| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|
+20Artep Kaja Blanka evelyn27 Kristine LenkaX22 jana7413 Madlen Silvia SNlois zoehart Samabel bookika Chrystelle dion-fortune liam Kika janka410 Sarinka Night Angel 24 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 20.12.07 23:57 | |
| Tojo, hlavně ˇaspoň kamarádky přestanou předstírat, že poslouchají, když začnu mlít o SN Aspoň, že jedna dobrá dušička ve třídě je schopná mě se zájmem poslouchat jé, to bude až budu mít v lednu tu přednášku ve třídě mají smůlu, prostě se chtě nechtě budou všichni dívat a já tam o tom budu mluvit tak nadšeně, že by si to pak šel pustit i hluchej | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 1:43 | |
| Ja sa nemám o SN s kým porozprávať... ..nikto to nepozná alebo sa do toho netrhá...kedysi sme viedli so sesterkou siahodlhé rozhovory, no aj ju to nejako prestalo zaujímať, to asi preto, že ešte nevidela ani jeden diel tretej série a nevie, o čo prichádza, však, dievčence... Pokúsim sa ale "namotať" jednu spolužiačku, nenápadne jej na usbečko k Pushing Daisies prihrám aj SN... A sesterka príde po Vianociach, tak jej to omylom pustím alebo čo... Ešteže sa s vami môžem vykecať tu.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 7:42 | |
| no ved to ze tu ani ja nemam s kym kecat-nastastie doma som si uz namatola naj kamsoku takze to bude v pohode, ale aj tak sa najlepsie keca tu kde sme vsetci manici | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 9:12 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 13:44 | |
| Já taky nemohla najít někoho,. kdo by byl ochotný si se mnou o SN pokecat a skouknout. ale pak jsem jednu spolužačku přemluvila, aby se mnou jela do CHotěboře na Festival fantazie a donutila jsem jí,aby se mnou koukla na nějaký díl SN... stihli jsme jen Devil´s Trap, ale já jí to tak dobře vylíčila, že teď aspoň poslouchá není sice takový maník jako já...já už jsem prostě totál jasná ale aspoň, že tak. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 19:03 | |
| Je večná škoda, že aj keď to vysielajú, propagujú to priam úboho. Keby som sa teraz na ulici spýtala, či niekto pozerá SN, pozerali by na mňa "čo?". Keby som sa ale spýtala na Prison Break či Lost, to by už určite polovica ľudí poznala. My s tým však veľa nenarobíme, jedine môžeme "namotávať" ľudí.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 19:12 | |
| přesně, když se někoho zeptám...znáš Supernatural, tak vždycky jen.... a to má být jako co? a pak s takovým materiálem pracujte | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 19:31 | |
| no ale taky su obcas najlepsi ked nevedia o co ide a ty mozes zacat krasne od zaciatku-ja som mala v pondelok prezentacku o sn a polka ludi o tom ani nepocula a ked som skoncila s tym mojim hodinovym vystupom a spytala si ci ma niekto nejake otazky tak som uz cakala ze nikto a vsetci budu radi ze som uz ticho, ale nie len sa zrazu ruky zacali dvihat-a ze ich bolo....som bola soknuta ale myslim ze pondelok bol velmi pozitivny pre sledovanost sn aspon v santa marii | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 19:59 | |
| Tak nechť to takovým způsobem pokračuje i v Czech Republic a Slovakia | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 20:07 | |
| no tak to dufam ze bude-ved coskoro som doma a na skole vypukne mania menom sn - lebo ja to teda propagovat budem tak ze sa z toho ludia nespametaju | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 20:57 | |
| Já to taky propaguju, ale nesmím na ty ignoranty tak zhurta... aby mi pak neutekli | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 20:58 | |
| ved aj aj to vzdy zacnem tak nahodou... | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 21.12.07 21:00 | |
| jo, hlavně náhodou......to je základní kámen úspěchu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 25.12.07 19:57 | |
| ale ma dava ako tak nenapadne som kamosku namotal-sa jej pacila pesnicka angel od within templation a ja som jej poslala video na tu pesnicku, ale s motivmi sn a len na druhy den mi pise- to co za sexosi tam v tom videu boli a takto- no a ja som jej to velice rada vysvetlila a uz to aj ona pozera, alebo potom du druhej som tolko hucala aby su tu markizu vecer zapla az to raz uvidela a od vtedy na tom fici, ale este je len na 9 epke 1 serii a to prvych 6 ani nevedela tak ju strasne lutujem a ked si predstavite ze sa jej ten dabing pozdava, lebo ani original este nevidela....no skratka chuda, ale uz sa na tom pracuje-nenecham je predsa tak trpiet no nie? ved nie som mrcha, uz jej robim dvdcka | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 25.12.07 21:37 | |
| Ale "namotala" si ďalšieho človeka a to je super, ďalší člen našej supernaturalovskej rodinky... ..povedz jej, nech aj sem zavíta, radi ju tu uvidíme.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 25.12.07 21:44 | |
| vsak som jej uz hovorila nech sem dojde ale akosi sa jej nechce-neboj este na tom poracujem, taketo forum si predsa nemoze nechat ujst no nie?snad ju coskoro zlomim, ale aj tak asi bude lepsie nech si najprv pozrie aspon celu prvu seriu bo ona nema velmi rada spoileri teda aspon pri knihach nema rada koniec dopredu, som zvedava ako to vezme so sn | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 25.12.07 21:47 | |
| Aha, tak s tými spoilermi to tu bude mať asi ťažké, keďže takmer v každej diskusii sa bavíme o všetkom tak, že sme videli všetky doposiaľ odvysielané diely. Pre ňu budú spoilery všade navôkol, nielen v tej sekcii..Tak nech si najskôr pozrie čo najviac dielov.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 25.12.07 21:55 | |
| ved prave ako ju poznam ta je schopna zmaknut obe serie za tyzden.... no uz sa s nou mam stretnut vo stvrtok tak uvidime ako to dopadne, snad to rychlo pozrie a uz si to sem aj nasprintuje, ale tak vyzvedala uz ze co sa ma stat, takze ktovie ktovie... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 25.12.07 23:56 | |
| No veď uvidíme, každopádne ju tu uvítame...veľmi by ma zaujímalo, či sem chodí niekto, kto to pozerá na Markíze, pretože chudák tu má všade spoilery... Na stránke sme zaznamenali zvýšené zadávanie do vyhľadávača. Hlavne v nedeľu je to veľa google.sk, čo je super, bo aspoň vieme, že to niekto sleduje... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 26.12.07 10:06 | |
| fakt? tak to je dobre, ze to ludia pozeraju, ja som sa bala, ze to nikto nesleduje okrem tych co som namotala a nas vernych fanusikov. tesi ma, ze si to aspon niekto pozrie a tiez by som ju tu velmi uvitala lebo je to moja naj kamoska, ale tak snad sa da zlakat. ja sa tu perfektne bavim a super sa mi tu keca, takze snad sa aj ona uchyti | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 26.12.07 10:40 | |
| No je to paráda,že to lidi sledujou Jen tak dál a víc a víc fanoušků. Já moc doufám,že na Primě sledovanost bude, dávají to podle mě v dobrém čase. Sice v tu dobu jde proti tomu Lost,ale to je už o ničem. Snažím se nalákat aspoň pát známých, snad se to povede | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 26.12.07 18:31 | |
| Já si taky od ledna a Primy slibuju možnost, jak přilákat pár nových dušiček. A to by bylo, aby se mi aspoň jednu nepodařilo ukořistit | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 26.12.07 18:43 | |
| tak snad ano-drzime palce, ved treba nam rozsirit rady supernaturalovske no nie? niezeby nas tu bolo malo, ale aj tak...tak snad ano ja ti verim, ze to dokazes potom nam daj vediet ako si dopadla | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Primě - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Primě - archiv 1 | |
|