| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
+28Nemix bohdy Fay Panthera Anwiel Husitka Weronička Dzowika4 Lex lentilka SNlois 12NicolAlysska Lirael Madlen Sarinka bookika cleo Ellen Soniq dion-fortune Chrystelle Samabel CrazyD calla Faith janicag wiktoriano SkreechTina 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 16:14 | |
| dobrá otázka tina ak narážas na tú popáleninu, tak myslím, že to mu časom zmizne... no a myslím, že castiel to myslel tak, že sa nebude len okolo deana motať a proste naňho dávať pozor, ale keď bol v minulosti, tak zrejme sledovali jeho pohyb a preto to povedal evil!grandpa. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 20:18 | |
| No ja si myslím, že celú dobu, čo bol Dean v minulosti, bol pri ňom, aj keď ho Dean nevidel, podľa mňa ho Žltočočko videl, no Dean nie. Zrejme celú dobu dozeral, aby niečo nezmenil a dával možno aj na neho bacha alebo tak, alebo na druhú stranu, ak to bolo ozaj celé len formou sna, tak ho len sprevádzal a zjavil sa mu, len keď si s ním chcel pohovoriť a niečo mu objasniť. Inak podľa mňa pri ňom stále nie je. Možno občas tak, že o tom ani Dean nevie a preveruje situáciu, no nie, že akože na neho dozerá, bo ako sám povedal, má vlastné starosti. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 20:35 | |
| úplne súhlasim so Sarinkou ja si myslím to isté inak tie dôvody sú úžasné a pravdivé | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 21:13 | |
| podla mna ho zltoocko videl, ved aj povedal ze anjel na tvojom pleci | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 21:18 | |
| Taky si myslím, že tam s ním byl... vždyť schopnosti na něco takového má. já myslím, že jako anděl má dar sledovat i více věcí a dění najednou... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 14.10.08 19:58 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 14.10.08 20:00 | |
| Mne sa zdá, že bude aj v šiestom, pretože Misha spomínal, že natočil zatiaľ štyri zo šiestich a zatiaľ bol len v troch... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 14.10.08 20:05 | |
| Nespominal že ma natočene 4 zo 7? ja som s toho už jeleň...všade je niečo ine napisane...veď uvidime...ale aj tak je to ešte ďaleko.... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 14.10.08 20:09 | |
| Tiež si to už presne nepamätám, ale popravde, je to možné...lebo do tej šestky mi moc nenapasuje... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 15.10.08 22:59 | |
| Tak potvrdene Castiel bude v 7 a 9-10 diely... ešte dva tyždne si počkame na neho....ale tak dobreho je vždy malo | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 18:30 | |
| Koukám, že tady je někdo silně na prášky z toho, že Castiel nebude v nějaké epce. Hned mě tak napadlo, jaké by to bylo, kdybychom měli stejný přístup k Ruby a Bele ve třetí sérii. Jsem ráda, když Castiel v nějaké epce je, ale uznávám, že mě Kripke potěšil i tím, že ve 4. epce nebyl, protože by se tam nehodil... stačilo, že se o něm mluvilo. No a do páté už se nehodí vůbec, takže tam se taky nedivím, že nebude. Já taky myslela, že má být v té šesté Ale aspoň, že v sedmé si ho užijeme dosyta. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 18:48 | |
| no tak mne napr tiež v tejto poslednej epke nejako extra nechýbal a v tej nasledujúcej by tiež veľmi nemal, čo robiť, ale myslela som, že v 6 bude každopádne sa už naňho veľmi teším a podobne ako sarinka, by som ho veľmi rada videla aj v ďalšej sérií, ktorá ako vravíte musí byť!!! úprimne som si postavu castiela veľmi obľúbila a mienim si ho dávať do poviedok tak často ako sa len bude dať | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 18:59 | |
| Ale tak možno v tej epizóde bude, či už je 100% isté, že nie? Našla som jeden rozhovor s Mishou, teda čo mu tam kladú otázky fanúšikovia a len povedal, že zatiaľ natočil štyri, no nespomenul z koľkých, ale fakt sa mi zdá, že som niekde čítala/počula, že hovoril zo šiestich... No ale keď nad tým tak rozmýšľam a čo vieme o šestke, tak tam tiež moc nesedí... | |
|
| |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 19:48 | |
| Taky pravda... Deanovi by v tom jeho stavu asi zrovna nevykládal o válce a démonech Že by vážně v 6. vůbec nebyl. Jak říkám, v 7. epce se zase předvede dost a dost... třeba ho poprvé uvidí i Sam | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 20:48 | |
| Aj ja sa tesim na prve stretnutie Sama a Castiela.. Som zvedava ako to dopadne | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 21:01 | |
| no ale v 6 by sa mohol na konci objaviť... ktovie každopádne na 7 sa veľmi teším a ak by sa Sam stretol s Cassom... no dovi dopo.... akože na to sa ohromne teším! | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 21:17 | |
| TV.com: What episode are you currently filming?
Misha Collins: Episode nine is the next one up.
TV.com: And you're still around?
Misha Collins: Yeah, I'm still around. I'm going to be in nine and ten. I'm not in eight, which is filming right now.
As for how much we can expect to see of Misha this season, he reveals “They’ve shot seven episodes, and I’ve worked in four
EDIT/ Pressed further, Misha admits “I’m on standby, but I think I’m on a need to know basis at this point. | |
|
| |
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 21:59 | |
| Aha. Je to jasné. Takže soustřeďme své andělské myšlenky na 4x07 | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 16.10.08 23:34 | |
| Saaaakra, takže predsa, no aj podľa oficiálneho popisu na siedmy diel sa uvádza, že návrat Castiela, takže by to tam asi nedávali len tak pre srandu králikov...no nevadí....ježiš, dve epizódy bez neho... Inak sa pripájam, dúfam, že sa v sedmičke konečne stretne so Samom, úplne som totiž zvedavá, ako sa obaja budú tváriť, hlavne Sam, keď vie, že mu Castiel a anjeli idú tak trocha po krku.. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 17.10.08 0:05 | |
| Ja sa tiež na to tešim jak mala... hlavne na tie ksichtiky.... nech už je halloween ešte 14 dní | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 17.10.08 15:10 | |
| Teraz si nespomeniem, či sme to už niekde preberali, ale mám otázku: Ak by sa Deanovi niečo stalo, že by bol znova na pokraji smrti, alebo by ho Sam nemohol zachrániť, priletí a zachráni ho Castiel? Bo Dean asi nie je teraz forever live a po pozretí proma na epku 4x06, neviem, nemá nad ním Castiel až tak ochrannú ruku, že dokým nedorobí Dean, čo má, tak ho bude on kriesiť? (mierne bizarná predstava ) | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 0:40 | |
| Castiel je takový... fascinující. Je úžasné, jak na sebe na tak malém prostoru, jaký zatím měl, vždycky dovede strhnou všechnu pozornost (teda tu mojí minimálně ). A myslím, že to určitě není jen tím, jak vypadá (i když ne že by si v tomhle směru bylo na co stěžovat). | |
|
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: .. 28.10.08 10:36 | |
| jo taky se přidám do fanklubu Casse. Já nevím jak to ten Misha dělá, ale i když moc zbožňuju Deana on zařídí, abych se zaměřila jenom na Castiela On je prostě super doufám, ale že v příštích epizodách bude déle než 5 minut.... Klidně celý díl jen pro něho Taky by se mohl víc ukázat v boji torturing Castiela začínám být zvrhlá :shame: Jo už jsem i Castielgirl nejenom Deangirl Jo lovuju je oba | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 28.10.08 13:29 | |
| 12NicolAlysskatak ťa tu vítam a úplne s tebou súhlasím. milujem Deana ale Castiela tiež už od jeho prvej scény a keby bola v nejaká epka zameraná na neho a videli by sme ho v boji to by som bola v 7 nebi. a čo sa týka torturing Castiela to by bolo super. a zvrhlé sme tu asi všetky tak si s toho nič nerob. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|