LittleDevil strašne moc ďakujem za taký krásny koment dúfam ,že komp už bude poslúchat
Wanis som rada ,že ťa to pobavilo a Impala chýbala aj mne
a taktiež ďakujem za prekrásny koment neskutočne potešil.
dneska tu mám ďalšiu časť
Vonku bola noc na oblohe sa vynímali čierne mraky a chýlilo sa k búrke. Impala bola už niekoľko hodín bez prestávky na cestách.Sam nervózne šoféroval a pokukoval po bratovi.Deanovi bolo čoraz horšie hlava sa mu krútila bolo mu zle a cítil ,ako mu stúpa teplota.Sam prudko zabrzdil na kraji diaľnice.
" Dean,naozaj sa mi to nepáči."
" No tak už tam skoro budeme a teraz sa chceš vracať len kvôli mne, to nedovolím budem okej jasne, pamätaj robíme to pre Bobbyho." hovoril tichým a chrapčavým hlasom.
" Potrebuje našu pomoc."
Sam si hlasno vydýchol .
" Máš pravdu, nemá zmysel sa vrátiť, len sa o teba bojím ." hneď čo dopovedal naštartoval a pokračovali v ceste.
O pár hodín dorazili k hustému lesu kde Sam zastavil. Obaja vystúpili.
" To nemyslíš vážne ,chceš mi povedať ,že Lilith sa schováva v lese?" hovoril Dean udivene.
" Nie za tým lesom ,ale netuším aký je veľký."
" Ako vlastne vieš ,že je to za lesom vždy vo vízii vidíš len kúsok ."
" No táto bola intenzívnejšia, oveľa detailnejšia ,ako tie pre tím."
" Wow, tak teda poďme."
" Si si istý ,že to zvládneš?"
" Veď čo povedal otec, máš na mňa dávať pozor, tak ho aj dávaj." vyhlásil Dean a vybrali sa do lesa.
"Bojím sa ,že spravia nejakú hlúposť, kam do pekla mohli ísť a ešte aj Dean, veď ten ledva kráčal." zúrila Ellen.
" Obávam sa toho ,že išli hľadať Bobbyho." povedal John a nervózne ťukal do stola.
"Bobbyho, veď ani nevedeli kde je."
" Mm, to nieje tak isté."
" Ty myslíš ,že by mohol mať Sam víziu?"
" Áno, na to presne myslím, inak si to neviem vysvetliť." pokrútil hlavou.
" A ,ako ich teraz nájdeme, môže sa im hocičo stať ,keď tam išli sami."
" Mám nápad." povedal John.
Bratia po nekonečnom blúdení konečne vyšli von z lesa.
" Páni, tak toto som absolútne nečakal." povedal Dean s údivom pri pohľade na veľký starý hrad.
" Čo do čerte tu robí hrad."
" Ak ti mám pravdu povedať ,tak to netuším,ale takto presne som to videl." povedal Sam a hľadel na rozsvietený hrad.
" Povec mi konečne, čo si vlastne videl?" pozrel naňho Dean.
" No najprv som videl ten les, potom som cezeň prešiel až k hradu, ďalej som išiel do hradu až do miestnosti kde držia Bobbyho, bol pevne zviazaný na stoličke a niekto ho strážil, to je zhruba všetko."
" Dean, ja neviem čo by sme tam mali ísť sami."
" Veď máš schopnosti nie?"
" Problém je v tom ,že ich ešte nedokážem .. používať."
" He a to mi hovoríš až teraz,to tam máme Bobbyho nechať." snažil sa byť pokojný.Vedľa hradu bolo malé jazierko a okolo neho sa prechádzala žena oblečená v bielom.
Bratia na ňu upriamili pozornosť a skryli sa za strom.
" To je Lilith?" spýtal sa Sam.
" Nie to nie je ona táto je svetlovlasá, keby sme mohli ísť bližšie."
" Hej Dean čo to robíš?!" skríkol naňho .
Dean sa pomaly vplížil za vŕbu ,ktorá stála hneď pri jazere. Sam ho nervózne pozoroval ,ale nemohol ísť za ním ,lebo žena sa otočila jeho smerom a prechádzala sa ďalej.
Dean sa približoval bližšie až sa stratil Samovi z dohľadu.
" Do pekla braček, čo to robíš."...Dean mohol konečne dobre vidieť osobu v bielom. Preglgol,tušil ,že to je tá na ,ktorú myslel. Už sa neschovával pristúpil k nej bližšie. Ona si ho všimla a neviditeľnou silou ho pritlačila o jeden strom.
" Ahoj, miláčik." pohladkala ho .Dean na ňu udivene pozeral.
" Viem ,že si bola v pekle dlho ,ale ešte sa s tým dá bojovať, no tak." pozeral sa jej prosebne do očí.Ona zahĺbila tie svoje do jeho a tým mu spôsobila strašnú bolesť.
Sam ešte stále stál za stromom a premýšľal čo má spraviť....
Mám ísť za Deanom..Ale tým by som ho mohol prezradiť...Tak čo teda..Obzrel sa za seba. Uvidel tam stáť svalnatého démona ,ktorý naňho civí.
"Čo tu chceš?" povedal naštvaným výrazom.
" To teba nemusí zaujímať." pozrel naňho Sam. Démonovi sa sfarbili oči na čierne a chcel Sama vraziť do stromu ,ale to sa mu nepodarilo.Sam zdvihol ruku a vyšla z nej bielo žltá žiara ,ktorá démona odhodila niekoľko metrov ďalej . Démon plnou silou dopadol na zem. Náraz bol natoľko silný ,že sa už nedokázal postaviť. Mladý lovec podišiel k nemu a pozrel sa naňho.
" So mnou si si nemal začínať." pokrútil hlavou a vystrel ruku k jeho smeru.Démon začal kričať od bolesti až po niekoľkých minútach to utíchlo .Sam sa spokojne pozrel na mŕtveho démona.
Heh, celkom mi to ide. pomyslel si Sam veselo.
Teraz musím nájsť Deana...Pozemok na ,ktorom stál hrad bol obrovský a bolo tam veľa stromov o to sa mu hľadanie zhoršilo. Spustil sa silný lejak a búrka.
" No skvelé." vzdychol si.
Žena v bielom odvrátila zrak od lovca.Deanovi sa okamžite uľavilo a začal hlasno vydychovať. Cítil sa strašne vedel ,že to dlho nevydrží. Z posledných síl sa snažil na osobu pozrieť.
" Keď ma vidíš, vôbec nič necítiš?"
"Čo ,ako by som mala cítiť." pozrela naňho výsmešne.
" Veď v pekle musíš byť veľmi dlho na to ,aby si sa stala démonom, takže ešte v tebe je stále aj tvoja ľudská strana."
" Mal by si radšej mlčať, týmto nič nedosiahneš ." Dean zase zacítil obrovskú vlnu bolesti.
Sam sa pretĺkal po pozemku hradu a zúfalo hľadal Deana . Zrazu zbadal skupinku ľudí teda nevedel či sú to ľudia iba tak vyzerali ,ale démoni to určite neboli , pretože títo mali doslova ohnivé oči.Spomenul si ,ako raz narazil na internete na istý článok o tvoroch nazývaných Ifriti. Pamätal si ,že ich nemožno rozoznať od človeka prezradzujú ich len iskričky v ich očiach. Vedel ,že sú dosť nebezpečné, pretože každé väčšie rozrušenie alebo nával zlosti, môže spôsobiť vzplanutie ich tela a spália všetko, čoho sa dotknú. Nevedel či si má na nich trúfnuť ,ale nechcel riskovať. A preto sa otočil a rozhodol sa ísť iným smerom.
Pršanie zoslablo ,ale neprestalo.
Dean pomaly strácal vedomie, až ho stratil úplne.Žena myslela na jeho slová.Pozrela sa na nehybného lovca a rozbolela ju hlava.Sila,ktorá Deana držala pominula a spadol. Žena počula strašné výkriky bolo to na nevydržanie.O chvíľu to prestalo a uvedomila si ,že leží na zemi. Opatrne sa postavila.Keď si uvedomila čo urobila rozplakala sa a kľakla si k nemu.
Sam uvidel pri strome sediaceho nešťastného malého Ifrita. Pristúpil k nemu.Ifrit to zbadal a postavil sa.
" Kto si?" snažil sa tváriť odvážne ,ale Sam vedel ,že má strach.
" Hej to je v pohode ja ti neublížim ."
"Čo chceš?"
" Ja, no chcel som vedieť či si tu niekde nevidel chlapca o niečo nižšieho odo mňa."
" Nie a nepribližuj sa ."
" Okej,len sa ne rozčuľuj ,ty zrejme nepatríš k tím ,ktorí Lilith uctievajú však?"
" Nie urobila si z nás sluhov." povedal smutne.
" A je teraz na hrade?" snažil sa dozvedieť Sam.
"Nie je odišla pred niekoľkými hodinami." Malý Ifrit sa skúmavo pozrel na Sama.
"Ty nie si démon a ani jej neslúžiš tak čo tu robíš?"
" Prišiel som zachrániť priateľa,ale stratil sa mi brat a nechcem ,aby sa mu niečo stalo."
" Chápem ja som mal sestru,ale Lilith ju zabila pretože nesplnila to čo žiadala." Ifritovi sa skotúľali po líci slzy.
" To mi je ľúto, neboj Lilith zaplatí za všetko." Malý Ifrit sa na Sama usmial.
" Ľudia niesu až taký zlý ,ako mi tvrdila mama."
"Môžem ti pomôcť nájsť brata?" spýtal sa ho.
" Budem rád ty sa tu vyznáš lepšie." tiež sa usmial a spoločne sa vybrali po cestičke.
Inak ja si ten hrad nejako takto predstavujem..a takto jazierko