| Supernatural na Markíze | |
|
+35inga funny Dzowika4 kaja666 janka410 Madlen lentilka SNlois cleo KACICKA bareness SkreechTina pipo LenkaX22 Weronička Chrystelle Ewis janicag Samabel Soniq Kacena222 Zizi sonca12 wiktoriano calla Kristine Ellen lenkka Sarinka CrazyD Anwiel Mystic Faith Kaja dion-fortune 39 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 09.01.09 1:43 | |
| Dnes čo to pozerám s maminou, tak už aj ona hovorí, že ten dabing je nejaký moc prisladký a až moc slovanský | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 09.01.09 2:05 | |
| aj ja sa na to pozeram ale už sa tým dabingom nerozčulujem, je to fakt hrôza z temtoty no radšej sa smejem na tých somarinách čo trepú | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 09.01.09 20:12 | |
| Včera som nemohla z jednej veci. Na dabingu. Ale absolutne si nedokážem spomenúť v ktorej časti z tých dvoch to bolo a ani presne čo, len viem, že asi Dean povedal Samovi v ženskom rode, alebo Sam Deanovi niečo. Netuším čo to bolo či to bola otázka, alebo oznamovacia veta alebo čo, ale doberanie medzi nimi to určite nebolo | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.01.09 11:25 | |
| Kaja: Je to možné, bo to som si všimla aj pri iných epkách Chybička se vloudila Inak včera pri epke 1x06 bol tam ten povestný Marin dabing, keď Dean vletel do tej kaluže s vodou "Do p...i!" a iné, slovanské neslušné nadávky To bola asi jedná epka, kde sa tak odviazali, bo potom to bolo ako vždy pri Hookman-ovi | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.01.09 12:17 | |
| Dik Tina...som si myslela ze sa mi sniva, ved uz aj bolo dost neskoro ...presne jak tam vletel do tej kaluze a ja ze :"Co to povedal?" Mohlo by to byt aj castejsie Normalne som sa rehotala o jednej v noci Ako pozname Maru, tak to bolo prvy aj asi posledny raz | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.01.09 12:39 | |
| tak to povedal? ja som toto nejako prepočula affraid a to som bola pri plnom vedomí. teda jediná poriadna nadávka a ja ju zmeškám no ale tie somariny čo v týchto dvoch častiach natrepali ani nekomentujem nevedela som či sa smiať alebo nadávať. edit: teraz som si pozrela čo povedal v originály a povedal "god come on" a ked to preložili že "do pi.." tak to fakt môže len mara | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 14.01.09 13:07 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 15.01.09 20:45 | |
| Tie časti ktore boli teraz cez týždeň som si dala nahrávať. Som veľmi zvedavá, na ne. Oni to až príiš prehnali, okrem toho, že to ide cez týždeň tak len tie dni, ktore su pre divákov najnaročnejšie a v strede týždna. Napr. taký piatok, ked je väčšina ľudí o takom čase ešte hore, tak vtedy nič. Cez týždeň je to aj na mňa moc. Ale to je jedno lebo mi to pripadá, ako keby mali v zmluve, že ten seriál musia odvysielať toľkokrát a až tak sa ho zbaviť. Komisara Rexa musia asi 100 krát ešte vysielať. Pve dva diely úplne na Markize prvé, som mala pocit ako keby prišlo niečo nove, úplna pecka - ved aj je, ale vyzeralo to ešte vtedy ako dobrá reklama pre SN i dobrý čas, i deň bol zo začiatku. A potom to išlo dole vodou. Kedže mám okolo seba plno panelákov, vždy sa pozerám kto čo pozerá, ale ešte sa mi nestalo, žeby niekto pozeral SN, ale to sa ani nečudujem. Možno úplne na začiatku vtedy ešte áno, ved ten vysielací čas nebol až taký. A ešte Hrozba z Temnoty, to museli takto prekladať? Ine štaty si pekne zanechali pôvodne názvy len preložené v ich reči až na vínimky. Keby to bolo doslovne preložené u nás, tak by nenastavovali problémy v tom, čo je to za serial atd.., a už len ten názov ma dosť nízku výpovednu hodnotu, a na zapamätanie je naozaj dosť blbý. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 05.02.09 0:26 | |
| Mara ma už štve Ako obyčajne som si myslela, že kol jednej ráno dajú SN, ale miesto toho som 2x skoro omdlela pri nejakom chabom filme, alebo pri nejakom úbohom erotickom filme a až PO tomto dali SN Akože to čo už má byť? | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 05.02.09 4:02 | |
| no oni teraz dávajú SN až niekedy okolo tretej ráno. ešte aj o pol hodinu neskôr ako v programe no ja sa vždy dovtedy vyspím tak som videla všetky časti. zajtra ide posledná konečne lebo je to fakt hrôza. Tina bud rada že to nepozeráš lebo ten dabing. to radšej už ani nekomentujem a ako dopadol chudák John | |
|
| |
inga Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 35 Bydlisko : Vranov/Trnava Registration date : 10.02.2009
| Predmet: Ehm 12.02.09 17:00 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 31.08.09 0:08 | |
| inga: Ale v pohodičke Ono ten dabing sa niekedy miestami dá, ale je to naozaj len NIEKEDY..... neskutočne ma aj doteraz irituje Samov hlav na Mare, nepasuje mi k nemu ale čo už človek narobí? Niektoré hlasy sa podaria, niektoré nie EDIT: Ahojky all, potrebovala by som, ak by niekto vedel, kedy skončila druhá séria vysielania na Mare, je to kvôli SVK wiki. Spomínam si, že sa vysielanie prerušilo, ale môžem sa mýliť, tak ak by niekto vedel presnejšie info, bola by som vďačná Wink | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 31.08.09 0:25 | |
| Tina, myslím, že to má všechno Sarinka vypsané na stránce - v Epizodách. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 31.08.09 0:36 | |
| Chrys: Jaj, jasné, diki moc idem to hneď kuknúť a doplniť do našej wiki | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.06.10 16:22 | |
| - kód:
-
http://medialne.blog.etrend.sk/serialove/2010/06/21/hrozba-z-temnoty-opat-na-markize-v-hlbokej-noci/ | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 21.06.10 17:01 | |
| Vďaka za info, Hiro, posuniem aj na fejsbúk | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.06.10 12:30 | |
| - kód:
-
http://medialne.blog.etrend.sk/serialove/2010/06/22/markiza-nakupovala-ma-uplne-vsetky-casti-supernatural/ | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.06.10 12:35 | |
| LOOOL, bude nadabovaný Castiel | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.06.10 14:21 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 22.06.10 14:54 | |
| nie je problém | |
|
| |
majtika01 Pocestný duch
Počet príspevkov : 50 Bydlisko : Dunajska Streda Nálada : I'm okay my sweetheart ... :-D tik, tikt, tik...BUM Registration date : 09.01.2010
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze 23.06.10 9:24 | |
| - kód:
-
http://medialne.blog.etrend.sk/serialove/2010/06/22/markiza-nakupovala-ma-uplne-vsetky-casti-supernatural/
No tesim sa, ale netesim sa na jednu vec...PRECO TAAAAK V NOCIIIII Kurnik, to nemozu vysielat pred polonocou? Kto sa im na to bude pozerat tak neskoro? To uz vacsina je zalomena, ako sviste a sledovanost bude nulova. Aky ma problem Markiza to dat na normalny vysielaci cas? Asi im napisem velky protest, nech sa ZOBUDIA. Jak som sa vytesila, ze bude vsetkych 5 serii ( i ked Markiza to chce vysielat od druhej serie ) nadabovanych a vysielanych, tak som sa totalne nasrala na ten super debilny, zdebilneny cas, ktory urcili. To neni az taky hrozny HORROR, ze to nemozu vysielat v normalnejsom case. Su horsie horrory, ktore by som z TV totalne vypustila, lebo nie su horrory, ako horrory. Ze ano. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze | |
|