a na přání nekterých uživatelů, kterým to dnes nebylo dost je tu už zase váš otravný a ukecaný report...naše heslo zní..--kritikou nešetříme a nemáme strach-- Tentokrát je to tedy popis dílu
2x05 známý jako Simon Said.....na nejmenované stanici s velmi vyspělým sklonem k překladu se to však jmenuje slepá poslušnost....
nejdřív bych měla celou epizodu okomentovat jenže jak koukám na můj zapisující papír na spodní straně se jasné rýsují velká slova napsaná zuřivým písmem, která zní
NO COMENT takže asi tak no
a jdeme na malé a nevinné postřehy z našeho "nádherného" dabingu(dovolte mi malé zasmání
) dobře a jdeme!!!
--nejdřív bych chtěla připomenout samovo skučení na záchodě, které by mnohému slepému pozorovateli mohlo znít tak, že by mu navozovalo zkreslenou představu člověka tlačíci ale velký bobek..ne uklidním vás vy slepí lidé..není tomu tak..to se jen nějaký dabér jednoho rána probudil a když uzřel že dnes už zase musí překdládat další díl, byl z toho tak napnutý že i před prací zapoměl dojít na záchod....
--aa co to tu máme další..vidím tu mojí poznámku alá --keci v autě, které měli zase smysl jak tři--toto už není potřeba jakákoliv dokumentace...no prostě
někdo si zřejmě na té stanici myslí, že je čech a přitom v sobě skrývá pravou identitu mongola...
--aáá (ne to ještě nebyl dabing)
takže na začátku kdy sam říká Ashovi aby hledal požáry domů, jestli se tam někde nestali tak naše všemi milovaná stanice to zase vzala tak, že Ash má samozřejmě hledat požár přesně v tom městě a doknce i bytě bych se vsadila že by tm dali..prostě jasnovidec..jak jinak že primo???
--ehm
při této scéně se ze mě stala rozpolcená osobnost...nejdřív to vypadalo takto
pak tp přešlo v toto
a nakonec po dlouhém rozdýchání to přešlo v toto
ano slyšíte dobře
prima nadabovala Deanův zpěv no tedy prima to nebyla ale už skutečnost, že dabér umí zpívat asi jako člověk, který píše tento report
má přiteplený hlas a asi ho v tu chvíli štípali do zadku rozžhavenýma jehlama nečež pak vydával hlasy podobné páření goril, tak si myslím sami živě vybavíte tu "nádheru"
samozřejmě nemluvím o přeloženém textu to už se nemůže publikovat v takovouto hodinu
--"démon chce abyste šli a mysleli na zabíjení" ahaha to myslíš vážne Jančíku???
jo ..náhodou jste se třeba nepřekoukli..také se vám zdá že logika dosáhla maxima?? nejste v tom sami
říct toto Sammymu..tomu vzdělanému krasavcovi..no seriozně toto by ho zabilo..a vyřknout to ještě v milované Impale..bože preboha to auto se muselo hodně přemáhat aby nesjelo z krajnice
-- jo a tady nastává další chvíle velkého pochopení a citu pro dabing aneb Andyho poprosení o SVEZENÍ SE
Andy: hele svezu se...nebojte se
Dean: jasně
what the fuck??
o děkuji ti prima za vysvětlení ted mi je uplně jasné že dean by jen tak půjčil Andyho jen svét a andy by si určitě jen poprosil o svezení..já sem totiž žila celý život v omylu že se ho ptal na to jestli si to může vzít..ohh taký omyl nezdá se vám??
děkuji prima to byl určitě můj omyl....NE ted vážně di do prde*****...pokračoání po 22 hodině
--a následuje Sammyho...teda spíš Maxiánův velký objev když Deanovi volá novinu, že Andy ukradl Impalu..hem
proč sem si myslela že tam říka že Andy má Impalu, ale samozřejmě sem zapoměla už můj předešli postřeh že Sammy je velký předvídač a mág..jak sem jen mohla:515:
o a samozřejmě Deanova odpoved na tuto informaci
Dean: "já vím, dokonalě mě zpitoměl, UMÍ OVLÁDAT MYŠLENKY" no jo co sem si jen mohla myslet..další mág v našem seriálu
--malý postřeh..Dean vydává velmi..snad ještě zajímavéjší zvuky nepřirovnatelné k ničemu, když jí...nedá se to popisovat sorry lidi
ale je to mezi mlaskáním a už to začíná být něco mezi tím co dělají motýlci, včeličky, broučci, lidi a publikuje se to už zase až po 22 hodině
--ooo a máme tu Andyho velmi agresivní ton když přišel k autu Sam a deana...ohh až sem se skoro bála že mu vlepí
--"ale to je fuk" hoho a já už si ani nepamatuju kde to kdy řekl ale vím že tam mělo být --žádný problém-- ne prosím nenutte mě si znovu vzpomínat
--"nerad ruším když si v tranzu" (akože WTF???? tak tot byla dámy zase jedna z Deanových perel toto že jakože podle oné nejmenpvané stanice měl říct Dean předtím než řekl andymu že Webber je jeho dvojče..)
oh to jsou prostě výsostné výkony..asi někoho kopnu do prd*** doufám že to bude dostatečná cena
--"prostě na můj rozkaz jdi dál" (nooo mám taký pocti že vůbec nevím kdo to komu říkal)
ale osobně bych si tipla že Webber to říkal Andyho bývalí jak byly v tom autě na mostě...a omlouvám se za nedostatky ale seriozně jsem už byla vyřízená a moje poznámka u této věty se zmohla jen na --hej dnes už ne--
takže to asi tak všechno držím se své rady a říkám..hej dnes už r\aděj opravdu ne
a protože čumím jako buk jak to je dlouhé klaním se všem co to přežili a dočetli až do konce
a tem jdu pryč protože já neberu žádnou odpovědnost za tento příspěvek