| Dean Winchester | |
|
+58bohdy Fay janča cleo Portable.Device majtika01 Lucy86 Marion0889 tauria Husitka inga lentilka wiktoriano janicag 12NicolAlysska Ellen Ewis Dzowika4 rockflower lenkka calla evetka Pa001 FeeBee sonca12 Faith Kacena222 petrapetrincova Fazulina Violet dzajnisko Anwiel Soniq CrazyD sisel Zizi Weronička bookika keksiiq dantík SkreechTina funny Sarinka Kaja LenkaX22 ivan2321 Kristine SNlois Chrystelle Madlen Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 62 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.12.08 16:19 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.12.08 19:03 | |
| jéééj som ozaj rada, že som vám urobila radosť. vy mi ju robíte neustále! | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 25.12.08 1:17 | |
| Dakujeme za krásne darčeky Dion, všetky serie darčekov su skvelé | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.12.08 10:35 | |
| OMG dion to je úžasný darček ďakujem veľmi pekne Neviem sa na ne vynadívať | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.12.08 12:39 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 10:25 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 11:10 | |
| tak na toto som samozrejme nemohla zabudnuť. môj milovaný Dean želám ti všetko najlepšie aby sa ti podarilo všetko do čoho sa pustíš. takisto ti želám aby si sa zmieril s tým čo si zažil v pekle a už sa toľko netrápil. a aj ked sa nechceš dožiť staroby želám ti ešte veľmi dlhý život p.s. ja mám narodeniny o dva dni tak som od Deana mladšia presne o 10 rokov a 2 dni. žeby náhoda? | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 12:08 | |
| Happy Birthday, Dean!!!Přeji dlouhý (druhý) život a spoustu zábavi s bráškou, sem tam možná i s nějakou tou ženskou, spoustu úspěšných lovů a žádné zranění!!! | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 12:22 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 13:47 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 13:52 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 15:24 | |
| HAPPY 30th BIRTHDAY SWEETHEART- I LOVE YOU!
So on this very special day I would like to say to you I hope you'll always find happiness In whatever you may do.
Pred 30 rokmi v kansaskom Lawrence si uzrel po prvýkrát svetlo sveta a svojím krikom zobudil pol mesta. Aj keď dnes nemôžem pri tebe stáť a všetko najlepšie ti zaželať, aj tak ti prajem aby si sa nikdy neprestal smiať a šťastie na každom kroku mal. Nech hebká je tráva, po ktorej chodíš, a modré nebo nad hlavou. A nech radosť svieža, čo v srdci nosíš, vyčarí úsmev, čo je ti odmenou.
Prajem ti krásne.... krajšie.... najkrajšie narodeniny len pre teba! | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 19:05 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.09 21:40 | |
| | |
|
| |
inga Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 35 Bydlisko : Vranov/Trnava Registration date : 10.02.2009
| Predmet: Dean 10.02.09 0:33 | |
| on je proste skvely mne sa najviac páčia tie jeho vtipné repliky aj to akym clovekom ho robia veci, ktorými prechádza on je proste SUPER | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 14.02.09 0:43 | |
| Tak Dean byl od začátku můj favorit, a taky jsem od začátku věděla, že je naprosto stejně inteligentní jako Sam, jen to rád skrývá, protože je to tak pro něj jednodušší. Dean je pro mě ta nejúžasnější, nejpropracovanější seriálová nebo filmová postava, jakou jsem kdy viděla, a že jsem viděla opravdu hodně, protože jsem filmový maniak. Líbí se mi na něm komplet všechno, a když se dostal - Spoiler:
do pekla, přísahám, že jsem i brečela, když jsem viděla ty háky v něm. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 14.02.09 15:53 | |
| Husitka: Súhlasím s každým jedným tvojím slovom. Pre mňa je tá postava tiež úplne naj. Má všetko, čo má dokonalá postava mať (nemyslím, len to, že je zlatý) proste všetko - ako to ako myslí, to čo hovorí, ako sa sám skrýva pred svetom proste toto všetko z neho robí skvelú postavu. Čo sa týka 3x16 vedela som dopredu, že bude visieť na hákoch, pretože na youtube sa objavilo veľké množstvo music-videí hneď po odvysielaní a keďže som sa k pozretiu tejto epizódy dostala pár týždňov po premiére vedela som, približne čo mám čakať - ale aj napriek tomu som bola rada, že som to pozerala, keď som bola doma sama, pretože ma to zobralo a plakala som spolu so Samom a to ako Dean visel na hákoch ma prenasledovalo, že dlho po dopozeraní. Že ma to až tak vezme som nečakala, ale proste Dean mi je veľmi blízky a to spravilo svoje | |
|
| |
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 14.02.09 22:41 | |
| Zizi: Já se snažím vyhýbat spoilerům, takže jsem to nevěděla, a vyrovnávala jsem se s tím hodně dlouho. Navíc ten "Dean", jak jsem o něm mluvila, tak on RPoval Deana na jednom fóru, a když se tohle stalo v seriálu, tak přestal chodit, asi aby tak nějak dodržel děj, a všem nám hrozně chyběl, a o to to bylo tak nějak horší pro nás pro všechny, tak jsme ho donutily přijít zpátky z pekla jako poloducha nebo co. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 14.02.09 23:12 | |
| no dean bol tiež mojím favoritom od začiatku a nebyť jareda, tak ma Sam možno vôbec nezaujme ja musím povedať, že si tiež myslím, že je Dean rovnako inteligentný ako Sam. Len možno v iných veciach... ale napríklad Dean je určite skvelý stratég, veď tak vezmite si také Jus in Belo... tam sa ukázalo, že je fakt inteligentný. Samozrejme je viac epizód, ktoré hovoria o jeho intelekte a ja som čítala aj pár úplne super ff, kde bol dean dosť chytrý čo sa týka 3x16, no tak to som čítala všetky možné spoilery a akurát v ten piatok bol aj nejaký problém, takže epizóda sa objavila až oveľa neskôr, no a ja som samozrejme nemohla vydržať, tak som si na sn.tv fóre prečítala, čo bolo v epke a bola som z toho hotová akože nevedela som,že bude na hákoch, ale vedela som, že ho ukážu v pekle... ten piatok bol zabiják pre mňa, pretože som šla do školy s tým, že som epizódu ešte nevidela, ale vedela som, že Dean zomrie... akože celé vyučovanie som bola mimo a potom som prišla domov,kde som mala nechaný download a rýchlo pozrela epku a bežala na prehrávky z klavíra, akože ja som sa ani nemala čas vyplakať. som len bola totálne mimo aj na prehrávkach a potom som dobehla domov, zvalila sa do postele a akože o mne je známe, že rada deana mučím. on je proste tak chutný, keď trpí a ten pocit, kedy je vám ho tak strašne ľúto a želáte si, aby ho už prestali trápiť je proste tak intenzívny a ja ho úplne milujem. vidieť preto deana na konci 3x16 ma síce položilo a dlho som sa z toho spamätávala, ale zároveň práve toto milujem, ten pocit, keď trpíte doslova s ním. ja som tiež veľký seriálový a filmový maniak a postava deana je ozaj najlepšia akú som zatiaľ videla. proste má toľko vrstiev a je tak prepracovaná... no nemôžete ho nemilovať. a vôbec nehovorím o vzhľade, ktorý je ozaj dokonalý, ale o tom, ako vás vie rozosmiať aj rozplakať a proste veríte mu všetko, čo povie. neviem, ale dean je proste postava, ktorá sa len tak niekde nevidí a mňa si získal okamžite. | |
|
| |
| Predmet: Re: Dean Winchester 15.02.09 7:36 | |
| Já jsem v tomhle opravdu jiná, já jsem taková ochranářka. Já jsem nejradši, když je Dean v pořádku. Ne že by se mi nelíbily scény, kde se zlobí (úplně jsem zbožňovala tu scénu, jak roztřískal svoji milovanou Impalu, když jim zemřel táta ), nebo když je trochu zakrvácený, špinavý a zpocený , ale přece jen ho mám radši, když žertuje a je, nebo se aspoň zdá, v pohodě. Ohledně jeho inteligence: Tak hlupák by si asi těžko postavil svůj vlastní EMF z walkmana, nebo by asi těžko přečetl Odysseu. A určitě by asi těžko překonal ten bezpečnostní alarm u Bely v průběhu pár vteřin. A další věc, která ukazuje, jak je Dean inteligentní, je, jak mu všechno rychle dojde. Taky si myslím, že Dean je úplně stejně laskavý a se stejně zlatým srdcem jako Sam, jen se prostě naučil to nedávat tak najevo, protože měl na starosti jiné věci - starat se o Sama od malička, svým způsobem i o tátu, lovit... A je pro něj jednodušší působit drsně. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dean Winchester | |
| |
|
| |
| Dean Winchester | |
|