| Z pera Ewis | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 26.11.08 14:28 | |
| Nevinná obeť! Bol som len dieťa, keď som to videl na vlastné oči. Ako môj otec, nevinného človeka mučí. Bolo to zvláštne mučenie. V rukách držal knihu písanú vlastnoručne. Bolo to jeho utpenie, písane v latničine. No len ťažko som tomu rozumel. Po chvýli som z tej miestnosti odíšiel. A sny ťažké som znášať musel. Po čase som to otcovi chcel povedať, to čo som videl. Keď som mu to povedal, ostal zarmútení, že nechal svôjho syna sa na to pozerať, že bol nestarostlivý. Ako som začal vyrástať, začal som si to uvedomovať. Jeho úlohou nebolo mučenie, ale ľudí zachráňovať. A túto úlohu spolu so samom teraz musím ja vykonávať. Júúj no tak koniec básničky... ..Snáď sa vám bude páčiť..Uvedomovala som si ako aj v tých najťažších chvíľach!. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 26.11.08 15:19 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 27.11.08 14:06 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 27.11.08 14:10 | |
| Ewis vážne Cool básnička......proste sa mi to móóc páčilo a zýskala si dobry nápad ako vytvoriť básničku veľmi zaujímavé takže vééééľmi peknéééé | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 03.12.08 13:50 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 03.12.08 16:01 | |
| No tak táto básnička vznikla len tak , že som chcela vytvoriť nejakú novú a tak hneď to čo má prvého napadlo som tu napísala..No tak sa na mňa nehnevajte ak bude zlá! Krásna noc!Po večernej noci, keď sa ma Sam spýtal a ty ktosi? V podnapitom stave, som ráno čakal kedy sa zobudí a stane. Spýtal som sa ho s kým bol a on ta no, že nevie ani kde bol. Ja mu na to na prebratie chceš daký liek? Myslíš Dean taký ako včerajší sexuálny efekt?? Prudko som sa pozdvihol, no tak SAMMY s kým si bol!!! Na to náhle odpovedal, s nejakou čaštníčkou som to mal. Usmatý a štastný, si ľahol, lebo bol unavený. Ja som sa len čudoval, ako to že on to mal a ja som to nemal! | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 03.12.08 16:52 | |
| :smiling:noo to bolo dobré toto.....sa mi to páčilo ewis veľmi dobre si to napísala som sa aj zasmiala na tom hh nooo chudáčik on to nemal nam to nevadí... ale proste super básnička proste waaaa:702: | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Ewis 03.12.08 16:55 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 04.12.08 15:11 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 28.12.08 10:32 | |
| No tak Džowika má prawdu, už som stráášne dlho nenapísala nič ...No tak má chytila dneska taká nálada...Ospravedlňujem sa, pretože ja viem, že není ešte Silvestrovský večer, ale mňa to dneska napadlo...A prajem všetkým z vás príjemné a pekné sviatky Silvestrovská noc!Po náročnej noci, do baru vstúpili dvaja opilci. No kto iný, ako bratia Winchestrovci, po včerajšiej opici. ,,Dve Whisky,, Na barmana pýskli. A v tom im naliali a na ex to vypili. V bare bude oslava, na Silvestrovskú noc bude zábava. Chcú sa prísť večer zabávať a na všetko zle zabúdať. Večer sa pomalu už blíži, v tom saku im to teda riadne sluší. No na výraz ich tváre, je to jasné oslavovať je márne. Sú už dávno spití, počuť Sama na posteli, ako už len chrčí. A Dean pri záchodovej mise, pri zvracaní a bolesti hlave. Zábava teda nebude. Opití , sú už poriadne. Ten rok ubehol tak rýchlo, no pre nich lovenie duchov neskončilo! ...No tak KONIEC!!..Dúfam, že sa vám páčila.... | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Ewis 28.12.08 11:35 | |
| Ewis som rada že si to tu nakoniec dala proste nemá to chybu moc vtipné je to aj ich to svojím spôsobom vystihuje ale to mne nevadi proste je to úžasná básnička a zaslúži si vážne velikánsku poklonu moc pekná | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Ewis 28.12.08 15:37 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 29.12.08 9:32 | |
| Ďakujeeeem mocik kráásne...Som rada, že sa vám to páčilo!!!... lentilka: ...Neboj aj ja si ich furt predstavujeem ... | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 10.01.09 13:11 | |
| Utrpenie
Bolo to strášne. No, ale moje utrpenie bolo horšie. Slzi mi tiekli po líčku a smrť Deana bola na krajíčku.
Pamätám si na to ako som umieral a potom, už len na to ako som sa prebúdzal. Medzitým si nič nepamätám, ale vyníkové meno poznám.
A pre jeho vinu dnes o polnoci, príde Deanova smrť a niet mu pomoci. Keď päť hodín ubehne, môj brat odo mňa navždy odíde.
Ten čas, už nastal a v Ruby som sa sklamal. Lilith ju ovládla a pekelných psov na Deana pustila.
Dean ostal nehybne ležať nazemi, pribehol som k nemu s tísol som ho v objatí. Ale Dean, už ani slovko nepovedal, pretože si ho Lucifer k sebe vzal!!!
...THE END... | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Ewis 10.01.09 13:22 | |
| taka krásna básnička musím povedať moc sa mi páčila a bola aj smutná chudáčik dean nó a samove utrpenie to ej krása!!! - citácia :
- Ten čas, už nastal
a v Ruby som sa sklamal. Lilith ju ovládla a pekelných psov na Deana pustila.
sa mi páčil tento verš moc pekné ewis | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Ewis 10.01.09 15:18 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Ewis | |
| |
|
| |
| Z pera Ewis | |
|