| Dean Winchester | |
|
+58bohdy Fay janča cleo Portable.Device majtika01 Lucy86 Marion0889 tauria Husitka inga lentilka wiktoriano janicag 12NicolAlysska Ellen Ewis Dzowika4 rockflower lenkka calla evetka Pa001 FeeBee sonca12 Faith Kacena222 petrapetrincova Fazulina Violet dzajnisko Anwiel Soniq CrazyD sisel Zizi Weronička bookika keksiiq dantík SkreechTina funny Sarinka Kaja LenkaX22 ivan2321 Kristine SNlois Chrystelle Madlen Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 62 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 10:05 | |
| ja som tiež v podstate ochranársky typ... a preto ho rada mučím ja viem, že to asi nedáva zmysel, ale práve tá potreba chrániť ho, ktorú cítim, keď ho vidím trpieť je niečo, čo zbožňujem... ono ja mám ale torturing rada vo všeobecnosti hold som stratený prípad v tomto... ono aj tak ho najradšej mučím kvôli tomu, aby som ho mohla dať znovu do poriadku teda, takmer vždy ho dám stále do poriadku no a tie scény, kde sa hnevá to je niečo nádherné. neviem, ale proste čokoľvek spraví, tak si ma tým získa s tou inteligenciou súhlasím je tam ešte mnoho ďalších vecí, na ktoré by sa dalo poukázať, ktoré hovoria, aký chytrý je. aj preto milujem smart!deam verse- fanfiction čo sa týka láskavosti.... no tak tam si myslím, že je super dôkaz to ako ho majú deti radi. ono možno sa nie vždy správa práve veľmi milo a je sarkastický a podobne, ale to je všetko časťou toho kto je. skrátka nemal ľahký život, s mnohými vecami sa musel vyrovnať a je len pochopiteľné, že preto nerád ukazuje svoje pocity a nerád o nich hovorí. aj keď som rada, že v 4 sérií sa nám už viac otvára... | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 11:21 | |
| dion: Ale já to asi i chápu. Ráda si navozuješ ten pocit, který máš, když Dean trpí. Já se musím přiznat, že mě pokaždé naštve, když někdo tvrdí, že Sam je ten "chytrý" a Dean ten "silný", nebo "sexy" nebo cokoliv. Chytří a silní jsou oba, jen každý tak trochu jinak. Ale už několikrát jsme viděli, že Dean dokáže Sama přeprat... - Spoiler:
Jen by mě zajímalo, jestli by Sama opravdu zabil... Já jsem tak trochu doufala, že by ho jen zranil, aby získal krev s tou látkou, co používala siréna, a pak by tu sekeru zapíchnul do sirény. Na druhou stranu je asi dobře, že Sam teď neví, jestli by ho Dean nezabil... Snad mu to trochu otevře oči. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 11:25 | |
| ja strašne nerada porovnávam sama a deana proste obaja sú dobrí v niečom inom a neznášam, keď sa dohadujeme, že kto je krajší, silnejší, múdrejší a tak... čo sa tej scény týka.... tak hmm. ja myslím, že by ho bol dean - Spoiler:
zabil
skrátka to mu bolo vidieť na očiach potom, keď precitlo, že bol zdesený z toho, čo takmer urobil. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 11:41 | |
| - dion-fortune napísal:
- ja strašne nerada porovnávam sama a deana proste obaja sú dobrí v niečom inom a neznášam, keď sa dohadujeme, že kto je krajší, silnejší, múdrejší a tak...
A tady opět moje řeč. Ale vážně. Podle mě se o Samovi říká, že je chytrý, ale hlavně se to říká z toho důvodu, že je to taková "zjednodušená definice" Sama. Protože víc čte, umí vyhledat na internetu a v knihách důležité informace rychleji než Dean. Ale ne proto, že by to Dean neuměl, jen se mu prostě nechce, protože od toho má právě brášku "šprta". Takže jakékoliv porovnávání, kdo je silný, kdo sexy, kdo chytřejší je úplně od věci. No a s to dilema....pokud vám nebude vadit malinký spoiler, který ale je jen z mé hlavy, jak si myslím, že by to mohlo dopadnout, nikoliv oficiální - nikde jsem to nečetla, tak si přečtěte tohle: - Spoiler:
podle mě nakonec bude Dean nucený Sama zabít a pokud se opravdu Sam "utrhne ze řetězu", tak ho taky zabije. A to proto, aby dostál otcovému poslednímu přání. Prostě pokud bude Sam "zlo", proti kterému odjakživa bojují, bude Deanovou povinností tohle zlo zastavit. A to jakoukoliv dostupnou cestou. Pokud jediné východisko bude nakonec zabití vlastního bratra, Dean to udělá. Už jen proto, že by Sam jinak zabil jeho a kdoví, jak by to nakonec dopadlo s apokalypsou a s tím vším kolem, kdyby se Sam chopil své "vlády". A toho si je Dean sakramentsky vědomý.
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 11:59 | |
| chrys: heh súhlas no a k tomu tvojmu spoileru, tak neviem neviem - Spoiler:
akože áno máš pravdu, myslím, že by sa tak dean mal zachovať, je to logické a všetko, ale ozaj neviem,či toho dean bude schopný. hlavne keďže to má spraviť dobrovoľne a nie pod niečím vplyvom. no myslím, že "pre vyššie dobro", teda záchranu sveta a tak, to asi spraví a potom sa zabije sám. pretože ak sa naozaj stane, to čo píšeš, tak dean sa z toho nedostane. proste ak sama zabije, zabije aj seba.
| |
|
| |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 12:01 | |
| dion: Tak jsem to nemyslela. Jen jsem chtěla říct, že Dean má v sobě nějak víc zloby, a to mu dodá v okamžicích největšího nebezpečí sílu, kterou Sam asi (ještě?) nemá. Já si budu žít v tom, že by ho - Spoiler:
nezabil
. Chrystelle: No, když mi někdo tvrdil, že Dean nedokáže dělat "research", tak moje odpověď byla vždycky: A kdo ho asi tak dělal v době, kdy byl Sam ve Stanfordu? Když Dean lovil sám? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! *zakryje si oči i uši* La la lalalala la la la lalalalala la la la... Já nic neslyším, ne ne ne! Sam bude v pohodě a Dean taky! La la la! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 12:05 | |
| husitka: čo si tak nemyslela? ja som na nič na teba nenarážala len som všeobecne hovorila no a chrys predsa napísala, že to dean vie robiť, len sa mu nechce a s tým súhlasím. proste on je podľa mňa viac ten praktický typ, ktorý ide skôr do boja a podobne a nebaví ho čumieť do kníh... | |
|
| |
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 12:11 | |
| dion: Já jsem s ní souhlasila. A takhle jsem odpálkovávala všechny, kteří se snažili tvrdit, že to Dean neumí. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 16.02.09 22:23 | |
| A ja som teraz z tej vašej debaty asi takáto No ako nádherne tu opisujete obľúbené momenty - ten môj je proste 2x01 ako príde sa vystrašeným Samom po tom, čo ho oživili a aj keď vie, že ho brat nemôže počuť mu povie, že sa proste nikam nechystá, nech nemá strach Roztrieskaná Impala - tak pri tom som tiež dosť mimo ale ja vlastne tie Deanove ciťáky všetky dosť prežívam. Súhlasím s dion, že proste sú to dve postavy a tak to je a porovnávať sa nemajú. Proste načo. Niekoho zaujal od začiatku Dean, iného Sam, niekto zmenil časom názor. Na tom nezáleží. A čo sa týka toho konca mám jasno akurát, že verím, že to neskončí ako, že to bol všetko len sen - to by ma zabilo. Chrys, dion: aj keď je to hororová predstava ako dať SN zbohom, niečo na tom bude, ale ak si mám vybrať z tých vašich scenárov, beriem ten od Chrys. - Spoiler:
Podľa mňa by sa Dean sám neodstrelil
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 16.02.09 22:32 | |
| no ja neviem... ten koniec je dosť diskutabilný... - Spoiler:
ja nevravím,že by sa odstrelil, ale určite by sa bol zabil. možno nie doslovne vlastnoručne, ale ak by musel Sama zabiť, tak by si potom určite našiel nejaký lov alebo proste nejakú suicidal mission, aby proste zahynul tiež. neverím, žeby sa dokázal zmieriť so smrťou Sama a už vôbec nie, ak by ho ešte on sám mal zabiť proste to by sa cítil príliš previnilo. ten pocit, že zlyhal... neviem, ale nemyslím, že by to zvládol
| |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 16.02.09 22:42 | |
| No ono to však aj keď proti mojej vôli napokon však dáva zmysel - Spoiler:
veď keď Sam zomrel, tak Dean proste ďalej nemohol. Ten lov by asi bol riešením. Keď moja mysleľ proste nejako odmieta možnosť vidieť Deana mŕveho ešte raz. To by ma zabilo
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 16.02.09 22:45 | |
| no veď akože ja sa takéhoto konca tiež desím to proste nechcem vidieť....ale ak by sa stalo to, že by musel spraviť veď vieš čo, tak inú možnosť nevidím ale ja stále dúfam, že to veď vieš čo, nebude musieť spraviť | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:11 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:17 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:26 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:29 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:30 | |
| Hmmm, ta postava!!! Ten pohled!!!! To je prostě nádhera!!!! A to ani nemusím být Dean girl, abych se poslintala... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:33 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:34 | |
| Anwiel ja to riesim kyblikom ako ten chap je fakt dobre stavany. a este hra taku betarsku postavu nuz neslintaj | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:35 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:38 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:40 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:45 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:49 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.04.09 20:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dean Winchester | |
| |
|
| |
| Dean Winchester | |
|