| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 26.09.08 22:02 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 26.09.08 22:04 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 26.09.08 23:06 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 0:14 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 0:16 | |
| Calla: Verím, že rodičia si myslia, že celé toto tu a náhly záujem o niečo u ich ratolesti ich môže zaviesť k mylnému záveru, že sme nejaká sekta, ktorá každý piatok rozširuje rady svojich členov Ale som ochotná im dať údaje o sebe, dokonca aj preukaz odbornej spôsobilosti o SBS, takže sa môžem zaručiť, že sa ti určite nič nestane Miesto v Lampášiku určite máš, to sa neboj Inak dnes je naozaj čudný deň u fotríkovcov, lebo mne mama dnes spustila prednášku o tom, koľko možných rizík mi hrozí, ak čo i len o centimeter odbočím z danej trasy k Lampášiku a pod reči. Ako ju poznám, určite za mojim chrbtom niekoho požiada, aby ma sledoval. Tomu sa hovorí dôvera Vidím, že guľovačka bude naozaj tvrdý súboj Len keď sa vrátite domov s nejakými modrinami, no povedzte napríklad, že ste spadli z lyží Teším sa na vás všetkým a na všetko, a tak trochu aj na ten krátky moment, ak bude padať sneh za oknami, mi budeme polounavení z kecania o novej epke, zababušení v dekách, popíjajúc čajíky s príchuťou rumu a pozerať na balkóne nočnú oblohu plnú hviezd EDIT: Ale nie no do prčic Mrzí ma to Kacena222. Mohla by som sa opýtať, stužkovú máš v piatok? Alebo aj v sobotu? | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 8:49 | |
| Tina rodicia mali vcera asi svoj den plny buzeracii, ako pozeram, tak dost vela ich totiz kecalo do deti inak si to velmi pekne napisala, juj,tak hrozne sa tesim Kacena jezis,to ako naschval tam daju tu stuzkovu, to nemoze byt pravda | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 11:39 | |
| Tina tak som dneska zasa skúsila a zistila som že mama pri varení je vnímavejsia ale proste ona si asi myslela že nas tam bude okolo 50 a že vy mate tak okolo 30 rokov...tak som jej to vysvetlila bo vždy ked som s tym zacala tak som skoncila pri Donovaloch...vždy ked som povedala: mami tie Donovaly...hned hovorila nie... ja len dúfam že dneska vecer bude mat dobru naladu dakujem za tvoju ochotu... ja jej ukažem to co si napisala a potom uvidime | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 11:45 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 13:39 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 16:05 | |
| aaach jááj baby..ani mi nehovorte ono to s tou stužkou bolo v našej sprostej triede vždy tak pol na pol a teraz sa nakoniec definítivne rozhodlo (a to hlavne "zásluhou" niektorých našich rodičov a učiteľov ) ,že tá blbá stužková nakoniec bue..a jako keby náročky stužková padla prave na toho mikulááša šlo ma poraziť,ked som sa dozvedela ten dáátum!!! to je proste jako zakliate u mna.. a taaak mooc som som sa na meet tešilaa | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.09.08 23:13 | |
| Tak já si dneska dala odvahu zeptat se maminy... nezakázala mi to hned z fleku. Ale když uslyšela termín, tak řekla, že to rozhodně nebudou moci jet se mnou. Já se jí na to opatrně zeptala, jestli by mě pustila samotnou. Chvíli uvažovala a řekla, že to asi ne, že kdo ví, co by se mi mohlo cestou stát. Ještě mě napadlo, že bych se mohla domluvit s někým z vás, kdo by jel okolo, že bych nastoupila do toho samého busu/vlaku, jako, že bych tam nejela sama... Jenže nevím, jestli by mi to prošlo i tak a taky nevím, kdo z vás je z mého okolí. Nevidím to nadějně | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 9:48 | |
| Madlen: Takže ak by bol niekto z okolia a bola by možnosť, že by ste išli tým istým vlakom, tak budeš môcť ísť, hej? Čo som si písala s babami z CZ, nejako sa dohodnú, že pôjdu jedným a tým istým vlakom, tak sa skúsim popýtať, že čo a ako, oki? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 10:04 | |
| Teď nevim, jestli budu přesná (kdyžtak mě Samabel opraví), ale mam takovej pocit, že ten vlak jede Praha-Pardubice-Brno-Břeclav-Bratislava. Tak sem se dneska odhodlala říct matce, že vlastně nejedu přímo do Bratislavi, ale na hory a ona jenom prej, ať si jedu kam chci, ale že mě chce vidět, že sem nikdy nebyla na horách, že chce vidět, co si vezmu za oblečení (to by mě taky zajímalo). Ale tak co, já pojedutak jako tak!!!! | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 10:33 | |
| Noo Ja sa bohužiaľ moc v geografii CZ nevyznám, tak ale myslím si, že nebude problém, že určite pôjdete jedným vlakom nie? Inak, o koľkej by ste asi došli na vlakovú do BA? Inak, tu vám dávam na uložisko ten Jedálny lístok Lampášika, je to v podobe obrázkov, tak snáď vám to pôjde otvoriť v pohode, ak nie, poslala by som to mailom - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/87709/_Jedalny Myslela som aj na Anwiel, takže ešte priložím text, ktorý mi tá pani ohľade toho napísala: - citácia :
- V prílohe si Vám dovoľujem zaslať jedálny lístok, z ktorého si môžete vybrať jednotné jedlo - nebol by problém nahlásiť aj pár vegetariánskych jedál.
Najlepšie by bolo do 05.10.2008 sa na ňom dohodnúť | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 10:38 | |
| Já už Madlen psala,že pokud by rodiče dovolili,tak ji můžou přivézt ke mě a jela by se mnou. Já budu k holkám z Prahy nasedat zase v České Třebové | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 10:42 | |
| Jéééé, teda Tini!!!! Díky, že na mě takhle myslíš!!!! Hned si to du stáhnout!!!!
Já myslim, že by to co píše Janka bylo nejlepší řešení!!! Tvoje máma se nemusí bát, my se o tebe postaráme úplně královsky!!!! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 10:44 | |
| Oki, tak potom Madlen napíš, ako na to zareagovali rodičia Ale píšem ťa do zoznamu, že prídeš vlakom. | |
|
| |
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 10:49 | |
| V jídle vybíravá nejsem, takže to nechám asi na většině, ale určitě na lístek mrknu. Madlen: Myslím, že určitě není problém domluvit se jet stejným vlakem... on stejně jede napříč ČR, tak někde jednoduše přiskočíš. Jo, jak to funguje s těmi místenkami?... chtělo by je to všechny zařídit do jednoho kupé. , ale všichni nenastupujeme na stejném místě, bude to trochu složitější. Tina: Já dneska na ty vlaky kouknu a napíšu, jaké jsou příjezdy do BA. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 14:11 | |
| Takže meet je u mě stále ve stavu vyjednávání... U oběda jsem doma řekla, že bych měla s kým jet, takže by se nemuseli bát, že bych cestovala sama. Mamka nad tím chvíli uvažovala a pak se mě zeptala, jestli by ona nemohla jet se mnou. (Ona mě snad včera pořádně nevnímala, když jsem se jí ptala, jestli si se mnou nechcou udělat výlet k Tatrám) Nevím, jak se rozhodnou, jestli teda pojedou se mnou. Požádala jsem je, aby to probrali co nejdřív, ať vím. Ozvu se, co a jak dál. Nemůžu zatím nic slíbit, ale vypadá to nadějně! | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 14:39 | |
| Tina jeeeej,aj ja som vegetarianka, takze ten zoznam je uzasny...len mi nejde otvorit | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 15:12 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|