| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 14.08.08 2:07 | |
| Už viem ako prídem na to ktore časti su zle preložene, tie v ktorých mi uteká počas sledovania pointa, nechápem ničomu čo sa tam deje a ked nad niečim rozmýšľam tak mi to akosi nejde. Neviem či mi v noci nepracuju moje super mozgove závity, ale v dieli prvom som nechápala dosť veľa veciam. Alebo chápala? no pochopila som to až cez reklamu ked mi to spolusledovatel vysvetlil ako to on pochopil čo mohlo byť aj zle vysvetlenie tak bud som uplne ohlúpla alebo sa nedokážem počas sledovania sustrediť alebo tretia možnosť ta možno najpravdivejšia, že Markíza nevie čo robí. Ale niekedy sa citim fakt mimo a blbo a možno som fakt oblbla alebo ma oblbuje Markíza. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 9:28 | |
| nikdy som si nemyslela, ze je to mozne, ale zaspala som pri sledovani SN zobudila som sa 2:20,ked uz isiel iny film ale mala som spustene nahravanie... a urobila som taku vec, ze som si spustila na telke SN z Markizy a na PC original... toto nikdy nerobte, lebo vas to zlozi Neviem ako vy, ale ja som si vsimla, že na markize nikdy neprekladaju "son of a bitch" ako sukin syn. Vzdy povie hajzel. Ved na tom preklade nie je nic zle,aj tak je to az po polnoci a nie je to az taka hrozna nadavka "Let´s finish the tour" - ešte chvíľku "Cultural heritage" ako kultúrne dedičstvo prelozili ako "filmová klasika" ked Dean spomínal, že Tyra hrala v "strach.com" a ešte "loď duchov" oni to Lod duchov uplne vypustili ked tam pridu na natacanie ten chlapik hovori na Deana, ze je ten asistent, tak Sam dojde a zacne, ze "on je...hned vam privezieme to Smoothie" a na Markize povedal, ze "ja som asistent" ked bola ta pokazena scena, tak ten reziser tam nic nehovori, len ta Tyra ako recituje to po latinsky povie, ze "Prave teraz ta tak velmi nenavidim" a na Markize dali hlas tomu reziserovi a hovoril "Musime to skoncit zajtra?" A Tyra "Ja sa z toho zblaznim" to neviem,preco to takto nadabovali toto ma dostalo, ked Sam hovori, ze "Za poslednych 80 ROKOV sa tu udiali tie vrazdy... " Markiza povedala "za poslednych 8 ROKOV" ked Dean pride za Tyrou, tak Tyra spustí "First Day?" a Dean "Yeah, my big break" a na Markize to dali ako : Tyra:"Si tu nový" Dean:"Hej, môj prvý deň" ked potom ukazuje tie fotky, tak ona povedala, ze aby zahnala nudu, tak si foti clenov stabu a tak a ona na M. povedala, ze si "zaklada fotky" to vyznelo, ze ich zbiera od ostatnych. Teda mne to tak pripadalo ok, zasa Sukin syn prelozili ako "no do pekla" Sam pri tom, co "akoze" zomrel, povie "ja viem" a na markize bolo "My vieme" Dean pri nom hovori "Nie je to krute, takto oblbovat dievca" a v originali je "Nie je to krute, takto sa zahravat s ich myslami?" potom dalsi dabing... akoze...nepochopila som. Ked ten onen (sorry, tie mena tych scenaristov a hentych si nepamatam) nepochopil, ako mozu pocut v pekle to vyvolanie, tak ten resier sa pozrie na toho, co pisal ten scenar a on povie "co keby sme tam hodili nejake vysvetlenie? " ten druhy odpovie "to by bolo super" a na markize dali "Nemienim vysvetlovat" tak ako... toto fakt netusim,ako to nabrali... To "suits" ani nepovedali v dabingu. ked nahradia slova nejakym synonymom, tak este chapem... ale ked namiesto meno "Kendra" povedia "Sandra" tak to uz fakt nechapem... potom zasa s tou solou, co Tyra sa s tym nedokaze ztotoznit, tak sa obratia na toho, co pisal scenar a on odpovie "Nemusíme pouzit sol. Mozeme trebars korenie" a na markize "Nechapem, co odo mna chete. CO je na tom zle?" na markize vyznel fakt neochotne pri prepisovani scenara potom to s tym "Traja muza a nemluvna" Dean spominal, ze tam hraju ti traja herci a netusi, kto hral to nemluvna. a na Markize ani nespomenul to batola, len "akysi Gutenberg" moje oblubene, ked on krici, ze "nakopavas zadky a beries mena" prelozili iba ako "Si neskutocny talent" "zahryzni si do jazyka, pohan" a na Markize "Ty kacír, nehanbís sa?" pri tom hrobe, ked ho uz konecne najdu v originali nic nehovoria, len ze "trefa" ze ho nasli a na Markize bolo pocut "podme na to" "Podme" potom v tej uputavke, ze "su spat, aby vyrovnali skore" na markize ako "su spat, aby sa pomstili" a ked nakoniec ten chlapik rozbije ten talizman, tak Sam mu povie, ze urobil velku chybu, lebo ich tym "oslobodil" -nebudu z toho nadseni, ze mu ublizia. a na markize povedali "teraz si ich NASTVAL" tym padom to tiez zmenilo vyznam... a celkovo sa mi zdalo, ze Markiza "prepisala" polovicu scenara. Tie niektore dialogy mali uplne inu pointu. To sa ani neda stihat kontrolovat,lebo to je v jednom kuse... na druhu cast zatial nemam sil | |
|
| |
Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 10:23 | |
| tentokárt som aj ja mala problém sledovat pointu... tieto diely som este v originaly nevidela, tak to nebudem nejako posudzovat, ale myslim, ze niektore tie veci co Faith napisala hovoria sami za seba. ja sa vam fakt cudujem, ze ked mate doma aj origos, ze sledujete aj tie markizacke bludy, ja by som nemala na to nervy... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 10:34 | |
| Mystic: říkejme tomu doprovolné mučení...já ani nevim proč se na to koukam, asi možná proto, že si pak můžeš ještě víc vážit originálu! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 11:21 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 11:53 | |
| Dion ano, dal tam, ze "ty si ten najlepsi asistent" nechcela som vypisovat vsetky tie veci, ktore prelozili inak, lebo som nechcela privelmi buzerovat ako napisala Anwiel. je to dobrovolne mucenie. Ako fanynka si rada pozriem, ako to podavaju divakom, ktori tento serial este nesleduju | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 13:00 | |
| jaj ludia....no ja som po prvykrat zaspala pri sledovani SN...to ani neviem ako sa stalo...bola som taka utahana...jaj... no musim povedat, ze tie dve casti..ju...tesila som sa na nich.. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 14:58 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 18:19 | |
| Anwiel vies ako Dean zadrel ze "Citim sa ako vo filme." teda tak nejak ... ja viem ze niektori by ten Blue Steel nepochopili ale mne to tam chybalo |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 18:24 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.08.08 23:17 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 0:35 | |
| A čo tá epka vo väzení? Odsledoval niekto chyby? Ja nemám originál, takže ma to zaujíma.
Podľa toho čo tu čítam, ako divák o veľa prichádzam. Ale už aspoň viem, prečo niekedy vôbec nechápem o čo ide. A vďaka vašim upozorneniam na zlé preklady, dodatočne pochopím pointu. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 8:14 | |
| okey, takze Folsom Prison Blues - Blues z Folsomskej väznice no, uz som neopisovala vsetky vsetky chyby. Len take, co mi fakt vadili a bili do usi. Mam dost problem s tym, ze Markiza dava dabing aj tam, kde ho netreba. Cize postavy v originali su ticho, a Markiza im tam nieco vlozi do ust. Trebars ked ten straznik na zaciatku odchadzal, zahlasil, nech zhasnu svetla a odisiel a on tam este zakrical "Dobrú noc damy" ked sa nechali chytit Sam a Dean, tak mne sa pacilo, ked v originali Sam povedal "nenavidim tento plan" a Dean "pochopil som to po 10 zopakovaniach" proste mi to pripadalo take vtipnô a na markize to podali tak sucho, ze "viem, povedal si to už 100 kraát" tu uz to niekto spominal, ze to "Blue Steel" -modra ocel prelozili ako "Cítim sa ako vo filme" ked sa bavi s Hendricksonom, tak H. povie "Myslís si, že si vtipný? a Dean opovie, že si myslí, že je "adorable" (rozkosny, okuzlujuci,..." a oni to dali "Som velmi vtipny" ked mu ukazal tu fotku, povie "Nice shot" na markize ako "fesak" tam vypustili to "supermax" "Keep that game face on" - "Len hráš frajera" ked dojde ta pravnicka, tak povie, ze ma na starosti "vas pripad a vasho brata" na markize dali iba "vas pripad" potom ked sa bavia o tych kamosov "Sounds like you´re making new friends" na markize "najdes si tu kamosov" moje oblubene "Pretty sure" ktore tam vtipne vyznievalo, ked sa tam o tom bavili, ze to nestaci skratili na slovicko "asi" potom "Taxi driver" prelozili na "Dalsi, co si myslí, že je tu šéf" s drobcom v tej cele, Dean hovorí "Nehýb sa" na markize "bud celkom potichu" len taka malickost, ze namiesto "tri esa" povedali len "esa" som si myslela, ze kedze "nasa" Markize tak rada hovadi mena a slova, tak prelozi "Tiny"- "drobca" tak nejak väzensky-neväzensky a na moje prekvapenie markiza nechala meno "TINY" potom to Randallove "Charles Bronson s hypodermickou ihlou" ako "Infarkty vedela privodit aj na pockanie" "velvety smooth" - "som dobrý" ked Dean otvaral obalku od pravnicky, Sam spustil "Nechces to povedat ostatnym?" na markize "Nepovies to celej triede?" "boli sme ti to dlzni" ako "radi pomozeme" na impalu pred vaznicou "Are you a sight for my sore eyes" = "Dobrý pocit, ze nas tu caka" a na hrobe ked Sam narazi na mrtvolu, tak povie "mam ju" na markize ako "mam to" a ja som si to nikdy nevsimala, ze na zaciatku davaju "hunting things" ako "zahanat zlo" mne to nikdy nedoslo nj, pozerat Markizu...tak to je fakt "uzasne". | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 10:56 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 11:06 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 11:18 | |
| v stredu som sa nedivala... :cry: :cry: bo som nebola na slovensku a ako na potvoru som nechytala markizu... Faith tak to som o vela prisla... ale dalsie si už nenecham ujst... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 11:22 | |
| Já doufam, že tam kam dneska jedu, tak tam Maru chytnu (teda já doufam, že tam je vůbec televize). Takže doufam, že mi tu zase pěkně napíšete všechny voloviny, co tam budou mít. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 11:50 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 14:51 | |
| no ako som už bolo spomenuté pozerať maru je ozaj zábava čo tam tí vždy natrepú, som rada že ťa baví zapisovať tie chyby Faith lebo ja som to skúšala tiež ale potom som to na druhý deň nevedela po sebe prečítať tak s toho nebolo nič. tak si to spísala aspoň ty a myslím že dobre lebo niektoré chyby som si nevšimla tiež, a to v úvode že namiesto hunting things hovoria zaháňať zlo som si nevšimla lebo mi vždy trvá aspoň 5 minúť kým sa to na mare začnem sústrediť | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 14:54 | |
| no mne to zapisovanie nerobili problém, takže až bude Faith potrebovať pomoc, kľudne môže dať vedieť | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 15:09 | |
| no ja mam zvycajne ten isty problem s mojim pismom lebo v noci je tma a svietim si len mobilom a zvycajne rychlo davam iba v odrazkach a v uvodzovkach a v skratkach a rano pozriem na papier a neviem, co k comu patri, som z toho idiot ale potom si pustim na dvd a hned viem, ktora bije len minuly tyzden to bolo fakt ze brutal,lebo som v kuse robila cely tyzden a jedine, co ma zaujimalo bolo, ze ako dopadne dabing na Markize a v robote som z toho bola nervozna. Ale tak som vydrzala, aj ked som spala len pat hodin ale inak sa dost vyzivam vo vypisovani tych chyb a sak kludne vypisuj aj ty Dion. Mozno si vsimnes aj chyby, ktore mne unikli. Lebo jak som si dnes vsimla s tou triedou, tak som uz riadne mimo,ked si uz aj original mylim | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 15:14 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 17:50 | |
| aj ja by som si zasvietila. keby som neriskovala, ze za desat minut dojde mama zo spalne, nech to zhasnem,lebo nemoze spat ono sa jej to totizto odraza od dveri a mne sa inak casto stava, ze prepocujem nejaku vec, lebo ja sa hemzim na gauci a volume je na minimum, a ked sa tak tocim, tak nieco prepocujem a vtedy je dost velky pruser tak sa tesim nabuduce na tvoje postrehy. uz to bude inak len dva krat ludia. uz len tri casti | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 15.08.08 18:14 | |
| ja mam tiež mensi problem... mi mame obyvacku na prizemi a spalnu ma mama hore...no ale na obyvacke nemame dvere bo je prepojena s kuchynou...takže si nemôžem dat zvuk normalne... :cry: :cry: takže prepocujem polovicu nevydareného dabingu... no posledné 3 casti... bude mi smutno...to vstavanie som si oblubila... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze | |
|