| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|
+20Artep Kaja Blanka evelyn27 Kristine LenkaX22 jana7413 Madlen Silvia SNlois zoehart Samabel bookika Chrystelle dion-fortune liam Kika janka410 Sarinka Night Angel 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:06 | |
| urcite lepsie ako ona je zombie | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:11 | |
| Súhlasím, celkom sa to dá, bola som zvedavá, ako to preložia. Ten názov pochádza z hry "Simon says", kde jeden hovorí ostatným, čo majú robiť..takže to sa ani veľmi nedá preložiť, len doslovne...fakt lepšie, než tá zombie.. Inak, toho Gordnova zasa daboval nejakú ujo s ja-už-driemem hlasom.. alebo sa mi to len zdalo.. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:26 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:39 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:42 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:43 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:45 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 15:55 | |
| hej ta kjdeme na to SNlois a její eport..dámy usadtě se a čtetě..mám pro vás dvě zprávy....začínáme Takže na záčátku chci říct že ani nevím proč mi tahle epka přišla jako nejmenší zlo..možná to bude tím že už si zvykám na jejich ujo dabing ale tak mě gordon ani tak nevadil už možná ani nevnímám jak mě zasahuje samův bečící hlas..ale o tom až v 2x14 takže v tomhle díle už zase se prima chtěla přesvedčit jak dokáže být novodobá takže ty výrazy jako frizůru apod. už ani nebbudu komentovat ale jinak tu nebylo moc srdceryvných rozhovoru které by mohli zničit tak sem včera neumírala zlostí...i když teda ten poslední mi nepřišel ani tak smutnej jako v originále ale já si kupodivu ani moc nestěžuju..naopak přeložení že sem je jako osina v zadku do toho že sam je vážně otravnej nebylo tak hrozný jak sem čekala....a teduž se ubírám k výčtu některých hlášek... předem se omlouvám za neucelenost ale já pak už nebyla schopna a taky už ani nevím jestli ty věty byly tak i v originále nebo mi to znělo tak "INTELIGENTNĚ" jen kvůli jejich krásnýmu dabingu -"O pardon já sem novej" (Dean říká tomu šerifovy když se se samem neshodli na názvu jejich udajných novin... ) -"Deane, dej mi kýbl" "proč našel si něco?" "ne je mi BLBĚ" (JÁ VÍM ŽE TO NENÍ CHYBA UPLNĚ, ALE PROSTĚ MOJE OBLÍBENÁ HLÁŠKA A ONI MI JÍ ZKONÍ..JAKO TO PROSTĚ NENÍ ORIGINÁL) -"přímo snově"(říká chlápek v baru o jeho náladě když tam příjdou naši chalani...originalita nadevše) -"ten nůž mě trochu šimrá" (gordon na adresu toho že mu dean drží pod krkem nůž...hej fakt nevím jak to bylo v originále ale slyšet to tím jeho hlasem) -"tys tomu zubatýmu přistřihl frizůru" (Gordon na adresu deanova zabití upíra) -"pak z tebe musím tu náladu vymlátit" (Dean na adresu Sama v baru když odchází) -"pak rozhovor Dean s gordonem který si v originále přesně pmatuju jak mluvil o černé a bílé realitě a oni to tam vůbec nedali mluvili o nějakejch cypovinách jako že bud je to jasný či ne nebo něco takovýho no protě mě dorazili" -"půjdem se trochu projít?" (Dean se údajně ptá gordona když mu sammy známí at se jdou ven projít..hem to je divné a já si vždycky myslela že dean gay není...on zve gordona ven na procházku????) -"právě Lenor trávím krví mrtvýho muže" no slyšet to z ústa gordona tím hlasem bylo na mě moc -"dál tam měla být zase nařážka na černou a bílou a oni tam dali je to ANO nebo NE" -"podívej co kdybych byl jako ty....ale já nejsem" ano tak tento proslov deana na Gordona sem uplně jasně pochopila...what the fuck..???? hej toto jako ani nemůžu komentovat.... hej to se fakt nedá..jako fakt bych chtěla vidět člověka kterýmu to dává smysl... -"máš to zadarmo" (Dean říká Samovi..když chce aby mu dal pěstí..) -"vypadáš jako po 12 kolech s buldozerem" (toto už ani raděj nezjištuju jestli něco takovýho tam mělo být já myslím že jo ale slyšet to hlasem pana "mečící ovce" mě dorazilo) a nakonec.....Sammy...toto slovo když slyším z úst deana tak mě vezou do márnice to zní jako namrdanej kačer jak kdyby říkal SAMI fakt hrůza takhle skomolit tu krásnou hlášku...teda osloveníno mylím že to nepotřebuje již další komentář.. zpráva číslo 2: v TV maxu je článek o lovci duchů a cituji Sam a dean jsou bratři. Zabili jim matku, zemřel jim otec a kdyby měli psa, nejspíš by ho přejelo auto. Smyslem jejich žiivota je boj s démony, duchy, upíry, vlkodlaky a další nadpřirozenou havětí a touha zjistit, proč jistý ultradémon musel zničit zrovna jejich rodinu. Na rozdíl od hochů z Jednotky nemají vojenský výcvik, samopaly ani neprůstřelné vesty (a fanynky jistě potěší, že ani manželky), přesto odvážně kráčejí tam, kam se jiná noha bojítoto dámy mě rosekalo nejvíc v životě | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 16:23 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 16:31 | |
| Já už si na ten dabing nejspíš taky zvykla. Před chvíli jsem se na to dodívala. Nechala jsem si to včera nahrát, ale jaksik tatkovi uteklo prvních 15 minut, takže skoro o to nejlepší jsem asi přišla... nevím jestli mám být naštvaná nebo ne. Ale nejvíc jsem se těšila až uvidím Deana v opravené Impale a tu scénu v márnici v dabingu. Z některých vět jsem opravdu nemohla Třeba jak Gordon řekl Krev mrtvého člověka, nebo těch dvanáct kol s buldozerem... no jo není nad originalitu. SNlois: to jako fakt píšou v TVMaxu?? To je jako fakt síla, já se tu u toho řechtala jak blbá. Užásná upoutávka... dva smolaři loví démony... tak to na mě působilo. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 16:46 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 16:54 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 16:58 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 17:01 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 19:27 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 21:34 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.01.08 23:25 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 23.01.08 18:09 | |
| - SNlois napísal:
a nakonec.....Sammy...toto slovo když slyším z úst deana tak mě vezou do márnice to zní jako namrdanej kačer jak kdyby říkal SAMI fakt hrůza takhle skomolit tu krásnou hlášku...teda oslovení Hej, tak toto bude moje konečná...já nemůžu..... ...jako namrdanej kačer..... No opravdu nemůžu jinak, než s tebou naprosto souhlasit, ty mi fakt mluvíš z duše, já bych to ale tak skvěle jako ty, nevystihla. Celý ten tvůj report jsou přesně moje slova, mně už ten dabing fakt leze i ušima...uuuuuaaaaaaaa.... na to se fakt nedá dívat.... A mě tedy nejvíc naštvalo ještě to, jak zkazili moji strašně moc oblíbenou scénu - když Gordon řízne Sammyho a Dean mu říká, ať ho nechá jít a pak tak krásně zařve "NOW!!" Ježiš tuhle scénu miluju! No a ten pitomec dabér tam zakňučí "Slyšíš?". Tak toto mě teda dožralo, takhle to celé pohnojit. No já vím, že někdo by to ani nepostřehnul, ale já jo, protože se mi to fakt hrozně líbí, jak Dean zakřičí... Prostě s tím dabingem ten seriál vůbec nemá šťávu. Jo a s tím buldozerem, to mi taky okamžitě bilo do uší, protože se mi hrozně líbí, jak tam Sam v originále řekne blok cementu. Oni fakt pokazí co můžou a co nemůžou, tak už si člověk stejně neužije, protože je znechucený z toho nadabovaného "kvákání" - to se jinak nedá nazvat. No a ten článek z Maxu snad ani nemusím komentovat, u toho jsem čůrala smíchy. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 23.01.08 18:15 | |
| no a to nas teraz caka ten dojemny rozhvor na konci 4. boze, na to ani nechcem mysliet, ako to zase raz doseru, ved to uplne pokazia. ale inak samozrejme s vami vo vsetkom suhlasim, mate 100% pravdu. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 23.01.08 18:15 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 23.01.08 19:17 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 23.01.08 19:53 | |
| Bože, ten rozhovor bude pohroma. Ja si nemôžem pomôcť, ale vždy, keď počujem Jančíka, mám pred očami Codydo, proste sa to nedá nijako spojiť s Deanom, ach jaj.. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 24.01.08 14:55 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 24.01.08 21:40 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|