Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Supernatural na Primě - archiv 1

Goto down 
+20
Artep
Kaja
Blanka
evelyn27
Kristine
LenkaX22
jana7413
Madlen
Silvia
SNlois
zoehart
Samabel
bookika
Chrystelle
dion-fortune
liam
Kika
janka410
Sarinka
Night Angel
24 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
AutorSpráva
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!
Registration date : 01.12.2007

Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty20.12.07 23:57

Tojo, hlavně ˇaspoň kamarádky přestanou předstírat, že poslouchají, když začnu mlít o SN lol! Aspoň, že jedna dobrá dušička ve třídě je schopná mě se zájmem poslouchat Very Happy
jé, to bude až budu mít v lednu tu přednášku ve třídě Twisted Evil mají smůlu, prostě se chtě nechtě budou všichni dívat a já tam o tom budu mluvit tak nadšeně, že by si to pak šel pustit i hluchej Laughing
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 1:43

Ja sa nemám o SN s kým porozprávať... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 71416 ..nikto to nepozná alebo sa do toho netrhá...kedysi sme viedli so sesterkou siahodlhé rozhovory, no aj ju to nejako prestalo zaujímať, to asi preto, že ešte nevidela ani jeden diel tretej série a nevie, o čo prichádza, však, dievčence... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 284389 Pokúsim sa ale "namotať" jednu spolužiačku, nenápadne jej na usbečko k Pushing Daisies prihrám aj SN... Twisted Evil A sesterka príde po Vianociach, tak jej to omylom pustím alebo čo... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 316745 Ešteže sa s vami môžem vykecať tu.. Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 7:42

no ved to ze tu ani ja nemam s kym kecat-nastastie doma som si uz namatola naj kamsoku takze to bude v pohode, ale aj tak sa najlepsie keca tu kde sme vsetci manici Very Happy
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 9:12

Nechápu, jak je možný, že jsme na tom všechny stejně. Shocked Laughing Já jsem si taky neměla s kým o SN pokecat, nikdo z okolí ho nesleduje. Mad Ale pak jsem natrefila na Janku a aspoň přes net se můžu zcela vykecat z podoby. Protože větších maniaků není, než já a Janka. Twisted Evil Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 316745 A teď navíc tohle super fórum, to je hotová pohádka. Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 170639 Fakt není nad to, povídat si s někým kdo SN sleduje a konečně ví "vo čem to je". Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 707500 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 258431
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 9:36

Je to vážně zajímavé,že nikdo nemáme ve svém okolí někoho,kdo SN taky sleduje Evil or Very Mad
Pro mě bylo vážně jediné štěstí, že jsem na Jannu na netu natrefila a ted můžeme kecat a kecat a kecat lol! A že teda kecáme hodně, že jo Janni Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 284389 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 316745
No a tady tohle forum je vážně něco, co už chybělo k dokonalosti - najednou je tu tolik lidí kteří ví "vo co de" Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 348507 Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 170639 A pak se divím,že jsem u pc pořád Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 13:44

Já taky nemohla najít někoho,. kdo by byl ochotný si se mnou o SN pokecat a skouknout. ale pak jsem jednu spolužačku přemluvila, aby se mnou jela do CHotěboře na Festival fantazie a donutila jsem jí,aby se mnou koukla na nějaký díl SN... stihli jsme jen Devil´s Trap, ale já jí to tak dobře vylíčila, že teď aspoň poslouchá Very Happy Twisted Evil není sice takový maník jako já...já už jsem prostě totál jasná lol! ale aspoň, že tak. Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 19:03

Je večná škoda, že aj keď to vysielajú, propagujú to priam úboho. Keby som sa teraz na ulici spýtala, či niekto pozerá SN, pozerali by na mňa "čo?". Keby som sa ale spýtala na Prison Break či Lost, to by už určite polovica ľudí poznala. My s tým však veľa nenarobíme, jedine môžeme "namotávať" ľudí.. Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 19:12

přesně, když se někoho zeptám...znáš Supernatural, tak vždycky jen.... a to má být jako co? Rolling Eyes a pak s takovým materiálem pracujte Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 19:31

no ale taky su obcas najlepsi ked nevedia o co ide a ty mozes zacat krasne od zaciatku-ja som mala v pondelok prezentacku o sn a polka ludi o tom ani nepocula a ked som skoncila s tym mojim hodinovym vystupom a spytala si ci ma niekto nejake otazky tak som uz cakala ze nikto a vsetci budu radi ze som uz ticho, ale nie len sa zrazu ruky zacali dvihat-a ze ich bolo....som bola soknuta ale myslim ze pondelok bol velmi pozitivny pre sledovanost sn aspon v santa marii Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 19:59

Tak nechť to takovým způsobem pokračuje i v Czech Republic a Slovakia Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 20:07

no tak to dufam ze bude-ved coskoro som doma a na skole vypukne mania menom sn - lebo ja to teda propagovat budem tak ze sa z toho ludia nespametaju Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 20:57

Já to taky propaguju, ale nesmím na ty ignoranty tak zhurta... aby mi pak neutekli Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 20:58

ved aj aj to vzdy zacnem tak nahodou...
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty21.12.07 21:00

jo, hlavně náhodou......to je základní kámen úspěchu Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 312566
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty25.12.07 19:57

ale ma dava ako tak nenapadne som kamosku namotal-sa jej pacila pesnicka angel od within templation a ja som jej poslala video na tu pesnicku, ale s motivmi sn a len na druhy den mi pise- to co za sexosi tam v tom videu boli a takto- no a ja som jej to velice rada vysvetlila a uz to aj ona pozera, alebo potom du druhej som tolko hucala aby su tu markizu vecer zapla az to raz uvidela a od vtedy na tom fici, ale este je len na 9 epke 1 serii a to prvych 6 ani nevedela tak ju strasne lutujem a ked si predstavite ze sa jej ten dabing pozdava, lebo ani original este nevidela....no skratka chuda, ale uz sa na tom pracuje-nenecham je predsa tak trpiet no nie? ved nie som mrcha, uz jej robim dvdcka Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty25.12.07 21:37

Ale "namotala" si ďalšieho človeka a to je super, ďalší člen našej supernaturalovskej rodinky... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 949816 ..povedz jej, nech aj sem zavíta, radi ju tu uvidíme.. Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty25.12.07 21:44

vsak som jej uz hovorila nech sem dojde ale akosi sa jej nechce-neboj este na tom poracujem, taketo forum si predsa nemoze nechat ujst no nie?snad ju coskoro zlomim, ale aj tak asi bude lepsie nech si najprv pozrie aspon celu prvu seriu bo ona nema velmi rada spoileri teda aspon pri knihach nema rada koniec dopredu, som zvedava ako to vezme so sn
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty25.12.07 21:47

Aha, tak s tými spoilermi to tu bude mať asi ťažké, keďže takmer v každej diskusii sa bavíme o všetkom tak, že sme videli všetky doposiaľ odvysielané diely. Pre ňu budú spoilery všade navôkol, nielen v tej sekcii..Tak nech si najskôr pozrie čo najviac dielov.. Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty25.12.07 21:55

ved prave ako ju poznam ta je schopna zmaknut obe serie za tyzden....Very Happy no uz sa s nou mam stretnut vo stvrtok tak uvidime ako to dopadne, snad to rychlo pozrie a uz si to sem aj nasprintuje, ale tak vyzvedala uz ze co sa ma stat, takze ktovie ktovie...
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty25.12.07 23:56

No veď uvidíme, každopádne ju tu uvítame...veľmi by ma zaujímalo, či sem chodí niekto, kto to pozerá na Markíze, pretože chudák tu má všade spoilery... Very Happy Na stránke sme zaznamenali zvýšené zadávanie do vyhľadávača. Hlavne v nedeľu je to veľa google.sk, čo je super, bo aspoň vieme, že to niekto sleduje... Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 312566
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty26.12.07 10:06

fakt? tak to je dobre, ze to ludia pozeraju, ja som sa bala, ze to nikto nesleduje okrem tych co som namotala a nas vernych fanusikov. tesi ma, ze si to aspon niekto pozrie Very Happy a tiez by som ju tu velmi uvitala lebo je to moja naj kamoska, ale tak snad sa da zlakat. ja sa tu perfektne bavim a super sa mi tu keca, takze snad sa aj ona uchyti Very Happy
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty26.12.07 10:40

No je to paráda,že to lidi sledujou Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 325299 Jen tak dál a víc a víc fanoušků. Já moc doufám,že na Primě sledovanost bude, dávají to podle mě v dobrém čase. Sice v tu dobu jde proti tomu Lost,ale to je už o ničem. Snažím se nalákat aspoň pát známých, snad se to povede Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty26.12.07 18:31

Já si taky od ledna a Primy slibuju možnost, jak přilákat pár nových dušiček. A to by bylo, aby se mi aspoň jednu nepodařilo ukořistit Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty26.12.07 18:43

tak snad ano-drzime palce, ved treba nam rozsirit rady supernaturalovske no nie? niezeby nas tu bolo malo, ale aj tak...tak snad ano ja ti verim, ze to dokazes Wink potom nam daj vediet ako si dopadla Very Happy
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty26.12.07 19:11

neboj, určitě dám... Very Happy ... ale myslím, že nejdřív se spokojím s tím, aby to ty lidi vůbec začli sledovat....pak je spíš na nich jestli se budou chtít i zůčqastňovat diskuzí apod. ne všichni jsou až takoví šílenci jako my Rolling Eyes Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 316745
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1   Supernatural na Primě - archiv 1 - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

Supernatural na Primě - archiv 1
Návrat hore 
Strana 4 z 40Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Supernatural na CW - archiv 1
» RPG- WORLD - archiv 1
» JENSEN - archiv 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Supernatural :: Supernatural v TV-
Prejdi na: