JA som späť konečne mi opravili počítač som taká šťastná už som to bez vád nemohla vydržať no ok hneď sem dám aj novú časť
Dean pomaly otvoril oči a obzeral sa po miestnosti.Zistil ,že leží na starej dotrhanej a špinavej posteli.Oproti nej stál veľký krb ,ktorého oheň oteploval celú chladnú miestnosť.Na strope vysel luster na ,ktorom boli zavesené malé kalíšky a v každom bola jedna malá sviečka. Niektoré boli už vyhasnuté a tie čo ešte nevyhasli osvetlovali tmavú miestnosť.Uvedomil si ,že je v hrade.Snažil sa zdvyhnúť ,ale v tom mu po tele prebehla silná pulzujúca bolesť.Tým bol nútený lahnúť si na späť.Spomenul si ,že Sam je stále vonku môže sa mu hocičo stať a určite sa oňho bojí.Preto zaťal zuby, potlačil bolesť a zdvihol sa .Podopieral sa o stenu až kým neprišiel k dverám."Prosím len nech nie sú zamknuté." pomyslel si v duchu.Chytil kľučku a opatrne ňou pootočil.Dvere sa vŕzgavo otvorili.Dean cezne nakukol.Za nimi bola dlhá chodba osvetľovaná sviečkami. Na každom konci bola hustá tma.Neistým krokom sa po nej vybral.Po bokoch steny boli urobené okrúhle otvory za ,ktorými bola ďalšia chodba ,ale tá už nebola osvetlovaná .Nič nechcel riskovať a tak kráčal stále rovno.Zrazu započul hlasy ,ktoré sa k nemu blížili.Rýchlo sa schoval za najbližší stĺp.
"A videl si, aká bola naštvaná ."
"To sa nedalo prehľiadnúť." zasmial sa démon.
"Hej,Marcus bež bezo mňa ja ťa dobehnem ešte niekam musím skočiť."
"Jasne Victor, maj sa ." povedal démon a pokračoval ďalej.
Victor si všimol stĺp.Usmial sa.
"Ale ,čo kto to k nám zavítal."povedal škodoradostne. "Žeby sám Dean Winchester"
"Á, Victor Terence,ak sa nemýlim, úbohý Lilithin poskok." povedal Dean posmešne.
" Ty máš ,čo hovoriť bol si len jej bábka ,s ktorou sa hrala ." na démonovi bolo vidieť stúpajúcu nervozitu.
"Stále lepšie než nejaký sluha ,ktorého využíva len na tie najpodrandnejšie práce."
" Pošlem ťa na späť do pekla, ty sopliak." nazúril sa démon a Dean preletel cez pólku chodby, až kým tvárou nenarazil do tvrdej kamennej steny.Cítil ,ako mu po čele steká pramienok krvy.Pred ním stál démon a usmieval sa .
"Vidíš aké je to ľahké ,zabiť ťa." Zrazu démona niekto bodol nožom do chrpta .Zvalil sa mŕtvy na zem.Dean sa pozrel na osobu ,ktorá mu zachránila život.
Žena otvorila dvere na svojej izbe.Posteľ bola prázdna.Chlapec ,ktorého tam uložila bol preč.
"Kam si mohol ísť." povedala ustarostene a vybrala sa ho hľadať.
"Prečo si mi pomohla." pozeral sa nechápavo na mladú ženu .
" Ty ma nespoznávaš?"
Dean na ňu prekvapene hľadel.
"Hm..no..nie." povedal nakoniec.
"Aha,prepáč zabudla som ,že si ešte nemal tú česť zoznámiť sa s mojím novým telom."
Dean si všimol ,že žena drží v ruke nožík ,ktorý patril len jedinej osobe.
"Ruby?"
"No jasne, veď kto iný by ti tu len pomohol,mimochodom ,keďže si taký odborník ,čo sa týka žien,potrebujem vedieť či je toto moje telo dostatočne...hm..sexi?"
"O..no.. no áno." neisto sa usmial.
"Wow, to sa mi uľavilo dlho som hľadala niečo vhodné pre mňa."
"Čo tu vlastne robíš?"opýtal sa Dean.
"No našla som tu toto telo a kvôli dobrému telu aj zariskujem problém bol v tom,že tu mám zákaz vstupu lebo bojujem proti Lilith a tej sa to samozrejme nepáči.A,ak sa mám priznať ešte som tu nikdy nebola a keď som tu zbadala nejakú známu tváričku celkom ma to potešilo."
"Takže ani ty sa tu nevyznáš,super."
"A čo hľadáš ty?"
"Môjho brata pamätáš?"
"Počkať, nemal si byť náhodou mŕtvi,keď sme sa naposledy videli tak ti zostávalo niekoľko minúť."
"Veď si tam bola s nami."
"No ,ale potom moje úžasné telo napadla tá suka,takže si sa zachránil?"
"Nie."
"Ale potom ,akoto že si..
"Vieš čo ja nemám veľa času, takže buď poď so mnou hľadať Sama, alebo si rob čo chceš." skočil jej Dean do reči.
Ruby sa naňho zamyslene pozrela a išla za ním.
Po niekoľkých minútach ticha sa ozvala.
"A vieš vlastne kam ideme?"
"Nie, neviem ,ale to je jedno niekam sa dostať musíme."
"Prečo niejdeme do jedného s tíchto otvorov v stene, tam sú ďalšie chodby."
"Je tam tma ,ak tam chceš po slepiačky blúdiť ,tak prosím."
"Dobre, ja tam idem je nezmyselné kráčať stále rovno ,táto chodba môže byť nekonečná." hneď čo dopovedala prešla okrúhlim otvorom a ponorila sa do tmy.
Dean sa po chvíli uvažovania vydal za ňou.
"Ruby?!".."RUBY!"
"Kde môže byť?"
Dean ani nevedel kam kráčal tma bola veľmi silná a tak sa orietoval stenami.Po chvíli uvidel na konci slabé svetlo.Ocitol sa na ďalšej chodbe.Táto už bola oveľa väčšia.Na pravej stene bolo asi tak 30 dverí umiestnených vedľa seba s menšími medzerami.Boli tu obrovské okná ,ktoré dokonale osvetlovali chodbu.Dean zbadal v diaľke nejakú osobu.Najprv si myslel ,že je to Ruby,ale osoba sa priblížila až na ňu dopadlo svetlo z veľkých okien.Bola to žena ,ktorá ho mučila pri jazere.
"Prečo si utiekol ,ani nevieš ,ako som sa bála."
"Prepáč,ale nechala si ma tam a Sammy je ešte stále vonku."...
"Som rada ,že som ťa našla." usmiala sa.
"Dokázala si to." povedal Dean po chvíli.
"Čo som dokázala?"
" Potlačiť svoju zlú stranu."
"To len vďaka tebe a Sammymu moja láska k vám je veľmi silná ." šťastne sa usmiala a rukou si utrela slzu,ktorá sa jej kotúľala po líci.
"Vyrástol s teba prekrásny mladý muž,tvoje oči sú ešte krajšie než ,keď som ich videla naposledy ."
"Mám ťa rád mami." Deanovi sa nahromadili slzy do očí ,ale nechal ich voľne tiecť.
"Aj ja teba."Mary pristúpila k svojmu synovi bližšie a pohladila ho po jeho krásnej tvári.
"Mali by sem nájsť Sammyho." povedal Dean.
"Áno,už to tu trocha poznám."
"Kde sa tu vlastne vzal takýto obrovský hrad a ,ako to ,že ho ešte nenašli ľudia."
"No tento hrad dal vybudovať v roku 1602 najmosnejší démon tích čias.**************** chcel mať bezpečný úkryt na zemi,ale aby ho tu nenašiel žiaden ľudský jedinec, uvalil na hrad mocné kúzlo.Vďaka nemu je hrad ako keby v nejakom "obale" a cez ten "obal" nemôže prejsť žiaden čistokrvný človek.Normálny ľudia tu vidia len kopec stromov husto nahromadených na sebe ,ale to je iba optický klam." vysvetloval Ifrit.
"Ale potom ,ako to ,že ja a môj brat sme sa sem dostali." nerozumel Sam.
"Lebo vy nie ste čistokrvný ľudia ,ak sa nemýlim obaja máte v sebe krv démona."
"To ma nenapadlo."
"Už ma volajú ,ak neprídem bude zle."
"Ale ja som nikoho nepočul."
" My Ifritovia sa dorozumievame mysľou ,ale už vážne musím ísť, aj tak s toho budem mať problémi a ak by si ma niekedy potreboval, tak pomysli na moje meno ,ale iba v duchu."
" Tak ti ďakujem dúfam ,že ďalej to už nejako zvládnem." poďakoval sa Sam pohladkal malého Ifrita po vlasoch a ustúpil ďalej.Ifrit zbĺkol v palemeňoch a zmizol.
Mary chytila Deana za ruku a spoločne sa ocitli vonku pred hradom .
"Vieš kde je Sam?"pýtal sa Dean.
"Áno to viem ,preto som nás sem premiestnila, mal by byť niekde tu ,ale nevidím ho." Mary sa obzerala po lese.
"Tam je." potešil sa Dean a už chcel za ním ísť,keď ho jeho mama zadržala.
"Vieš on si ma teoreticky vôbec nepamätá a ani ma nepozná, to ako vyzerám vie iba z fotiek." povedala smutne.
"Dobre mami tak pôjdem tam za ním sám a vysvetlím mu to ."
"Tak to bude lepšie." súhlasila Mary.
Sam uvidel ,ako k nemu niekto kráča okamžite osobu spoznal.
"Dean!"
"Sammy!"
"Našiel si ma..čo sa vlastne stalo?"pýtal sa Sam.
"To je na dlho,musím ti niečo povedať."
"Niekdo ide." prerušil ho mladší lovec.
"Dean...to...čo?"
Sam skamenel po chrpte mu prešiel mráz.Cítil ako sa každý kúsok jeho tela trasie.V ústach mal neuveriteľne sucho.Nedokázal sa pohnúť nebol schopný vydať jedinú hlásku.Mary sa pozerala na svojho najmladšieho syna z očí sa jej valila slza za slzou.
"No to ti chcem vysvetliť Sammy." povedal Dean pri pohľade na mladšieho brata.
"Keď ma mala Lilith v moci tak mi mamu predstavila povedala mi ,že po Azazelovej smrti si kúpila jej dušu a uväznila ju na hrade ,ako jej podriadenú,slobodná bude len v tedy ,ak Lilith pošleme do pekla ."dopovedal Dean a čakal na bratovu reakciu rovnako ,ako Mary.
"Ako si vyrástol je to neuveriteľné."obzerala si svojho syna a objala ho.
Sam zacítil tú krásnu vôňu,vôňu jeho matky.Nikdy nevedel aké je to mať matku nikdy necítil materinskú lásku až teraz.Konečne je s najdôležitejšou osobou v živote každého dieťaťa konečne mohol počuť jej hlas cítiť jej dotyky konečne mohol byť so svojou mamou.Nemohol tomu uveriť.
"Ale ,ako to že máš svoje telo?" hovoril Sam roztrasene.
"To je komplikované a je to na dlho, teraz musíme nájsť Bobbyho kým nie je Lilith na hrade."
"A vieme vôbec kde Bobby je?"
"To nie, Lilith ho ukryla na tajné miesto,ale nejako ho musíme nájsť."
Dean sa pozeral na svojho brata potom na mamu pri toľkom zmätku zabudol na bolesť ,ktorá ním neustále pulzovala a každým pohybom sa stupňovala, krv z hlavy mu ešte stále tiekla a až teraz zacítil ,že teplota mu neustúpila.Bol úplne zničený a vedel ,že zrejme už ďaleko nezájde .Sadol si k stromu a oprel sa oň.Snažil sa opäť bolesť potlačiť ,ale vedel ,že to bude zrejme bezúspešné.
"Dobre ,ale ako ho nájdeme, veď sa pozri ten, hrad je obrovský." povedal Sam a obzrel sa po Deanovi.Bol bledý a triasol sa .
Mary sa pozrela jeho smerom.
"Dean!"
Dean už nedokázal bojovať s tou bolesťou pomaly ho pohlcovala ,prestal vnímať okolitý svet .Mary ho držala v náručí a cítila ako sa chvie, jeho oči hľadeli do prázdna ako keby bol už niekde inde.
Malí Dean ležal vo svojej posteli.Nemohol zaspať a tak sa rozhodol ,že pôjde za mamou ,ktorá ešte pozerala televíziu.Z obývačky započul mamin hlas."S kým sa len môže rozprávať veď ocko nie je doma." rozmýšľal .
Nakukol cez pootvorené dvere.V miestnosti zazrel Mary ,ale nebola sama.Oproti nej stál chlapík.Dean sa pozrel lepšie.V tom mu prebehol po celom tele mráz.Mal strašidelne žlté oči.
"Čo ešte odo mňa chceš,prečo si vlastne tu?!"
"Ale no tak,nebuď ku mne taká zlá,prišiel som ti len oznámiť ,že som si nakoniec vybral tvojho nenarodeného syna."
Mary sa rozplakala.
"Prečo zrovna jeho?"
"No vieš chcem mať v tíme aj niekoho zo svojej podarenej rodinky."
"My dvaja nie sme rodina už veľmi dlho NIE!"
"A ani jedného z mojich synov nedostaneš!"
"To sa ešte uvidí." usmial sa démon a zmizol.
Dean stál pri dverách ako prikovaný.Mary si s plačom sadla na kreslo a pohladila svoje bruško.
"Nedovolím ,aby ti ten démon ,ktorého som ešte kedysi pokladala za môjho brata ublížil."