| Dean Winchester | |
|
+58bohdy Fay janča cleo Portable.Device majtika01 Lucy86 Marion0889 tauria Husitka inga lentilka wiktoriano janicag 12NicolAlysska Ellen Ewis Dzowika4 rockflower lenkka calla evetka Pa001 FeeBee sonca12 Faith Kacena222 petrapetrincova Fazulina Violet dzajnisko Anwiel Soniq CrazyD sisel Zizi Weronička bookika keksiiq dantík SkreechTina funny Sarinka Kaja LenkaX22 ivan2321 Kristine SNlois Chrystelle Madlen Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 62 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 14.01.10 21:27 | |
| Dion: Také se mi líbí ff povídky a v těch jsou super oba hoši, někdy má navrch Dean, někdy Sam. Je škoda, že v sekci „Rozepsané povídky“ je tolik super povídek, které se většinou skončí v tom nejzajímavějším momentu a moc málo lidí pokračuje. Možná čekají na nějaké komentáře od čtenářů, jak se jim to líbí nebo nelíbí. Opravdu by to chtělo nějaké postrčení od druhých uživatelů. Ellen: Nevím jestli přímo Dean vyčítal Samovi tu apokalypsu. Pokud ano, bylo to asi na začátku páté řady (už si to fakt nepamatuju). Nikdo netušil, jak to dopadne i Dean byl přesvědčen do posledního okamžiku, že zabitím Lilith se vše ukončí. Ale spíše mu vadilo opravdu to, že Sam tak slepě uvěřil Ruby, jak si ho dokázala omotat okolo prstu, přitom je táta učil „nevěř démonovi“. A Sama to taky pěkně „žere“, co tou důvěrou způsobil. A proto to Deanovo „už ti nemůžu tak věřit“, co kdyby zase přišla nějaká „Ruby“ a nahlodala Samovo nitro (teď se o to snaží Lucifer). A jak Dean Sama od sebe odstrčil? To již bylo také vysvětlené, proč to udělal (a snad to všichni pochopili). Pak si to vyříkali, navzájem se omluvili, odpustili a už o tom snad nepadlo ani slovo, nebo ano? Prosím, připomeň kdy? Jestli Sam vyčítal Deanovi, že se za něj obětoval? Možná jednou (to už si taky nevzpomínám – ostatně teď bude třetí řada na PRIMA COOL, tak si to oživíme) Ano cítil se provinile, ale když zjistil, jak to Deanovi je jedno, „on už nemá co ztratit“, jak se vrhá bezhlavě do každého případu, tak ho to spíše štvalo a taky mu to v nějaké epce 3.řady dal pěkně najevo. A pak se teprve Dean dal dohromady a už nechtěl jen tak zahodit svůj život a začal bojovat. Taky se kloním k názoru, že bratři jsou jako obyčejní lidé, nejsou to žádní super hrdinové. Mají své starosti, radosti, chyby. Jednají naprosto bezprostředně, někdy emocionálně, nemají čas na nějaké přemýšlení. Když něco udělají, něco řeknou (v případě Deana, když řekl o Samovi – zrůda), je to úplně normální reakce, normálního člověka, který toho pak lituje, ale bohužel, jednou to je venku a nelze to vzít zpět. Mě osobně se to již stalo kolikrát, prostě to z člověka vypadne a někdy z toho může být velký trapas. A že by Dean za Sama již nebyl ochoten nastavit svoji „kůži“?? Nevěřím. To všechno co říká, dělá, to jsou jen taková gesta, pózy (která mu vkládá do úst Kripke),ale až dojde na „lámání chleba“ tak se určitě dočkáme toho nádherného bratrského momentu. Možná to bude v nějaké následující epce, možná až v té poslední, možná to bude právě naopak a bude to Sam, kdo se obětuje. On to tam Kripke určitě dá, toho se nebojím. Věřím tomu, že Jensen a Jared by spoustu věcí neudělali nebo udělali jinak, ale mají toto bohužel v roli, Kripke to asi dělá záměrně a z Deana se tak stává u někoho trochu nepopulární postava. Snad se to změní. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.12 16:01 | |
| Happy B-day, Dean | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.12 16:18 | |
| Konec srandy Deane, koukej sundat tričko i s gatěma, když už máš ty narozky... | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.12 16:27 | |
| HELL YEAH | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.12 17:02 | |
| Ver: A koho to zajímá | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.12 17:06 | |
| Bohdy: Sice nenaplním úplně zdejší názor, že "zmučený Dean je nejlepší Dean", ale já osobně mám ráda Deana i spokojeného a šťastného - takže Deane, když máš ty narozky, dej si někde nějaký skvělý "pie" a svlíkat se můžeš ostatní dny (všechny, kdy nemáš narozeniny). | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 24.01.12 18:47 | |
| - Ver napísal:
- takže Deane, když máš ty narozky, dej si někde nějaký skvělý "pie" a svlíkat se můžeš ostatní dny (všechny, kdy nemáš narozeniny).
Ver máš recht - dnes mu povolím, aby byl oblečený - ale v jiné dny s gaťatama dolů jinak nám právě Deaneček vyrostl do nejlepších let vše nej (mimochodem dnes se mi o něm stál tak luxusní sen, že si ho závidím i sama sobě ) | |
|
| |
Ver Pocestný duch
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 14:40 | |
| - Nemix napísal:
- (mimochodem dnes se mi o něm stál tak luxusní sen, že si ho závidím i sama sobě )
Detaily, detaily...a nebo ještě lépe... převést do povídky, nejlépe nemravné!!! | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 15:21 | |
| Nemix má jen nemravné sny, takže povídka by byla rozhodně zajímavá | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 18:29 | |
| no holky - co na to říct - slušné to nebylo ale do povídky to nedám, bo je to jenom mezi mnou a Deanem a hlavně - víte, jak je to se mnou a povídkama - Dean tam prostě vždycky umře a to byste přeci nechtěly | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 18:39 | |
| Byste mohli exnout oba, no ne | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 18:42 | |
| Ježí vočmena, teď jsi mi vyvolala infarkt. Koukej to sepsat, klidně Deana na konci poprav, rozcupuj, sežer, to je mi jedno, smířím se se vším. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:05 | |
| chi chi chi - tak sex povídky se vám zachtělo a kdybyste viděly můj sen, tak bych se vám ani nedivila když já se stydím ........... ale už dlouho mě svrbí prsty - něco bych fakt napsala - ale co to bude, to je ve hvězdách | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:10 | |
| Hele, plodím další C/D, takže koukej taky něco sexuplného vyplodit. Jen si říkám a doufám, že to tu nečte žádný psycholog. To by byly závěry, o kterých se nikomu ani nesnilo. | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:15 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:27 | |
| | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:29 | |
| takže jestli chceš sex, tak si ho hezky napiš do povíkdy (a já si to s chutí přečtu) - já dodám jenom jedno - Dean není rozhodně žádná romantická duše, když dojde na akci (aspoň v mojich snech) | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:34 | |
| Kdo do toho mele romantiku? Gladiátor Dean je drsnější než šmirglpapír... Jsi mi připomněla, jak jsem dnes ráno lovila v šanonu, tak mi křuplo v zádech a něco mě napadlo. Rychle si musím udělat poznámky. Add. Když ne povídkou, zkus nám to namalovat. Klidně formou postaviček ze Samova zápisníčku. | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:35 | |
| A nebo jako já, když jsem kreslila slash povídku | |
|
| |
Nemix Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.01.12 19:38 | |
| Panthero: ty si ještě nepamatuješ moje výtvarné umění z TTC - myslím, že více kreseb ode mě - to už by bylo trestné ale tak kdo ví, až se budu nudit, tak třeba něco vysoukám ze sebe a mimochodem Dean jako Gladiátor je naprosto luxusní a já doufám, že i jemu dáte pořádně zabrat | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Dean Winchester 31.01.12 15:48 | |
| To je funny video! Zvláště ten Sam na konci - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=wghiyVt2OBY | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 31.01.12 15:53 | |
| Just awesome | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Dean Winchester 22.02.12 15:09 | |
| Tak jsem ukázala své mamce, které je 51 let, Supernatural, a už v tom jede. Strašně miluje Deana, pořád o něm básní (říkala, že by ho zprznila, kolouška ), musela jsem jí stáhnout všechny filmy, kde Jensen hrál. Jsem ráda, že to dokáže zaujmout i jinou generaci, nejen kvůli Deanovi, mámě se líbí i ty příběhy. Ještě nedošla do šesté série, tak jí to zatím baví... a já si mám zase s matkou o čem povídat. akorát mě štve, že je strašně spoiler free a chce všechno vědět dopředu | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 22.02.12 18:51 | |
| Padmé: Tak to ti fakt závidím Moje mamka mě má za úplného blázna a vždy, když vidí spn nebo cokoliv jiného s touto tematikou, tak převrací oči. Prý alespoň někdo v naší rodině musí zůstat normální. Nevím, co tím chce jako říct | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dean Winchester | |
| |
|
| |
| Dean Winchester | |
|