|
| Návrat späť | |
|
+10calla wiktoriano Kacena222 dzajnisko dion-fortune Madlen Violet Wanis Pa001 Soniq 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 30.06.08 19:41 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Návrat späť 30.06.08 21:08 | |
| |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 01.07.08 11:45 | |
| LittleDevil je to dostatočne vyjadrené smajlíky vždy pomôžu ďakujem krásne budem sa snažiť čo najrýchlejšie napísať ďalšiu časť | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Návrat späť 02.07.08 12:29 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 02.07.08 17:43 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 04.07.08 20:00 | |
| ďalšia Sam sedel na posteli a čistil zbrane. Bobby zas balil nejaké veci. „Dean je preč už dosť dlho mne sa to nejako nezdá.“ „Ja viem ,ale už sme ho skúšali hľadať možno potrebuje viac času.“ Povedal Bobby. „Viac času to je blbosť, mal by byť s nami veď na to je rodina ,aby sme si v takýchto chvíľach pomáhali a nie ,aby niekde zaliezol a dusil všetko v sebe.“ povedal Sam nazúrene a zaklapol spúšť. „Dobre si hotový?“ spýtal sa ho Bobby. „Áno som.... môžeme vyraziť.“ Bobby dal veci do kufru a Sam si sadol za volant........ O niekoľko hodín dorazili na miesto. „Tu zastav.“ Bobbyho auto zastavilo pri starom cintoríne ,o ktorý sa zrejme nik už veľmi dlho nestaral a ani ho nikto nenavštevoval .Náhrobné kamene boli vykrivené a zarastené trávou . **** Lilith a Dean už čakali na cintoríne. „Zatiaľ všetko vychádza, tí hlupáci nám padnú rovno do pasce.“ Pozrela na Deana a usmiala sa naňho. On jej úsmev obetoval . „Kedy prídu?“ pýtal sa nedočkavo. „Už sú tu ,ale nie všetci vidíš jeden sa skrýva za kameňom, ďalší sú tam a tam tiež .“ ukázala hlavou. „Sú po celom cintoríne, tupci.“ **** Sam sa rozhliadal, túžil zazrieť Lilith alebo tú jej „zbraň“ ,ale nič nevidel kvôli dosť hustej hmle ,ktorá sa pred chvíľou zjavila. „Do pekla !“ zanadával. „Vidíš niečo!“ skríkol na Bobbyho , ktorý stál za vedľajším kameňom a nabíjal zbrane. „Nie nič, do čerta kde sa tu vzala tá hmla?!“ **** Dean zatvoril oči a začal hovoriť Krusilshinou, samotný jazyk pána pekiel. Okolo cintorína sa začali zjavovať tiene ,ktoré stáli na mieste a čakali na pokyn svojho stvoriteľa. „Dobre, myslím ,že stačí.“ Povedala Lilith . Dean otvoril oči a stiahol ruku späť. „Je tu nejako pokojne chcelo by to oživiť nemyslíš?“ pozrela na Deana. „Áno aj mne sa zdá.“ Po dopovedaní mu jeho krásne zelené oči pohltila tmavo fialová farba . Stromy ,ktoré až do teraz boli v pokoji sa začali pomaly kymácať. **** Sam sa stále obzeral po okolí ,keď zrazu pocítil ,ako mu do tváre fúka chladný vietor ,ktorý sa stále zosilňoval . „A čo je zas toto.“ Povedal sám pre seba . „Akú máme vlastne stratégiu?“ opýtal sa Bobbyho. „No dohodli sme sa ,že vyčkáme kým zaútočia oni až potom my , jednoducho budeme konať podľa situácie, nik nemôže vopred vedieť čo sa stane.“ „A čo ,keď aj oni čakajú kým zaútočíme prvý my?“ „O tom pochybujem Lilith nečaká ona ....to už Sam nepočul pretože vietor veľmi zosilnel a hmla bola taká hustá ,že už ho nebolo vidieť .Vietor mu silno šľahal do tváre a tak si ju musel zakryť dlaňami. „Ahoj braček.“ Zrazu započul za sebou. Pomaly sa postavil a otočil sa za hlasom. Kvôli hmle osobu videl rozmazane ,ale vedel kto to je. „ To, to nie je možné .“ Dean stál oproti nemu a uprene sa naňho díval. Sam zaregistroval pohľad akým sa naňho jeho straší brat pozeral a bol presvedčený ,že ten pohľad mu nepatrí, akoby sa naňho dívala úplne cudzia osoba. Samovi napadlo ,že by mohol použiť nejakú svoju schopnosť na lepšie videnie. Plne sa začal sústrediť a nakoniec sa mu to podarilo. Svojho brata videl jasne a čisto. Obidvaja stáli proti sebe a dívali sa do očí. Bolo ticho, len vietor ,ktorý fučal prerušoval mlčanie. Dean sa po chvíli uškrnul. „Čo ti je smiešne?“ opýtal sa Sam ,ktorého to očividne vyviedlo z miery .... Jeden lovec vydal pokyn zaútočiť . A tak všetci povyliezali zo svojich skrýš. Dean si toho všimol a pomocou mysle dal rozkaz svojim tieňom. Aj napriek tomu zrakový kontakt so svojim bratom neprerušil. „ Tak čo, budeme tu na seba len tak hľadieť?“ spýtal sa ho Sam. Dean mlčal. „ Okey braček ,podľa mňa to nemá žiadny význam tu len tak stáť pretože ,ak na teba použijem nejakú svoju schopnosť, ty ju utlmíš a tak sa ti nič nestane je to úplne zbytočné .“ ...... Ellen stála a nemohla uveriť vlastným očiam .Tiene ,ktoré útočili na lovcov ich rad radom zabíjali nemali najmenšiu šancu a to dobre vedela .Chcela nájsť Bobbyho ,ale nikde ho nevidela, aj keď hmla pomaly slabla. Zrazu neďaleko nej, zbadala siluetu muža. Bola si celkom istá ,že to je Bobby . Ale ešte niekto tam pri ňom stál, najprv si myslela ,že by to mohol byť Sam ,ale mýlila sa . Uvedomila si ,že tá postava patrí nejakej žene . Lovci spomínali ,že Lilith má novú tvár. Odrazu jej to zaplo. Lilith ho dostala . Obidvaja sa vyparili. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Návrat späť 04.07.08 20:17 | |
| | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 04.07.08 20:23 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 04.07.08 21:45 | |
| | |
| | | Wanis Pocestný duch
Počet príspevkov : 56 Age : 34 Bydlisko : Bratislava Nálada : 5 séria ...hurá! Registration date : 20.06.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 04.07.08 22:05 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| | | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 05.07.08 14:59 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 06.07.08 19:22 | |
| | |
| | | Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 06.07.08 19:47 | |
| | |
| | | Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: Návrat späť 07.07.08 11:24 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Návrat späť 11.07.08 20:55 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| | | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 12.07.08 16:28 | |
| No konečne som niečo zo seba dostala Bratia už niekoľko hodín medzi sebou bojovali ,ale bez výsledne. Dean hodil po Samovi poslednú žeravú guľu a vzdal to. „ Dobre , ale nejako to musí ísť.“ Zamyslel sa Dean ,ktorý bol po niekoľko hodinovom boji úplne vyčerpaný rovnako ,ako jeho brat. Obaja nemali na sebe ani jeden škrabanec. „ No tak Dean, už to vzdaj, prosím sám si sa presvedčil ,že nič nezaberá, vyskúšali sme snáď všetko. Povedal Sam a utieral si z čela pot . Zrazu zbadal ,ako sa jeho starší brat začal bolestivo chytať za hlavu a za chvíľu sa už rútil k zemi. Okamžite k nemu pribehol. „Dean, DEAN!“ *** Ellen sa pomaly spamätávala zo šoku . Nevedela čo si má myslieť, či je to len sen ,alebo skutočnosť. Vedela ,že musí nájsť aspoň jedného Winchestra . Už bola zúfalá , keď uvidela čupiaceho Sama ,ako niekoho drží. Neváhala ani minútu a rozbehla sa za ním. *** Sam bol vystrašený. Nechápal čo sa to s jeho bratom stalo , z diaľky započul ,ako naňho niekto kričí. Obzrel sa a uvidel bežiacu Ellen. Mladý lovec položil pomaly brata na zem a išiel za ňou.. Bola veľmi rozrušená a v očiach, sa jej leskli slzy. „Ellen, hej kľud !„ Snažil sa ju upokojiť, celá sa triasla, zo všetkého bola na pokraji zrútenie. „ Dostala... Bobbyho .“ vydala po chvíli zo seba a s trasúcimi rukami si utrela slzy, ktoré sa jej z očí, akoby sypali. „ Si si tým istá?“ „Áno, všetko som videla Bobby s ňou chcel bojovať ,ale proti nej nemal žiadnu šancu. „ Do riti ,to nestačí čo všetko už porobila a k tomu ešte toto, najprv Dean potom vyvraždila tak trištvrte lovcov a ešte aj Bobby !„ V Samovi sa búril hnev, pomaly začal nad sebou strácať kontrolu. Ellen sedela na spadnutom náhrobku a snažila sa upokojiť z tej hrôzy čo videla vyvraždený lovci, unesený Bobby už to horšie ani byť nemohlo. Zrazu jej zrak zablúdil na muža ,ktorý ležal neďaleko Sama. V tej tme ho nevedela dobre rozoznať. „ To je Dean?“ spýtala sa s hrôzou. Sam naňho v tom zmätku zabudol. Mal chuť ísť po Lilith ,ale vedel ,že teraz sa musí postarať o svojho brata.Preto sa schopil a podišiel k Ellen , ktorá pri Deanovi čupela a snažila sa ho prebrať. „Ellen myslím ,že by sme mali ísť do chaty a tam niečo vymyslieť, tu už nič nezmôžeme. „ Máš pravdu, ale čo bude s mŕtvymi lovcami?“ „ O nich sa postarajú iný čo prežili viem ,že to možno bude znieť kruto ,ale my máme teraz iné starosti.“ Keď dorazili Deana uložili na gauč a posadali si na staré vŕzgavé kreslá. Sam hľadel na brata a Ellen naňho. Zrazu započuli nad hlavami rachot. Čo je tam hore?“ pýtala sa Ellen „ Povala.“ Odpovedal stručne. „ Ideme sa tam mrknúť ty zostaň tu.“ „ Naozaj tam chceš ísť sám?“ „ Áno ty zostaň tu.“ Sam si vytiahol z nohavíc zbraň a zo stola zobral baterku. Pomalými krokmi sa vydal k rebríku , ktorý k povale viedol . Bola veľká a tmavá navyše zaprášená prachom. Zvuk vychádzal od niekjaľ zo zadu . Zasvietil baterku a pripravil zbraň. Rachot prestal. Z dola sa ozval hlasný výkrik. Okamžite zareagoval a utekal tam. Keď vošiel do obývačky uvidel muža zahaleného do čierneho plášťa s kapucňu ,ako drží Ellen pod krkom. Namieril naňho zbraň. „ PUSTI JU!“ vykríkol naňho. „ Upokoj sa, ja ju pustím, nechcem nikomu ublížiť .“ pustil ju a rozutekala sa k Samovi. Mladý lovec ešte stále naňho mieril. „ Kto si a čo tu chceš!“ .Muž si dal kapucňu dole. Sam aj Elen zostali stáť ako prikovaný . „ Toto už je vážne priveľa.“ Povedala Ellen po niekoľkých minútach. Samovi sa nahrnuli slzy do očí. „Oci?“ | |
| | | Wanis Pocestný duch
Počet príspevkov : 56 Age : 34 Bydlisko : Bratislava Nálada : 5 séria ...hurá! Registration date : 20.06.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 12.07.08 16:41 | |
| | |
| | | Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: Návrat späť 12.07.08 16:48 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 12.07.08 17:28 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Návrat späť 12.07.08 17:38 | |
| | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Návrat späť 12.07.08 17:44 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 13.07.08 0:20 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
| Predmet: Re: Návrat späť 13.07.08 10:47 | |
| Dion bože ten tvoj príspevok ja ani dýchať nemôžem z neho strašne ďakujem dzajnisko strašlivo si ma potešila ďakujeeeeeeem Madlen aha ja ,že som tam niečo pokazila ďalší krásny komentár ja sa s náď rozplačem ĎAKUJEM ešte sa mi podarilo ďalšiu napísať ,ale taká slabá Bobby sa začal preberať z bezvedomia ,spútaný na stoličke. Spomenul si na to čo sa stalo a poobzeral sa po miestnosti.Bola tmavá a osvetloval ju len svietnik, z asi 6 sviečkami ,ktorý bol zavesený na stene . Strážil ho vysoký tmavovlasý démon , ktorý naňho hľadel a vôbec sa nehýbal. Bobbymu sa zdalo ,že ani nežmurká.Do miestnosti vošla Lilith a pozrela sa na starého lovca. „ Zrejme sa pýtaš prečo som ťa nezabila alebo prečo si vlastne tu.“ „ Na tieto otázky dostaneš čoskoro odpoveď, zatiaľ tu budeš musieť trčať.“ Uškrnula sa odišla. *** „To nie je možné, len ak by si bol....Samovi do vety skočil John. „ Len ,ak by som bol démon však, áno máš pravdu synček inak by som sa k vám nedostal, v tedy ,keď ste otvorili peklo ste ma pustili a ja som blúdil a teraz som sa konečne spamätal a našiel som vás.“ Usmial sa a z očí mu začali tiecť horúce slzy. Sam k nemu pristúpil bližšie. „ Takže teraz si démon.“ Povedal smutne. Zahľadel sa mu do očí ,pretože vedel ,že z nich sa vždy niečo dočíta. Videl v nich bolesť, lásku, nenávisť všetko v jednom. Ich objatie bolo nekonečné. Až ich prerušila Ellen. Uslzene sa usmiala a objala ho tiež. „ Vitaj späť John,síce nie v tej ľudskej podobe ,ale najdôležitejšie je ,že si vlastne tu.“ „Ani nevieš, ako ťa teraz potrebujeme.“ Pridal sa Sam. „ Tak rád vás vidím, toľko vecí sa od mojej smrti udialo ,že neviem kde začať . „Predpokladám ,že už si počul o tom čo sa stalo Deanovi?“ povedal Sam. Johnovi začali slzy tiecť ešte viac. „Áno.“ Povedal trasúcim hlasom, „ A vieš aj o tom ,že ožil?“ spýtala sa Ellen. „ Áno, aj to viem.“ Utrel si slzy ,ale stále mu tiekli. „ Kde vlastne je?“ opýtal sa. Sam očami ukázal na gauč. John sa zhlboka nadýchol. Klakol si ku gauču a dal svojmu synovi pusu na čelo. Smutne sa naňho usmial. „ Som na teba veľmi pyšný.“ Tíško mu pošepkal do ucha a pohladil ho po vlasoch. „ Otec nevieš čo sa to s ním deje?“ opýtal sa Sam. „ Bojuje.“ Povedal jednoducho. „ Bojuje?“ nerozumiem. „ Bojuje s tým zlom čo v ňom je na jeho oživenie, musela Lilith použiť svoju vlastnú krv a plus aj peklo pozmení snaží sa vyslobodiť.“ „ A môžeme mu nejako pomôcť?“ „ Nie toto musí zvládnuť sám ,ale aj tak už naveky bude mať v sebe Lilithinu krv rovnako ,ako ty Azazelovu, ty už si sa to naučil potlačiť ,ale on ešte nie a to sa môže sem tam prejaviť.“ „ Takže otec ty vieš vlastne o všetkom čo sa stalo aj o boji na cintoríne a tak však .“ „Áno, viem všetko od vtedy čo som sa dostal z pekla.“ „ A viem aj samozrejme o Bobbym, síce netuším na čo ho Lilith potrebuje.“ Pokrútil hlavou „ Každopádne, by ste si mali po tom dlhom boji odpočinúť.“ „ Ako máme zaspať ,keď netušíme čo je s Deanom a ty si sa vrátil?!“ „ Áno ja viem ,ale prosím aspoň raz ma poslúchni,netušíme čo nás zajtra čaká ,takže prosím .“ „ Tak dobre.“ Povedala Sam a išiel do vedľajšej izby. „ Dobrú noc.“ Povedala Ellen a pripojila sa k Samovi. John ešte stále klačal pri staršom synovi. Zrazu zbadal ,ako Deanovi z očí stiekla slza. Pomaly ich začal otvárať. „ Dean.“ Usmial sa John. Deanovi sa začal zaostrovať zrak. Pozrel sa na Johna. „ Tak teraz som kde, opäť v pekle?“ „ To súdiš z toho ,že ma vidíš?“ „ Asi.“ John sa pousmial sám nevedel čomu ,ale jedno vedel bol šťastný po nekonečne dlhom čase, opäť cítil radosť. „ Ty nie si démon.“ Povedal Dean. „ Ako vieš?“ „ Pretože to viem rozoznať a ty démon určite nie si.“ „ A vieš čo som.“ Opýtal sa ho John, „ Tak to už neviem.“ „ Tak to teraz nerieš.“ Chytil Deana za čelo a zacítil horúčavu. „ Máš teplotu.“ Povedal a išiel do kuchyne. „ Musia tu byť nejaké lieky.“ Zašomral si pre seba a prehrabával sa v skrinkách. Predsa len niečo našiel. Dean sa chcel posadiť ,ale nečakal ,že to bude pre neho také náročné. John k nemu pribehol a pomohol mu. „ Tu máš podal mu lieky. Dean prehltol tabletky a pozrel sa na otca . „ Takže ty si vážne skutočný?“ „Áno som.“ „ Ale čo potom si ,keď nie démon?“ „ To ti nemôžem povedať, tvojmu bratovi a Ellen som povedal ,že som démon chvalabohu tomu uverili lenže tá tvoja schopnosť v rozoznávaní démonov ma prezradila.“ Po chvíli lieky začali účinkovať a Dean zaspal. John si sadol vedľa do kresla a zaspal tiež. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Návrat späť | |
| |
| | | | Návrat späť | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |