to myslíš? Jak jsem se sem dostal? Ty jsi usnul a málem jsi nás zabil!“ „Cože jsem? To není možné? Doteď jsem byl s tebou s tátou!“ Sam se zatvářil ustarané. „Je fakt možné, že jsem tě do té Kanady nemel brát. Zdejší počasí ti nějak nesvědčí. O čem to mluvíš? Vždyť už jsme nějakou dobu v Kanadě.“ Sam zavrtěl hlavou. „Jsme teprve na hranicích a náš táta je přece mrtvý…“ „Ne! Vždyť ho přivedla Lilith a pak jsme šli do pekla, abychom tě zachránili,“ zamumlal Dean spíše pro sebe. „O čem to mluvíš? Já jsem přece nikdy v pekle nebyl!“ „Jo byl. Posednul te jeden mocný démon, který tě nutil dělat strašné věci, ale nakonec jsme ho z tebe dostali.“ „Ve me ale žádný démon nebyl. Teda jo byl, ale s ním jsem určitě nebyl v pekle,“ Sam chtěl šáhnout Deanovi na čelo, ale ten ucuknul. „Chceš mi snad tvrdit, že jsem usnul a že se mi to zdálo? To všechno?!“ „Já nevím, co všechno se ti zdálo, ale už to tak vypadá.“ Dean zavrtěl odmítavě hlavou. „Tohle všechno přece nemohl být jenom obyčejný svět, co tvoje noha, ruka?“ „Jsem úplně zdravý Deane. Raději zajedeme do motelu, kde se trochu prospíš.“ „Já přece nejsem blázen!“ „Já neříkám, že jsi blázen. Jen prostě mluvíš o věcech, které se nestaly a stát se nemohou. Táta už se nevrátí.“ Dean po chvilce přikývl. „Možná máš pravdu, možná to byla jen noční můra. „Noční můra, která nás málem stála život,“ neodpustil si Sam. „Omlouvám se. Zajedeme do toho motelu?“ Jasně. Raději budu řídit.“ Dean neochotně souhlasil a začal se přesouvat na sedadlo spolujezdce, ale v tom mu došlo, že má něco v kapse. Pomalu to vytáhl a málem přestal dýchat. Byla to ta postříbřená dýka, se kterou se Lilith v tom pekle probodla. Otočil se k Samovi, ale tomu v ten okamžik zazvonil telefon. Ten ho zvedl a chvíli s někým mluvil. Pak ho položil a otočil se k Deanovi, který tu dýku raději schoval, už jen proto, že na ní byla krev. „Co se stalo?“ chtěl vědět a snažil se zachovat klid. „Volala mi Ellen. Byla celá zdrcená někdo zabil Jo. někdo jí zabil, kdo?“ „To se neví, ale policie si myslí, že jí někdo zabil postříbřenou dýkou, neboť si myslel, že je démonka.“ Deanovi se s hrůzou rozšířily oči, ale Sam si ničeho nevšimnul. „Jedeme zpátky do Ameriky, Ellen nás teď potřebuje.“ jo jasně,“ zamumlal Dean a znovu se podíval na zakrvácenou postříbřenou dýku. „Jsi v pohodě?“ „Jo jen jsem trochu unavený,“ zalhal Dean a zastrčil tu dýku zas do kapsy | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 14:42 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 14:44 | |
| Operace tak to držím palce...no tento koniec je pre mňa až moc drsný Jo zomrela dýkou ,ktorú mal Dean vo vrecku z tohto som nejako zmetená ,ale inak fantastišn som zvedavá na ten druhý koniec a už sa ti niečo v hlave risuje tak to sa mi len páči som napätá čo zas na nás chystáš | |
|
| |
Mason Winchester
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 14:50 | |
| Sonig: Nakonec bude jen tenhle, protože se mi to hodí k mé budoucí povídce, která bude volne navazovat na tuhle. Doufám, že je to srozumitelné | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 18:46 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Osudový polibek 25.08.08 23:23 | |
| uzasne Mason. no proste perfektne. ja nemam slov. ten boj bol preuzasne opisane, vsetko do detailov (nj,Dean to zasa schytal ) a Lilith potratila toto ma fakt preukrutne dorazilo! a ona sa potom sama prebodla tou dykou to som pozerala ako puk na obrazovku,ci fakt citam dobre.a pacil sa mi ten zaver, to bolo take ze neutralne, svetlo mohlo byt cokolvek...ak by nebolo ten alternativny koniec, teda to, co si napisal po tom, tak vies... to sa mi pacilo, ze v podstate si pod tym svetlom mohol kto chcel co chcel predstavit. trebars mna hned napadlo, ze isli do neba alebo tak nejako, ze su proste dead a ten alternativny zaver sa mi tiez pacil. toto som tiez vobec necakala, ze to bol len sen ale pacilo sa mi to. a tou dykou si ma uz zaklincoval do truhly no...co dodat. tesim sa na dalsiu tvoju poviedku a vzdavam ti velku poklonu za tuto, ktora sa ti nesmierne vydarila | |
|
| |
Mason Winchester
| Predmet: Re: Osudový polibek 26.08.08 8:04 | |
| Faith: Jsem rád, že se líbila a že jste to všechny ve zdraví přežily a nová snad bude brzo. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Osudový polibek 26.08.08 9:55 | |
| Nová bude čoskoro ja som príšerne zvedavá čo máš v pláne | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Osudový polibek 24.11.08 19:54 | |
| | |