Madlen stráášne ďakujem neboj všetko sa dozvieš
Violet-he he tak to sa ešte uvidí
O niekoľko minút dorazili do domčeka ,ktorý si mladší lovec dočasne prenajal. Sam svojho staršieho brata pridržiaval a zaklopal na dvere. Otvoril im Bobby . Zostal hľadieť na chlapca stojaceho pred ním mal dokorán otvorené ústa a vypleštené oči niekoľko minút tak stál .
„Prepáč Bobby ,ale môžeš uhnúť.“ prehovoril Sam
„Ehm.“ Vydal zo seba Bobby .Sam pomohol Deanovi sadnúť si na gauč .Bobby ešte stále stál pri dverách a nič nevnímal. Mladší lovec tak isto nechápal čo sa to deje ,ale bolo mu to celkom jedno Dean je živý a to je najdôležitejšie .Nemohol z neho upustiť zrak .
„Dean čo si naposledy pamätáš?“ spýtal sa Sam .Dean zbystril a snažil sa na niečo si spomenúť a opäť ho rozbolela hlava.
„Naposledy som videl.... pekelných psov.. to je všetko.“ rozprával pomaly.
„ A vieš ,že si ..veď vieš čo?“ opýtal sa opatrne Sam
„Zomrel no áno to viem len nechápem čo sa deje ty si ma ..... oživil ?“
„Ja nie tiež tomu nerozumiem áno snažil som sa ťa zachrániť ,ale nijak to nešlo ,ale nikdy, nikdy som to nevzdal. Bol si už rok mŕtvy.“ Dean preglgol .
„Rok?“ pýtal sa neveriacky a pozrel na brata .Sam sa naňho len smutne pozrel a zahľadel sa do zeme .
„Dean myslím ,že by si, si mal pospať.“ Dean kývol hlavou a aj tak urobil. Sam podišiel k Bobbymu .
„Čo si o tom myslíš?“ opýtal sa ho...
„Ja netuším kde si ho našiel ako si to spravil?“ vypytoval sa Bobby ,ktorý stále neveril vlastným očiam.
„Ale to ja nie, išiel som do baru a zrazu som ho tam videl takéhoto, ja som nič neurobil.“ Hovoril Sam rozrušene.
„Vážne netuším čo sa tu deje.“ Dopovedal mladší lovec a musel si sadnúť, Bobby si sadol k nemu.
„Idem ho skontrolovať.“ Povedal napokon Sam. Sadol si vedľa postele na , ktorej spal Dean. Stále naňho pozeral a hlavou mu prúdilo nespočetne veľa otázok...........
Dean uvidel Lilith ,ktorá začala k nemu pomalými krokmi kráčať už ,ale nebola v tele dieťaťa ,ale v tele mladej a krásnej ženy s dlhými čiernymi vlasmi štíhlou a vysokou postavou zvýrazním červeným rúžom na perách a oči mala ľadovo modré. Ahoj Dean opäť ťa rada vidím.“ Usmiala sa. Dean ju len nervózne pozoroval.
„Ešte dnes sa musíme stretnúť, neďaleko tohto domu je malé jazero takže pri ňom, presne o polnoci nezabudni .“ V tom sa Dean okamžite prebral .
„Dean čo je si ok?“ pýtal sa Sam ustarostene . Dean sa ešte stále spamätával z čudného sna nevedel či tomu má veriť vlastne ničomu nerozumel a preto sa aj rozhodol konať podľa svojho sna. Pozrel na hodinky ,ktoré o chvíľu začnú odbíjať polnoc.
„Hm Sammy mohol by si mi priniesť pohár vody?“ opýtal sa nervózne.
„Jasne.“ Odpovedal Sam a vybral sa do kuchyne. Dean sa s malými ťažkosťami dostal k jazeru. Rozhliadal sa po osobe ,na ktorú čakal ,ale nikde ju nevidel. Už chcel odísť ,keď za sebou začul šuchot obzrel sa a stála tam.
„Prišiel si prepáč zrejme meškám ,ale mala som niečo na práci .“ usmiala sa širokým úsmevom .
„Zrejme sa pýtaš čo chcem však , no ja ti na to aj odpoviem, chcem len jediné si Samov brat máš naňho neobyčajný vplyv tvoja prvá úloha bude zabrániť obnoveniu Samových schopností to je jednoduché nie.“
Dean nestihol ani nič povedať .
„Takže na budúci týždeň v ten istý deň a v tú istú hodinu už sa na teba teším.“ pohladila ho po líci diabolsky sa usmiala a zmizla . Dean tam chvíľu stál premýšľal a potom sa vrátil späť do domu.
„ Do pekla kde si bol Dean?“ pýtal sa Sam vyplašene
„Ja.. musel som ísť na čerstvý vzduch.“
„Si hrozný vieš o tom mal by si ležať a nie chodiť hoci kde .“
„Prepáč.“ Ospravedlnil sa Dean a vrátil sa do postele. Bobby sa na ten hluk prebudil.
„ Čo sa deje ?“
„Ale nič.“
„Vieš čo Sam bež si ľahnúť ja naňho dám pozor mal by si, si aj ty odpočinúť.“
„Nie chcem byť s ním bojím sa oňho a najviac toho ,že, keď zaspím a prebudím sa zistím ,že to bol len sen a všetko bude po starom.
„Počúvaj Sam ,Dean ťa teraz potrebuje tak ako nikdy už od malička sa o teba staral ,ale teraz sa musíš postarať ty o neho sám vidíš ,že aj on je zmetený a ktovie čo všetko sa v ňom teraz odohráva jednoducho ťa teraz veľmi potrebuje takže nerob žiadne hlúposti a bež spať nech potom budeš fit.“
„Tak dobre.“ Vzdychol si Sam. Bobby si sadol k Deanovi a začali sa mu po líci kotúľať slzy.
„Lilith môžem sa spýtať aké sú tvoje plány?“ opýtal sa nervózne démon nižšej postavy, hnedými vlasmi a veľkými čiernymi očami ,ktorému sa nič z toho čo robila nepáčilo.
„Neboj Marius všetko sa v čas dozvieš.“
„Ale ja to chcem vedieť už teraz myslím ,že mám na to právo.“ Hovoril naliehavo. Lilith neochotne pokrútila hlavou a pozrela sa na démona.
„Tak dobre ,ale myslela som ,že by ti to mohlo dopnúť samému.“
„ No na čo som asi Winchestra oživila ,zapoj rozum, kvôli Samovi. Deana peklo pozmenilo ani nevieš ako a ja sa to hodlám využiť vo svoj prospech .“ škodoradostne sa usmiala a pokračovala v práci .