| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 17:54 | |
| Tini: kdesi vzadu si sa pýtala, či ešte dakto berie book so sebou. no tak ja som už dávnejšie rozmýšľala nad tým, že vezmem. takže beriem môjho Achemda zo sebou na Donovaly. inak mam dosť dobré repráky a aj vynikajúci prehrávač, kde keď dám volume na plné gule tak je to ozaj na PLNÉ GULE a je to počuť dobre že nie až na Nový Zéland, tak ak by bol problém so zvukom alebo tak, rada poslúžim. a ešte P.S.: DVD to síce nie je ale stále mám na pc filmík P.S. I love you (hold len je to s anglickými titulkami), tak ak máš oň záujem, podržím ho na pc a na Donovaloch changeneme, čo ty na to?? | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:13 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:18 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:19 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:21 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:27 | |
| Anwiel: jo jo to už si říkala to vím a pěkně mě to naštvalo teda..to je hruza takhle krást či něco..nebo ho ztrait,,to je prostě strašná smůla.... Lenkka: nevím jestli sem pochopila schálně že jsi se ptala na jaké blbosti jsem myslela, že bychom je tam mohli dělat...noo hele já to myslela tak obecně to celý...prostě ubytko skoro sami pro sebe v odlehlé části hor, svah sněhu, igelitový pytlíka na kterých sjíždíme ze svahu, koulovačka, sněhuláci alá Sam DEan John atd. dělání Castielovi otisky do sněhu, večerní zachumlání do dek a povídání, promítání, kecání s holkama, smích, blbnutí, probírání všelicos skutečného i neskutečného, naměstnání 30 lidí do jednoho pokoje, hádání scén, hudby, postav ze seriálu prostě všechno tohle tak obecně a byla jsem na vrcholu blaha | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:30 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.09.08 19:33 | |
| panecku, SNlois ked si to tak citam za sebou, tak sa mi ani nechce verit, ze to vsetko pozazivame znie to tak krasne... boze,ludkovia, ja stale nemozem uverit. Nemozem si pomoct,ale ja sa tak hrozne tesim a uz teraz viem, ze to bude totalne bomba a budem na to spominat do konca zivota (rovnako ako na prvy meet) | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.09.08 9:19 | |
| Niki: Jeeeej, si zlatá!!! Ja som do dnes to DVD nedostala, už sa mi ani tá firma neozýva, že kedy mi ho doručia a PS. I love you je aj tak najlepšie pozerať v originály Čo sa týka reprákov, no veci okolo toho budem vedieť presne, keď konečne dostanem do rúk dataprojektor Madlen: Pevne dúfam, že sa ti podarí všetko v pohode s nimi vyjednať povolenie na meet SNlois: hovoríš mi z duše Je to krásna predstava Anwiel: To je mi fakt ľúto Ale na 2. meete budú nové darčeky, tak ťa to snáď trošku poteší (ale inak nie je problém ten istý odznačik znova objednať) Ak vám robí ten jedálny lístok problém v otvorení aj v tomo Adobe, tak to napíšem asi ručne ten zoznam. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.09.08 10:37 | |
| Tini: v pohode ja rada. ako sused má takú filmotéku na servery, že až. ani ja často neviem, čo si mám skôr vyberať a pozerať. a tento film ešte dosť dlho podržím na vlastnom pc, lebo chcem trochen popracovať s nejakým časťami. a dnes ráno ma napadlo len tak znenazdania, že: ty moja a nie si ty len tak nááááhodou budúca prekladateľka??? a len tak náááhodou nepotrebuješ trošken viac praxe, keď sa tým chceš živiť??? no tak prelož titulky moja!!! tak je dosť možné, že ti to dám aj s preloženými titles hih | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.09.08 16:13 | |
| LenkaX22: Super, som happy s vami, už sa na vás teším Niki: Tak za ten čas, čo sa budú pripravovať title, korektúra a iné veci, tak budeme watchovať a slintať nad Jeffom Anwiel: V danom topicu o odznakoch som ťa už napísala, len chceš ho doniesť na meet, alebo ti ho mám dovtedy poslať? TO ALL: Ľudkovia, asi som našla lepší minibus, než ten, čo sme mali, zatiaľ len pevne dúfam, že autíčko bude voľné a aj cenovo sa zdajú byť o niečo lepší. Hneď len čo sa mi to potvrdí, napíšem značku a pod veci | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.09.08 20:59 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.10.08 9:58 | |
| Od posledných infos sa toho veľa nezmenila, snáď len to, že strecha nad hlavou a.k.a. Lampáši je zabezpečený aj po formálnej stránke a na doprave minibusom sa pracuje (Tento týždeň by som to vybavila definitívne s firmou, ktorá mala najlepšiu ponuku) Ešte by som poprosila Callu o infošky, že odkiaľ kam pôjde a čím, ale tak, dikes. Teraz sa zatiaľ pracuje na darčekoch máte sa na čo tešiť S poľutovaním píšem, že moja šance zúčastnenia sa meetu sa zmenšila na 19%, a to je za to, že vôbec žijem. Ale popracujem na tom, aby som to zvýšila, aj keď po dnešku je to v nedohľadne | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.10.08 13:29 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.10.08 14:05 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 10.10.08 1:29 | |
| Nastali menšie zmeny v zozname ľudí na meet + v druhom príspevku pod zoznamom nájdete vypísaný jedálny lístok, kde by sme sa mali potom dohodnúť na jedle, čo budemem jesť v sobotu večer Termín je do polovice novembra, tak snáď dovtedy niečo vyšpekulujeme | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ..................... 10.10.08 23:45 | |
| Jaj 1. Hrstková polievka a kuracie prsia so syrom, zemiakové pyré + kompót /alebo Zeleninové rizoto/ 1. Nie nie to nechcem , veľmi ťažke na žalúdok, ( alebo- nie to veľmi nemusím) 2. Fazuľová polievka a Maďarský guláš s knedľou /alebo Dukátové buchtičky s krémom/ 2. Neznášam Madarský gulaš a taktiež Dukatové buchtičky. Výber čísla 2 je pre mňa strašidelný. 3. Zeleninová polievka a Bravčové karé na prírodno, opekané zemiaky /alebo Bryndzové pirohy/ Zeleninovu polievku veľmi nemusím, toto druhe sa celkom dá - ale veľmi ťažké, a bryndzove pirohy - nie nie radšej nie s bryndzou. 4. Kapustová polievka a Kurací perkelt /alebo Palacinky s džemom/ Kapustovú polievku nemám veľmi rada, perkelt - už sme to mali ale radšej nie a palacinky su sice veľmi dobré ale zároveň veľmi sladké, nechcem zomrieť osladením 5. Cesnaková polievka a Rybacie filé, zemiaková kaša /alebo Špagety s mortadelou/ Cesnaková - to radšej nie ak si zoberiete tonu žuvačiek tak potom možno . Rybacie file : pri nich si nechcem vyberať kosť zabodnutú v hrdle. A špagety veľmi náročne na konzumovanie. 6. Paradajková polievka Zemiaková(?) a Kotlíkový guláš /alebo Bryndzové halušky/ Paradajková polievka mi inde ako doma nechutí, guláš neznášam ale naopak prichádza konečne niečo dobre - Bryndzove halušky - to je celkom dobrý výber 7. Slepačí vývar a Hovädzia sviečková na smotane /alebo Buchty na pare/ Tak pri tomto celom jedle by som asi pukla a hlavne pri tých buchtách - tak to radšej nie. 8. Hrachová polievka a Kuracie soté s ryžou /alebo Vyprážané šampiňóny s hranolkami/ Hrachovu polievku nemusím , ale naopak kuracie soté môže byť celkom dobrý výber, a tie šampiony tie radšej nie. 9. Ryžová polievka a Segedínsky guláš s knedľou /alebo Buchty na pare/ Ryžová polievka je pre mňa veľmi zlý výber, segedinský guláš milujem ale príde mi to veľmi sedliacke a ktovie aký ho varia, nie na všetku kapustu nie som alergická a buchty tie radšej nie pukla by som. 10. Vajcová polievka a Karbonátky, zemiaková kaša /alebo Zeleninové rizoto/ Vajcová polievka je celkom dobrá ale neviem ktovie ake tam zárodky budú a rizoto nie na to nemám chuť. 11. Šampiňónová polievka a Bravčové pečené s kapustou a knedľou / alebo Vyprážaný (?) syr(?)/ Nie ani jedno. 12. Gulášová polievka a Rybacie filé na zelenine a zemiaky /alebo Palacinky s džemom/ Neznášam guláš. A palacinky su veľmi sladké. 13. Paradajková polievka a Pečené kura s ryžou + kompót /alebo Cestoviny s zeleninou/ Nie ani jedno. 14. Kuracia polievka a Bravčové karé so zemiakmi + kyslá uhorka /alebo Sójové kocky/ Nie ani to. No ja neviem ja si vyberám bryndzové halušky alebo to kuracie soté, ale inak mi nič nechutí Wav Tini super, ja tomu veľmi nerozumiem , že alebo takže napr. vyberiem si nejaké číslo a v tom čísle si môžem vybrať to alebo to ? | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 12.10.08 16:46 | |
| Co sem si pročítala ty jídla, tak já nemam problém ani s jednim tim vegetariánskym jídlem. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 12.10.08 21:36 | |
| ja tiež nemám výhrady. Aj keď ak bude mäso, tak uprednostňujem kuracie, inak mi je to dá sa povedať jedno Takže sa prispôsobím | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 13.10.08 10:43 | |
| Diki moc, že ste sa už niektoré kukli na jedálny lístok Kaja: Ohľade tvojej otázky, mno.... asi si budeme musieť nájsť vhodné číslo, ktoré by nám komplet vyhovovalo, že sa to asi nedá pokombinovať s inými číslami Asi to tak tá pani myslela, keď mi to posielala. Zmenili sa mierne plány na dopravu, že možno bude ešte lacnejšia, ako ponuka, nad ktorou som uvažovala. Len by som potrebovala vedieť, či počítate aj so všetkými možnými vecami, ktoré by vám stáli v ceste ísť na meet. (Počasie, práca, škola, ...) Preto by som vás veľmi pekne poprosila, skúste si na pár minútiek, keď budete mať čas, sadnúť a zhodnotiť, že nech vám do toho vstúpi hoc aj napadnutie ufónmi, že vás to nerozhádže a budete môcť prísť (no, trošku prehnaná predstava, ale je to ako príklad ) Budem sa Vás pýtať tento týždeň pýtať aj osobne, ale najlepšie by bolo mi dať vedieť do piatku Toto menšie oznámenie platí pre všetkých, aj tých, čo vedia, že na 100% na meet pôjdu. | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 13.10.08 18:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|